Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sevilay hoşgeldinn

Valkyrie senin ismin ne idi, bir de yaşın kaç yazmışsındır diğer sayfalarda ama ben seni yeni tanımaya başladığımdan çokhatırlayamıyorum

Adım eda. 24 yaşındayım. Açıköğretim okuyorum özel şirkette muhasebedeyim. İk ya kaymaya çalışıyorum.
İstanbuldanım. Yarışmacılara başarılar dilerim

Arkadaşlar aramızda psikoloji konusunda eğitim almış biri vardı yanlışım yoksa elma dersem çıkar mısın ? ELMAA
Şaka bir yana danışmam gereken bir şey var.:44:

Güzel menü. Tereyağı serbest mi ?

evet canım doğal olan herşey serbets bana tabi bi sınırı var

canım çok sevindim iyi olmana inşallah tahlillerinde iyi çıkar, ilk zamanlar bende karataya merak salmıştım ancak kilo veremedim herkesin bünyesi farklı sanırım

sabah:klasik karatay

öğle:1bardak kefir

ikindi(az evvel)sütlü kahve 1 hurma
ananas(ödem için)

akşama mantar sote var.
salata yerim
yogurt yerim

menü harika

Yaaaaaaaaaaa. Esim aksam yemegine pizza diye tutturdu zaten 1 haftadir soyluyodu napcm beeennn. Yarin sabah bildirim de var oy anam

canım bence ikna et yarın yemek için

Adım eda. 24 yaşındayım. Açıköğretim okuyorum özel şirkette muhasebedeyim. İk ya kaymaya çalışıyorum.
İstanbuldanım. Yarışmacılara başarılar dilerim

Beni anlattın gibi benim de yaş 24 İstanbul'dayım özel şirkette muhasebeye bakıyorum ben de, ik'ya kayma konusu aslında olabilir benim için de şu an çalıştığım yerden memnunum ama kurumsal bir firmaya girme şansım olursa ik'ya bakmak isterdimm :)

Çalıştığım bir çok yer kendi sektöründe adı duyulmuş sözde kurumsal yerler. Bakma hepsi aynı Türkiye'de muhasebecler muhasebe yapamıyorlar. Angarya= muhasebe demek. Bende diplomayı alıp ik ya başvurmayı düşünüyorum mezun olmayışımın maaşa yansımasını istemediğimden idare ediyorum. Temmuz 2014 e kadar işten çıkartmazlarsa dayanmaya çalışacağım.

İnş.hayırlısı olur hakkında canımm, ben şimdilik memnunum ama yılbaşında istediğim zam maaşa yansımazsa memnun olmayabilirim
Çalıştığım firma orta ölçekli bir firma ben hep kurumsal bir firmada çalışmak istemişimdir :)

Keloglan gibi heheheheytttt kocacim ogleyin is yerinde kurufasulye pilav yemis cok kacirmis simdi ise sadece corba yap dedi ohhhhh be

Valla canım geçen sene bana zam yapmadılar o yüzden gözden çıkarttım ben. Çalıştığım yer şirketler grubu. Muhasebe departmanında birde çok firmaya bakılıyor benim baktığım firma zararda diğer arkadaşların firması karda. Benim firma zararda olduğundan bana zam yapmadılar. Departman arkadaşıma % 35 zam yaptılar.İçime oturdu. Müdür yardımcısı gibiyim ama pozissyonda yüksseltmiyorlar. 7 yıllık tecrübem var. İk beni toplantıda muhasebe uzmanı olarak tanıttı ama muhasebe elemanı olarak işlem görüyorum. Haksızlık yani. Bütün motivasyonum gitti. yüksek lisans için para biriktiriyorum aksi halde çıkacaktım işten.

İnş istediğin zammı alırsın. İnş kurumsal bir yerde çalışma fırsatı yakalarsın :) Ben çok şanssısızm.

Çok kötü olmuş canımm ya ( İnsanın o 1 yıl boyunca çalışma hevesi de olmaz, bütün şevkin kırılmıştır ( İnşallah bu yıl iyi bir zam yaparlar.

Yüksek lisansı akademik kariyer için düşünmüyorsun değil mi, ik alanında yapacaksın sanırım yüksek lisansı.

Ben pek hevesliydim bu konulara çokta hırslıydım ne hayallerim vardı eğitim konusunda o kadar çalıştım ki ama artık sıkıldımm gerçekten

ya ben bu takıma gelebiliomuyum yaa ben takımdan ayrılmak istediğimi söylemişttim ama kilo alıorum heeep

Mart ayındna beri işimi yapıyorum ama olduğu kadar yavaş yavaş aheste aheste millete atarlanıyorum vs ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı. bu senede zam yapmayacaklar. ben gelecek ay konuşmayı düşünüyorum yapar yapmaz ona kalmış:)

Yüksek lisansı ne için istediğimi bende bilmiyorum. AÇıköğretim okuyorum diye kurumsal yerde biraz ezildim belki ezilmedim ama ezmek istediler diyelim. Erkek arkadaşım evlenince çalışmak istersen çalışırsın istemezsen çalışmasın bence çalışmasanda olur vs diyor. Bende şu aralar evlensem bir süre çalışmam diyorum. Ama sonra iş bulamamaktan korkuyorum. Bu yüzden aöf nin dezavantajını ortadan kaldırmak istiyorum. Yüksek lisansı bu nedenle yapacağım. İnsan kaynakları veya yenilik ekonomisi ve yönetimi küçük ihtimal iktisat politikası düşünüyorum. Sanırım üçünede başvuracağım sonra tercih yaparım olursa tabi:)
Evlenincede ne olur bilinmez. Eğer çalışmazsam kesin doktora yaparım boş vaktim çok olur İş konusunda ne yapacağımı da bilmiyorum. Kendimi hazır hissettiğimde kapanmayı istiyorum ama ama kurumsal firmalarda kapalı bayan daha görmedim. küçük yerdede çalışmak artık standartlarıma uymuyor. Eğer özel sektörde olmazsa kapalı olmak üni hocalığı yapmayı falan etkilemezse doktorayla belki hocalığı falan yönelirim yani. Ne olacağı belli değil yani. Ahh ah neler var bende neler

Sen neden vazgeçtin canım ? kendine yeni hedefler koymak dinç tutar adamı
Smmm falan düşünüyormsun ?

Canlar ben kaçar kendinize iyi bakın. Yarın daha hafif bir takım olduğumuzu ispatlamak dileğiyle. inş birinci oluruz:)
Ben iki gündür zayıfladığımı hissediyorum. dukanvari diyet iyi geldi

Canım yaa inan okuyunca kendimi gördüm, baştan anlatayım neden vazgeçtim en başta hatayı ticaret lisesine gitmekle yaptım ki tamamen bilmemekten kaynaklanıyor, ticaret lisesine gidenlerde hep şu düşünce var üni okuyamasamda mesleğim elimde kabuki başarılı öğrenciydim niye bu hatayı yaptım bilmiyorum tic.lisesinde o zamanlar önümüz kapalıydı maalesef ben okuldan okul birincilerine ek puan geliyor diye çok sıkı çalıştım okul 1.si oldum ama okan üniye puanım yeterken şu engellerden giremedim okana ( sonrasında 2 yllık bir yere gittim orayı da 1.likle bitirdim 2 yıllık hazırlanırken tekrar öss ye hazırlandım 4 yıllık kazandım ama bazı sebeplerden gidemedim o kadar emeğim boşuna gitti anlayacağın sonra açıktan 4'e tamamladım şu an da birşeyler düşünüyorum ama geriye dönüp baktığımda o kadar çalışmam boşa gitmişoldu kimseyi küçümsemiyorum ama lisede sınıf tekrarı yapan kişinin işi bile benimkinden kat be kat iyi. bu yüzden yine sanki yerimde sayacakmışım gibi geliyor. çok uzun yazdım cnmm kusura bakma :) ama bu konuda başladım mı sonunu getiremiyorum :)

Şu an smmm sınavını düşünüyorum aslında ya da Kpss A'ya hazırlanmayı düşünüyorum ikisinden biri ama henüz daha karar vermedim.

Bir de çalışırken bir sınava hazırlanmak çok zor gerçekten ((

Şİmdi senin yazdıklarını okuyunca nasıl heveslendim birşeyler yapmak için bilemezsinn :)

Aöf konusu benim de canımı çok sıkıyor halbuki aöf okumakta çok kolay değil ben sınavlara hazırlanırken ne çok çalışmıştımm (

Bir şey daha :) bir tanıdığım beni biriyle tanıştırdı çocuk ilk konuşmamızda anadolu üni mezunu olduğunu söyledi ama aöf değil tabii demişti nasıl sinir olmuştum ya, dedim benim mezuniyet aöf ben de belirteyimm o yüzden aöf lileri küçümseyenlere sinir oluyorum

Merhaba, hoşgeldin Kaptan akşama girer ona göre cevap verir sana da. Umarım diğer arkadaşlar gibi sen de aramıza katılırsınn

inşallah yaa güzel kilo vermiştim ama aldım 1 haftda hepten tekrar baslaamak ve 60 olmak istiorum ya

New England Journal of Medecine dergisinde yeni yayımlanan çalışmaya göre, her gün tüketilen bir avuç kuru yemiş başta kronik hastalıklar olmak üzere kalp krizi, diyabet ve kanser riskini azaltırken ölüm oranlarında kayda değer bir düşüş sağlıyor. Çalışma verilerine göre, her gün 28 gram kuru yemiş tüketmek, ölüm riskini %20 azaltıyor. Yer fıstığı, badem, ceviz, antep fıstığı ve fındık tüketmek ise kalp krizi riskini %29, kanser riskini ise %11 oranında azaltıyor.

ABD’de yapılan araştırmada, elde edilen verilere göre, kuru yemişlerde doymamış yağ asidi, yüksek kalite protein, lif, vitamin ve mineraller bulunuyor ve bunlar kalbi koruyor, kanser gelişimini önleyici özellikler taşıyor. Çalışma süresince dahil edilen kişiler, bilinen tüm risk faktörlerine göre değerlendirildi ve düzenli kuruyemiş tüketen tüm kişilerde ölüm oranlarında anlamlı düşüş olduğu saptandı. Çalışmaya dahil edilen tüm kişilerde kuruyemiş tüketim oranları ve düzenliliği arttıkça risk faktörlerinin ve ölüm oranlarının daha düşük olduğu görüldü.

100 bine yakın kişinin sağlık verileri 30 yıl süreyle incelendi
Araştırmada 1980 ila 2010 yıllarını kapsayan Nurses’ Health Study çalışmasına dahil olmuş olan 76 binin kadının verileriyle 1986–2010 yıllarını kapsayan Health Professionals Follow-up Study çalışmasına dahil edilmiş, 42 bin erkeğin verileri incelenerek hastalar kanser, kalp hastalıkları ve inme açısından değerlendirildi. Çalışmanın yazarları kuruyemiş tüketimi ve sağlık arasında doğru bir ilişki olduğunu belirtseler de bunun kuruyemişlerin tam olarak hangi özelliklerinden kaynaklandığını tam olarak açıklayamadıklarının altını çizdiler. Ancak düzenli kuruyemiş tüketiminin kronik hastalıklar, kanser ve kalp hastalıklarına karşı önemli bir koruyu özelliğe sahip olduğunu belirttiler.

Kaynak: Association of Nut Consumption with Total and Cause-Specific Mortality.
Ying Bao, Sc.D., Jiali Han, Frank B. Hu, Edward L. Giovannucci, Meir J. Stampfer, Walter C. Willett and Charles S. Fuchs. N Engl J Med 2013; 369:2001-2011November 21, 2013DOI: 10.1056/NEJMoa1307352

Slmlarrrr ben geldimm....

tamam ya atmayin domatesleri,burayi ihmal ettim biliyorum ama burdayim bakin..Ahhh suratima geldi domates

hemen gecmis yapayim,sonrada sohbetin dibine vuralim,ne dersiniz

Cok tesekkür ederim cnm benim..Kesinlikle öyle,pimpiriklimi ne benim esimde,3 cocuga bakmak zorunda kalacak ya onun icindir belkide
Geçmiş olsun kaptancım merak etmiştim seni inş şimdi iyisindir diyetten olduğunu sanmıyorum canım ama sen yine de bir doktora git tabiki az sonra iyi haberlerle gelirsin inş
Tesekkürler cnm
Yok cnm ya diyetten degil,iste erkek milleti,hapsirsa amansiz hastaliga düstü sanirlar,yatak dösek yatarlar ya bizide diyetle hasta olacagiz saniyorlar

Amanın ben geçmiş yaparken gelmişsin bile hg kaptancım peki kaptancım nasıl arzu edersen ısrar etmeyeceğim artık senden çok ben istiyordum kilo vermeni :2: inş tahlil sonuçların iyi çıkar cnm
Biliyorum cnm,bende cok toktum karatayda,aclik hic hissetmiyordum ama kilo veremedim..Keske verebilseydim.Dikkatte ettim aslinda yediklerime,oglumun minicik elleriyle uzattigi cikolara bile hayir dedim yani o kadar
Link acilmiyor cnm:26:
Ben neden açamadım ki linki :2:
Bende acamadim
sabah:klasik karatay

öğle:1bardak kefir

ikindi(az evvel)sütlü kahve 1 hurma
ananas(ödem için)

akşama mantar sote var.
salata yerim
yogurt yerim
afiyet olsun cnm,ne güzel bir menü böyle...

Cnm o dedikodu yapanlardan varya nefret ediyorum..Sen canini sikma hic
Gecmis olsun cnmkaptan
Tesekkür ederim cnm benim..Sevilaycigim baslangic ve hedef kilolarini tekrar yazarmisin
Evvet sabahtan beri 1.5 lt oldu suyum. Yatana kadar hedef3 lt
Ohh masallah,ne güzel icmissin
Ben su içemiyorm hala :) çok açık çay içiyorum kupa kupa heralde o su yerine geçer sıcak su içmiç gibi oluyorum ancak su sorununu böyle çözebildim :)
Icebildigin kadar icmeye calis cnm
Kızlar nerdesiniz bakım, haydi herkes gelsin yoklama yapıcam

Vallaha öyleydi gizli misafirlerimiz var.
Aramizda casuslar olabilir:82:
Yaaaaaaaaaaa. Esim aksam yemegine pizza diye tutturdu zaten 1 haftadir soyluyodu napcm beeennn. Yarin sabah bildirim de var oy anam
Un yok de,sucuk yok de,olmadi peynir yok de..Hic bisey bulamazsan firin pisirmek istemiyor de,ne dersen de kurtul bence bu gün pizzadan
canım çok sevindim iyi olmana inşallah tahlillerinde iyi çıkar, ilk zamanlar bende karataya merak salmıştım ancak kilo veremedim herkesin bünyesi farklı sanırım
Insallah cnm..Sanirim öyle,bendede ters tepti karatay

Keloglan gibi heheheheytttt kocacim ogleyin is yerinde kurufasulye pilav yemis cok kacirmis simdi ise sadece corba yap dedi ohhhhh be
Ay ne üzüldüm,ne üzüldüm cnm

ya ben bu takıma gelebiliomuyum yaa ben takımdan ayrılmak istediğimi söylemişttim ama kilo alıorum heeep
Cnm takim kurallarimiz var ve günde 5 mesaj zorunlulugu var.Kurallari kopyalarim birazdan,senin cinde uygunsa tabiki gelebilirsin...

Birde sen gecen hafta 14.takimda bildirim yapmissin,bu hafta tekrar 14.takimda buildirim yapip karsisina 3.takima gecmek istedigini yazman gerekli...
Canlar ben kaçar kendinize iyi bakın. Yarın daha hafif bir takım olduğumuzu ispatlamak dileğiyle. inş birinci oluruz:)
Ben iki gündür zayıfladığımı hissediyorum. dukanvari diyet iyi geldi
Iyi aksamlar cnm..Cok sevindim senin adina,bende bu hafta kilo aldim maalesef,yarina kadar gidebildigi kadar gider insallah..Takimi kötü etkileyecegim bu hafta üzgünüm
inşallah yaa güzel kilo vermiştim ama aldım 1 haftda hepten tekrar baslaamak ve 60 olmak istiorum ya
Insallah cnm,biraktigimiz zaman dikkat etmezsek hemen geliyor kilolar,emeklerimize yazik gercekten,sabitleyene kadar dikkat etmek gerekli
Cok güzel bir bilgi cnm bu...Tesekkürler paylastigin icin..
Karatay icin aldigim kuruyemislerim vardi zaten,Onlari tüketeyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…