Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Slm kızlar iyi akşamlar hepinize bugün spor yaparken çok zorlandım regl ağrısına yenilmedim ama yine de sonra biraz uyudum iyi geldi

Ben neden açamadım ki linki :2:

Şimdi ben de açamıyorum tatlım:44:

sabah:klasik karatay

öğle:1bardak kefir

ikindi(az evvel)sütlü kahve 1 hurma
ananas(ödem için)

akşama mantar sote var.
salata yerim
yogurt yerim

Çok güzel bir menü canım yarın tartıyı 4 gzle bekliyorum senin için

Ben su içemiyorm hala :) çok açık çay içiyorum kupa kupa heralde o su yerine geçer sıcak su içmiç gibi oluyorum ancak su sorununu böyle çözebildim :)
tatlım hiç bir sıvı suyun yerini tutmuyor malesef su içmeye alıştır kendini

Konu Bilgileri

bunlar kim acaba

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 7 ziyaretçi)
Valkyrie89,
NoRaaa

demekki popüler takımız
Yaaaaaaaaaaa. Esim aksam yemegine pizza diye tutturdu zaten 1 haftadir soyluyodu napcm beeennn. Yarin sabah bildirim de var oy anam

Dayan tatlım yarından sonra biraz özgürsün o zaman yersin hmmmm sonradan okudum iyi ki öğlen yemiş eşin

Hakikaten çok haksızlığa uğramışsın canım sabret biraz daha inş hakettiğin zammı alırsın canım

ya ben bu takıma gelebiliomuyum yaa ben takımdan ayrılmak istediğimi söylemişttim ama kilo alıorum heeep

Hoşgeldin aramıza canım takımda olmak motivasyonunu güçlendirir tatlım burdan ayrılmamanı tavsiye ederim
istediğin kiloya ulaşacaksın tatlım sabret sadece

Slmlarrrr ben geldimm....

tamam ya atmayin domatesleri,burayi ihmal ettim biliyorum ama burdayim bakin..Ahhh suratima geldi domates

hemen gecmis yapayim,sonrada sohbetin dibine vuralim,ne dersiniz

hoşgeldin kaptancım yok biz sana kıyamazken nasıl domates atarız

inş yüzde 30 un altına düşmeyiz kaptancım :26:

Bende takim listesini getireyim birazdan..
Bu arada yarin pijama partisi olacaksa ben gelemeyebilirim..
Bildiginiz gibi eltim babasi hasta diye tr ye gitti.Kayinvalidemle altli,üstlü oturuyorlar.Cuma icin misafir gelecekti eltime,o gitti diye esi aramis,demis iste böyle böyle,esim gitti, aypip olmasin diyede, gelmek istiyorsaniz gelin yinede demis..Onlarda tamam geliriz demis:26:

Kayinvalidem 80 e yakin yas olarak.bana dedi yarin gel yardima diye...Bende gitmesem ayip olur simdi..
Ne cok uzattim ama,kisacasi yarin olamayabilirim...
Yarin genel liste hazirlama sirasida bizim takimin,onuda gece geldikten sonra hazirlarim artik,diger gün öglen 12 ye kadar zaman var zaten

Menümü yazayım

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
menemen
5 zeytin
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan adaçayı
2 yemek kaş. tatlı lor
3 kuru kayısı

ÖĞLE :
yarım elma yarım ayva tarçınlı

AKŞAM:
Sebze çorbası 1 kase
1 orta boy karnıyarık
3 y.k. bulgur pilavı
Çoban salata

SPOR:
60 dk lık karışık hızda yürüyüş
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan yeşilçay
1 fincan beyaz çay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan adaçayı
takviye olarak omega 3

gördüm merve gelmiş bende merak etmiştim nerdesin merveee

evet gitmezsen ayıp olur canım sorun değil erteleriz party yi ben de hiç havamda değilim açıkçası eniştemiz güle güle gitsin gelsin tr ye

Cnm ya...Üzülme cnm,az kaldi kavusmanizada bak
Cnm regl oldugumuz zaman metabolizmamiz daha hizli calisiyormus ve yaptigimiz sporda daha fazla kalori harciyormusuz...ne güzel yapmissin sporu birakmamakla

Tesekkür ederim cnm,sizden gelen domateste gül olur bana

Insallah düsmeyiz cnm.Takimin % 50 si regl,kaptani kilo almis
Diger kalan arkadaslarda verememisse düsme ihtimalimiz var ama biz yinede iyi düsünelim iyi olsun

Cnm sana hayranim..valla bak senin menüleri okudukca okuyasim geliyor..Ne kadar kararinda ve kacamaksiz uyguluyorsun diyetini..Tebrik ediyorum cnm ama böyle devam edersen benden önce mezun olcan,bende takimin kocamis kaptani olarak kalcam buralarda

İnş artı cıkmassın canm bnm

ödemim var malum regl etkili bir ödem sökücü tavsiyelerini bekliyorum.yeşil çay asmde kaldı.evde zencefil çayı var kekik çayı var.
Biberiye maydanoz cayı veya suyu
tamam paylasım yaparım zaten öyle motive oluyorum ben.. tek yapamıomusum meger(
Hosgeldin gülüm yha ne sevindim sen gwldin diye

Sorun yok erteleriz sen olmadan partimi olur

gördüm merve gelmiş bende merak etmiştim nerdesin merveee

Valla yasemin bi sen merak ettin bni sewiyorum seni canm
Saka saka herkesi sewıyomda bn bugyn mısafırlerimle ılgılendim hanmlar
Kacamak yapmadım yarım bildirim günü :)))
Geçmişe baktım masallah subhanallah

evet kaptancım yıllardır diyet yapmış olan ben bu kez çok kararlıyım hem merak etme mezun olsamda bırakmam peşinizi inş hep beraber mezun oluruz

inş düşmeyiz canımcım evet fazla kalori yakıldığını okumuştum o yüzden bırakmadım ama sonrası yatağa zor attım kendimi

Döktürsek işe yararmı acaba:44::44::44:

menümüde yazayım

sabah: 1 yumurta,5 zeytin, azcık peynir,2 dlm ekmek

öğlen: semizotu ve lahana karşık yoğurtlu salata
1 pet bardak aşure (kursta arkadaş yapmış yoğun ısrarla yemek durumunda kaldım zaten regliden dolayı çok tatlı istedi canım)

akşam:1 tabak kapuska

su 1 ltre şimdi 2 bardak daha içer yatarım çok karnım ağrıyor ilk günlerim hep kabus zaten

Hoşgeldin Mervişimmmm

Spor:kahvaltıdan 1.5 saat sonra yürüyüs orta tempo 1 saat
Su:3 lt
Bitki çayı;2 kupa yeşilcay 1 kupa maydanoz çayı
Sabah:3 zeytin
3 tane kıpkırmızı ceri domat bahcemden
Bol maydanoz tere roka marul ve yeşilsogan
Bir dilim tam bugday
3 cay
Bçk dut reçeli
Byk lor peynir
Bir haslanmıs yumurta rafadan aslında
Ara
5 ceviz
Bir elma suyu
Yarım saat sonra yeşilçay
Ögle
Patates salatası yatım porsiyon ve cay
Ara
Yeşilçay
Grissini 3 adet (misafirlere bişiler hazırladım ama bn sadece patates salatası yedım hani yeşillikli oluyo yha o yüzden arada 3 grissini yedimm)
Aksam
Mantar sote
Bollll salata limonluuu
Birkase karabıberli yogurt cok severim azcıkta kimyon koyuyorum sırf kokusuna olece yıyorum
Maydanoz cayı yaptım kendime limonlu bi kupa içtim
Yatmadan önce elma dirkeli su

Demi cnm,kambersiz dügünmü olur

Cnm sen sabah yazmistin ya kahvalti yapiyorum diye,bende dedim simdi kahvalti masasinda ne sakarliklar yapmistirdas bu saate kamistir

saka yapiyorum cnm,kizma sakin..
evet kaptancım yıllardır diyet yapmış olan ben bu kez çok kararlıyım hem merak etme mezun olsamda bırakmam peşinizi inş hep beraber mezun oluruz
Insallah cnm
inş düşmeyiz canımcım evet fazla kalori yakıldığını okumuştum o yüzden bırakmadım ama sonrası yatağa zor attım kendimi

Döktürsek işe yararmı acaba:44::44::44:
Kaynanama sormak lazim,o anlar kursun islerinden
Afiyet olsun cnm..Asure olmasaymis iyiymis ama olmus artik yapacak bisey yok..

papatya cayi iyi geliyrdu bana adet sancilari cektigimde,dene istersen:44:

Afiyet olsun cnm,süpersin..sporda var,su icmissin..Daha ne olsun..Ikramlarada iyi dayanmissin,ben o kadar iradeli olamiyorum artik neden acaba..Bulasici degilmi bu gözün görüyorken yememek,sizden banada bulassa

Bende yediklerimi yazayim hemen..

Sabah
1 bardak taze greyfurt suyu
2 tam bugdayli,peynirli,tursulu ve yesillikli tost

Öglen
1 tabak etli taze fasulye,3 kasik bulgur pilavi,salata,ayran

Aksam
1 adet izgara et,salata,ayran

su
1,5 lt anca olmustur
spor
30 dk yürüyüs,30 dk zumba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…