Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yokkk kaptancımm ben pes etmiycem, benim böyle bazen tık diyo duruyo ama akabinde güzel kilo veriyorum bu hafta size sözzz veriyorum burayada yazıyorum küsürat gidicekkkkkk

***3.TAKIM 337.ETAP***

NoRaaa(69,9/ 69,7/ 0,20/ 0,29%)
sekerkiz67(80/80 /0 / %0)kilo sabit
sahgull(71,7/71,7 / 0/ %0)kilo sabit

bluebootle(58,8/58,3 /0,5 / %0,85)
Sweetdimple(82,8/81,4 /1,2 / %1,45)
pegasus07(70,4/69,1 /1,3 /%1,85)
Valkyrie89 : (84,9/84,5 /0,40 / %0,47 )
Humeyrasağlam : (61,2/61/0.2/% 0.32 )
kelebekolacam : (86,9/86,9 /0 /0 %) kilo sabit
sevilay8073,9/72,9 /1,0 /% 1,35 )
cglaa16 : (69,7/69,5 /0,2 / % 0,28)14.takimdan transfer oldu

3.TAKIM ORTALAMASI%0,62

yokkk kaptancımm ben pes etmiycem, benim böyle bazen tık diyo duruyo ama akabinde güzel kilo veriyorum bu hafta size sözzz veriyorum burayada yazıyorum küsürat gidicekkkkkk

O küsürat gidecekk arkadassssssss
Ben haftaya salata kürü yapacagım
Hergün salata her ögün
Birdefa yaptım 6 günde 1.5 kılo gitmişti

Sabah öglen aksam
Kıvırcık
Az havuc
Kırmızı lahana
Kırmızı turp
Yeşil sogan
Bol maydanoz
Tere
Roka
Bol limon ve az zeytinyagı veya ayçicek yagı
Kızlar ben günlük yapıyorum mesela saklama kabına koyuyorum
Ögünde yicem kadarını alıp limonlayıp yaglayıp azcık tuzlayp yıyordum bi çorba peşine birkase salata yiyordum hem tok tutuyo du hemde acayıp toksin atıyordum büyük abdestle
Yazın cok yaptım
Ama bir saat yürüyüs var ve günde ikikez yeşilçay
Kızlar deneyin isterseniz
Cok işe yarıyo sanki içiniz temizleniyo zannedersiniz

Bu arada salata yı dr ayca kaya heryemekte buundurun bir hafta sürekli yaparsanız kür gibi olur hafiflersiniz deneyin demişti kızlar
Salata yani zararı yokk
Bnm gibi otu cok sewenler varsa dahada iyi yani

Bu arada salata yı dr ayca kaya heryemekte buundurun bir hafta sürekli yaparsanız kür gibi olur hafiflersiniz deneyin demişti kızlar
Salata yani zararı yokk
Bnm gibi otu cok sewenler varsa dahada iyi yani

tamam canım birlikte yapalım

1 gün yeşil salata yeriz diğer gün yoğurtlu bi salata olabilir sıkılmamak için hergün bi salata deneriz belki bir öğüne çorbada ekleyebilirz

kızlar birinci takım belli gene 2. takımdaki arkadaşın tek başına ortalaması 5,6

kızlar birinci takım belli gene 2. takımdaki arkadaşın tek başına ortalaması 5,6

Acaba sok diyet mi var ortada demekten alıkoyamıuoruö kendimi
Yada cok kılosu varsa vermişte olabilir
Biryerde duymustum fazla kılosu olanlar diyetle daa fazla kılo verwbiliyormuş

Allah seni hep böyle mutlu etsin Sevilaycım tbrkler canım

Geçmiş olsun canım anneannen iyileşir inş tez vakitte. Yokluğun çok belli oluyor.
Menülerin güzel.

Tşkler Edacım inşallah bitanem sizin yokluğunuzda benim için aynı
cnm cok gecmıs olsun pek topıge gıremedım bend eyenı ogrendım

Tşkler canımmm
kıslar cnm cok sıkkın ben nıye boyyle oldum anlamıyorum veremıyorum resmen kılo veremıyorum ama vucudumda kıyafetlerımde degısıklık var sıkılasıyorum sanırım

Canım moral bozmak yok bazen olabiliyor demekki sıkılaşıyorsun birde kas yaparsan zayıflarsın ama tartıda fark olmaz diye biliyorum bitanemm

Ne güzell bir dua Mervişim Aminnn canım hepimize hayırlı cumalar yüreğine sağlık

Çok tşk ederim Gamzecimm sorun değil tatlım amin canım inş.

Hadi hepiniz incecik halinizle buluşun resim çektirin bizi kıskandırın burda biz tekbaşımızayız nasıl olsa çok kıskanırsam ben de gelirim

Çok azimli gördüm seni bitanem neden veremeyesinki bak gamzeerdiye son üç haftadır 5 küsur veriyor azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz ben sana güveniyorum canım

Maşallah Mervem on parmağında on marifet helal olsun sana tatlım damat tarafı ödemeyecekmi hepsini sen emeğinin karşılığını al
çok fazla indirim yapma

kızlar sabit malesef ama wc problemim var iki gündür şiştim davul gibiyim

Sıkma canını sahgülüm bak trombolinin de geldi eminim haftaya güzel bir sonuç alacaksın

günaydinnn

gecen hafta ve bu haftaki tartimin fotolari kizlar..bu gün regl oldum bide,yinede süper
Eki Görüntüle 877212 Eki Görüntüle 877213

Harikasın kaptancımmm ben foto çekmeyi unuttum bugün:26:

Bluecum ne diyeyim haklısın canım ama bu hafta vermişsin istersen bu hafta yine dikkat et derim ben izinli olman motivasyonunu düşürür bence hem insan buraya alışıyor gerçekten yine de en doğru kararı sen vereceksin bitanem

Evet maşallah ama okumuştum bu ara sıkıntılı bir dönem geçiriyor arkadaşımız herşeyden az miktarda yiyor ve yoğurt karışımı yapıyor sabah 5 te kalkıyormuş sporunuda hiç aksatmıyor 1 ayda 23 kilo verdiği bile varmış ne diyim tbrkler

337. etap mesaj sayısı

Valkyrie89: 64
sekerkiz67 : 40
humeyrasaglam : 96
sevilay80 : 48
sweetdimple : 97

Son düzenleme:
Mesaj sayım :97

Kızlar bu arada dün teyzemin komşusuyla tanıştım yeni taşınmış o kadar fit bir vucudu var ki 60 yaşında ama hiç göstermiyor

45 belki derseniz görseniz ablacım bunun sırrı nedir diye sordum özellikle kilo konusunda banuşum ben yoğurt hariç her yemeğime limon sıkarım dedi her yemekte limon sıkıyormuş hayatımda hiç diyet yapmadım herşeyi de doyuncaya dek yerim fakat uzun çiğnerim dedi bilemiyorum ne kadar doğrudur bundan sonra yemeklerime ben de limon sıkacağım bakalım değişiklik olacakmı

Son düzenleme:
337. etap mesaj sayısı

Valkyrie89: 64
sekerkiz67 : 40
humeyrasaglam : 96
sevilay80 : 48
sweetdimple : 97
sahgul : 36

tatlım lımonu bende duymustum yag yakmaya yardımcı oluyormuş yogurtta gobek yagları ıcın ıyıymış

metabolizması çok hızlı demekki :44::44: gerçekten tebrikler biran önce mezun olsa bari böyle hiçbir takımın birinci olma şansı yok

kızlar hepinize hayırlı cumalar Allah herşeyi gönlünüze göre ve hayırlısını versin, ben çıkıyoruz iki gündür kurstaydım işlerim birikti halledeyim ara ara girerim öptüm hepinizi

***3.TAKIM 337.ETAP***

NoRaaa(69,9/ 69,7/ 0,20/ 0,29%)
sekerkiz67(80/80 /0 / %0)kilo sabit
sahgull(71,7/71,7 / 0/ %0)kilo sabit
bluebootle(58,8/58,3 /0,5 / %0,85)
Sweetdimple(82,8/81,4 /1,4 / %1,70)
pegasus07(70,4/69,1 /1,3 /%1,85)
Valkyrie89 : (84,9/84,5 /0,40 / %0,47 )
Humeyrasağlam : (61,2/61/0.2/% 0.33 )
kelebekolacam : (86,9/86,9 /0 /0 %) kilo sabit
sevilay8073,9/72,9 /1,0 /% 1,35 )
cglaa16 : (69,7/69,5 /0,2 / % 0,29)
14.takimdan transfer oldu

3.TAKIM ORTALAMASI%0,65

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…