- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
birde hazır süt ve yogurt yiyemiyorum.cok sükür sütcü buldum.cok zorda kalısamda günlük şişe süt alıyorum paketlerdekilerden sogudum.10 yıl yurtdısında kaldım orda dolaptada olsa paket süt zamanı dolunca bozulurdu burda güya bebek yogurdu aldım 1 ay acık olarak cantada kalmıs birşeycik olmamıs.gıda olsa bozulurdu.
Bi bu eksikti gidin valla bacım hangi gidişat iyi ki gerçi neyse ben susayım ne zaman gidiyorsunuz o gün gitmeyelim ilaç yazdırmaya ben sık sık giderimde sağolsun çok tatlı bir aile hekimimiz var ay ne zor işi gece yatıyosun kalk gece gece ölü muayene et ne diyim hakikaten mesleğiniz çok kutsal bir de aklıma geldi canım artık aile hekimleri de heyet raporu verebilecekmiş doğrumudur acaba :44:
banucum bakma ben çiko felan diyorum ama tek severek yediğim katkısız çikolata.öyle kaymaklı biskuvili paket ürünleri sevmem cok agır gelir bana.çocuklarımada almam evde cips kola asla olmaz.maden suyunu severim babam limonlusunu almıs onu bile içemedim katkılı diye.hazır meyve suyu bile almam.ama ne yazıkki benimle kalanlar olunca bunu kabullendiremiyorum.babam gecen bir torba bisküvi vs almıs.bende bugün cocuklara bir tabak dut kurusu leblebi koydum yediler.keşke daha cok vaktim olsa imkanım.özellikle bazı yakınlarım inatla cocuklarıma sekerli seyler alıyor ben almıyorum diye sanki mahrum bırakıyorum.
Merhaba arkadaşlar, öncelikle hepinizin ideal kilolarına inmesini, sütun gibi bacaklar incecik bir bel zarif kollar fıstık gibi olmanızı canı gönülden diliyorum. Bende aranıza katılmak istiyorum.. Ama geç mi kaldım bilemiyorum...Yoksa yeni başlayan bir gruba mı katılmam gerekiyor?
İnşallah devam edeceğim azimle ve hırsla... Peki ne yapmam gerekiyor kısaca belirtebilirmisiniz yoksa ilk sayfadaki takım kurallarını okumam yeterli mi?
Hos geldin cnm..
takim kaptani benim..28 yasinda 3 cocuk annesiyim.71 kiloyum ve 55-58 arasi olmak istiyorum.168 boyum...
2 hafta deneme süren var,haftada en az 35 mesaj yazmalisin,yoksa diskalifiye edilirsin.Günlük yediklerini liste halinde yazmalisin ve sagliksiz beslenmek yasak.Ara ögünlerini atlamamaya calis..
Diger arkadaslarinda motive olmasi acisindan herkes birbirinin menüsüne yorum yapmali.Tabiki hicbirimiz doktor degiliz ama kendimizce bildiklerimizi yazmaliyiz..
Kacamak yaptigin zaman yedigin kacamagin kalorisi kadar spor cezasi alirsin ve bu cezayi 1-en gec 2 hafta icinde bitirmezsen diskalifiye edilirsin..
2 hafta sonra takima alindiginda kilonu kendin hesaplamalisin..Bunu o zaman anlatacagim sana..
Bunlar genel uyulmasi gereken kurallar,ek olanlarida var ama en önemlilerini yazdim sana..Eger sorun olmaz dersen birlikte zayiflarizz...
Teşekkür ederimm açıklamaların için:) Peki menülerimizi buradamı paylaşıyoruz özel mesajla mı bildiriyoruz? Ben kısaca kendimi şöyle anlatayım...
Ben çocukluğumdan beri hep tombik bir kız oldum.. Talii lise yıllarında aldığım aşırı kilolarla arkadan kat kat görünen bir sırtım iğrenç bacaklarım ile boyuma göre çok çok fazla olan 64 kiloyu taşımak zorunda kaldım . Üniversite 2. sınıfta bütünleme döneminde stresinde etkisiyle 62 kiloya düştüm. Sağlıksız diyetler çaylar vs. vs bir çok şey denedim. Ancak 2 haftalık yaptığım sağlıksız bir diyetle 58 kiloya düştüm.. Allah Allah deyip devam ettim... Öyle enerjiktim ki ve kendimi müthiş iyi hissediyordum..
2011 yılı benim için süper bir yıldı ilk defa ve bir kere gördüğüm 51 kilo ile kıyafet almaktan zevk alan bir insan haline geldim.. Ancak sonra yavaş yavaş tekrar kiloları geri kazanmaya başladım... 55 kilo ile evlendim ve yine hızla kilolarıma kilo kattım.. Ve şu an 60 kiloyum...
Hedefim 48 kilo.....55 cm boyunda ufak tefek biriyim... ve olmam gereken kilo en düşük kilo 48... Bu aralar bilumum forum siteleri diyet siteleri bloglar vs.. bakmadığım şey kalmadı ve eski bir kk üyesi olarak yine evime geri döndüm hemencecik...
Açıklamaların için çokk teşekkür ederim.. Ama bu sefer hakkından geleceğim bu pis kiloların.. belki hızlı belki yavaş ama en sonunda olacak... Senini nasıl kilo boy durumun? neler yapıyorsun?
Rica ederim canım elbette geleceksin az gitsin öz gitsin hep dediğim gibi biz bu kiloları bir anda almadık yavaş yavaş gidecek başka çaresi yok Ben 1.68 boyundayım canım şu an itibariyle 83 kiloyum hedefim 65 . 5 ay süre tanıdım kendime acelem yok
İzmirde oturuyorum sınıf öğretmeniyim fakat çalışmıyorum 39 kiloyum canım
Ben de avukatım bir kurumda.. inş. istediğin zamanda istediğin kilolarını verirsin... Çünkü kilo verememek insanın cidden sinirlerini bozuyor.. tüm hayatını etkiliyor... azimli olmak gerekiyor..
Hos geldin cnm.Takimimizda yer var,katilabilirsinMerhaba arkadaşlar, öncelikle hepinizin ideal kilolarına inmesini, sütun gibi bacaklar incecik bir bel zarif kollar fıstık gibi olmanızı canı gönülden diliyorum. Bende aranıza katılmak istiyorum.. Ama geç mi kaldım bilemiyorum...Yoksa yeni başlayan bir gruba mı katılmam gerekiyor?
Ilk sayfadaki kurallar gecersiz cnm..İnşallah devam edeceğim azimle ve hırsla... Peki ne yapmam gerekiyor kısaca belirtebilirmisiniz yoksa ilk sayfadaki takım kurallarını okumam yeterli mi?
memnun oldum cnm.Burda her gün yediklerimizi liste halinde yaziyoruz,su ve sporla birlikte...Teşekkür ederimm açıklamaların için:) Peki menülerimizi buradamı paylaşıyoruz özel mesajla mı bildiriyoruz? Ben kısaca kendimi şöyle anlatayım...
Ben çocukluğumdan beri hep tombik bir kız oldum.. Talii lise yıllarında aldığım aşırı kilolarla arkadan kat kat görünen bir sırtım iğrenç bacaklarım ile boyuma göre çok çok fazla olan 64 kiloyu taşımak zorunda kaldım . Üniversite 2. sınıfta bütünleme döneminde stresinde etkisiyle 62 kiloya düştüm. Sağlıksız diyetler çaylar vs. vs bir çok şey denedim. Ancak 2 haftalık yaptığım sağlıksız bir diyetle 58 kiloya düştüm.. Allah Allah deyip devam ettim... Öyle enerjiktim ki ve kendimi müthiş iyi hissediyordum..
2011 yılı benim için süper bir yıldı ilk defa ve bir kere gördüğüm 51 kilo ile kıyafet almaktan zevk alan bir insan haline geldim.. Ancak sonra yavaş yavaş tekrar kiloları geri kazanmaya başladım... 55 kilo ile evlendim ve yine hızla kilolarıma kilo kattım.. Ve şu an 60 kiloyum...
Hedefim 48 kilo.....55 cm boyunda ufak tefek biriyim... ve olmam gereken kilo en düşük kilo 48... Bu aralar bilumum forum siteleri diyet siteleri bloglar vs.. bakmadığım şey kalmadı ve eski bir kk üyesi olarak yine evime geri döndüm hemencecik...
Tesekkür ederim cnmTherapne takım kaptanımızdan alıntıladım canım
39 yasindayim demek istedin heralde,39 kilo olsan rüzgarda ucarsin cnmRica ederim canım elbette geleceksin az gitsin öz gitsin hep dediğim gibi biz bu kiloları bir anda almadık yavaş yavaş gidecek başka çaresi yok Ben 1.68 boyundayım canım şu an itibariyle 83 kiloyum hedefim 65 . 5 ay süre tanıdım kendime acelem yok
İzmirde oturuyorum sınıf öğretmeniyim fakat çalışmıyorum 39 kiloyum canım
iyi gecelerİnş canım hepimiz veririz oh ne güzel bir de avukatımız oldu.Bu yıl kurtulacağız inş.tatlım ben çıkıyorum iyi geceler tatlı rüyalar yarın görüşürüz inş
15 aylık daha anamm kızz sen bole sorunca korktum he bu kız 2 yasına bastıktan sonra naparım benmasallah canım enerjıne hayran kaldım senın kız kac yasında pekı
Walla yogurtlu salataya bnde bayıldım kızz hıç acıktırmadı töbe bismillah hala agzıma sudan baska cisim koymsmışımSlm Canlar hepinize iyi akşamlar dilerim ben bugün resmen geberdim yorgunluktan geçmiş olsuna gelen giden şimdi oturdum inanın ayaklarım çizgifilmlerdeki gibi oldu zonk zonk zonkluyor
Çok sevindim bitanem gelmiş geçmiş olsun
Allah bir ömür boyu mutlu etsin Mervecim aynı filmlerdeki gibi bi solukta okudum bundan sonra iskender yerken hep sen geleceksin aklıma
Ben İzmir bucada oturuyorum canımcım
En kısa zamanda doğum hikayeni de anlat valla ne şen şakrak birisin rabbim yüzünü hep güldürsün inş. sırf senin hikayelerini okumak için bizim takım istilaya uğrarmış
İlahi Merve hem çamaşır serip hem mesaj yazmayı nasıl beceriyorsun bravoo valla komşuna da yine yutturmuşsun pratik zekanla
akşam akşam güldürdün beni senle komşu olmak varmış hiç canı sıkılmaz insanın
nutella yemedin inşgüzel kilo vermişsin sakın cıslara aldanıp tekrar alma bacımcım
Canınız sıkılıyosa spor yapın şekerlerben bugün koşu bandında yürüyemedim ama akşama kadar ayaktaydım bie ksiklik var gibi geliyo:44::44:
Afiyetolsun canımcım şekersiz çay iç bal ye
suda az sporu da göremedim haftasonu rehavetimi çöktü hadi öyle diyelim
Yoğurttan korkma bitanem neden üzgün işareti koydunki sigara böreğini de yakmışsın sporun çok güzel zaten senin bıcırık seni eritiyordur şanslısınakşamları meyve yememeye çalış Mervecim öğlenleri yemeyi dene
sen de benim gibi sebze seviyorsun öğlen yediğin yoğutlu karışık salataya bayıldım afiyetolsun cnm
Bunlar silinmeden hemen aktarayım dsilinecek diye tırsıyorum
Canm bnm saol düşüncen içinBizde seni çok sevdik Mervecim kendine haksızlık etme herkes senin gibi içten olsa keşke
Çörek otuna başlamışsın sanırım bikaç keredir görüyorum çok sevindim tatlım
spor yokmu bitanem :26:
Ben geldim hepiniz kaçtınız kızlar
Ben buralardayım şimdilik geçmişi yeni bitirebildim bu arada harrypotter ve nidah nerelerde acaba?:26:
Merhaba arkadaşlar, öncelikle hepinizin ideal kilolarına inmesini, sütun gibi bacaklar incecik bir bel zarif kollar fıstık gibi olmanızı canı gönülden diliyorum. Bende aranıza katılmak istiyorum.. Ama geç mi kaldım bilemiyorum...Yoksa yeni başlayan bir gruba mı katılmam gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?