Cnm yinede vermissin,bence bu bile seni motive etsin...bah sahgüle 3 haftadir tik yok,
izinli olabilirsin ama izinlilik süren 2 haftadan kisa olamaz..
bana kalirsa izin seni daha kötü etkiler,yinede karar senin cnm
birde zahmet omazsa bneim kilo cizelgemi degistirebilirmisin
yokkk kaptancımm ben pes etmiycem, benim böyle bazen tık diyo duruyo ama akabinde güzel kilo veriyorum bu hafta size sözzz veriyorum burayada yazıyorum küsürat gidicekkkkkk
kısceler kardes takımımız kımdı bu hafta bılıyormusunuz?
Bu arada salata yı dr ayca kaya heryemekte buundurun bir hafta sürekli yaparsanız kür gibi olur hafiflersiniz deneyin demişti kızlar
Salata yani zararı yokk
Bnm gibi otu cok sewenler varsa dahada iyi yani
kızlar birinci takım belli gene 2. takımdaki arkadaşın tek başına ortalaması 5,6
kızlar birinci takım belli gene 2. takımdaki arkadaşın tek başına ortalaması 5,6
ya ben çooooooooooooooooookkkkkkkk mutluyum.bu hafta ara ara küçük kaçamaklarım olmuştu.herhalde ancak 500 gr veririm diyodum.inanamadım.tam 1000 gr gitmiş geçen hafta 73.9 dum bugün 72.9 . belki 10 kez tartıdım doğru mu diye. tartının üzerine evden kilosunu bildiğim bi çok şey koydum.doğru doğru.geçen hafta size söz vermiştim hatta adım 73 olsun demiştim.çok şükür ya
Geçmiş olsun canım anneannen iyileşir inş tez vakitte. Yokluğun çok belli oluyor.
Menülerin güzel.
cnm cok gecmıs olsun pek topıge gıremedım bend eyenı ogrendım
kıslar cnm cok sıkkın ben nıye boyyle oldum anlamıyorum veremıyorum resmen kılo veremıyorumama vucudumda kıyafetlerımde degısıklık var sıkılasıyorum sanırım
Yarabbi bugün cuma
Muberk gün
Hadisi serifte cuma günü oyle bir vakit varki dualara meleklerde amin der
İnş o vakitte dua ederiz kalbımızdeki dualarımız kabul olur
Yarabbi sen bizi affeyle
Yarabbi bizi magfiret eyle
Kabul olmayan dualardan sana sıgınıyorum
Yarabbi kabir azabından sana sıgınıyoruz senin gazabından sana sıgınıyoruz
Allahım sen bizlere saglıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler ver!!!
Yarabbi sen bizleri namaz ehli eyle
Sen bizleri oruç ehli ehle
Kuran ehli eyle
Tövbelerimizi kabul eyle
Hastalara şifa dertlilere dewa borclulara eda nasip eyle!!!!!
Yarabbi bedeni hasta olanlara RUHU hasta olanlara şifa eyle!!!
Allahım dualarımızı kabul eyle
Amin
Canımcımm hoşgeldinnnçok geçmiş olsun anneanneciğine Rabb'im şifa verir inşallah.
Ya inanır mısın ben dün senin msjına bir ara yoğunluk başladı yazamadım sonra da unutmuşum sabah yatakta ilk kalktımm o aklıma geldi ( benim hafızam böyle tuhaftır dünden unuttuğum birşey varsa sabah ilk kalktığımda aklıma gelir :))
Dedim şimdi sweetim sayfaya gelmiştir ordan yazarım :)
Rabb'im bir daha kötü şeyler yaşatmaz inşallah canım, arkadaşların da dediği gibi yokluğun çok belli oluyor, hep burda olursun umarımm
Kızlar yarından itibaren çok sıkı diyetime 4*4 lük uymak kaydıyla geri dönüyorum. Yani 0 kaçamak. Siz benim kaçamaksız hallerimi bilmiyorsunuz henüz göreceksiniz
Vee yıl başında 78 kiloya inmiş olmayı kendime hedef koydum. Yani 1 ayda 6,5 kilo vereceğim. Benim diyet listelerimle bu mümkün sadece % 100 uymam gerek.
Buraya yazdım. 78 olmazsam 03/01/2013 te 78 in altına inmiş olacağım.
Edit: Eğer başaramazsam burada tüm topikleri gezip ben tombul istikrarsız pis boğazın tekiyim diye yazıcam
Kızlaryarın ve önür gün kınamz ve düğünümüz var
Bnm için kazançlı bi haftasonu olacak
Kuzeninimn düğünü bahsetmiştim kınabası ve gelinbaşınu
Gelin kardeşleri ve damat kardeşlerinin başını yapıcam cok erken kaklmam lazım
Dısarı cıkıp malzeme almam gerekıyo
Kapalı bayanlar türban modern modeller yapıcam
Kursa gitmiştim şükürler olsun cok işime yarıyo ek gelir banada
Bi sorun var
Bunlar akrabam kuzenime ve bizim traf indirimli yapcam da damat tarafına nw kadar infirim yapcam bilmiyorum
Bizimkiler 6 kişi 2 si açık
Damat tarafı 7 kişi 3 çocuk 1 acık diğerleri türbanlı
Cookkkk işim var cok heyecanlıyım
Kazandıgım parayla kızım için kenara koycam
Kuzende aradı sabah merviş ne kadara yapıyon diyo))
Kız kuzi dedim walla biraz pohpohla bni acık şımart ona göre indircem
gülüyo bana
kızlar sabit malesef ama wc problemim var iki gündür şiştim davul gibiyim
günaydinnn
gecen hafta ve bu haftaki tartimin fotolari kizlar..bu gün regl oldum bide,yinede süper
Eki Görüntüle 877212 Eki Görüntüle 877213
yine 58.3 e geri döndüm. ben bu hafta diyet yapmayacağım. izinli olmak gibi bi şansımız var mı? artık canım sıkılıyor diyet yapmak istemiyorum. motivasyonum sıfırlandı hatta eksilere düştü, bu hafta 3 kere spor yaptım diyete çok uydum sabahları meyve bile yemedim ama sonuç bu..canan karataya da güvenim kalmadı açıkcası.. 3 haftada resmen debeleniyorum 1 kilo gitti, insan yediklerine dkkat etmese bile bu kadar zaten gider..demekki çerezler gayet güzel kilo yapıyor..karatay da yanılıyor olabilir..
Mesaj sayım :97
Kızlar bu arada dün teyzemin komşusuyla tanıştım yeni taşınmış o kadar fit bir vucudu var ki 60 yaşında ama hiç göstermiyor
45 belki derseniz görseniz ablacım bunun sırrı nedir diye sordum özellikle kilo konusunda banuşum ben yoğurt hariç her yemeğime limon sıkarım dedi her yemekte limon sıkıyormuş hayatımda hiç diyet yapmadım herşeyi de doyuncaya dek yerim fakat uzun çiğnerim dedi bilemiyorum ne kadar doğrudur bundan sonra yemeklerime ben de limon sıkacağım bakalım değişiklik olacakmı
tatlım lımonu bende duymustum yag yakmaya yardımcı oluyormuş yogurtta gobek yagları ıcın ıyıymış
Evet maşallah ama okumuştum bu ara sıkıntılı bir dönem geçiriyor arkadaşımız herşeyden az miktarda yiyor ve yoğurt karışımı yapıyor sabah 5 te kalkıyormuş sporunuda hiç aksatmıyor 1 ayda 23 kilo verdiği bile varmış ne diyim tbrkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?