Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

birde hazır süt ve yogurt yiyemiyorum.cok sükür sütcü buldum.cok zorda kalısamda günlük şişe süt alıyorum paketlerdekilerden sogudum.10 yıl yurtdısında kaldım orda dolaptada olsa paket süt zamanı dolunca bozulurdu burda güya bebek yogurdu aldım 1 ay acık olarak cantada kalmıs birşeycik olmamıs.gıda olsa bozulurdu.

En doğru kararı vermişsin canım zaten Canan Hanımın öğütlerinin temeli işlem görmüş hazır her tütlü gıdadan uzak durmak
zaten marketlerde satılan yoğurtların son tüketim tariihi dolduğu zaman yenisiyle değiştiriliyormuş 6 ay dolapta bozulmuyor düşün artık ben yoğurt 10 gün kalsın ekşimeye başlıyor o yüzden az ve sık sık yapıyorum

umarım öyle değildir çok başımız ağrır.

Alsalarda yedirme bitanem keşke bizim annelerimiz de senin gibi olsaydı dut kurusu kuru üzüm leblebi fındık ceviz varken ne gerek var şekerli şeylere bebekler şeker tadını almadıkları zaman zaten hiç ihtiyaç duymuyorlarmış Okan ve Nurçin çiftinin çok tatlı bir torunları var allah bağışlasın annesi de seniin gibi dr hamilelik döneminde de Karatay tarzı beslenmiş b bişini de aynı şekilde besliyor ne şanslı çocuk demiştim içimden sen de geç kalmış sayılmazsın canım

Heyet raporu işi evet başınızı ağrıtır ama bi söylenti çıkınca mutlaka oluyor artık

Son düzenleme:
Menümü de unutmadan yazayım yarına kalmasın

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
Lorlu maydanozlu omlet
8 zeytin
1 domates 1 yeşil biber
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan adaçayı
3 gün kurusu kayısı
1 yemek kaşığı süt kaymağı

ÖĞLE :
1 kase keten tohumlu tarçınlı elmalı yoğurt
AKŞAM:
1 porsiyon kıymalı lahana sarması
1 kase yoğurt
salata

SPOR:
Misafir yoğunluğunu saymazsak yok

SIVI:
1.5 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan adaçayı
takviye olarak omega 3

Merhaba arkadaşlar, öncelikle hepinizin ideal kilolarına inmesini, sütun gibi bacaklar incecik bir bel zarif kollar fıstık gibi olmanızı canı gönülden diliyorum. Bende aranıza katılmak istiyorum.. Ama geç mi kaldım bilemiyorum...Yoksa yeni başlayan bir gruba mı katılmam gerekiyor?

Merhaba canım amin hep birlikte olacağız inşallah elbette katılabilirsin canım hiçbirşey için geç değil bitanem aramızda yeni başlayanlarda var eskilerde nasıl arzu edersen pek çok takım var yarışan istediğini seçebilirsin canım bize katılmak istersen kapımız her zaman açık sevgi ve saygı çerçevesinde dertlerimizi mutluluklarımızı paylaşarak fakat takım disipliniyle kilo vermek istersen başımız üstünde yerin var canım

İnşallah devam edeceğim azimle ve hırsla... Peki ne yapmam gerekiyor kısaca belirtebilirmisiniz yoksa ilk sayfadaki takım kurallarını okumam yeterli mi?

İnşallah devam edeceğim azimle ve hırsla... Peki ne yapmam gerekiyor kısaca belirtebilirmisiniz yoksa ilk sayfadaki takım kurallarını okumam yeterli mi?

Çok seviniriz bitanem ilk sayfadaki kuralları okursan bol paylaşım yaparsan ve azimliysen elbette neden olmasın canım kaptanımız yarın sana gerekli açıklamayı yapar canım . 2 hafta deneme süresi oluyor her gün bir önceki gün yediklerimizi aldığımız sıvıları ve yaptığımız sporları paylaşıyoruz canım. birbirimizin menülerini elimiden geldiğince yorumluyoruz kendinden biraz bahsedersen seni tanımamız için çok sevinirim zaten zamanla kaynaşırız herşeyi öğrenirsin kusurabakma tatlım baya yorgunum şimdilik bu kadar açıklayabiliyorum yarın kaptan güzelce açıklar

Teşekkür ederimm açıklamaların için:) Peki menülerimizi buradamı paylaşıyoruz özel mesajla mı bildiriyoruz? Ben kısaca kendimi şöyle anlatayım...
Ben çocukluğumdan beri hep tombik bir kız oldum.. Talii lise yıllarında aldığım aşırı kilolarla arkadan kat kat görünen bir sırtım iğrenç bacaklarım ile boyuma göre çok çok fazla olan 64 kiloyu taşımak zorunda kaldım . Üniversite 2. sınıfta bütünleme döneminde stresinde etkisiyle 62 kiloya düştüm. Sağlıksız diyetler çaylar vs. vs bir çok şey denedim. Ancak 2 haftalık yaptığım sağlıksız bir diyetle 58 kiloya düştüm.. Allah Allah deyip devam ettim... Öyle enerjiktim ki ve kendimi müthiş iyi hissediyordum..

2011 yılı benim için süper bir yıldı ilk defa ve bir kere gördüğüm 51 kilo ile kıyafet almaktan zevk alan bir insan haline geldim.. Ancak sonra yavaş yavaş tekrar kiloları geri kazanmaya başladım... 55 kilo ile evlendim ve yine hızla kilolarıma kilo kattım.. Ve şu an 60 kiloyum...

Hedefim 48 kilo.....55 cm boyunda ufak tefek biriyim... ve olmam gereken kilo en düşük kilo 48... Bu aralar bilumum forum siteleri diyet siteleri bloglar vs.. bakmadığım şey kalmadı ve eski bir kk üyesi olarak yine evime geri döndüm hemencecik...

Therapne takım kaptanımızdan alıntıladım canım

Rica ederim canım evet herşeyimizi burdan paylaşıyoruz birbirinden tatlı arkadaşlarımız var şok diyetler popüler diyetler hepimize kilo aldırdı malesef hızlı giden kilolar aynı hızda geri dönüyor canım amacımız sağlıklı ve kalıcı olarak kilo vermek hep birlikte bunu başaracağımıza inanıyorum tatlım buraya dönmekle en doğru kararı vermişsin tekrar aramıza hoşgeldin birbirimizi motive ederek
hem sağlığımıza hem de fit bir görünüme kavuşacağız inşallah

Son düzenleme:
Açıklamaların için çokk teşekkür ederim.. Ama bu sefer hakkından geleceğim bu pis kiloların.. belki hızlı belki yavaş ama en sonunda olacak... Senini nasıl kilo boy durumun? neler yapıyorsun?

Açıklamaların için çokk teşekkür ederim.. Ama bu sefer hakkından geleceğim bu pis kiloların.. belki hızlı belki yavaş ama en sonunda olacak... Senini nasıl kilo boy durumun? neler yapıyorsun?

Rica ederim canım elbette geleceksin az gitsin öz gitsin hep dediğim gibi biz bu kiloları bir anda almadık yavaş yavaş gidecek başka çaresi yok Ben 1.68 boyundayım canım şu an itibariyle 83 kiloyum hedefim 65 . 5 ay süre tanıdım kendime acelem yok
İzmirde oturuyorum sınıf öğretmeniyim fakat çalışmıyorum 39 kiloyum canım

Ben de avukatım bir kurumda.. inş. istediğin zamanda istediğin kilolarını verirsin... Çünkü kilo verememek insanın cidden sinirlerini bozuyor.. tüm hayatını etkiliyor... azimli olmak gerekiyor..

Ben de avukatım bir kurumda.. inş. istediğin zamanda istediğin kilolarını verirsin... Çünkü kilo verememek insanın cidden sinirlerini bozuyor.. tüm hayatını etkiliyor... azimli olmak gerekiyor..

İnş canım hepimiz veririz oh ne güzel bir de avukatımız oldu.Bu yıl kurtulacağız inş. tatlım ben çıkıyorum iyi geceler tatlı rüyalar yarın görüşürüz inş

Merhaba kizlar.Az önce geldik ve cok yorgunum.gecmisi okudum.cevaplayamadim ama özür diliyorum hepinizden...

mervecigim cok tatlisin gercekten,seni okurken sesli gülüyorum
yasemincigim tesekkür ederim.Yumurtayi her zaman bio olandan aliyorum ,zeytinyaginida pazartesi alacagim

yarin basliyorum hayirlisiyla

Hos geldin cnm.Takimimizda yer var,katilabilirsin
Ilk sayfadaki kurallar gecersiz cnm..
yeni kurallarimiz bunlar...
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra takimdan cikarilacaktir..

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir.

5.Saglikli beslenmeye gayret gösterilecek ve ögün atlamamaya calisilacaktir...

6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)

memnun oldum cnm.Burda her gün yediklerimizi liste halinde yaziyoruz,su ve sporla birlikte...

bende 28 yasinda,3 cocuklu sisko bir anneyim..kilom 70,Hedefim 55
Therapne takım kaptanımızdan alıntıladım canım
Tesekkür ederim cnm

39 yasindayim demek istedin heralde,39 kilo olsan rüzgarda ucarsin cnm
İnş canım hepimiz veririz oh ne güzel bir de avukatımız oldu.Bu yıl kurtulacağız inş. tatlım ben çıkıyorum iyi geceler tatlı rüyalar yarın görüşürüz inş
iyi geceler

Son düzenleme:
masallah canım enerjıne hayran kaldım senın kız kac yasında pekı
15 aylık daha anamm kızz sen bole sorunca korktum he bu kız 2 yasına bastıktan sonra naparım ben
Walla yogurtlu salataya bnde bayıldım kızz hıç acıktırmadı töbe bismillah hala agzıma sudan baska cisim koymsmışım
Dogum hıkayemi pazartesi anlatcam kızz bn bole anlattım bugun norayla costuk
Zaten o camasırı hiç sorma ben asana kadar kurudu ee 10 dk işi bir saatte yaparsan asmamla toplamm bir oldu adamı hiç sorma kız bide yüzsüzlük yaptım abi sigara degmedi dimi dedim töbe :))
Canm bnm saol düşüncen için

Hoşgeldin cnm bnm biz senin yardımcın olcaz bak bende 60 cm ufak tefek bişiydim kızzz kılo verdıkce uzadım sanki
Ayy arkadasım bu arada ben biraz safım galiba sen kendınden bahsederken 55 cm ufak tefek bişiyim diyince bi an şok oldum 1.55 demk istedın dımı kızz dedim bnm kız 90 cm demkki bu arkadas bnm kuzdan küçük uykudan kalkıp okuyunca beynime hukmedıp mantık kuramadım cnm
Tekrar hosgeldın canmmm

Allahım biri doktor biri ögretmen biri avukat biri alamanyada yarabbim ne güzel walla en zengını bnm ama bn ew hanımıyım arkasım olur mu
Nora kardes muhasebe sahgulum var sewılayım var ohh ohh edacım senı unutmadım gulum ne güzel arkadaslarım var
Arada komsuları kıskandırım ayy bnm doktor arkadasım var avukat tsnıdıgım var falan dıyımm

Gece gece ya rab
Suan kendime aynada bakıyom ama karanlık yani dısarının ışıgı var
Sankı 55 kıloyum
Arkadas karar verdım bu geceden sonra yanımda kaynak gozlugu tasıcam bana kılolusun derlerse cıkartıp gözlüğümü bide bu gözlükle bak dıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…