Bugunku menum ac karnina yogurt kuru 3 gunkurusu 1 tatli kasigi corek otu
Kahvalti sekersiz cay ceyrek orgu peynir domTes salatalik 4 zeytin 2 dilim cavdR ekmegi
OGle 10 findik 10 antep fistigi cok kucuk dilim kek( canm cok. Cekti napim)
İkindi 1 besibiyerde 1 tarcinli yesil cay 1 limonlu zencefil. Cayi
Aksam. 3 firindA kofte 4 firinda elma dilimi patates 4 kasik pilav salata 1.5 su brd ayran
20 de ceyrek portakal ceyrek kivi ceyregin yarisi muz( muzu sabah yemegi unuttum aksam da canim istedi iste)
2 lt su
bugun böyle kendi kendime konuşuyorum
10 dk zıpladım geldim, kan ter içinde kaldım ya, dünde 5 dk zıpladım yavaş yavaş arttırmayı düşünüyorum çünkü bacaklarımı ağrıtıyo
bende bugunkü düzensiz menümü yazayım:26:
öğlen:1 tane simit,1 mandalina
akşam:1 büyük kase çorba,2 dilim kıymalı börek:26:
1 lt su yatana kadar yarım lt daha içerim
10 dk zıpzıp
kurstada hiçç oturmadım
şimdide karışık bitkiçayı içiçem sanki şiş gibiyim ya:26:
bende bu gün yediklerimi yazayim..kac zamandir yazamiyordum,zaten bogaz agrisindan birseyde yiyemiyordum,corba iciyordum anca
Sabah
1 dl ekmek,1 yumurtali salata,cay
öglen
3 kasilk sade makarna ve yogurt
aksam
1 adet izgara tavuk,ayran
su
2,5 lt
spor
30 dk jullian,30 dk yürüyüs
canım sen bitanesin ama bana yine de öğretirsen sevinirim. bi de yüzdeyi yani 1.35 i listeye nasıl yazıcam
Herkese iyi gecelerrr kızlar :2::2:
Dün sabahtan bu yana teyzemdeyiz. anneannem rahatsızlanmış ağırlaşınca teyzem çağırdı . 86 yaşında anneannem teyzemde bir haftadır uykusuz dinlenmesi lazım . annem ve ben bekledik annem de rahatsızlanır diye korktum bu gece geldik eve 3 nolu teyzem nöbeti devraldı bu gecelik yarın tel gelirse yine gidip akşama geleceğim ben size çok alışmışım inanın hepinizi çok özledim dualarınız ve iyidilekleriniz için hepinize çok tşk ederimGamzecim mesajın için çok tşkler cnm
7 sayfa olmuş toplam hepsini okudum ama ne olur kusurabakmayın alıntı yapamadım
Kaptancım adın Helinmiş ne güzel bir isim böylebu arada yaptığın tatlı enfes görünüyordu birinciliği kesinlikle haketmişsin ellerine sağlık
Sahgülüm trombolinini güle güle kullan canım çok zevkli anladığım kadarıylainşallah sayesinde hedefine bir an önce ulaşırsın
Bluecum sen kilo veremedikçe inan kendimi suçlu hissediyorumneden kilo veremediğini bir türlü çözemedim canım :26: kendi vücudunu en iyi sen tanırsın pek çok diyeti denediğini bildiğim için en doğru kararı kendin vereceksin bitanem
o komşularına her gittiğinde sinirin bozuluyor gitmemen senin için daha hayırlı bence
Çörek otunu ben de kullanıyorum Çağlacım çok faydası var yarın sana kopyalayayım aç karnına alınınca zayıflatıyor tok karnına alınca da kilo aldırıyor en önemlisi bağırsakları kayganlaştırarak kabızlığı önlüyor canım
Edacım Tiffany i sormuşsun 10 dk da süper terletiyor ve çok zevkli linki burada tatlım bel için süper
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
Menülerde biraz kaçamak gördüm inşallah yarın tartıda hepimiz az veya çok vermiş oluruz :13:
gözlerim kapanıyor kızlar yarın görüşürüz inş
MENÜM( dünkü)
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
Klasik karatay kahvaltısı
ÖĞLE :
1 kase yoğurt
AKŞAM:
Güveç
salata
1 kase yoğurt
SPOR:
yok
SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
2 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3
Bugünkü MENÜM
KAHVALTI :
1yumurta zeytin peynir domates
ÖĞLE :
1 kase yoğurt
AKŞAM:
Mercimek çorbası
1 lahmacun
1 kase yoğurt
SPOR:
50 mekik
SIVI:
tam ölçemedim en az 1.5 lt
2 fincan yeşilçay
3 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3
Herkese iyi gecelerrr kızlar :2::2:
Dün sabahtan bu yana teyzemdeyiz. anneannem rahatsızlanmış ağırlaşınca teyzem çağırdı . 86 yaşında anneannem teyzemde bir haftadır uykusuz dinlenmesi lazım . annem ve ben bekledik annem de rahatsızlanır diye korktum bu gece geldik eve 3 nolu teyzem nöbeti devraldı bu gecelik yarın tel gelirse yine gidip akşama geleceğim ben size çok alışmışım inanın hepinizi çok özledim dualarınız ve iyidilekleriniz için hepinize çok tşk ederimGamzecim mesajın için çok tşkler cnm
7 sayfa olmuş toplam hepsini okudum ama ne olur kusurabakmayın alıntı yapamadım
Kaptancım adın Helinmiş ne güzel bir isim böylebu arada yaptığın tatlı enfes görünüyordu birinciliği kesinlikle haketmişsin ellerine sağlık
Sahgülüm trombolinini güle güle kullan canım çok zevkli anladığım kadarıylainşallah sayesinde hedefine bir an önce ulaşırsın
Bluecum sen kilo veremedikçe inan kendimi suçlu hissediyorumneden kilo veremediğini bir türlü çözemedim canım :26: kendi vücudunu en iyi sen tanırsın pek çok diyeti denediğini bildiğim için en doğru kararı kendin vereceksin bitanem
o komşularına her gittiğinde sinirin bozuluyor gitmemen senin için daha hayırlı bence
Çörek otunu ben de kullanıyorum Çağlacım çok faydası var yarın sana kopyalayayım aç karnına alınınca zayıflatıyor tok karnına alınca da kilo aldırıyor en önemlisi bağırsakları kayganlaştırarak kabızlığı önlüyor canım
Edacım Tiffany i sormuşsun 10 dk da süper terletiyor ve çok zevkli linki burada tatlım bel için süper
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
Menülerde biraz kaçamak gördüm inşallah yarın tartıda hepimiz az veya çok vermiş oluruz :13:
gözlerim kapanıyor kızlar yarın görüşürüz inş
MENÜM( dünkü)
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
Klasik karatay kahvaltısı
ÖĞLE :
1 kase yoğurt
AKŞAM:
Güveç
salata
1 kase yoğurt
SPOR:
yok
SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
2 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3
Bugünkü MENÜM
KAHVALTI :
1yumurta zeytin peynir domates
ÖĞLE :
1 kase yoğurt
AKŞAM:
Mercimek çorbası
1 lahmacun
1 kase yoğurt
SPOR:
50 mekik
SIVI:
tam ölçemedim en az 1.5 lt
2 fincan yeşilçay
3 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3
Mesaj sayım 96 kızlar
:))))))))
kıslar cnm cok sıkkın ben nıye boyyle oldum anlamıyorum veremıyorum resmen kılo veremıyorumama vucudumda kıyafetlerımde degısıklık var sıkılasıyorum sanırım
Canm olabilir bozma morelini sıkma canınıkıslar cnm cok sıkkın ben nıye boyyle oldum anlamıyorum veremıyorum resmen kılo veremıyorumama vucudumda kıyafetlerımde degısıklık var sıkılasıyorum sanırım
maşallah yine mesaj sayın tavan yapmış. ya bi de bana kız 72 diye seslensene nasıl hoşuma gitcek var ya
Karatay mı yapıyorsun ?
Canm olabilir bozma morelini sıkma canını
Kıyafetler de degişiklik varsa sıkılasıyosundur ne güzel işte
Kızzz 72 kızz nerdesinnn
ay ne bılım cnm ya yılbasına kdar 12 kılo verıcem dedım bı ılerı bı gerı devam edıyorum motıvasyonum cok dustu o kadar ugrasıyorum ama yıne foss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?