Kızlar bu arada hedefim nisana kadar 55 ile 57 kılo arası
Sonra yasemin veya edayla buluşucam istanbuldalar bi foto çekiniriz
Hayalim şöyle güzel güzel
Yasemincim ve edacımda güzel kilo verir ozamana
Yasemin canm cok yogunsun dimi canm
Kızlar bugun cumaya herkes asm dedir yasemine allah sabırlar versin
Ben de istanbuldayım ben de istiyorum
Kızlar bu arada hedefim nisana kadar 55 ile 57 kılo arası
Sonra yasemin veya edayla buluşucam istanbuldalar bi foto çekiniriz
Hayalim şöyle güzel güzel
Yasemincim ve edacımda güzel kilo verir ozamana
Yasemin canm cok yogunsun dimi canm
Kızlar bugun cumaya herkes asm dedir yasemine allah sabırlar versin
Ben de istanbuldayım ben de istiyorum
Herkese iyi gecelerrr kızlar :2::2:
Dün sabahtan bu yana teyzemdeyiz. anneannem rahatsızlanmış ağırlaşınca teyzem çağırdı . 86 yaşında anneannem teyzemde bir haftadır uykusuz dinlenmesi lazım . annem ve ben bekledik annem de rahatsızlanır diye korktum bu gece geldik eve 3 nolu teyzem nöbeti devraldı bu gecelik yarın tel gelirse yine gidip akşama geleceğim ben size çok alışmışım inanın hepinizi çok özledim dualarınız ve iyidilekleriniz için hepinize çok tşk ederimGamzecim mesajın için çok tşkler cnm
7 sayfa olmuş toplam hepsini okudum ama ne olur kusurabakmayın alıntı yapamadım
Kaptancım adın Helinmiş ne güzel bir isim böylebu arada yaptığın tatlı enfes görünüyordu birinciliği kesinlikle haketmişsin ellerine sağlık
Sahgülüm trombolinini güle güle kullan canım çok zevkli anladığım kadarıylainşallah sayesinde hedefine bir an önce ulaşırsın
Bluecum sen kilo veremedikçe inan kendimi suçlu hissediyorumneden kilo veremediğini bir türlü çözemedim canım :26: kendi vücudunu en iyi sen tanırsın pek çok diyeti denediğini bildiğim için en doğru kararı kendin vereceksin bitanem
o komşularına her gittiğinde sinirin bozuluyor gitmemen senin için daha hayırlı bence
Çörek otunu ben de kullanıyorum Çağlacım çok faydası var yarın sana kopyalayayım aç karnına alınınca zayıflatıyor tok karnına alınca da kilo aldırıyor en önemlisi bağırsakları kayganlaştırarak kabızlığı önlüyor canım
Edacım Tiffany i sormuşsun 10 dk da süper terletiyor ve çok zevkli linki burada tatlım bel için süper
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
Menülerde biraz kaçamak gördüm inşallah yarın tartıda hepimiz az veya çok vermiş oluruz :13:
gözlerim kapanıyor kızlar yarın görüşürüz inş
MENÜM( dünkü)
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
Klasik karatay kahvaltısı
ÖĞLE :
1 kase yoğurt
AKŞAM:
Güveç
salata
1 kase yoğurt
SPOR:
yok
SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
2 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3
Bugünkü MENÜM
KAHVALTI :
1yumurta zeytin peynir domates
ÖĞLE :
1 kase yoğurt
AKŞAM:
Mercimek çorbası
1 lahmacun
1 kase yoğurt
SPOR:
50 mekik
SIVI:
tam ölçemedim en az 1.5 lt
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
3 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3
Bende mart sonunda inş 60 kilonun altına inmiş olacağım.
Sende gel kuzucum.
Kızlar yarından itibaren çok sıkı diyetime 4*4 lük uymak kaydıyla geri dönüyorum. Yani 0 kaçamak. Siz benim kaçamaksız hallerimi bilmiyorsunuz henüz göreceksiniz
Vee yıl başında 78 kiloya inmiş olmayı kendime hedef koydum. Yani 1 ayda 6,5 kilo vereceğim. Benim diyet listelerimle bu mümkün sadece % 100 uymam gerek.
Buraya yazdım. 78 olmazsam 03/01/2013 te 78 in altına inmiş olacağım.
Edit: Eğer başaramazsam burada tüm topikleri gezip ben tombul istikrarsız pis boğazın tekiyim diye yazıcam
1:
Kız tamam o zaman eda anlasalım bak hem bizede motivasyon olur
Nisanın 12 sinde cumartesi gününe anlasalım mı ?????
Sen ben nora yaseminde gelmek isterse
Bnce güzel bi motivasyon olur hem daha 5 ay war bu zamanda istedigimiz kiloya ulasabılırız bence
Çok sevinirimm canımmcımm
Canm olur olur neden olmasınNisanın son haftası yapsak olmaz mı ? Nisan 12 si sınavdan bir önceki hafta kesin ek derslerim olur benim. :26::26:
1:
Kız tamam o zaman eda anlasalım bak hem bizede motivasyon olur
Nisanın 12 sinde cumartesi gününe anlasalım mı ?????
Sen ben nora yaseminde gelmek isterse
Bnce güzel bi motivasyon olur hem daha 5 ay war bu zamanda istedigimiz kiloya ulasabılırız bence
istanbulun neresindesin canım.
Pendik'teyim canım :) Havaalanı tarafında.
Canım bnm bozma morelini yha kendine bi zaman ver inan hepimiz kısa sürede istwdigim kıloda olmak istiyoruz ama bak mesela söyle hesapla ayda 2 kılo versen 5 ayda 10 kılo olcak düşünsene 10 kılo vericeksin hemde kalıcı ne 5 aylar gecirdik ole degil mi pozitif düşün sekerim bnm
Kızlar yarından itibaren çok sıkı diyetime 4*4 lük uymak kaydıyla geri dönüyorum. Yani 0 kaçamak. Siz benim kaçamaksız hallerimi bilmiyorsunuz henüz göreceksiniz
Vee yıl başında 78 kiloya inmiş olmayı kendime hedef koydum. Yani 1 ayda 6,5 kilo vereceğim. Benim diyet listelerimle bu mümkün sadece % 100 uymam gerek.
Buraya yazdım. 78 olmazsam 03/01/2013 te 78 in altına inmiş olacağım.
Edit: Eğer başaramazsam burada tüm topikleri gezip ben tombul istikrarsız pis boğazın tekiyim diye yazıcam
***3.TAKIM 337.ETAP***
NoRaaa(69,9/ / / %)
sekerkiz67(80/80 /0 / %0)
sahgull(71,7/ / / %)
bluebootle(58,8/ / / %)
Sweetdimple(82,8/ / / %)
pegasus07(70,4/ / /%)
Valkyrie89 : (84,9/84,5 /0,40 / %0,47 )
Humeyrasağlam : (61,2/61/0.2/% 0.32 )
kelebekolacam : (86,9/ / / %)
sevilay8073,9/72,9 /1,0 /% 1,35 )
cglaa16 : (69,7/69,5 /0,2 / % 0,28)14.takimdan transfer oldu
3.TAKIM ORTALAMASI%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?