Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

8, takım onayladıysa paylaş tatlım ellerine sağlık

Sağolun kızlar zaten devam etmekten başka çare yok ama artık umudum kalmayınca yazmak bile gelmiyor içimden haftaya zaten adet haftam yine kilo değişimi olmazsa iyice kötü hissedecem tamam yavaş gitsin kilolar acele etmeyeyim de 3 haftada 1 kilo gitti.. Kalan 8 kiloyu 24 haftada mı vercem..neyse bakalım devam edecem 1 hafta daha, yine gitmezse kesin bırakırım diyeti de karatayı da

Canım sana imreniyorum. Böyle evdesin pasta börek çörek saç baş yapımı vs ne güzel meşgalen var ekstra ufak tefek gelirn oluyor.
Bende çok güzel saç örerim çok güzel saç örgü modelleri yaparım. İş yerinde millet saç yapmam için yalvarıyor.

Bu arada salata yı dr ayca kaya heryemekte buundurun bir hafta sürekli yaparsanız kür gibi olur hafiflersiniz deneyin demişti kızlar
Salata yani zararı yokk
Bnm gibi otu cok sewenler varsa dahada iyi yani

Canım benim diyetisyenim dediki menünün haricinde ne zaman açıkırsan açık yağsız tuzsuz salata ye hiç bir zarar yok dedi. Benim tek sıkıntım sürekli salata yapacak pozisyonum yok işte. Yada evde malzeme falan olmuyor annem pek takip etmiyor diyetimi.

Acaba sok diyet mi var ortada demekten alıkoyamıuoruö kendimi
Yada cok kılosu varsa vermişte olabilir
Biryerde duymustum fazla kılosu olanlar diyetle daa fazla kılo verwbiliyormuş

Canım yoğun spor ve bünyesinden kaynaklıdır.
Benim diyetisyenim haftada 2 kilodan fazla vermek vücudun dengesini bozar. Verilmemesi gerekiyor demişti. Haftada 2 kilo çok iyi bir kilo. Evde olsam ahh ah şimdiye çok daha güzel kilo verirdim. Evde dambıllarım plates toplarım falan yatıyor şuan.

Mesaj sayim 43

Ya bittim ben oglum yine geceleri uyumuo gunduz uyumasininda bana faydasi yok cumartesi dogum gunu war islerim war soyle azcik bi yere otursam uyuorum ya

Dunku menum
Sabah
Ac karnina form cay
2 dilim ekmek
Yagsiz omlet

Ara
3 kayisi

Ogle
2 dilim ekmek
Nohut yemegi

Ara
1 avuc leblebi
Sekersiz turk kahvesi

Aksam
2 kasik pilav
1 dilim ekmek
1 tabak yesil mercimek

Su 2lt
Spor 5 saate yakin yuruyus sayilirsaa

Tatlım kaju fazla yeme biliyorum çok faydalı ama çok kalorili ceviz ve fındıkla idare et bakıyorum bakıyorum başka aklıma bişey gelmiyo menülerinde kilo yapacak birde öyle dene bakalım ne olur vazgeçme hepimiz verceğiz ama bugün ama yarın mutlaka bu kilolar gidecek bu hafta hiç kaçamak yapma ne olur gerçekten kendimi suçlu hissediyorum son bir hafta daha dene

1 ayda 23 kilo adamı öldürür. Feci sağlıksız bir durum

Canım belkide karatayı bırakıp normal bir menü denemelisin.
Pes etmek yok. Senin kilon zaten az bundan sonra yavaş yavaş az gider boyun kaç ?

menün çok güzel Çağlacım 5 saat yüyüyüş süpersin

Afiyet olsun cnm,ben begendim..baligi bende cok severim,burda taze bulmak cok zor baligi,kiymetini bilin bence

hos geldin cnm..Insallah anneannen sagligina kavusur cabucak...

Tesekkür ederim cnm benim
aslinda bir an unuttum diyet topiginde oldugumuzu link verdim,sonradan aklim basima geldi ama gec oldu..arkadaslarin gözüne sokar gibi oldu :26:

disarda olmana ragmen yediklerin harika yine..süpersin cnm ne diyimki
Coook yorulduum kizlar ogluma hediyeyle sus esyasi aldimm yaklasik 5 saat yurudum yaa cok yorgunum.. Ve usuyorumm hasta olucam galibaa((
dogumgünümü var:44:
cnm dikkat et hastalik kol geziyor..sabahtan beri bogazim yine giciklaniyor benim,sanirim tam atlatamadim
etap baslangıc:69.7
etap bitiş:69.5
aradaki fark:0.2
%0.28
hahahaha ben kazandim yarisi,varmisin haftaya yine kapisalim
kızzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaarr gunaydın
günaydin cnmmm
harikasin cnm ya...erkenden mezun edecez seni bak demedi deme
şimdi de adım 71 olsun emi size sözz
benimde 67 olsun
ya bi de şu hesaplamayı yapamadım ben nasıl yapılıyo
cnm merve anlatmis
Canlarım şişlik var ama 200 gr eksik çıktım kesin 1 kg vermişimdir
üzülme cnm cok veren kastan,az veren yagdan

Tam diyet menüsü olmuş kaptan. ben bu kadar az yersem yerde sürünürüm herhalde:.yemeğğğğ diye
cnm ben kac gündür hic birsey yiyemiyordum,bunlarida zorladim inanki,yani mideye kalsa onlarida kabul etmeyecekti..yinede böyle olmasi hosuma gidiyor ne yalan söylim
kıslar cnm cok sıkkın ben nıye boyyle oldum anlamıyorum veremıyorum resmen kılo veremıyorum ama vucudumda kıyafetlerımde degısıklık var sıkılasıyorum sanırım
sekercigim evrene olumlu mesaj gönderelim ki olumlu dönsün bize..veremiyorum diye birsey yok cnm..verecegim var
ay ne bılım cnm ya yılbasına kdar 12 kılo verıcem dedım bı ılerı bı gerı devam edıyorum motıvasyonum cok dustu o kadar ugrasıyorum ama yıne foss
az olsun öz olsun tatlim,üzülme
Tamam kız nerdesin sen orta yerde buluşalım eda yasemin varmısınız nisan ayında hatta tam ortasında ne dersiniz
almanyayla tr nin ortasinda bulussak olmazmiydi
ooooo cnm valla iddia büyük,tutturamazsan cezani cektiririm bak ona göre
ben bu cezayi tuttum aslinda,kizlar bu haftadan sonra kilo veremeyen veya alan olursa bu cezayi uygulicam,kendinizi diger takimlara desifre edeceksiniz..bakin yapicam ona göre
Pendik'teyim canım :) Havaalanı tarafında.

cnm bisey sorcam ama yanlis anlama sakin..yani bilmedigimden soruyorum.tesettpürlü gelin basi yapildigi zaman tesettürün altinda saci topuz mu yapiyorsun,yoksa tesettürümü süslüyorsunn...:26:
bende cok hevesliyim sac bas islerine
bencede güzel tabiki cnm...haftada 500 süper hemde
cnm insallah kazanirda kavusursunuz temelli
yokkk kaptancımm ben pes etmiycem, benim böyle bazen tık diyo duruyo ama akabinde güzel kilo veriyorum bu hafta size sözzz veriyorum burayada yazıyorum küsürat gidicekkkkkk
haftayada kilo veremezsen kendini diger takimlara desifre edecen,ona göre
cnm sonra verdigimizi diger hafta geri almayalim fazlasiyla,bende düzenli beslenmek en iyisi
kısceler kardes takımımız kımdı bu hafta bılıyormusunuz?
cnm kardes takimlar sabittir..yani her hafta aynidir..kardes takimimizda 8.takim

Canım menülerine salata yada yoğurdu eklemelisin. Yoğurt protein olduğundan daha iyi hissedersin daha az acıkırsın.
Bir de Allah kolaylık versin. Oğlun uyuduğunda 1 saat kadar uyusan o bile fayda sağlamaz mı?

Çok tşkler kaptancımm iyi temennilerin için inş canımm bi an önce iyileşir anneanneciğim

Hedefin 67 mi haftaya inşallah kaptancım süpersinn

Bu deşifre olayı güzel ben kabul ediyorum korkudan belki daha çok spor yaparım ama deşifre sözlerini biz yazalım olurmu

Mercaninin zamanında ben takımda yeniydim başka bir takımdan kilo alan bir arkadaşımız gelmişti ben pisboğazım kilo aldım

dışarda yemek yedimm takımımdan özürdilerim demişti vs gibi

bende kıyamam sana haftaya verirsin . ama kıymalıyım sen takım arkadaşlarını üzdün beslenme çantasımı alalım sana paranmı çok
takım arkadaşların affederse biz de affederiz gibi bişey yazmıştım

Bütün takımlara yazmış kendimi koydum yerine:18:

Walla sen kazandin kaptan ya hemde regl olmussun.. Ben daha olamadim yaa .. Olurr ya bu hafta yogurt kurune baslanak istiorum hem bitmis olur senin benimde hayirlisi:))

Simdi uyandim edacim sabah 9da yatmistim yaa kafam sersem gibi oluo benim uyuyup uyandikca yine duzen tutturana kadar napalim biraktim kv ye cocuu gunduz uyutmamis gece uyusun diye benimkide ters gunduz uyumassa gecede uyumuoo

Valla bu ceza yöntemi 13. takımda var. Onlar bunu uyguluyorlar.
ben cezamı çekmeye razıyım. 8 kilo da verebilirim ama kendime pay bırakıyorum.

Ben oyle diyeni hatirliorum:))) hangi takimdaydin ozaman 13temiydin nerden hatirliorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…