- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.138
- 398
Afiyet olsun tatlim.Aksamki ekmek olmamis,balik ve salata yeseydin keske..Bende dunki menumu yazayimm
Sabah
2dilim ekmek
50gr peynir
Sekersiz cay
Ara
3 kuru kayisi
Ogle
2dilim ekmek
Sehriye corbasi
Ara
Mandalina
Aksam
2dilim ekmek
Balik bugulama
Yesil salata
Su 2lt
45dk yuruyus
gec olsada iyi aksamlar cnm..kızlar günaydın, çok sağolun valla yokluğunun farkedilmesi bile güzel şey:)
benim dün bir heyeti gezdirme görevim vardı, işte değildim o nedenle gelemedim, akşam da zaten oğlum nedeniyle giremiyorum.
önceki gün güzel spor vs de yapmıştım ama dün akşam detaya girmeyeceğim sevgili komşularım yine tepemi attırdı.. bir daha gitmeyecem diyorum ama ders almıyorum.. kendime kızıyorum bu yüzden.. beş para etmez adamlar canımı sıkıyor izin veriyorum buna.. dün gece sinirden bisürü saçmasapan şeyler yedimcezamı alayım..
ve tartıda geçen hafta 58,8 çıkıyodum bugün 59 çıktım..1 akşamlık kaçamakla kilo alınmaz sanırım.. yavaş yavaş kilo alıyorum karatayla galiba.. canım çok sıkılıyor.. bu hafta o kadar dikkat ettim ki, hatta sabah meyveyi kestim, hafta içi spor yaptım kaç kere..hiç dışarda yemedim mesela..insan spor yapamasa bile kilo verir sporla 1 kg verecekse sporsuz 500 gr verir ama almaz yani.. bir anormallik var.. benim vücudum hiç direnmezdi böyle..3 ay direnç nedir görmemiştim... inancım zayıfladı karataya karşı, ne yalan söyleyeyim.. sıkıntıma bir de bu eklendi iyi mi..
cnm merak etmez olurmuyuz,hepinizle aile gibi olduk artik,bak banu 2 gündür yok,acaba biseymi oldu..haber vermemezlik yapmazdi hic
cnm sen bosver o komsulari yahu..herkes kendi pisliginde bogulsun bosver
cnm kacamak yapmissin bi kere,bisey diyemem artik.tatlim 1 günde alabiliyoruz bazen..mesela ben kacirdigim günün sabahina tartida 1 kg fazla ciktigimi bilirim...bu seninde bildigin gibi kalici degil tabiki,bu gün dengelersen yarin cok iyi sonuc alirsin...alamazsanda moral bozmak yok,biz burdayiz,hep beraber kurtulmak amacimiz..
süpersin cnm ya,senin azminin yarisi bende olsa simdiye hedefime ulasmistimSelam kızlar nasulsıız
Walla bn dayak yemiş gibiyim b adet oldum sabah yerimden kalkamadım hani ne alaka anlayamadım
Sanki hani uzun zaman spor yapmassında birden yüklenirsin vucut ham agrısı cekerya ole popomun üstüne oturamıyorum
Kolları bacaklarım agrıyor aaaaaa
Ama inadım inat şimdi eşıfmanımı giyip spor yapacagım dar bi tayt giyip alt mahalleyi sıkıya alayım malum adetlıyken zor oluyo ama bu agrılarım anca hareketle gececek
Bluem cum sıkma canını gözünü seweyim
Bu herkesi kendimiz gibi sandıgımızdan oluyor atnı bende oleydim ama wazgectim yoruldum arkadas kimseyek ugrasamm dedim en sonunda koydum mesafemi
Ohhhhhhh. Bole bi rahatlık kimsede yok şimdi
cok güzel vermissin,bravo tatlim..e simdi bir sarki patlatirsin sen "o eski halimden,eser yok simdi diye"Biraz degişiklik iyi gelir umarım
Karataya ne zaman basladınız bılmıyorum ama heralde alışma ewresidir dicemm baskada bi bilgin yok çünkü
Kızlar valla ben diyet falan yapmadım hani su dıyeti bu diyeti
Diyet kelimesi bnm bilinçaltıma bi giriyo tamam normalde yemedigim seleri yıyorum
3 ay oldu toplamda 13 kılo faln vermişim günlügümden hesaplıyorum
Sadece dıkkat edeceklerime cok dikkat ettım beynimde bitirdim
Vucudumu tanımaya calıştım
Su ve sporla destek verdim
Ne bilim mu hakkak yeşilçay içtim
Yediklerime dikkat ettim
Şekeri tamamen bıraktım ekmek cok az yedim böle böle werdimm
Sizlerin destegini unutamam tabi :)
Yani ben bi diyet yapsaydım 74 den 70 bile düşemezdim eminim
Bence biraz degişiklik yapın
Ne bilim ben en iyisini siz bilirsiniz
ilk cümleyi okumaya baslarken ilk aklima gelen bizi birakiyormu oldu..cok sükür öyle degilmisKızlar ben de artık diyet yapmıyorum herşeyden (ekmek, pilav, makarna, çok şekerli tatlılar hariç) yicem artık ama sporumu da yapıcam ve dün ipin ucunu kaçırdıydam bugün dengelicem. Bizim firmada bir bayan 50 kg demiştim nasıl koruyorsunuz diye diyor akşam mantı mı yedim ertesi gün salata yiyorum böyle dengele demişti, bugünden itibaren diyet yap-mı-yor-um...
Yediklerime göre spor, yürüyüş yapıcam.
cnm bende herseyden yiyorum,az az yiyorum..mesela esim baklava istedi hafta sonuna,bende kadayif almistim..simdi yemem desem yalan olur..hafta sonu ufak bir dilim yer,sporla telafi ederim..sende yedigini sporla eritirsen hic biseycik olmaz
ben de karatay konusunda yanılmış olmak istemiyorum..
belki 1 hafta daha devam ederim ama gerçekten can sıkıcı hale geldi..
cnm bende maalesef aldim karatayla,bende dikkat ettim ama yerken cok tok oluyordum ve kendimi biliyorum.karnim cok tok oldumu kili veremem ben..Ben diyetisyenime söyleyeceğim artık nesfit vermesin bana. ne zaman nesfit var benim ayarlar bozuluyor.
gerçi bir kaç gün içinde regl olacağım onunda etkisi olabilir.
sende mutlaka vücudunu taniyorsundur,sana ney kilo verdirmiyor bulursun mutlaka..olmadi eski düzene dönersin ..sen kendini nasil iyi hissedeceksen öyle yap
cnm yapmissin sporunu,daha ne yapacaksin..uyu cnm sen,dinlen gelirsin yoneKızlar ben leslie yapamadım adetten solayı ama plates ve mekik yaptım bugunku sporum bu olsun şimdi
Yawrumu uyutup biraz uzanıcam
Heryerim agrıyo
Allhım kadın olmak neden bu kadar zorrrrr
bende sana katiliyorum cnmNoracim sana biraz katiliyorum.ben de elime bi liste alip hadi ogleye su aksMa su yencek diyemiyorum.bunu denedim once gaza geldim.sonrasi fisssss tabi.kendi vucudumu tanimaya calisoyorum denemeler yaptikca yeni seyler kesfediyorum .mesela ogle yemegini biraktim.yemek yerine karatay teyzenin onerisini uyguluyom.findik fistik ceviz tani tuzsuz ve dengeli sayida.mesela karAtay kahvaltida 1 muz yiyin diyo ben kendimi biliyom.zaten kabizlik sorunumvar. Yarim muz yiyorum.sabahyeme sebebim ise muzu seviyorum normalde gun icinde tuketirdim karatayim yag yapar yeme deyince biraktim .oyle iste yeni kesiflerle kendi yasam tarzimi olusturmaya calisiyom.a bide normalde okulda evde surekli siyah cay iciyodum.kupalarca hemde coooook.kahvalti haric gun icinde artil bitki cayi iciyom.ha belki tam siki bi diyet yapsam haftada en az 1 kilo gider ama uzun surmuyo iste.bu yolla 1 kilodan az gitse de sukur gidiyo iste.
ben seni 4-5 kg vererek birakmam..senin en fazla 60 olman lazim..bak 50 den 80 e kadar kilo görmüs biriyiym ve ayni boydayiz..büyük sözü dinle azcikYok canım yine makarna, pilav yok, ekmek yok ama yemek istediklerimi de sınırlı bir şekilde yicem biraz koruma da olabilirim yanı bu şekilde belki haftada 1 kg vermem belki 500 gr veririm zaten vermek istediğim 4-5 kg var bu şekilde 2-3 ayda vereyim ama sıkılmadan vereyimm istiyorum diyet kelimesinden gerçekten sıkıldım oruçlu gibi kaçamak yapınca bozuldu tamam sil baştan demekten sıkıldımm gerçekten(( Beynime bunu şartlamam lazım idyette değilim ve ben şimdiye kadar hep böyle beslendimm :) beynim bunu kabullenmeli :)
yarasin cnmOhhh be diyette değilim artık
ne güzel vermissin cnm..bravo valla...bende cabuk vererek motive oluyorum aslinda ama artik gitsinde nasil giderse gitsin diyorumCanım görüşüne kararına saygı duyuyorum. Ben defalarca diyet yapıp 10 kilo verip bırakmış bir insandım.
108 kilo ile başladım c.tesi 84,6 kiloydum. 23,4 kilo verdim. Bunu yapabilmemin tek sebebi ben diyet yapıyorum demiyorum. Sağlıklı beslenip bu kilolu olma hastalığından kurtuluyorum diyorum. Bu süreçte kendimi tanıdım. İdeal kiloma gelince nasıl koruyacağımı öğrendim. Biliyorum bu süreç bitecek. Sonra doğru ve dengeli beslenerek yiyemediklerimi de yiyebileceğim. Önemli olan düşünceni beslenme şeklini değiştirmekmiş.
Benim diyetisyenim dediki diyeti ne kadar uzatırsan o okadar çok sıkılır pes edersin. Ne kadar çabuk sonuç alırsan motivasyonunu kaybetmezsen koruma döneme çabucak girer kurtulursun.