Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ok anlaştık önceliğim yürüyüşlerime başlayabilmek olmadı en kötü ihtimal leslie söz

Analstık bnde yürüyüş yaptım yaz boyunca ama şimdi hava sogudu bebişte var cıkmak zor ama lesli bana super gelıyo bu arada ist neresinden cnm bnm

masallah canım enerjıne hayran kaldım senın kız kac yasında pekı

Slm Canlar hepinize iyi akşamlar dilerim ben bugün resmen geberdim yorgunluktan geçmiş olsuna gelen giden şimdi oturdum inanın ayaklarım çizgifilmlerdeki gibi oldu zonk zonk zonkluyor

ıyı suanda cok sukur cnm saol

Çok sevindim bitanem gelmiş geçmiş olsun

İşte bole tanıştık 3 ay sonra ewlendik dedim yani ewlenmeye karar verdik 8 ay içinde söz nişan derken 30.01.2011 de ewlendik canm

Allah bir ömür boyu mutlu etsin Mervecim aynı filmlerdeki gibi bi solukta okudum bundan sonra iskender yerken hep sen geleceksin aklıma

Ben İzmir bucada oturuyorum canımcım

En kısa zamanda doğum hikayeni de anlat valla ne şen şakrak birisin rabbim yüzünü hep güldürsün inş. sırf senin hikayelerini okumak için bizim takım istilaya uğrarmış

İlahi Merve hem çamaşır serip hem mesaj yazmayı nasıl beceriyorsun bravoo valla komşuna da yine yutturmuşsun pratik zekanla

akşam akşam güldürdün beni senle komşu olmak varmış hiç canı sıkılmaz insanın

nutella yemedin inş güzel kilo vermişsin sakın cıslara aldanıp tekrar alma bacımcım

kızlarrr bende sıkılıyorummmm ufff sıkıldıkçada bişeyler tıkınmak istiyorum

Canınız sıkılıyosa spor yapın şekerler ben bugün koşu bandında yürüyemedim ama akşama kadar ayaktaydım bie ksiklik var gibi geliyo:44::44:

Afiyetolsun canımcım şekersiz çay iç bal ye

suda az sporu da göremedim haftasonu rehavetimi çöktü hadi öyle diyelim

Yoğurttan korkma bitanem neden üzgün işareti koydunki sigara böreğini de yakmışsın sporun çok güzel zaten senin bıcırık seni eritiyordur şanslısın akşamları meyve yememeye çalış Mervecim öğlenleri yemeyi dene
sen de benim gibi sebze seviyorsun öğlen yediğin yoğutlu karışık salataya bayıldım afiyetolsun cnm

Bunlar silinmeden hemen aktarayım dsilinecek diye tırsıyorum

Bu takımı sewdım bn tam bnm yasıtım hemen hemen kafa dengi yani bn herkesle anlasıyom pek anormal oldugumdan olsa gerek yaniiii ama bu takım bnm kafadan kızlar yanlış anlamayın siz normalsınız anormal bnm sadece

Bizde seni çok sevdik Mervecim kendine haksızlık etme herkes senin gibi içten olsa keşke

Çörek otuna başlamışsın sanırım bikaç keredir görüyorum çok sevindim tatlım
spor yokmu bitanem :26:

Ben geldim hepiniz kaçtınız kızlar

Ben buralardayım şimdilik geçmişi yeni bitirebildim bu arada harrypotter ve nidah nerelerde acaba?:26:

İyi akşamlar kızlar

Eve şimdi geldim hemen bir topice bvakayım dedim :) lazere gidiyordum tüylerim bitmedi 2.paketimi aldımm yüzüm bitti şimdide ufak tüyler için iğneliye başlıcam başımız belada şu tüylerle :)

Baya da yürüdüm bu sayede, zercefalimi de aldım yarın yoğurt kürüne başlıyorum :) ama yarınlık market yoğurduyla yapıcam yoğurdumuz bitmiş sütçüde pazartesi günleri geliyor :) mecbur sütçü amcayı beklicem :)

Bugünkü Menüm

SABAH
1 az yağda yumurta
1,5 kk peynir
2,5 d.çavdar ekmeği

ÖĞLE
1 kase çorba
Avuç içi kadar pane harçlı tavuk

Ara: 1 bardak süt

AKŞAM
1 paket form bisküvi ( Dışarıda olduğumdan hazırlıksız yakalandım (,

Ara: 1 bardak süt

Spor: 1,5 saat yürüyüş.

banucum bende karataya karar verdim bana yardımcı olursun değilmi.blueb.da yapıyordu sanırım.

Kızlar ben kitabımı okumaya gidiyorum yeni kitaplar aldım kendime hemencik elimdekini bitireyim de yenilere başlayayım :) kesin yine uyuyakalırım dünkü gibi

Bu arada arada 2.takıma göz gezdiriyorum bu hafta ve geçen hafta 1.olan üyeyi takipteyim ve birşey dikkatimi çekti menülerine kitaplarını da yazıyorlar çok hoşuma gitti

neyse ben kaçyım çok öptüm hepinizi

akşam bşey yememişsin gamzecim ya ben gamze diye hatırlıyorum yanlış değildir umarım bu durumlarda çantanda fındık bulundur canım bi avuç yersin bisküviden daha iyi

lazere ben de gideyim diyorum ama henüz 20 yıllık birşey ilerde yan etkisi olurmu diye tırsıyorum açıkçası ev yoğurdu en güzeli canım benimde bi sütçü amcam var arıyorum getiriyor sağolsun

peki kitap okumaya gidiyorum demeseydin yollamayacaktım oku bitanem güzel dipnotları da bizimle paylaşmayı unutma

bende gidip bi tbrk edeyim arkadaşı

bugün ceviz,hurma,yaban mersini,çiğ badem,gün kurusu vs aldım kuruyemişci bayram etti.
saba kahvaltı şöyle olsa nasıl olur
dometes
salatalık
ceviz 3 adet
gün kurusu 3 adet
yumurta

bugün ceviz,hurma,yaban mersini,çiğ badem,gün kurusu vs aldım kuruyemişci bayram etti.
saba kahvaltı şöyle olsa nasıl olur
dometes
salatalık
ceviz 3 adet
gün kurusu 3 adet
yumurta

kuruyemiş ölçüsü her kahvaltıda bir ince belli çay bardağı olacak Yasemincim ekmek yerine onu yiyoruz badem birlikte ölç kabuklu ceviz ve fındık alırsan daha sağlıklı olur canım bayram etmezmi benim kuruyemişçide ebni görünce gözleri fırlıyo
2 yumurta haşlarsın kayısı kıvamı olmasına dikkat et zeytin ekleyebilirsin yeşil biber yeşillik kafana göre tatlım fakat yumurta çerez ve günkurusu olmazsa olmazlarımız

bende ders calısıyorum.çocukları uyuttum.arada bakıyorum buralarada kafa dağıtmak için.bugün kendime yeşil çayda aldım.esmer şeker aldım cocuklara tatlı yaparken kullanmak için.tam bugday unu aldım.

bende ders calısıyorum.çocukları uyuttum.arada bakıyorum buralarada kafa dağıtmak için.bugün kendime yeşil çayda aldım.esmer şeker aldım cocuklara tatlı yaparken kullanmak için.tam bugday unu aldım.

Allah zihin açıklığı versin bitanem hazır buralar tenhayken çalış dersini alabilirsen beyaz çay da al canım o da çok faydalı Yasemin Bradley öneriyor çocukların çok şanslı olacak bilinçli besleyeceksin çok iyi yapmışsın canım

aile hekimleri greve gidiyor kızlar.gidişat pek hoş değil.bu faizli kiralar geceleri acil nöbet yazmıslar,zaten defin ruhsatı veriyoruz(bölgede ölen varsa ve nöbeimize denk geldiyse saat gün farketmiyor görevli gelip bizi evden alıyor ölü muayenesi yapıyoruz)ocak itibariylede hasta başına katsayı düşecekmiş yani maaşımıza zam değil indirim geliyorr..

banucum bakma ben çiko felan diyorum ama tek severek yediğim katkısız çikolata.öyle kaymaklı biskuvili paket ürünleri sevmem cok agır gelir bana.çocuklarımada almam evde cips kola asla olmaz.maden suyunu severim babam limonlusunu almıs onu bile içemedim katkılı diye.hazır meyve suyu bile almam.ama ne yazıkki benimle kalanlar olunca bunu kabullendiremiyorum.babam gecen bir torba bisküvi vs almıs.bende bugün cocuklara bir tabak dut kurusu leblebi koydum yediler.keşke daha cok vaktim olsa imkanım.özellikle bazı yakınlarım inatla cocuklarıma sekerli seyler alıyor ben almıyorum diye sanki mahrum bırakıyorum.

Bi bu eksikti gidin valla bacım hangi gidişat iyi ki gerçi neyse ben susayım ne zaman gidiyorsunuz o gün gitmeyelim ilaç yazdırmaya ben sık sık giderim de sağolsun çok tatlı bir aile hekimimiz var ay ne zor işi gece yatıyosun kalk gece gece ölü muayene et ne diyim hakikaten mesleğiniz çok kutsal bir de aklıma geldi canım artık aile hekimleri de heyet raporu verebilecekmiş doğrumudur acaba :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…