- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Ben neden açamadım ki linki :2:
sabah:klasik karatay
öğle:1bardak kefir
ikindi(az evvel)sütlü kahve 1 hurma
ananas(ödem için)
akşama mantar sote var.
salata yerim
yogurt yerim
tatlım hiç bir sıvı suyun yerini tutmuyor malesef su içmeye alıştır kendiniBen su içemiyorm hala :) çok açık çay içiyorum kupa kupa heralde o su yerine geçer sıcak su içmiç gibi oluyorum ancak su sorununu böyle çözebildim :)
Konu Bilgileri
bunlar kim acaba
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 7 ziyaretçi)
Valkyrie89,
NoRaaa
Yaaaaaaaaaaa. Esim aksam yemegine pizza diye tutturdu zaten 1 haftadir soyluyodu napcm beeennn. Yarin sabah bildirim de var oy anam
Valla canım geçen sene bana zam yapmadılar o yüzden gözden çıkarttım ben. Çalıştığım yer şirketler grubu. Muhasebe departmanında birde çok firmaya bakılıyor benim baktığım firma zararda diğer arkadaşların firması karda. Benim firma zararda olduğundan bana zam yapmadılar. Departman arkadaşıma % 35 zam yaptılar.İçime oturdu. Müdür yardımcısı gibiyim ama pozissyonda yüksseltmiyorlar. 7 yıllık tecrübem var. İk beni toplantıda muhasebe uzmanı olarak tanıttı ama muhasebe elemanı olarak işlem görüyorum. Haksızlık yani. Bütün motivasyonum gitti. yüksek lisans için para biriktiriyorum aksi halde çıkacaktım işten.
İnş istediğin zammı alırsın. İnş kurumsal bir yerde çalışma fırsatı yakalarsın :) Ben çok şanssısızm.
ya ben bu takıma gelebiliomuyum yaa ben takımdan ayrılmak istediğimi söylemişttim ama kilo alıorum heeep
Slmlarrrr ben geldimm....
tamam ya atmayin domatesleri,burayi ihmal ettim biliyorum ama burdayim bakin..Ahhh suratima geldi domates
hemen gecmis yapayim,sonrada sohbetin dibine vuralim,ne dersiniz
Bende takim listesini getireyim birazdan..
Bu arada yarin pijama partisi olacaksa ben gelemeyebilirim..
Bildiginiz gibi eltim babasi hasta diye tr ye gitti.Kayinvalidemle altli,üstlü oturuyorlar.Cuma icin misafir gelecekti eltime,o gitti diye esi aramis,demis iste böyle böyle,esim gitti, aypip olmasin diyede, gelmek istiyorsaniz gelin yinede demis..Onlarda tamam geliriz demis:26:
Kayinvalidem 80 e yakin yas olarak.bana dedi yarin gel yardima diye...Bende gitmesem ayip olur simdi..
Ne cok uzattim ama,kisacasi yarin olamayabilirim...
Yarin genel liste hazirlama sirasida bizim takimin,onuda gece geldikten sonra hazirlarim artik,diger gün öglen 12 ye kadar zaman var zaten
Cnm ya...Üzülme cnm,az kaldi kavusmanizada bak
Cnm regl oldugumuz zaman metabolizmamiz daha hizli calisiyormus ve yaptigimiz sporda daha fazla kalori harciyormusuz...ne güzel yapmissin sporu birakmamaklaSlm kızlar iyi akşamlar hepinize bugün spor yaparken çok zorlandım regl ağrısına yenilmedim ama yine de sonra biraz uyudum iyi geldi
Şimdi ben de açamıyorum tatlım:44:
Çok güzel bir menü canım yarın tartıyı 4 gzle bekliyorum senin için
tatlım hiç bir sıvı suyun yerini tutmuyor malesef su içmeye alıştır kendini
demekki popüler takımız
Dayan tatlım yarından sonra biraz özgürsün o zaman yersin hmmmm sonradan okudum iyi ki öğlen yemiş eşin
Hakikaten çok haksızlığa uğramışsın canım sabret biraz daha inş hakettiğin zammı alırsın canım
Hoşgeldin aramıza canım takımda olmak motivasyonunu güçlendirir tatlım burdan ayrılmamanı tavsiye ederim
istediğin kiloya ulaşacaksın tatlım sabret sadece
hoşgeldin kaptancım yok biz sana kıyamazken nasıl domates atarız
inş yüzde 30 un altına düşmeyiz kaptancım :26:
evet gitmezsen ayıp olur canım sorun değil erteleriz party yi ben de hiç havamda değilim açıkçası eniştemiz güle güle gitsin gelsin tr ye
Menümü yazayım
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
menemen
5 zeytin
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan adaçayı
2 yemek kaş. tatlı lor
3 kuru kayısı
ÖĞLE :
yarım elma yarım ayva tarçınlı
AKŞAM:
Sebze çorbası 1 kase
1 orta boy karnıyarık
3 y.k. bulgur pilavı
Çoban salata
SPOR:
60 dk lık karışık hızda yürüyüş
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan yeşilçay
1 fincan beyaz çay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan adaçayı
takviye olarak omega 3
Eki Görüntüle 868576
İnş artı cıkmassın canm bnmBirrr-Ikiii-Üccc-Dörtt-Besss-Altiii
Eee kimse yok,dizileremi bakiyorsunuz yoksa
Kizlar lütfen bu hafta benden baska fazla cikan olmasin..ben zaten yeteri kadar kötü etkileyecegim takimi,bari siz toparlarsiniz
Notamiz silinmisti ne güzel,eger ortalamamiz %30 un altinda kalirsa yine nota alcaz
Simdi siz bana kizarsaniz alinmam hic..Ceza verirsenizde bozulmam hic..
Sabaha kadar dua edicem fazla cikmamak icin
Biberiye maydanoz cayı veya suyuödemim var malum regl etkili bir ödem sökücü tavsiyelerini bekliyorum.yeşil çay asmde kaldı.evde zencefil çayı var kekik çayı var.
Hosgeldin gülüm yha ne sevindim sen gwldin diyetamam paylasım yaparım zaten öyle motive oluyorum ben.. tek yapamıomusum meger(
bugünkü menüm
sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı çorek otu, 1 su brd sirkeli su, 4 gunkurusu
meşhur şu yoğurt kürünü yedim kahvaltıdan yarım saat önce
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta domstes salatalık 5 zeytin 2 dilim çavdar ekmeği şekersiz çay çeyrek örgü peynir
ara 1 beşibiyerde çayı
ÖĞLE 3 ceviz 7 antep fıstığı tuzzsuz
ikindi 1 tarçınlı yeşilçay 2 form çayı
akşam 1 kase ezogelin çorba yoğurt 5 küçük parmak piliç köfte ekmek yok amaaaaaaaaaaaaaa 1 küçük peynirli börek(cıssssssssssssssss) şey komşum göndermişti de
20.00 1 beşibiyerde çayı
2.5 lt su spor yok ama sabah koşturmacalı misafirim vardı.sadece çay içtik az önce yine koşturmacalı misafirim vardı tabi her iki grup da kalabalıktı akşamki misafirime kek yaptım amaaaaaaaaaaaaaa tabiki de yemedim
Sorun yok erteleriz sen olmadan partimi olurBende takim listesini getireyim birazdan..
Bu arada yarin pijama partisi olacaksa ben gelemeyebilirim..
Bildiginiz gibi eltim babasi hasta diye tr ye gitti.Kayinvalidemle altli,üstlü oturuyorlar.Cuma icin misafir gelecekti eltime,o gitti diye esi aramis,demis iste böyle böyle,esim gitti, aypip olmasin diyede, gelmek istiyorsaniz gelin yinede demis..Onlarda tamam geliriz demis:26:
Kayinvalidem 80 e yakin yas olarak.bana dedi yarin gel yardima diye...Bende gitmesem ayip olur simdi..
Ne cok uzattim ama,kisacasi yarin olamayabilirim...
Yarin genel liste hazirlama sirasida bizim takimin,onuda gece geldikten sonra hazirlarim artik,diger gün öglen 12 ye kadar zaman var zaten
Menümü yazayım
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
menemen
5 zeytin
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan adaçayı
2 yemek kaş. tatlı lor
3 kuru kayısı
ÖĞLE :
yarım elma yarım ayva tarçınlı
AKŞAM:
Sebze çorbası 1 kase
1 orta boy karnıyarık
3 y.k. bulgur pilavı
Çoban salata
SPOR:
60 dk lık karışık hızda yürüyüş
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan yeşilçay
1 fincan beyaz çay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan adaçayı
takviye olarak omega 3
Harikasıııııın
Eki Görüntüle 868576
gördüm merve gelmiş bende merak etmiştim nerdesin merveee
ya ben regl oldum.şimdi baskülü etkiler ama ben eksi çıkıp motive olacaktım
Cnm sana hayranim..valla bak senin menüleri okudukca okuyasim geliyor..Ne kadar kararinda ve kacamaksiz uyguluyorsun diyetini..Tebrik ediyorum cnm ama böyle devam edersen benden önce mezun olcan,bende takimin kocamis kaptani olarak kalcam buralarda
Cnm ya...Üzülme cnm,az kaldi kavusmanizada bak
Cnm regl oldugumuz zaman metabolizmamiz daha hizli calisiyormus ve yaptigimiz sporda daha fazla kalori harciyormusuz...ne güzel yapmissin sporu birakmamakla
Tesekkür ederim cnm,sizden gelen domateste gül olur bana
Insallah düsmeyiz cnm.Takimin % 50 si regl,kaptani kilo almis
Diger kalan arkadaslarda verememisse düsme ihtimalimiz var ama biz yinede iyi düsünelim iyi olsun
İnş artı cıkmassın canm bnm
Biberiye maydanoz cayı veya suyu
Hosgeldin gülüm yha ne sevindim sen gwldin diye
Sorun yok erteleriz sen olmadan partimi olur
Valla yasemin bi sen merak ettin bni sewiyorum seni canm
Saka saka herkesi sewıyomda bn bugyn mısafırlerimle ılgılendim hanmlar
Kacamak yapmadım yarım bildirim günü :)))
Geçmişe baktım masallah subhanallah
Hoşgeldin Mervişimmmm
Sorun yok erteleriz sen olmadan partimi olur
Valla yasemin bi sen merak ettin bni sewiyorum seni canm
Saka saka herkesi sewıyomda bn bugyn mısafırlerimle ılgılendim hanmlar
Kacamak yapmadım yarım bildirim günü :)))
Geçmişe baktım masallah subhanallah
Insallah cnmevet kaptancım yıllardır diyet yapmış olan ben bu kez çok kararlıyım hem merak etme mezun olsamda bırakmam peşinizi inş hep beraber mezun oluruz
Kaynanama sormak lazim,o anlar kursun islerindeninş düşmeyiz canımcım evet fazla kalori yakıldığını okumuştum o yüzden bırakmadım ama sonrası yatağa zor attım kendimi
Döktürsek işe yararmı acaba:44::44::44:
Afiyet olsun cnm..Asure olmasaymis iyiymis ama olmus artik yapacak bisey yok..menümüde yazayım
sabah: 1 yumurta,5 zeytin, azcık peynir,2 dlm ekmek
öğlen: semizotu ve lahana karşık yoğurtlu salata
1 pet bardak aşure (kursta arkadaş yapmış yoğun ısrarla yemek durumunda kaldım zaten regliden dolayı çok tatlı istedi canım)
akşam:1 tabak kapuska
su 1 ltre şimdi 2 bardak daha içer yatarım çok karnım ağrıyor ilk günlerim hep kabus zaten
Spor:kahvaltıdan 1.5 saat sonra yürüyüs orta tempo 1 saat
Su:3 lt
Bitki çayı;2 kupa yeşilcay 1 kupa maydanoz çayı
Sabah:3 zeytin
3 tane kıpkırmızı ceri domat bahcemden
Bol maydanoz tere roka marul ve yeşilsogan
Bir dilim tam bugday
3 cay
Bçk dut reçeli
Byk lor peynir
Bir haslanmıs yumurta rafadan aslında
Ara
5 ceviz
Bir elma suyu
Yarım saat sonra yeşilçay
Ögle
Patates salatası yatım porsiyon ve cay
Ara
Yeşilçay
Grissini 3 adet (misafirlere bişiler hazırladım ama bn sadece patates salatası yedım hani yeşillikli oluyo yha o yüzden arada 3 grissini yedimm)
Aksam
Mantar sote
Bollll salata limonluuu
Birkase karabıberli yogurt cok severim azcıkta kimyon koyuyorum sırf kokusuna olece yıyorum
Maydanoz cayı yaptım kendime limonlu bi kupa içtim
Yatmadan önce elma dirkeli su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?