Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Birrr-Ikiii-Üccc-Dörtt-Besss-Altiii

Eee kimse yok,dizileremi bakiyorsunuz yoksa

Kizlar lütfen bu hafta benden baska fazla cikan olmasin..ben zaten yeteri kadar kötü etkileyecegim takimi,bari siz toparlarsiniz

Notamiz silinmisti ne güzel,eger ortalamamiz %30 un altinda kalirsa yine nota alcaz

Simdi siz bana kizarsaniz alinmam hic..Ceza verirsenizde bozulmam hic..
Sabaha kadar dua edicem fazla cikmamak icin

Kaptancım seni iyi gördüm göremiyorum daha doğrusu hissettim rahatsızlığından sonra iyisin değil mi?

kimsecikler yok.bana kumanda hiç gelmez ki dizi bakayım babam emekli evde.elinden kumanda hiçç düşmez hergüne dizileri var annemle babamın.ahhh eşim varken seksenleri seyrederdik.şimdi kumanda bana gecse çalıkuşuna bakardım ama bakamıyorum.çocukları anca uyuttum derse gececem..
terzi kendi söküğünü dikemezmiş.bende bir ria taktırdım toparlayamadım 15 gün olmadan nerdeyse 10 gün regl olmaya başladım regl düzenimi bozacagını biliyordum ama bu kadarıda beni cok etkiliyor.bugün öyle gerilidimki ağladım,keşke beni üzenler yabancılar olsa ama hep en sevdiklerim.hazır hormonlarım kafayı bulmusken ağladım bende.bütün benliğim beni dürtüyor mutfaga gidip tatlı bişey yemek için ama yemiycem yarın cuma nasıl yerim.ama yarın bilidirimden sonra itiraf ediyorum planım var.kendime sütlaç yapacagım.az kahverengi şekerli
.

ödemim var malum regl etkili bir ödem sökücü tavsiyelerini bekliyorum.yeşil çay asmde kaldı.evde zencefil çayı var kekik çayı var.

tamam paylasım yaparım zaten öyle motive oluyorum ben.. tek yapamıomusum meger(

Ben su içemiyorm hala :) çok açık çay içiyorum kupa kupa heralde o su yerine geçer sıcak su içmiç gibi oluyorum ancak su sorununu böyle çözebildim :)

cnm su yerine geçmiyomuş aldığımız çay ayran gibi sıvılar diyetisyene gittiğimde o söylemişti

şeyyyyyyyyyyyyyyy ben de itiraf edeyim bugün yiyemediğim pizzayı yarın tartıdan sonra yemeyi düşünüyom accık valla tadımlık

bugünkü menüm
sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı çorek otu, 1 su brd sirkeli su, 4 gunkurusu
meşhur şu yoğurt kürünü yedim kahvaltıdan yarım saat önce

kahvaltı 1 haşlanmış yumurta domstes salatalık 5 zeytin 2 dilim çavdar ekmeği şekersiz çay çeyrek örgü peynir
ara 1 beşibiyerde çayı
ÖĞLE 3 ceviz 7 antep fıstığı tuzzsuz
ikindi 1 tarçınlı yeşilçay 2 form çayı
akşam 1 kase ezogelin çorba yoğurt 5 küçük parmak piliç köfte ekmek yok amaaaaaaaaaaaaaa 1 küçük peynirli börek(cıssssssssssssssss) şey komşum göndermişti de
20.00 1 beşibiyerde çayı
2.5 lt su spor yok ama sabah koşturmacalı misafirim vardı.sadece çay içtik az önce yine koşturmacalı misafirim vardı tabi her iki grup da kalabalıktı akşamki misafirime kek yaptım amaaaaaaaaaaaaaa tabiki de yemedim

ayy kafam patlayacak..ara vereim dedim.sevilaycım sende yenisin sanırım tanısamadık.azcık bilgi verirmisin sayın gurup arkadasım

Cnm üzme kendini.Bazen bende cok doluyorum ama kulak tikamak gerekiyormus bazi seylere..sende öyle yap cnm,kulaklarini tika,duyma,gözlerini kapat görme..Hic kimse senden daha kiymetli degil,üstelik 3 yavrun var,sen üzülürsen onlarda üzülür

Cnm bendede bazen öyle oluyor.Ayda 2 defa oldugum oluyor,bu ay öyle oldum...Benimki neden acaba,stresten olabilirmi:44:

Yarin tartidan sonra ye cnm,afiyet olsun
ödemim var malum regl etkili bir ödem sökücü tavsiyelerini bekliyorum.yeşil çay asmde kaldı.evde zencefil çayı var kekik çayı var.
siyah cay bile ödem söktürür cnm.sekersiz ic ise yarar..Birde gecen okudum,yesil cayla siyah cay ayni yaprakmis..siyah cayin yapragini ufalttiklari icin rengi siyah oluyormus,yesil cayin yapraklarini tüm kurutuyorlarmis,bu yüzden icindeki bazi maddelere zarar gelmediginden daha fazla öneriliyormus
tamam paylasım yaparım zaten öyle motive oluyorum ben.. tek yapamıomusum meger(
Gel cnm,ama dedigim gibi yarin 14.takima bildirimini yapip 3.takima transfer olmak istedigini belirtmen gerekir,aksi halde 1 haftadir takima ugramadigindan akrep seni diskalifiye edebilir
cnm su yerine geçmiyomuş aldığımız çay ayran gibi sıvılar diyetisyene gittiğimde o söylemişti
Bende duymustum bunu:26:
şeyyyyyyyyyyyyyyy ben de itiraf edeyim bugün yiyemediğim pizzayı yarın tartıdan sonra yemeyi düşünüyom accık valla tadımlık
Tebrik ediyorum cnm.Bazen nefsimiz bizi siniyor,haftada 1 gün kendimize ödül verebiliriz abartmadan.Bu sekilde gözümüz yiyeceklerde kalmaz ve kendimizi kaybetmeyiz..
Yarin ye cnm pizzani,afiyet olsun
Afiyet olsun tatlim..Börek olmasaydi yildizli 5 verecektim ama börek bide aksam olunca zararli olmus.Olsun cnm yinede gün icinde abarti göremedim ben...kek icin ayrica tebrik ediyorum,gözümüzün önündeki yiyeceklere dayanmak güc gercektende

ya ben regl oldum.şimdi baskülü etkiler ama ben eksi çıkıp motive olacaktım

ayy kafam patlayacak..ara vereim dedim.sevilaycım sende yenisin sanırım tanısamadık.azcık bilgi verirmisin sayın gurup arkadasım
Cnm sevilay aslinda 1 ay önce basladi takima,hatta daha fazla.." hafta denedim,takima alinacagi hafta ortadan kayboldu.bende artik gelmek istemiyor sanmistim ama pc bozulmus..Sonra böyle düsündügüm icin cok utandim kendimden

Ögretmen ve 1 kizi var,bunlar haricinde bende pek bisey bilmiyorum,anlatirsa ögreniriz
yaşa sen kaptancım pozitifliğini seveyim senin
Hep beraber yasayalim cnm

İnsanı en çok sevdikleri yaralar zaten tatlım lamakla iyi yapmışsın her ne kadar ağlamanı istemesemde ama açılmışsındır
mutfaktan uzak dur tatlım yarın kendini sütlaçla ödüllendiririrsin ona odaklan
zencefil ve tarçın çayı yapabilrsin hiç yoktan iyidir ödem için
Kuruyemişlerle ilgili paylaşımın için tşkler doktorcum

yoğurt kürüne iyi devam edebiliyosun canım

afwerimmm bacımaaaaa ekmek kek yokkkk süpersinnnnn bide böreğe hayır diyebilseydin öpücüğü haketmiştin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…