Tamam talim start verdim o zaman..bende olucam 1 haftaya kadar..tarcinli süt ic,tatli istegini azaltir..Hedefe bir an önce ulasmamiz lazim demi ama...yarısalım hadii :)) adet olucam ben 1 haftaya kadar canım acayıp tatlı istiodu tuhhyemedim diyeti bozdugumda bile
Tamam talim start verdim o zaman..bende olucam 1 haftaya kadar..tarcinli süt ic,tatli istegini azaltir..Hedefe bir an önce ulasmamiz lazim demi ama...
Kızlar yarısıyomusunızne güzel
Kaptancım banada yılbasında alaman çikosu gönderirmisin ilk hedefim 60 olurum o zamana inş
Hee ne dersinnn
Kızlar bişi sorucam ben aöf iktisat 3. Sınıf ama bu sene dondurdum
Acaba bu sene ösys girebiliyorumuyum
Bilgisi olan varmı
Aöf topikine dırdıö biray olcak kımse cvp yazmıyo))))))
tamma tatlım saol:)günaydinlarrr
Banucugum ben yine kendimi yanlis ifade etmisim,
Birinci olamazsak baklava ismarlaraim demek isterken laf nereye gelmis,yani ceza olarak baklava vercektim..
Caglacigim seninde hevesini kirdim ama kusura bakma
Evet gecen hafta notamizi sildirmistik,bu hafta nur topu gibi 1 notamiz oldu yine kizlar...hayirli olsun
Haftaya ilk 3 te olmayi ümid ediyorum...ki lo alan arkadaslara ceza vermek istiyorum,herkes aldigi kilo kadara kalori cezasi var..
örnek ben 500 gr almistim,500 kalori cezam var..normal sporumuza ek olarak yapilacak...cumaya kadar cezasini cekmeyen kalmasin lütfen...
Sekercigim senin cok oldugu icin 1000 kalorilik ceza yapman yeterli,bunu hafta icine böylebilirsin..yaani her gün 200 yapsan tamamdir
Ben laborant ve veterinerlik istiyorum calışabilecigim bi bölüm oldugunu düşnyorumgirersin canım niye giremicen ne istiosun
an ıtıbarıyle 1,5lt bıttı akşama kadar 3 olucak ınsallah:)
Canm valla istesende birsey yiyemessin o kosusturmacadasaka maka haftaya oğlumun dogum gunu var ben nabıcam ya hiç kendime güwenmiorum inş tutarım bogazımı
Canm valla istesende birsey yiyemessin o kosusturmacada
Bizimkide agustosda yasına girdi o zama 74 kıloydum walla iştahmda yerindeydi ama kosusturmadan kalabalıktan yıyemedim bile inan ki insan heyecanlı oluyo
Nerde yapcaksın dogum gununu
ewde yapıcam ya hayırlısı bakalım
Harikasin arkadasim yaaKızlar kızımla yap boz oynadık bügun
Ve kızımın bu işten anladıgını farkettim
Şimdi diceksiniz 15 aylık bebek daha yapboZdan ne anlıcak
Wallahi anlıyo
Ben yapıyom o bozuyo
Anlamıyomu yani şimdi
Harikasin arkadasim yaa
Anaaam elime sisemi aliyom yariyi biraz gecince benim kiz kapiyo sisemi hayda sil bastan tekrar saymaya kizim su icmede benden daha istahli valla
Bu şefkat tepe dizisine gıcık oluyorumm
Psikolojimi bozuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?