Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bende dunki menumu yazayimm

Sabah
2dilim ekmek
50gr peynir
Sekersiz cay
Ara
3 kuru kayisi

Ogle
2dilim ekmek
Sehriye corbasi

Ara
Mandalina

Aksam
2dilim ekmek
Balik bugulama
Yesil salata

Su 2lt
45dk yuruyus
Afiyet olsun tatlim.Aksamki ekmek olmamis,balik ve salata yeseydin keske..
gec olsada iyi aksamlar cnm..
cnm merak etmez olurmuyuz,hepinizle aile gibi olduk artik,bak banu 2 gündür yok,acaba biseymi oldu..haber vermemezlik yapmazdi hic

cnm sen bosver o komsulari yahu..herkes kendi pisliginde bogulsun bosver

cnm kacamak yapmissin bi kere,bisey diyemem artik.tatlim 1 günde alabiliyoruz bazen..mesela ben kacirdigim günün sabahina tartida 1 kg fazla ciktigimi bilirim...bu seninde bildigin gibi kalici degil tabiki,bu gün dengelersen yarin cok iyi sonuc alirsin...alamazsanda moral bozmak yok,biz burdayiz,hep beraber kurtulmak amacimiz..
süpersin cnm ya,senin azminin yarisi bende olsa simdiye hedefime ulasmistim
cok güzel vermissin,bravo tatlim..e simdi bir sarki patlatirsin sen "o eski halimden,eser yok simdi diye"
ilk cümleyi okumaya baslarken ilk aklima gelen bizi birakiyormu oldu..cok sükür öyle degilmis

cnm bende herseyden yiyorum,az az yiyorum..mesela esim baklava istedi hafta sonuna,bende kadayif almistim..simdi yemem desem yalan olur..hafta sonu ufak bir dilim yer,sporla telafi ederim..sende yedigini sporla eritirsen hic biseycik olmaz
ben de karatay konusunda yanılmış olmak istemiyorum..
belki 1 hafta daha devam ederim ama gerçekten can sıkıcı hale geldi..

Ben diyetisyenime söyleyeceğim artık nesfit vermesin bana. ne zaman nesfit var benim ayarlar bozuluyor.
gerçi bir kaç gün içinde regl olacağım onunda etkisi olabilir.
cnm bende maalesef aldim karatayla,bende dikkat ettim ama yerken cok tok oluyordum ve kendimi biliyorum.karnim cok tok oldumu kili veremem ben..
sende mutlaka vücudunu taniyorsundur,sana ney kilo verdirmiyor bulursun mutlaka..olmadi eski düzene dönersin ..sen kendini nasil iyi hissedeceksen öyle yap
Kızlar ben leslie yapamadım adetten solayı ama plates ve mekik yaptım bugunku sporum bu olsun şimdi
Yawrumu uyutup biraz uzanıcam
Heryerim agrıyo
Allhım kadın olmak neden bu kadar zorrrrr
cnm yapmissin sporunu,daha ne yapacaksin..uyu cnm sen,dinlen gelirsin yone
bende sana katiliyorum cnm

ben seni 4-5 kg vererek birakmam..senin en fazla 60 olman lazim..bak 50 den 80 e kadar kilo görmüs biriyiym ve ayni boydayiz..büyük sözü dinle azcik
Ohhh be diyette değilim artık
yarasin cnm
ne güzel vermissin cnm..bravo valla...bende cabuk vererek motive oluyorum aslinda ama artik gitsinde nasil giderse gitsin diyorum

Kizlar son 2 sayfayi okudum.basari oykuleri gibi olmus.hosuma gitti.bi de anladigim kadariyla diyet onusunda hepimiz takim olarak hemfikiriz bu da hos

Kızlar sweetin anneannesi rahatsızmış 2 gündür başındayız bu gece eve geçersek gecte olsa yazarımd emiş üzüldüm gerçekten inşallah iyidir durumu

Yaaaa cok guzel cok zevkli olmali ben de istiyorum.kizimi ara ara zip zipa goturuyom arada ben de mi yanina yanassam

evet canım çok zevkli tavisye ederim

canım sende al bi trombolin hem kızında oynar

Kızlar sweetin anneannesi rahatsızmış 2 gündür başındayız bu gece eve geçersek gecte olsa yazarımd emiş üzüldüm gerçekten inşallah iyidir durumu

Allah şifasını versin inşallah

Ne oluyo hükümet

Draaras kim kızlar bn tanımıyorumda

Ben burdayim..jullian yaptim geldim..ara vermistim ya zorlandim yaparken,ama yaptim

sekerkiz nerdesin cnm..yarin liste hazirlama sirasi senindi,umarim unutmadin
ben birazdan listeyi hazirlarim,sabah herkes kilosunu ekler...
ben az önce 4-5 tane
kestane yemistim vijdan azabi cektim, spor yaptim,insallah ise yaramistir

yasemin bu gün ugramadi hic,yogun galiba o da..
özledim yahu sizinle sohbet etmeyi,gelinde konusalim

selam kaptancım, evet kızlar ortada yok bugün

bende zıplıycam birazda, bugün çok yoruldum üşeniyorum

Bugunku menum ac karnina yogurt kuru 3 gunkurusu 1 tatli kasigi corek otu

Kahvalti sekersiz cay ceyrek orgu peynir domTes salatalik 4 zeytin 2 dilim cavdR ekmegi

OGle 10 findik 10 antep fistigi cok kucuk dilim kek( canm cok. Cekti napim)

İkindi 1 besibiyerde 1 tarcinli yesil cay 1 limonlu zencefil. Cayi

Aksam. 3 firindA kofte 4 firinda elma dilimi patates 4 kasik pilav salata 1.5 su brd ayran
20 de ceyrek portakal ceyrek kivi ceyregin yarisi muz( muzu sabah yemegi unuttum aksam da canim istedi iste)
2 lt su

bugun böyle kendi kendime konuşuyorum

10 dk zıpladım geldim, kan ter içinde kaldım ya, dünde 5 dk zıpladım yavaş yavaş arttırmayı düşünüyorum çünkü bacaklarımı ağrıtıyo

canım akşam patates yemişsin ya pilavı yemeseydin keşke ikisi fazla olmuş

bende bugunkü düzensiz menümü yazayım:26:

öğlen:1 tane simit,1 mandalina

akşam:1 büyük kase çorba,2 dilim kıymalı börek:26:

1 lt su yatana kadar yarım lt daha içerim
10 dk zıpzıp
kurstada hiçç oturmadım

şimdide karışık bitkiçayı içiçem sanki şiş gibiyim ya:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…