Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yarısalım hadii :)) adet olucam ben 1 haftaya kadar canım acayıp tatlı istiodu tuhh yemedim diyeti bozdugumda bile
Tamam talim start verdim o zaman..bende olucam 1 haftaya kadar..tarcinli süt ic,tatli istegini azaltir..Hedefe bir an önce ulasmamiz lazim demi ama...

Tamam talim start verdim o zaman..bende olucam 1 haftaya kadar..tarcinli süt ic,tatli istegini azaltir..Hedefe bir an önce ulasmamiz lazim demi ama...

kesinlikle oğlum haftaya 1 yasına basıo dogum gunu yapıcazz güzel olmalıyım:))) ama subata kadarda 60 olup yaza kadar korumak istiorumm.. sütü 3 gün önce acmıstım atıcam onu ya yeni alayım içerim hakikaten etkili ide karanfilli tarcınlı yeşil cay aclıgımı bastırmamda faydalı oluoo..
boyun kac? aslında bende 55 olsam fena olmaz:))

Son düzenleme:
saka maka haftaya oğlumun dogum gunu var ben nabıcam ya hiç kendime güwenmiorum inş tutarım bogazımı

Kızlar yarısıyomusunızne güzel

Kaptancım banada yılbasında alaman çikosu gönderirmisin ilk hedefim 60 olurum o zamana inş
Hee ne dersinnn

Kızlar bişi sorucam ben aöf iktisat 3. Sınıf ama bu sene dondurdum
Acaba bu sene ösys girebiliyorumuyum
Bilgisi olan varmı
Aöf topikine dırdıö biray olcak kımse cvp yazmıyo ))))))

girersin canım niye giremicen ne istiosun

tamma tatlım saol:)

saka maka haftaya oğlumun dogum gunu var ben nabıcam ya hiç kendime güwenmiorum inş tutarım bogazımı
Canm valla istesende birsey yiyemessin o kosusturmacada
Bizimkide agustosda yasına girdi o zama 74 kıloydum walla iştahmda yerindeydi ama kosusturmadan kalabalıktan yıyemedim bile inan ki insan heyecanlı oluyo
Nerde yapcaksın dogum gununu

Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava;
Peynir ekmek değil ama,Acı su bedava;
Kelle fiyatına hürriyet,Esirlik bedava;
Bedava yaşıyoruz, bedava... ORHAN VELI KANIK

Cok hoşuma gitti .....

Son düzenleyen: Moderatör:

ewde yapıcam ya hayırlısı bakalım

Ooo resimdeki nargilemi
Çikolatalı kavunlunlu kivili en sewdıgımden

Anaaam elime sisemi aliyom yariyi biraz gecince benim kiz kapiyo sisemi hayda sil bastan tekrar saymaya kizim su icmede benden daha istahli valla

Kızlar yapboz demişken aklıma ne geldi
Biz yeni ewliyiz bole hamile kalınca 3. Ayımda işten ayrılmak zorunda kaldım
Nese eşim ewe geliyo ben bi yıgın laf canm sıkılıyooda ewde yapcak biş blamıyom
Baska aksam oluyo neden benmle konusmuyosun falan
Bi aksam bnm ad am geldi elinde bi puzzle 250 parca
Anam bi sewindim çok sewerim oturdum basına ama yapamıyom bi türlü ama bnde cıt yok neyse 2 hafta sonra bitti bu ben yıne konusuyo. Askım gel gezelim sen hemn yatıyom
Ki adam aksama kadar konusuyo zaten yoruluyo yollarda orda burda)))
Benimki bi gün sonra ki aksam almış bi puzzle daha ama bu sefer ki 1000 parca oturdum basına ama bana daann lambalar yandı
Kalktım odaya gittim seni uyanık senii dedim aklınca ben bunu yapıcam sende rahatlıcan dimi dedim
Bana gülüyo napim aşkım dedi 250 parcayı 2 haftada yaptın
1000 parcayı 8 haftada yaparsın buda 2 ay demek 2 ay rahat ederim dedim demişti
Gülmekten kızamadım adama
Ama aonra öcümü aldım dedim gel bakim beraber yapcaz
Oturduk beraber yaptık

Anaaam elime sisemi aliyom yariyi biraz gecince benim kiz kapiyo sisemi hayda sil bastan tekrar saymaya kizim su icmede benden daha istahli valla

aynı şiseden onada al annesi
Senin kızın ne kadar kac yasında yani

Bu şefkat tepe dizisine gıcık oluyorumm
Psikolojimi bozuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…