Sevilay hoşgeldinn
Valkyrie senin ismin ne idi, bir de yaşın kaç yazmışsındır diğer sayfalarda ama ben seni yeni tanımaya başladığımdan çokhatırlayamıyorum
Güzel menü.Tereyağı serbest mi ?
Slm kizlar,ben geldim...hu huuuu nerdesiniz bakim,topik bos kalmis
Evet cenesi düsük arkadaslar bekliyorum
Doktora gittim kizklar,diyetisyenede gitmek istemiyorum.Karatayla maalesef 1 kiloya yakin aldim,neden böyle oldu bilmiyorum..Daha vücut lismamistir belki,haftaya devam etseydim verebilirdim sanirim ama hem kilo almam,hemde esimin tepkileri üzerine sevkim kirildi.Eski düzenimle zayiflamaya devam edecegim...diyetisyene gitmek istemiyorum acikcasi,haftaya cumaya kadar normal olarak az az yiycem,eger yine veremezsem artik gidtmeyi düsünürüm...
Yasimincigim kan verdim,sonuclar gelirse doktor haber verecek..Bence hic birseyim yok ama esim rahat etsin diye gittik doktora....
Kizlar hadi gelin sohbet edelim ama canim sikilir benim tek basima
sabah:klasik karatay
öğle:1bardak kefir
ikindi(az evvel)sütlü kahve 1 hurma
ananas(ödem için)
akşama mantar sote var.
salata yerim
yogurt yerim
Yaaaaaaaaaaa. Esim aksam yemegine pizza diye tutturdu zaten 1 haftadir soyluyodu napcm beeennn. Yarin sabah bildirim de var oy anam
Adım eda. 24 yaşındayım. Açıköğretim okuyorum özel şirkette muhasebedeyim. İk ya kaymaya çalışıyorum.
İstanbuldanım. Yarışmacılara başarılar dilerim
Beni anlattın gibibenim de yaş 24 İstanbul'dayım özel şirkette muhasebeye bakıyorum ben de, ik'ya kayma konusu aslında olabilir benim için de şu an çalıştığım yerden memnunum ama kurumsal bir firmaya girme şansım olursa ik'ya bakmak isterdimm :)
Çalıştığım bir çok yer kendi sektöründe adı duyulmuş sözde kurumsal yerler. Bakma hepsi aynı Türkiye'de muhasebecler muhasebe yapamıyorlar. Angarya= muhasebe demek. Bende diplomayı alıp ik ya başvurmayı düşünüyorum mezun olmayışımın maaşa yansımasını istemediğimden idare ediyorum. Temmuz 2014 e kadar işten çıkartmazlarsa dayanmaya çalışacağım.
Keloglan gibi heheheheytttt kocacim ogleyin is yerinde kurufasulye pilav yemis cok kacirmis simdi ise sadece corba yap dedi ohhhhh be
İnş.hayırlısı olur hakkında canımm, ben şimdilik memnunum ama yılbaşında istediğim zam maaşa yansımazsa memnun olmayabilirim
Çalıştığım firma orta ölçekli bir firma ben hep kurumsal bir firmada çalışmak istemişimdir :)
Valla canım geçen sene bana zam yapmadılar o yüzden gözden çıkarttım ben. Çalıştığım yer şirketler grubu. Muhasebe departmanında birde çok firmaya bakılıyor benim baktığım firma zararda diğer arkadaşların firması karda. Benim firma zararda olduğundan bana zam yapmadılar. Departman arkadaşıma % 35 zam yaptılar.İçime oturdu. Müdür yardımcısı gibiyim ama pozissyonda yüksseltmiyorlar. 7 yıllık tecrübem var. İk beni toplantıda muhasebe uzmanı olarak tanıttı ama muhasebe elemanı olarak işlem görüyorum. Haksızlık yani. Bütün motivasyonum gitti. yüksek lisans için para biriktiriyorum aksi halde çıkacaktım işten.
İnş istediğin zammı alırsın. İnş kurumsal bir yerde çalışma fırsatı yakalarsın :) Ben çok şanssısızm.
Çok kötü olmuş canımm ya( İnsanın o 1 yıl boyunca çalışma hevesi de olmaz, bütün şevkin kırılmıştır ( İnşallah bu yıl iyi bir zam yaparlar.
Yüksek lisansı akademik kariyer için düşünmüyorsun değil mi, ik alanında yapacaksın sanırım yüksek lisansı.
Ben pek hevesliydim bu konulara çokta hırslıydım ne hayallerim vardı eğitim konusunda o kadar çalıştım ki ama artık sıkıldımm gerçekten
Mart ayındna beri işimi yapıyorum ama olduğu kadar yavaş yavaş aheste aheste millete atarlanıyorum vs ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı. bu senede zam yapmayacaklar. ben gelecek ay konuşmayı düşünüyorum yapar yapmaz ona kalmış:)
Yüksek lisansı ne için istediğimi bende bilmiyorum. AÇıköğretim okuyorum diye kurumsal yerde biraz ezildim belki ezilmedim ama ezmek istediler diyelim. Erkek arkadaşım evlenince çalışmak istersen çalışırsın istemezsen çalışmasın bence çalışmasanda olur vs diyor. Bende şu aralar evlensem bir süre çalışmam diyorum. Ama sonra iş bulamamaktan korkuyorum. Bu yüzden aöf nin dezavantajını ortadan kaldırmak istiyorum. Yüksek lisansı bu nedenle yapacağım. İnsan kaynakları veya yenilik ekonomisi ve yönetimi küçük ihtimal iktisat politikası düşünüyorum. Sanırım üçünede başvuracağım sonra tercih yaparım olursa tabi:)
Evlenincede ne olur bilinmez. Eğer çalışmazsam kesin doktora yaparım boş vaktim çok olurİş konusunda ne yapacağımı da bilmiyorum. Kendimi hazır hissettiğimde kapanmayı istiyorum ama ama kurumsal firmalarda kapalı bayan daha görmedim. küçük yerdede çalışmak artık standartlarıma uymuyor. Eğer özel sektörde olmazsa kapalı olmak üni hocalığı yapmayı falan etkilemezse doktorayla belki hocalığı falan yönelirim yani. Ne olacağı belli değil yani. Ahh ah neler var bende neler
Sen neden vazgeçtin canım ? kendine yeni hedefler koymak dinç tutar adamı
Smmm falan düşünüyormsun ?
Canlar ben kaçar kendinize iyi bakın. Yarın daha hafif bir takım olduğumuzu ispatlamak dileğiyle. inş birinci oluruz:)
Ben iki gündür zayıfladığımı hissediyorum. dukanvari diyet iyi geldi
ya ben bu takıma gelebiliomuyum yaa ben takımdan ayrılmak istediğimi söylemişttim ama kilo alıorum heeep
Merhaba, hoşgeldinKaptan akşama girer ona göre cevap verir sana da. Umarım diğer arkadaşlar gibi sen de aramıza katılırsınn
Cok tesekkür ederim cnm benim..Kesinlikle öyle,pimpiriklimi ne benim esimde,3 cocuga bakmak zorunda kalacak ya onun icindir belkideÇok geçmiş olsun kaptancımmmBana da olur diyetteyken ara ara ama açlıktan değil kan şekerimiz düşüyor sanırım bir de kansızlıkta olabilir evdekiler yüzünden ben de diyeti bozmak zorunda kalıyordum :)
Tesekkürler cnmGeçmiş olsun kaptancım merak etmiştim seni inş şimdi iyisindir diyetten olduğunu sanmıyorum canım ama sen yine de bir doktora git tabiki az sonra iyi haberlerle gelirsin inş
Biliyorum cnm,bende cok toktum karatayda,aclik hic hissetmiyordum ama kilo veremedim..Keske verebilseydim.Dikkatte ettim aslinda yediklerime,oglumun minicik elleriyle uzattigi cikolara bile hayir dedim yani o kadarAmanın ben geçmiş yaparken gelmişsin bile hg kaptancım peki kaptancım nasıl arzu edersen ısrar etmeyeceğim artık senden çok ben istiyordum kilo vermeni :2: inş tahlil sonuçların iyi çıkar cnm
Link acilmiyor cnm:26:Kızlar arnavutluktan bir arkadaşım var sisterim benim 6 yıldır tanıyorum az önce benim motive olmam için bir link gönderdi gözlerime inanamadım önceki ve sonraki hallerine baktıkça
http://starblog.me/ribakova/ sayfaların aşağısına doğru inin irina ve ninok sanki başka insan gibi olmuşlar haydi bakalım kızlarrrr
motivasyon zamanıııı:119::119::124::124::124:
Bende acamadimBen neden açamadım ki linki :2:
afiyet olsun cnm,ne güzel bir menü böyle...sabah:klasik karatay
öğle:1bardak kefir
ikindi(az evvel)sütlü kahve 1 hurma
ananas(ödem için)
akşama mantar sote var.
salata yerim
yogurt yerim
Tesekkür ederim cnm benim..Sevilaycigim baslangic ve hedef kilolarini tekrar yazarmisinGecmis olsun cnmkaptan
Ohh masallah,ne güzel icmissinEvvet sabahtan beri 1.5 lt oldu suyum. Yatana kadar hedef3 lt
Icebildigin kadar icmeye calis cnmBen su içemiyorm hala :) çok açık çay içiyorum kupa kupa heralde o su yerine geçer sıcak su içmiç gibi oluyorum ancak su sorununu böyle çözebildim :)
Kızlar nerdesiniz bakım, haydi herkes gelsin yoklama yapıcam
Aramizda casuslar olabilir:82:Vallaha öyleydi gizli misafirlerimiz var.
Un yok de,sucuk yok de,olmadi peynir yok de..Hic bisey bulamazsan firin pisirmek istemiyor de,ne dersen de kurtul bence bu gün pizzadanYaaaaaaaaaaa. Esim aksam yemegine pizza diye tutturdu zaten 1 haftadir soyluyodu napcm beeennn. Yarin sabah bildirim de var oy anam
Insallah cnm..Sanirim öyle,bendede ters tepti karataycanım çok sevindim iyi olmana inşallah tahlillerinde iyi çıkar, ilk zamanlar bende karataya merak salmıştım ancak kilo veremedim herkesin bünyesi farklı sanırım
Ay ne üzüldüm,ne üzüldüm cnmKeloglan gibi heheheheytttt kocacim ogleyin is yerinde kurufasulye pilav yemis cok kacirmis simdi ise sadece corba yap dedi ohhhhh be
Cnm takim kurallarimiz var ve günde 5 mesaj zorunlulugu var.Kurallari kopyalarim birazdan,senin cinde uygunsa tabiki gelebilirsin...ya ben bu takıma gelebiliomuyum yaa ben takımdan ayrılmak istediğimi söylemişttim ama kilo alıorum heeep
Iyi aksamlar cnm..Cok sevindim senin adina,bende bu hafta kilo aldim maalesef,yarina kadar gidebildigi kadar gider insallah..Takimi kötü etkileyecegim bu hafta üzgünümCanlar ben kaçar kendinize iyi bakın. Yarın daha hafif bir takım olduğumuzu ispatlamak dileğiyle. inş birinci oluruz:)
Ben iki gündür zayıfladığımı hissediyorum. dukanvari diyet iyi geldi
Insallah cnm,biraktigimiz zaman dikkat etmezsek hemen geliyor kilolar,emeklerimize yazik gercekten,sabitleyene kadar dikkat etmek gerekliinşallah yaa güzel kilo vermiştim ama aldım 1 haftda hepten tekrar baslaamak ve 60 olmak istiorum ya
Cok güzel bir bilgi cnm bu...Tesekkürler paylastigin icin..New England Journal of Medecine dergisinde yeni yayımlanan çalışmaya göre, her gün tüketilen bir avuç kuru yemiş başta kronik hastalıklar olmak üzere kalp krizi, diyabet ve kanser riskini azaltırken ölüm oranlarında kayda değer bir düşüş sağlıyor. Çalışma verilerine göre, her gün 28 gram kuru yemiş tüketmek, ölüm riskini %20 azaltıyor. Yer fıstığı, badem, ceviz, antep fıstığı ve fındık tüketmek ise kalp krizi riskini %29, kanser riskini ise %11 oranında azaltıyor.
ABDde yapılan araştırmada, elde edilen verilere göre, kuru yemişlerde doymamış yağ asidi, yüksek kalite protein, lif, vitamin ve mineraller bulunuyor ve bunlar kalbi koruyor, kanser gelişimini önleyici özellikler taşıyor. Çalışma süresince dahil edilen kişiler, bilinen tüm risk faktörlerine göre değerlendirildi ve düzenli kuruyemiş tüketen tüm kişilerde ölüm oranlarında anlamlı düşüş olduğu saptandı. Çalışmaya dahil edilen tüm kişilerde kuruyemiş tüketim oranları ve düzenliliği arttıkça risk faktörlerinin ve ölüm oranlarının daha düşük olduğu görüldü.
100 bine yakın kişinin sağlık verileri 30 yıl süreyle incelendi
Araştırmada 1980 ila 2010 yıllarını kapsayan Nurses Health Study çalışmasına dahil olmuş olan 76 binin kadının verileriyle 19862010 yıllarını kapsayan Health Professionals Follow-up Study çalışmasına dahil edilmiş, 42 bin erkeğin verileri incelenerek hastalar kanser, kalp hastalıkları ve inme açısından değerlendirildi. Çalışmanın yazarları kuruyemiş tüketimi ve sağlık arasında doğru bir ilişki olduğunu belirtseler de bunun kuruyemişlerin tam olarak hangi özelliklerinden kaynaklandığını tam olarak açıklayamadıklarının altını çizdiler. Ancak düzenli kuruyemiş tüketiminin kronik hastalıklar, kanser ve kalp hastalıklarına karşı önemli bir koruyu özelliğe sahip olduğunu belirttiler.
Kaynak: Association of Nut Consumption with Total and Cause-Specific Mortality.
Ying Bao, Sc.D., Jiali Han, Frank B. Hu, Edward L. Giovannucci, Meir J. Stampfer, Walter C. Willett and Charles S. Fuchs. N Engl J Med 2013; 369:2001-2011November 21, 2013DOI: 10.1056/NEJMoa1307352
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?