Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Afiyet olsun cnm..
tarti öncesi kacamak iyi olmamis,keske az daha bekleyip yarin yeseydin kek,i
aksam fazla olmus,hem pilav,hem patates..
su cok güzel ama spor yok

bugun böyle kendi kendime konuşuyorum

10 dk zıpladım geldim, kan ter içinde kaldım ya, dünde 5 dk zıpladım yavaş yavaş arttırmayı düşünüyorum çünkü bacaklarımı ağrıtıyo
bende burdayim cnm..büyükleri uyuttum,kücügüde sinirda
ne güzel yapmissin cnm,ohh icinin yaglari erisin

Cnm gercektende cok düzensiz olmus...börekleri aksam yemen hic iyi olmamis..umarim yarin tartiya yansimaz

bende bu gün yediklerimi yazayim..kac zamandir yazamiyordum,zaten bogaz agrisindan birseyde yiyemiyordum,corba iciyordum anca

Sabah

1 dl ekmek,1 yumurtali salata,cay

öglen
3 kasilk sade makarna ve yogurt

aksam
1 adet izgara tavuk,ayran
su
2,5 lt
spor
30 dk jullian,30 dk yürüyüs

***3.TAKIM 337.ETAP***

NoRaaa(69,9/ / / %)
sekerkiz67(80/ / / %)
sahgull(71,7/ / / %)

bluebootle(58,8/ / / %)
Sweetdimple(82,8/ / / %)
pegasus07(70,4/ / /%)
Valkyrie89 : (84,9/ / / % )
Humeyrasağlam : (61,2/ / / %)
kelebekolacam : (86,9/ / / %)
sevilay8073,9/ / / )
cglaa16 : (69,7/ / / % )14.takimdan transfer oldu

3.TAKIM ORTALAMASI%

liste hazir sekercigim..kolay gelsin sana..ben yarin aksam üzeri olmicam,sana güveniyorum..listeyi unutma sakin,en gec 18:00 da paylasmis olman lazim.1 dk bile gecse kabul edilmez..o yüzden en iyisi öglen herkes kilosunu bildirdikten sonra paylas

umarim hepimiz kilo vermisizdir..bu defa kilo veremeyen veya alan olursa benden cekecegi var söylim

Bügunkü menümmmm
Sabah
1 adet haş yumurta
4 çeri dom
Bir salatalık
Tere maydanoz bolca
Peynir az yaglı 2 catal
Cay
Ekmk kep 1.5 dılım
Ara
Fındık 5
Elma
Öglen
Salata birkase
Yogurt birkase
Ara
Yeşilçay
Aksam
Yarım porsiyon hamsi tava
Bol salata
Su

Su :2.5
Spor:25 dk plates göbek kalça
40 mekik tam

Kızlar bnm adam balıga sardı
Hamsı almıştı hamsi tawa yaptım

Kızlar adetimden dolayı fazla cıkabılırım
İnş cıkmam ama düzenimden ödün vermedim fazla çıkmasında ne olursa olsun
Şimdi birazdan geçmile bakarım
Kızım uyumadı hala cadının uykusu kactı şimdi onu uyutayım sonra burdayımm
Sweteemm cok gecmiş olsun canım
Allah acil şifalar versin dualarım seninle

Canım menün pek parlak degil ama hemen kılo yapmıcanı düşünüyorumm

Spor su süpersin kaptannn menünde gayet dengeli

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar herkese iyi geceler diliyorum
Allah rahatlık versin
Yarın güzel haberlerle görüşmek dilegiyle

Herkese iyi gecelerrr kızlar :2::2:

Dün sabahtan bu yana teyzemdeyiz. anneannem rahatsızlanmış ağırlaşınca teyzem çağırdı . 86 yaşında anneannem teyzemde bir haftadır uykusuz dinlenmesi lazım . annem ve ben bekledik annem de rahatsızlanır diye korktum bu gece geldik eve 3 nolu teyzem nöbeti devraldı bu gecelik yarın tel gelirse yine gidip akşama geleceğim ben size çok alışmışım inanın hepinizi çok özledim dualarınız ve iyidilekleriniz için hepinize çok tşk ederimGamzecim mesajın için çok tşkler cnm
7 sayfa olmuş toplam hepsini okudum ama ne olur kusurabakmayın alıntı yapamadım

Kaptancım adın Helinmiş ne güzel bir isim böyle bu arada yaptığın tatlı enfes görünüyordu birinciliği kesinlikle haketmişsin ellerine sağlık

Sahgülüm trombolinini güle güle kullan canım çok zevkli anladığım kadarıyla inşallah sayesinde hedefine bir an önce ulaşırsın

Bluecum sen kilo veremedikçe inan kendimi suçlu hissediyorum neden kilo veremediğini bir türlü çözemedim canım :26: kendi vücudunu en iyi sen tanırsın pek çok diyeti denediğini bildiğim için en doğru kararı kendin vereceksin bitanem

o komşularına her gittiğinde sinirin bozuluyor gitmemen senin için daha hayırlı bence

Çörek otunu ben de kullanıyorum Çağlacım çok faydası var yarın sana kopyalayayım aç karnına alınınca zayıflatıyor tok karnına alınca da kilo aldırıyor en önemlisi bağırsakları kayganlaştırarak kabızlığı önlüyor canım

Edacım Tiffany i sormuşsun 10 dk da süper terletiyor ve çok zevkli linki burada tatlım bel için süper

10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube

Menülerde biraz kaçamak gördüm inşallah yarın tartıda hepimiz az veya çok vermiş oluruz :13:

gözlerim kapanıyor kızlar yarın görüşürüz inş

MENÜM( dünkü)
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
Klasik karatay kahvaltısı

ÖĞLE :
1 kase yoğurt

AKŞAM:
Güveç
salata
1 kase yoğurt

SPOR:
yok

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
2 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3

Bugünkü MENÜM

KAHVALTI :
1yumurta zeytin peynir domates

ÖĞLE :
1 kase yoğurt

AKŞAM:
Mercimek çorbası
1 lahmacun
1 kase yoğurt

SPOR:
50 mekik

SIVI:
tam ölçemedim en az 1.5 lt
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
3 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3

Mervişim allah bağışlasın kızın çok tatlı bacım onlinemışsın şimdi gördüm Allah rahatlık versin bitanem iyi geceler

Canm çookk çook geçmiş olsun
Vallahi ne yalan soylim yoklugun cok belli oluyo ;((
İnş uzun ayrılık olmasın bacım
Saol tatlım bnm cadı kızım. Ama tatlı cadulardan

Coook yorulduum kizlar ogluma hediyeyle sus esyasi aldimm yaklasik 5 saat yurudum yaa cok yorgunum.. Ve usuyorumm hasta olucam galibaa((

ya ben çooooooooooooooooookkkkkkkk mutluyum.bu hafta ara ara küçük kaçamaklarım olmuştu.herhalde ancak 500 gr veririm diyodum.inanamadım.tam 1000 gr gitmiş geçen hafta 73.9 dum bugün 72.9 . belki 10 kez tartıdım doğru mu diye. tartının üzerine evden kilosunu bildiğim bi çok şey koydum.doğru doğru.geçen hafta size söz vermiştim hatta adım 73 olsun demiştim.çok şükür ya

Canlarım şişlik var ama 200 gr eksik çıktım kesin 1 kg vermişimdir

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…