benden pes.sabah 6da kalkıyor cocuklar.dersde gitmiyor zaten..hayırlı geceler..
merveee dikkat et ya iç çamaşırı düşürseydin.bende hep mandal düşürürüm.hiç sevmem çamaşır asmayı.annem olsa hangi ev işini seviyorsun ki derdi.şükretki okuyup meslek sahibi olmussun yoksa sen dizini kırıp evde oturup ev hanımı olamazdın diyor.o bence burcumdan kaynaklanıyor.rutin işler bana göre değil.
kaptanım,freilandhanltung olan yumurtalar çiftlik yumurtası,bodenhaltung olanda kapalı mekanda olan yem yiyen tavuklarınki.bio olmasından cok freiland olması iyi gibi ama ikisi bir arada olunca tadından yenmez
Ayy ne guzel yha sudıarabıstan he acaba tam nerde bn gıttım allah kabul etsın umre zıyaretımız için allahımmmmmmm içim sızladı
bugün yediklerim
sabah 11 gibi kahvaltı yaptık:
6,7 dilim sucuk,2 dilim ekmek,2 çay kaşığı bal,peynir,zeytin,2 bardak şekersiz çay( artık belirtmiycem çünkü şekersiz içmeye alıştım)
öğlen:
1 kase yoğurt,4 tane ceviz,azcık pestil
akşam:
salata,5 tane köfte, 1 kase çorba
su çok az içtim yatana kadar su içmeyi planlıyorum
Gunaydin arkadaslar...Oncelikle beni boyle karsilayan kk uyesi arkadaslarima cokk tesekkur ederimm.. ben bugun baslamam sebebiyle o zaman yarin sabah paylasmam gerekiyor menumu anladigim kadariyla..
Arkadaslar moralim cok bozuk egitimm yuvalarinin kapanmasi meselesi.nolur hepinizden dua istiyorum. Guneydoguda ogretmenlik yapiyorum suan gectigimiz yil
4. Sinif okutuyodum ve benim cocuklarimin yarisi haftada bir gerilla malum toplantilara kafayi sarmislardi. İste bu egitim. Yuvalari olmazsa belkide. Hepsi kayacak korkuyorum.rabbim milletimizin hayra cikarsin
akşam bşey yememişsin gamzecim ya ben gamze diye hatırlıyorum yanlış değildir umarım bu durumlarda çantanda fındık bulundur canım bi avuç yersin bisküviden daha iyi
lazere ben de gideyim diyorum ama henüz 20 yıllık birşey ilerde yan etkisi olurmu diye tırsıyorum açıkçası ev yoğurdu en güzeli canım benimde bi sütçü amcam var arıyorum getiriyor sağolsun
Merhaba kizlar.Az önce geldik ve cok yorgunum.gecmisi okudum.cevaplayamadim ama özür diliyorum hepinizden...
Tesekkür ederim cnm
39 yasindayim demek istedin heralde,39 kilo olsan rüzgarda ucarsin cnm
iyi geceler
Allahım biri doktor biri ögretmen biri avukat biri alamanyada yarabbim ne güzel walla en zengını bnm ama bn ew hanımıyım arkasım olur mu
Nora kardes muhasebe sahgulum var sewılayım var ohh ohh edacım senı unutmadım gulum ne güzel arkadaslarım var
Arada komsuları kıskandırım ayy bnm doktor arkadasım var avukat tsnıdıgım var falan dıyımm
Gunaydin kizlar
Gunaydin arkadaslar...Oncelikle beni boyle karsilayan kk uyesi arkadaslarima cokk tesekkur ederimm.. ben bugun baslamam sebebiyle o zaman yarin sabah paylasmam gerekiyor menumu anladigim kadariyla..
Öyle şahane bi' üşengeçim ki yalandan evin telefonunu çaldırıyorum, telefona biri bakınca "hazır ayaktasın su versene ya" diyorum.
Bence çoraplar üç parça satılmalı. biri kayboluyor zaten
Mutlu olsam bile üzüntülü şarkılar dinleyerek kendimi zorla depresyona sokuyorum. Bünye alışık değil çünkü mutlu olmaya.
Profesyonel makineyle çekilmiş fotoğrafları olan birinin popüler sanıldığı bir ülkeyiz.. Vay canona
Anneme yeni koltukların üzerini niye örtüyle kapatıyosun dedim, hayvan gibi oturup kirletiyorsunuz dedi. Çok samimi kadın , helal olsun.
Dostça ayrıldık nedir abi ya?!
- Aşkım ben ayrılmak istiyorum.
+ A tamam kardeşim istemen yeter.
- Sağol kanka.
+ Ne demek bacım.
Kızlar bugun cok laf etmktrn ıbadet edemedım su saat oldu tesbihlerimi çektim rahat tahar uyucam
Yarın kv lere gıtcez pek gıremm sızde gıremssınız belki ama
Kv 5 gundur gıtmıyorum walla ozledım kadını
Biliyomusunz bn kv kp cok sewıyorm onlar simdi samsuna ew yaptırıyolar gitcekler
Hep aglıyorum aklıma geldikce ole alıştım ki allah basımdan eksık etmesin onları ;((
Onlar gidince koye ben napıcam ;(( daha 2 sene daha burdalar galıba ama bana korku özlem erken vurdu
Bu kadar iyi insanlar tanımadın görmedim kendi ewladından üstün tutarlar bni rabbim sizlerin ewlatlarınada bekar olan arkadaslarada bnmki gibi kv kp versin inş(amin)
Bnm kızımada inşş
Kısacası yarın cok sewdıgım insanlarla birlikteyim bu yüzden burayı ıhmal edersem sasmayın valla
Herkese hayırlı haftasonları ...........
Yine sabah sabah güldürdün bizi komik kız
Bence çoraplar üç parça satılmalı. biri kayboluyor zaten
Bu kesinlikle olmalı
Canımcım evet Gamze ismim yanlış hatırlamıyorsun :)
Menü konusunda haklısın dün kuru kayısı aldım badem fındık vs. alacaktım markette hepsini de yanımda bulundurayım dıye ama badem kavrulmuş olunca en iyisi dedim kuruyemişçiden alayım.
Canım lazer konusunda ben yüzüme yaptırdım esmer olduğum için yüzüm baya tüylüydü şu an çok memnunum gerçekten önceden yüzümün heryerini iple ya da ağdayla alırdım çok tahriş olmuştu şimdi hiç böyle bir derdim ama ben artık başa çıkamadığımdan yüzüme başladım kol altımda da cilt problemim olduğu için doktor önerdi.
menum:
sahur :yok
iftar:
bol yesıl salata
balık
su 1 lt ancak olmuştur
spor yok mısafrım vardı
gec oldu sahura sahura kalkamam dıye 3-4 adet küçük lahana dolması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?