ok anlaştık önceliğim yürüyüşlerime başlayabilmek olmadı en kötü ihtimal leslie söz
Artık alustım bunyem kaldırmıyo dha en fazla 8 kadar fazla uyudummu hasta oluyorum kızımdan kaldı herelde
Kızlar leslıe bıraktım ögleden sonra yapcam kızımla horon tepıyoz ayy cadı erkkn kalktı uyur dedım uyumadı beraber horon yepıyoz kızım cok mutlu haaa usagım haa haa diyom
Oda aynısı demeye calısıyom hobaa dıyom kızımda adaaa dıyo görseniz mıncık mıncık edersiniz ter içinde kaldım elimi tutuyo şimdi kalkcakmısım))))) hayyy bu çocuk mılleti
ıyı suanda cok sukur cnm saol
İşte bole tanıştık 3 ay sonra ewlendik dedim yani ewlenmeye karar verdik 8 ay içinde söz nişan derken 30.01.2011 de ewlendik canm
kızlarrr bende sıkılıyorummmm ufff sıkıldıkçada bişeyler tıkınmak istiyorum
bugün yediklerim
sabah 11 gibi kahvaltı yaptık:
6,7 dilim sucuk,2 dilim ekmek,2 çay kaşığı bal,peynir,zeytin,2 bardak şekersiz çay( artık belirtmiycem çünkü şekersiz içmeye alıştım)
öğlen:
1 kase yoğurt,4 tane ceviz,azcık pestil
akşam:
salata,5 tane köfte, 1 kase çorba
su çok az içtim yatana kadar su içmeyi planlıyorum
Ac karna elma sirkeli su
Kahvaltı: omlet az yaglı maydanozlu
Lor peynir 1 yk kadar
2 dilim kep ek
Bol yeşillikli salata
Sekersiz cay 2 bardagı
Ara
Elma cayı
Ögle
Ispanaklı borek sıgara boregı 2 tane
Ayran ;((
Ara
Biberiye
Aksam
Kendime salata yaptımmyogurtlu
3 yemek kasıgı yogurda tere roka kıvırcık kıydım ince yarım havuc rendesi
Az tuz kırmızı pul biber az kımyon ve karabiber karıştırıp yedım ögln yedıgımle denk gelsinn diye:))
Ara
Türk kahvesi içtim şimdi kızlar
Acıkırsam bir porsıyon meyve yerım canlarım
Ama kımse yok neyse
Haftasonu yani dimi
Spor: leslie 2 mil
Su:2 lt yatana kadar 3 olur
Bu takımı sewdım bn tam bnm yasıtım hemen hemen kafa dengi yani bn herkesle anlasıyom pek anormal oldugumdan olsa gerek yaniiii ama bu takım bnm kafadan kızlar yanlış anlamayın siz normalsınız anormal bnm sadece
bugunku menum
sabah ac karnına 1 cay kasıgı corek otu 4 gun kurusu
kahvaltı sekersız cay. 1 dılım cavdar ekmegı. 1 haslanmıs yumurta.1 kucuk muz.domates salatalık ceyrek dıl peynırı
ara 1 form cay
ogle 1 kase domates corbası. 5 yemek kasıgı makarna
ara 2 form cay
aksam 1 koca bardak ayran. kucuk porsıyon tavuk doner
2 lt su
banucum bende karataya karar verdim bana yardımcı olursun değilmi.blueb.da yapıyordu sanırım.
İyi akşamlar kızlar
Eve şimdi geldim hemen bir topice bvakayım dedim :) lazere gidiyordum tüylerim bitmedi 2.paketimi aldımmyüzüm bitti şimdide ufak tüyler için iğneliye başlıcam başımız belada şu tüylerle :)
Baya da yürüdüm bu sayede, zercefalimi de aldım yarın yoğurt kürüne başlıyorum :) ama yarınlık market yoğurduyla yapıcam yoğurdumuz bitmiş sütçüde pazartesi günleri geliyor :) mecbur sütçü amcayı beklicem :)
Bugünkü Menüm
SABAH
1 az yağda yumurta
1,5 kk peynir
2,5 d.çavdar ekmeği
ÖĞLE
1 kase çorba
Avuç içi kadar pane harçlı tavuk
Ara: 1 bardak süt
AKŞAM
1 paket form bisküvi ( Dışarıda olduğumdan hazırlıksız yakalandım(,
Ara: 1 bardak süt
Spor: 1,5 saat yürüyüş.
banucum bende karataya karar verdim bana yardımcı olursun değilmi.blueb.da yapıyordu sanırım.
Kızlar ben kitabımı okumaya gidiyorum yeni kitaplar aldım kendime hemencik elimdekini bitireyim de yenilere başlayayım :) kesin yine uyuyakalırım dünkü gibi
Bu arada arada 2.takıma göz gezdiriyorum bu hafta ve geçen hafta 1.olan üyeyi takipteyimve birşey dikkatimi çekti menülerine kitaplarını da yazıyorlar çok hoşuma gitti
neyse ben kaçyım çok öptüm hepinizi
bugün ceviz,hurma,yaban mersini,çiğ badem,gün kurusu vs aldım kuruyemişci bayram etti.
saba kahvaltı şöyle olsa nasıl olur
dometes
salatalık
ceviz 3 adet
gün kurusu 3 adet
yumurta
bende ders calısıyorum.çocukları uyuttum.arada bakıyorum buralarada kafa dağıtmak için.bugün kendime yeşil çayda aldım.esmer şeker aldım cocuklara tatlı yaparken kullanmak için.tam bugday unu aldım.
Allah zihin açıklığı versin bitanem hazır buralar tenhayken çalış dersini alabilirsen beyaz çay da al canım o da çok faydalı Yasemin Bradley öneriyor çocukların çok şanslı olacak bilinçli besleyeceksin çok iyi yapmışsın canım
aile hekimleri greve gidiyor kızlar.gidişat pek hoş değil.bu faizli kiralar geceleri acil nöbet yazmıslar,zaten defin ruhsatı veriyoruz(bölgede ölen varsa ve nöbeimize denk geldiyse saat gün farketmiyor görevli gelip bizi evden alıyor ölü muayenesi yapıyoruz)ocak itibariylede hasta başına katsayı düşecekmiş yani maaşımıza zam değil indirim geliyorr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?