Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben her hafta kuaföre gidiyorum o örgü için, yakın olsaydık sana ördürürdümm

... aslında 6-7 yıldır sayfaya uye olmadan takıp edıodum :)) zaten belkıde 5 yıl. ama uzunca bı muddet yanı.. haftasonu aranıza uye olarak katıldım:)))))))))

Çok güzel yapmışsın canım bu forumda öyle güzel arkadaşlıklar var ki herkes birbirinin derdine sevincine ortak oluyor takımımıza uğramanda çok hoş olmuş gelmişken bir yeşilçay ikram edelim

Ooooooo hadi arkadasim ben inaniyorum sana kendime hedefi tam12 den tutturucaz

Cok guzel bi habet mervecim bak calismayi istiyodun ne guzel belki gelecekte bi kuafor salonun falan olur hii ne dersin

Cnm rabbim yardimcisi olsun esinin efendimiz in hatrina ins

Kızlar şuan facebooktan bazı arkadaşlarımın resımlerıne bakıyorum çok pis gaza geldim ya

Birşey sorucam size kaç kg verince 1 beden inceliyoruz 38 olmam lazım

Cok guzel bi habet mervecim bak calismayi istiyodun ne guzel belki gelecekte bi kuafor salonun falan olur hii ne dersin

Canım normal lastık tokayla topluyorum sacı yukardan sonra topuz bandı var bole kabarık yuvarlak tekerlek gibi genellikle donut topuz yaparkende kullanılıyor
Bazen o bandı kullanıyorum
Bazen hiç lastik kullanmadan iç basortusuyle yapıyorum ki rahat olmak isteyenler ole tercıh ediyor
Sonra gelinlik kumasının aynısından iç bone yapıyorum
Gelin başı modeline göre dikiyorum
Kuaförde genelde ignelerle yaparlar yada renkli ip gözükmuyo diye
Ben misina ip kullanıyorum ve full dikme
İsterlerse aksesuarla zenginlestiriyorum
Kımının duwagıyla etrafına arap modeller yapıyorum işte oyle

Canı yha bn yapamam ole kuaför falan
Ama ustalık belgesi alıp ewlere gitmeyi diüşüüyorum sadece sac makyaj bu kadar

Kızlar eksiklerimi aldım
Damat ödeyecek swetcem onlada 10 dk önce konusup fiyatta anlaştık
Ewe geldim kızım uyuyor diye silio süpürememiştim ewi
Güzelce ewi sildim süpürdüm
Camasırlarımı astım
Ütümü yaptım
Anca totomun üstüne oturdum
Kızlar
Toplam 13 kişi var
3 tane cocuk 40 lira
3 tane acık 120 lira valla kızlar modeller zor hele biri bol mısır istiyo ama kır dugunu tarzı sag taraftan baslıyo sol omuza dogru az bile
6 kişi türbanlı 3 kişinin ki 2 ser renk 240 lira
Gelin basını damada dedim sen ver fiyatı modeli gördün 500 lira vereyim bahşişle dedi valla kızlar kabul etmedim kızacaksınız belki ama
Dedim senin paran cok heralde oglum düğün yapıyosun carcur etme paranı
Diyoki abla elinin emegi olcak olmaz falan dedim onu geç 250 lira alcam kısacası
Toplam=valla toplayamadım he 650 civarı bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…