Canım sana imreniyorum. Böyle evdesin pasta börek çörek saç baş yapımı vs ne güzel meşgalen var ekstra ufak tefek gelirn oluyor.
Bende çok güzel saç örerim çok güzel saç örgü modelleri yaparım. İş yerinde millet saç yapmam için yalvarıyor.
Ben her hafta kuaföre gidiyorum o örgü için, yakın olsaydık sana ördürürdümm
ne orgüsü o hangı örgü. sacta mısırmı ?
Balıksırtı örgü :) canım ben seni tanıyamadım misafir misin :)
ne orgüsü o hangı örgü. sacta mısırmı ?
Hoşgeldin bibican yeni üyemizsin sanırım geçmiş yaparken arada atladım sanırım özür tatlım
... aslında 6-7 yıldır sayfaya uye olmadan takıp edıodum :)) zaten belkıde 5 yıl. ama uzunca bı muddet yanı.. haftasonu aranıza uye olarak katıldım:)))))))))
Çok güzel yapmışsın canım bu forumda öyle güzel arkadaşlıklar var ki herkes birbirinin derdine sevincine ortak oluyor takımımıza uğramanda çok hoş olmuş gelmişken bir yeşilçay ikram edelim
Kızlar yarından itibaren çok sıkı diyetime 4*4 lük uymak kaydıyla geri dönüyorum. Yani 0 kaçamak. Siz benim kaçamaksız hallerimi bilmiyorsunuz henüz göreceksiniz
Vee yıl başında 78 kiloya inmiş olmayı kendime hedef koydum. Yani 1 ayda 6,5 kilo vereceğim. Benim diyet listelerimle bu mümkün sadece % 100 uymam gerek.
Buraya yazdım. 78 olmazsam 03/01/2013 te 78 in altına inmiş olacağım.
Edit: Eğer başaramazsam burada tüm topikleri gezip ben tombul istikrarsız pis boğazın tekiyim diye yazıcam
Kızlaryarın ve önür gün kınamz ve düğünümüz var
Bnm için kazançlı bi haftasonu olacak
Kuzeninimn düğünü bahsetmiştim kınabası ve gelinbaşınu
Gelin kardeşleri ve damat kardeşlerinin başını yapıcam cok erken kaklmam lazım
Dısarı cıkıp malzeme almam gerekıyo
Kapalı bayanlar türban modern modeller yapıcam
Kursa gitmiştim şükürler olsun cok işime yarıyo ek gelir banada
Bi sorun var
Bunlar akrabam kuzenime ve bizim traf indirimli yapcam da damat tarafına nw kadar infirim yapcam bilmiyorum
Bizimkiler 6 kişi 2 si açık
Damat tarafı 7 kişi 3 çocuk 1 acık diğerleri türbanlı
Cookkkk işim var cok heyecanlıyım
Kazandıgım parayla kızım için kenara koycam
Kuzende aradı sabah merviş ne kadara yapıyon diyo))
Kız kuzi dedim walla biraz pohpohla bni acık şımart ona göre indircem
gülüyo bana
Ooooooo hadi arkadasim ben inaniyorum sana kendime hedefi tam12 den tutturucaz
lımonda sıkalımmm :)) tesekkur ederm ıkramınızaa :))
eşim şu saatlerde sınavda gecerse mezun olacak.gecen akşam babam eşimle ilgili bir sürü laf etti cok ağırıma gitti.kendine göre haklı ama haksızdı aslında ama baba işte.birde anlatmaya kalksam dinlemeyecek ya sabır dedim.eşimde okadar saygılı okadar düşüncelidirki büyükler söz konusu olunca tek kusuru okul konusunda yanlış tercih.okudugu ülke ve ünide en zor bölüm.yarında gelecek eşim ama sınav stresinden evdeki işteki durumlardan sevinecek hal kalmadı.ablam aradı az evvel ciddede işleri varmıs ordan mekkeye gecmişler şimdi kabenin karsınında cuma namazındayız dedi ay ne sevindim eşimde sınavda dedim dua edecek inşallah gecer.
Ben her hafta kuaföre gidiyorum o örgü için, yakın olsaydık sana ördürürdümm
Afiyet olsun cnm,ben begendim..baligi bende cok severim,burda taze bulmak cok zor baligi,kiymetini bilin bence
hos geldin cnm..Insallah anneannen sagligina kavusur cabucak...
Tesekkür ederim cnm benim
aslinda bir an unuttum diyet topiginde oldugumuzu link verdim,sonradan aklim basima geldi ama gec oldu..arkadaslarin gözüne sokar gibi oldu :26:
disarda olmana ragmen yediklerin harika yine..süpersin cnm ne diyimki
dogumgünümü var:44:
cnm dikkat et hastalik kol geziyor..sabahtan beri bogazim yine giciklaniyor benim,sanirim tam atlatamadim
hahahaha ben kazandim yarisi,varmisin haftaya yine kapisalim
günaydin cnmmm
harikasin cnm ya...erkenden mezun edecez seni bak demedi deme
benimde 67 olsun
cnm merve anlatmis
üzülme cnm cok veren kastan,az veren yagdan
cnm ben kac gündür hic birsey yiyemiyordum,bunlarida zorladim inanki,yani mideye kalsa onlarida kabul etmeyecekti..yinede böyle olmasi hosuma gidiyor ne yalan söylim
sekercigim evrene olumlu mesaj gönderelim ki olumlu dönsün bize..veremiyorum diye birsey yok cnm..verecegim var
az olsun öz olsun tatlim,üzülme
almanyayla tr nin ortasinda bulussak olmazmiydi
ooooo cnm valla iddia büyük,tutturamazsan cezani cektiririm bak ona göre
ben bu cezayi tuttum aslinda,kizlar bu haftadan sonra kilo veremeyen veya alan olursa bu cezayi uygulicam,kendinizi diger takimlara desifre edeceksiniz..bakin yapicam ona göre
cnm bisey sorcam ama yanlis anlama sakin..yani bilmedigimden soruyorum.tesettpürlü gelin basi yapildigi zaman tesettürün altinda saci topuz mu yapiyorsun,yoksa tesettürümü süslüyorsunn...:26:
bende cok hevesliyim sac bas islerine
bencede güzel tabiki cnm...haftada 500 süper hemde
cnm insallah kazanirda kavusursunuz temelli
haftayada kilo veremezsen kendini diger takimlara desifre edecen,ona göre
cnm sonra verdigimizi diger hafta geri almayalim fazlasiyla,bende düzenli beslenmek en iyisi
cnm kardes takimlar sabittir..yani her hafta aynidir..kardes takimimizda 8.takim
Cok guzel bi habet mervecim bak calismayi istiyodun ne guzel belki gelecekte bi kuafor salonun falan olur hii ne dersin
Kızlar şuan facebooktan bazı arkadaşlarımın resımlerıne bakıyorum çok pis gaza geldim ya
Birşey sorucam size kaç kg verince 1 beden inceliyoruz 38 olmam lazım
günaydinnn
gecen hafta ve bu haftaki tartimin fotolari kizlar..bu gün regl oldum bide,yinede süper
Eki Görüntüle 877212 Eki Görüntüle 877213
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?