Temiz kalpli arkadasim benim,cok iiyim tesekkür ederimKaptancım seni iyi gördüm göremiyorum daha doğrusu hissettimrahatsızlığından sonra iyisin değil mi?
Ben su içemiyorm hala :) çok açık çay içiyorum kupa kupa heralde o su yerine geçer sıcak su içmiç gibi oluyorum ancak su sorununu böyle çözebildim :)
kimsecikler yok.bana kumanda hiç gelmez ki dizi bakayım babam emekli evde.elinden kumanda hiçç düşmez hergüne dizileri var annemle babamın.ahhh eşim varken seksenleri seyrederdik.şimdi kumanda bana gecse çalıkuşuna bakardım ama bakamıyorum.çocukları anca uyuttum derse gececem..
terzi kendi söküğünü dikemezmiş.bende bir ria taktırdım toparlayamadım 15 gün olmadan nerdeyse 10 gün regl olmaya başladım regl düzenimi bozacagını biliyordum ama bu kadarıda beni cok etkiliyor.bugün öyle gerilidimki ağladım,keşke beni üzenler yabancılar olsa ama hep en sevdiklerim.hazır hormonlarım kafayı bulmusken ağladım bende.bütün benliğim beni dürtüyor mutfaga gidip tatlı bişey yemek için ama yemiycem yarın cuma nasıl yerim.ama yarın bilidirimden sonra itiraf ediyorum planım var.kendime sütlaç yapacagım.az kahverengi şekerli.
kızım ilham kaynagım.çokta uydu değilmi tombiş bir tırtılın ulaşılabilir bir rüyası.şu kelebek olcam kelimesine bayılıyorum eşimle evde bunun sık sık dalgası geçiyo
Cnm üzme kendini.Bazen bende cok doluyorum ama kulak tikamak gerekiyormus bazi seylere..sende öyle yap cnm,kulaklarini tika,duyma,gözlerini kapat görme..Hic kimse senden daha kiymetli degil,üstelik 3 yavrun var,sen üzülürsen onlarda üzülürkimsecikler yok.bana kumanda hiç gelmez ki dizi bakayım babam emekli evde.elinden kumanda hiçç düşmez hergüne dizileri var annemle babamın.ahhh eşim varken seksenleri seyrederdik.şimdi kumanda bana gecse çalıkuşuna bakardım ama bakamıyorum.çocukları anca uyuttum derse gececem..
terzi kendi söküğünü dikemezmiş.bende bir ria taktırdım toparlayamadım 15 gün olmadan nerdeyse 10 gün regl olmaya başladım regl düzenimi bozacagını biliyordum ama bu kadarıda beni cok etkiliyor.bugün öyle gerilidimki ağladım,keşke beni üzenler yabancılar olsa ama hep en sevdiklerim.hazır hormonlarım kafayı bulmusken ağladım bende.bütün benliğim beni dürtüyor mutfaga gidip tatlı bişey yemek için ama yemiycem yarın cuma nasıl yerim.ama yarın bilidirimden sonra itiraf ediyorum planım var.kendime sütlaç yapacagım.az kahverengi şekerli.
siyah cay bile ödem söktürür cnm.sekersiz ic ise yarar..Birde gecen okudum,yesil cayla siyah cay ayni yaprakmis..siyah cayin yapragini ufalttiklari icin rengi siyah oluyormus,yesil cayin yapraklarini tüm kurutuyorlarmis,bu yüzden icindeki bazi maddelere zarar gelmediginden daha fazla öneriliyormusödemim var malum regl etkili bir ödem sökücü tavsiyelerini bekliyorum.yeşil çay asmde kaldı.evde zencefil çayı var kekik çayı var.
Gel cnm,ama dedigim gibi yarin 14.takima bildirimini yapip 3.takima transfer olmak istedigini belirtmen gerekir,aksi halde 1 haftadir takima ugramadigindan akrep seni diskalifiye edebilirtamam paylasım yaparım zaten öyle motive oluyorum ben.. tek yapamıomusum meger(
Bende duymustum bunu:26:cnm su yerine geçmiyomuş aldığımız çay ayran gibi sıvılar diyetisyene gittiğimde o söylemişti
Tebrik ediyorum cnm.Bazen nefsimiz bizi siniyor,haftada 1 gün kendimize ödül verebiliriz abartmadan.Bu sekilde gözümüz yiyeceklerde kalmaz ve kendimizi kaybetmeyiz..şeyyyyyyyyyyyyyyy ben de itiraf edeyim bugün yiyemediğim pizzayı yarın tartıdan sonra yemeyi düşünüyom accık valla tadımlık
Afiyet olsun tatlim..Börek olmasaydi yildizli 5 verecektim ama börek bide aksam olunca zararli olmus.Olsun cnm yinede gün icinde abarti göremedim ben...kek icin ayrica tebrik ediyorum,gözümüzün önündeki yiyeceklere dayanmak güc gercektendebugünkü menüm
sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı çorek otu, 1 su brd sirkeli su, 4 gunkurusu
meşhur şu yoğurt kürünü yedim kahvaltıdan yarım saat önce
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta domstes salatalık 5 zeytin 2 dilim çavdar ekmeği şekersiz çay çeyrek örgü peynir
ara 1 beşibiyerde çayı
ÖĞLE 3 ceviz 7 antep fıstığı tuzzsuz
ikindi 1 tarçınlı yeşilçay 2 form çayı
akşam 1 kase ezogelin çorba yoğurt 5 küçük parmak piliç köfte ekmek yok amaaaaaaaaaaaaaa 1 küçük peynirli börek(cıssssssssssssssss) şey komşum göndermişti de
20.00 1 beşibiyerde çayı
2.5 lt su spor yok ama sabah koşturmacalı misafirim vardı.sadece çay içtik az önce yine koşturmacalı misafirim vardı tabi her iki grup da kalabalıktı akşamki misafirime kek yaptım amaaaaaaaaaaaaaa tabiki de yemedim
Bencede cok uymus..Böyle devam edersen kisa sürede kelebek olursunkızım ilham kaynagım.çokta uydu değilmi tombiş bir tırtılın ulaşılabilir bir rüyası.
Olsun cnm.Haftaya daha fazla vermis görünürsün,bakarsin bu sayede birinci oluruzya ben regl oldum.şimdi baskülü etkiler ama ben eksi çıkıp motive olacaktım
Cnm sevilay aslinda 1 ay önce basladi takima,hatta daha fazla.." hafta denedim,takima alinacagi hafta ortadan kayboldu.bende artik gelmek istemiyor sanmistim ama pc bozulmus..Sonra böyle düsündügüm icin cok utandim kendimdenayy kafam patlayacak..ara vereim dedim.sevilaycım sende yenisin sanırım tanısamadık.azcık bilgi verirmisin sayın gurup arkadasım
Hep beraber yasayalim cnmyaşa sen kaptancım pozitifliğini seveyim senin
kimsecikler yok.bana kumanda hiç gelmez ki dizi bakayım babam emekli evde.elinden kumanda hiçç düşmez hergüne dizileri var annemle babamın.ahhh eşim varken seksenleri seyrederdik.şimdi kumanda bana gecse çalıkuşuna bakardım ama bakamıyorum.çocukları anca uyuttum derse gececem..
bugünkü menüm
sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı çorek otu, 1 su brd sirkeli su, 4 gunkurusu
meşhur şu yoğurt kürünü yedim kahvaltıdan yarım saat önce
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta domstes salatalık 5 zeytin 2 dilim çavdar ekmeği şekersiz çay çeyrek örgü peynir
ara 1 beşibiyerde çayı
ÖĞLE 3 ceviz 7 antep fıstığı tuzzsuz
ikindi 1 tarçınlı yeşilçay 2 form çayı
akşam 1 kase ezogelin çorba yoğurt 5 küçük parmak piliç köfte ekmek yok amaaaaaaaaaaaaaa 1 küçük peynirli börek(cıssssssssssssssss) şey komşum göndermişti de
20.00 1 beşibiyerde çayı
2.5 lt su spor yok ama sabah koşturmacalı misafirim vardı.sadece çay içtik az önce yine koşturmacalı misafirim vardı tabi her iki grup da kalabalıktı akşamki misafirime kek yaptım amaaaaaaaaaaaaaa tabiki de yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?