- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
kızlar hepinize hayırlı cumalar Allah herşeyi gönlünüze göre ve hayırlısını versin, ben çıkıyoruz iki gündür kurstaydım işlerim birikti halledeyim ara ara girerim öptüm hepinizi
***3.TAKIM 337.ETAP***
NoRaaa(69,9/ 69,7/ 0,20/ 0,29%)
sekerkiz67(80/80 /0 / %0)kilo sabit
sahgull(71,7/71,7 / 0/ %0)kilo sabit
bluebootle(58,8/58,3 /0,5 / %0,85)
Sweetdimple(82,8/81,4 /1,4 / %1,70)
pegasus07(70,4/69,1 /1,3 /%1,85)
Valkyrie89 : (84,9/84,5 /0,40 / %0,47 )
Humeyrasağlam : (61,2/61/0.2/% 0.33 )
kelebekolacam : (86,9/86,9 /0 /0 %) kilo sabit
sevilay8073,9/72,9 /1,0 /% 1,35 )
cglaa16 : (69,7/69,5 /0,2 / % 0,29)14.takimdan transfer oldu
3.TAKIM ORTALAMASI%0,65
Kızlaryarın ve önür gün kınamz ve düğünümüz var
Bnm için kazançlı bi haftasonu olacak
Kuzeninimn düğünü bahsetmiştim kınabası ve gelinbaşınu
Gelin kardeşleri ve damat kardeşlerinin başını yapıcam cok erken kaklmam lazım
Dısarı cıkıp malzeme almam gerekıyo
Kapalı bayanlar türban modern modeller yapıcam
Kursa gitmiştim şükürler olsun cok işime yarıyo ek gelir banada
Bi sorun var
Bunlar akrabam kuzenime ve bizim traf indirimli yapcam da damat tarafına nw kadar infirim yapcam bilmiyorum
Bizimkiler 6 kişi 2 si açık
Damat tarafı 7 kişi 3 çocuk 1 acık diğerleri türbanlı
Cookkkk işim var cok heyecanlıyım
Kazandıgım parayla kızım için kenara koycam
Kuzende aradı sabah merviş ne kadara yapıyon diyo))
Kız kuzi dedim walla biraz pohpohla bni acık şımart ona göre indircem
gülüyo bana
Bu arada salata yı dr ayca kaya heryemekte buundurun bir hafta sürekli yaparsanız kür gibi olur hafiflersiniz deneyin demişti kızlar
Salata yani zararı yokk
Bnm gibi otu cok sewenler varsa dahada iyi yani
Acaba sok diyet mi var ortada demekten alıkoyamıuoruö kendimi
Yada cok kılosu varsa vermişte olabilir
Biryerde duymustum fazla kılosu olanlar diyetle daa fazla kılo verwbiliyormuş
Sağolun kızlar zaten devam etmekten başka çare yok ama artık umudum kalmayınca yazmak bile gelmiyor içimden haftaya zaten adet haftam yine kilo değişimi olmazsa iyice kötü hissedecem tamam yavaş gitsin kilolar acele etmeyeyim de 3 haftada 1 kilo gitti.. Kalan 8 kiloyu 24 haftada mı vercem..neyse bakalım devam edecem 1 hafta daha, yine gitmezse kesin bırakırım diyeti de karatayı da
Evet maşallah ama okumuştum bu ara sıkıntılı bir dönem geçiriyor arkadaşımız herşeyden az miktarda yiyor ve yoğurt karışımı yapıyor sabah 5 te kalkıyormuş sporunuda hiç aksatmıyor 1 ayda 23 kilo verdiği bile varmış ne diyim tbrkler
Sağolun kızlar zaten devam etmekten başka çare yok ama artık umudum kalmayınca yazmak bile gelmiyor içimden haftaya zaten adet haftam yine kilo değişimi olmazsa iyice kötü hissedecem tamam yavaş gitsin kilolar acele etmeyeyim de 3 haftada 1 kilo gitti.. Kalan 8 kiloyu 24 haftada mı vercem..neyse bakalım devam edecem 1 hafta daha, yine gitmezse kesin bırakırım diyeti de karatayı da
Mesaj sayim 43
Ya bittim ben oglum yine geceleri uyumuo gunduz uyumasininda bana faydasi yok cumartesi dogum gunu war islerim war soyle azcik bi yere otursam uyuorum ya
Dunku menum
Sabah
Ac karnina form cay
2 dilim ekmek
Yagsiz omlet
Ara
3 kayisi
Ogle
2 dilim ekmek
Nohut yemegi
Ara
1 avuc leblebi
Sekersiz turk kahvesi
Aksam
2 kasik pilav
1 dilim ekmek
1 tabak yesil mercimek
Su 2lt
Spor 5 saate yakin yuruyus sayilirsaa
bende oyle yapıcam beraberız tamamı
Afiyet olsun cnm,ben begendim..baligi bende cok severim,burda taze bulmak cok zor baligi,kiymetini bilin benceBügunkü menümmmm
Sabah
1 adet haş yumurta
4 çeri dom
Bir salatalık
Tere maydanoz bolca
Peynir az yaglı 2 catal
Cay
Ekmk kep 1.5 dılım
Ara
Fındık 5
Elma
Öglen
Salata birkase
Yogurt birkase
Ara
Yeşilçay
Aksam
Yarım porsiyon hamsi tava
Bol salata
Su
Su :2.5
Spor:25 dk plates göbek kalça
40 mekik tam
Kızlar bnm adam balıga sardı
Hamsı almıştı hamsi tawa yaptım
Kızlar adetimden dolayı fazla cıkabılırım
İnş cıkmam ama düzenimden ödün vermedim fazla çıkmasında ne olursa olsun
Şimdi birazdan geçmile bakarım
Kızım uyumadı hala cadının uykusu kactı şimdi onu uyutayım sonra burdayımm
Sweteemm cok gecmiş olsun canım
Allah acil şifalar versin dualarım seninle
hos geldin cnm..Insallah anneannen sagligina kavusur cabucak...Herkese iyi gecelerrr kızlar :2::2:
Dün sabahtan bu yana teyzemdeyiz. anneannem rahatsızlanmış ağırlaşınca teyzem çağırdı . 86 yaşında anneannem teyzemde bir haftadır uykusuz dinlenmesi lazım . annem ve ben bekledik annem de rahatsızlanır diye korktum bu gece geldik eve 3 nolu teyzem nöbeti devraldı bu gecelik yarın tel gelirse yine gidip akşama geleceğim ben size çok alışmışım inanın hepinizi çok özledim dualarınız ve iyidilekleriniz için hepinize çok tşk ederimGamzecim mesajın için çok tşkler cnm
Kaptancım adın Helinmiş ne güzel bir isim böylebu arada yaptığın tatlı enfes görünüyordu birinciliği kesinlikle haketmişsin
MENÜM( dünkü)
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
Klasik karatay kahvaltısı
ÖĞLE :
1 kase yoğurt
AKŞAM:
Güveç
salata
1 kase yoğurt
SPOR:
yok
SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
2 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3
Bugünkü MENÜM
KAHVALTI :
1yumurta zeytin peynir domates
ÖĞLE :
1 kase yoğurt
AKŞAM:
Mercimek çorbası
1 lahmacun
1 kase yoğurt
SPOR:
50 mekik
SIVI:
tam ölçemedim en az 1.5 lt
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
3 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3
dogumgünümü var:44:Coook yorulduum kizlar ogluma hediyeyle sus esyasi aldimm yaklasik 5 saat yurudum yaa cok yorgunum.. Ve usuyorumm hasta olucam galibaa((
hahahaha ben kazandim yarisi,varmisin haftaya yine kapisalimetap baslangıc:69.7
etap bitiş:69.5
aradaki fark:0.2
%0.28
günaydin cnmmmkızzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaarr gunaydın
harikasin cnm ya...erkenden mezun edecez seni bak demedi demeya ben çooooooooooooooooookkkkkkkk mutluyum.bu hafta ara ara küçük kaçamaklarım olmuştu.herhalde ancak 500 gr veririm diyodum.inanamadım.tam 1000 gr gitmiş geçen hafta 73.9 dum bugün 72.9 . belki 10 kez tartıdım doğru mu diye. tartının üzerine evden kilosunu bildiğim bi çok şey koydum.doğru doğru.geçen hafta size söz vermiştim hatta adım 73 olsun demiştim.çok şükür ya
benimde 67 olsunşimdi de adım 71 olsun emi size sözz
cnm merve anlatmisya bi de şu hesaplamayı yapamadım ben nasıl yapılıyo
üzülme cnm cok veren kastan,az veren yagdanCanlarım şişlik var ama 200 gr eksik çıktım kesin 1 kg vermişimdir
cnm ben kac gündür hic birsey yiyemiyordum,bunlarida zorladim inanki,yani mideye kalsa onlarida kabul etmeyecekti..yinede böyle olmasi hosuma gidiyor ne yalan söylimTam diyet menüsü olmuş kaptan. ben bu kadar az yersem yerde sürünürüm herhalde:.yemeğğğğ diye
sekercigim evrene olumlu mesaj gönderelim ki olumlu dönsün bize..veremiyorum diye birsey yok cnm..verecegim varkıslar cnm cok sıkkın ben nıye boyyle oldum anlamıyorum veremıyorum resmen kılo veremıyorumama vucudumda kıyafetlerımde degısıklık var sıkılasıyorum sanırım
az olsun öz olsun tatlim,üzülmeay ne bılım cnm ya yılbasına kdar 12 kılo verıcem dedım bı ılerı bı gerı devam edıyorum motıvasyonum cok dustu o kadar ugrasıyorum ama yıne foss
almanyayla tr nin ortasinda bulussak olmazmiydiTamam kız nerdesin sen orta yerde buluşalım eda yasemin varmısınız nisan ayında hatta tam ortasında ne dersiniz
ooooo cnm valla iddia büyük,tutturamazsan cezani cektiririm bak ona göreKızlar yarından itibaren çok sıkı diyetime 4*4 lük uymak kaydıyla geri dönüyorum. Yani 0 kaçamak. Siz benim kaçamaksız hallerimi bilmiyorsunuz henüz göreceksiniz
Vee yıl başında 78 kiloya inmiş olmayı kendime hedef koydum. Yani 1 ayda 6,5 kilo vereceğim. Benim diyet listelerimle bu mümkün sadece % 100 uymam gerek.
Buraya yazdım. 78 olmazsam 03/01/2013 te 78 in altına inmiş olacağım.
Edit: Eğer başaramazsam burada tüm topikleri gezip ben tombul istikrarsız pis boğazın tekiyim diye yazıcam
Pendik'teyim canım :) Havaalanı tarafında.
cnm bisey sorcam ama yanlis anlama sakin..yani bilmedigimden soruyorum.tesettpürlü gelin basi yapildigi zaman tesettürün altinda saci topuz mu yapiyorsun,yoksa tesettürümü süslüyorsunn...:26:Kızlaryarın ve önür gün kınamz ve düğünümüz var
Bnm için kazançlı bi haftasonu olacak
Kuzeninimn düğünü bahsetmiştim kınabası ve gelinbaşınu
Gelin kardeşleri ve damat kardeşlerinin başını yapıcam cok erken kaklmam lazım
Dısarı cıkıp malzeme almam gerekıyo
Kapalı bayanlar türban modern modeller yapıcam
Kursa gitmiştim şükürler olsun cok işime yarıyo ek gelir banada
Bi sorun var
Bunlar akrabam kuzenime ve bizim traf indirimli yapcam da damat tarafına nw kadar infirim yapcam bilmiyorum
Bizimkiler 6 kişi 2 si açık
Damat tarafı 7 kişi 3 çocuk 1 acık diğerleri türbanlı
Cookkkk işim var cok heyecanlıyım
Kazandıgım parayla kızım için kenara koycam
Kuzende aradı sabah merviş ne kadara yapıyon diyo))
Kız kuzi dedim walla biraz pohpohla bni acık şımart ona göre indircem
gülüyo bana
bencede güzel tabiki cnm...haftada 500 süper hemdeherkese hayırlı cumalar.
bas döndürücü bir hafta gecirdim.hele dün gece 1-2 saat uykuyla gecirdim işe geldim geri yolladılar 2-3 saat uyuyp geri geldim.burda cok takılamamak,kabızlık,regl artı cıkarım derken 100gr eksik çıktımbu bişeydir ama ben sabit gececem hesaplamaya değmez.2 haftada 1 kilo verdim.benim hedefim o zaten.emziren annede haftada 500gr vermesi normal.ay a 2 eder.sütüm kesilecek gibi.eğer bırakırsam emzirmeyi daha sıkı diyete gecerim.kan şekerim ayarlandı bu bile bana yeter şimdilik tabi.
mervecim neden olmasın.nisana bir sıkıntı olmassa bende varım.inşallah hepimiz hedefimizi tuttururuz.
cnm insallah kazanirda kavusursunuz temellieşim şu saatlerde sınavda gecerse mezun olacak.gecen akşam babam eşimle ilgili bir sürü laf etti cok ağırıma gitti.kendine göre haklı ama haksızdı aslında ama baba işte.birde anlatmaya kalksam dinlemeyecek ya sabır dedim.eşimde okadar saygılı okadar düşüncelidirki büyükler söz konusu olunca tek kusuru okul konusunda yanlış tercih.okudugu ülke ve ünide en zor bölüm.yarında gelecek eşim ama sınav stresinden evdeki işteki durumlardan sevinecek hal kalmadı.ablam aradı az evvel ciddede işleri varmıs ordan mekkeye gecmişler şimdi kabenin karsınında cuma namazındayız dedi ay ne sevindim eşimde sınavda dedim dua edecek inşallah gecer.
haftayada kilo veremezsen kendini diger takimlara desifre edecen,ona göreyokkk kaptancımm ben pes etmiycem, benim böyle bazen tık diyo duruyo ama akabinde güzel kilo veriyorum bu hafta size sözzz veriyorum burayada yazıyorum küsürat gidicekkkkkk
cnm sonra verdigimizi diger hafta geri almayalim fazlasiyla,bende düzenli beslenmek en iyisiO küsürat gidecekk arkadassssssss
Ben haftaya salata kürü yapacagım
Hergün salata her ögün
Birdefa yaptım 6 günde 1.5 kılo gitmişti
Sabah öglen aksam
Kıvırcık
Az havuc
Kırmızı lahana
Kırmızı turp
Yeşil sogan
Bol maydanoz
Tere
Roka
Bol limon ve az zeytinyagı veya ayçicek yagı
Kızlar ben günlük yapıyorum mesela saklama kabına koyuyorum
Ögünde yicem kadarını alıp limonlayıp yaglayıp azcık tuzlayp yıyordum bi çorba peşine birkase salata yiyordum hem tok tutuyo du hemde acayıp toksin atıyordum büyük abdestle
Yazın cok yaptım
Ama bir saat yürüyüs var ve günde ikikez yeşilçay
Kızlar deneyin isterseniz
Cok işe yarıyo sanki içiniz temizleniyo zannedersiniz
cnm kardes takimlar sabittir..yani her hafta aynidir..kardes takimimizda 8.takimkısceler kardes takımımız kımdı bu hafta bılıyormusunuz?
Mesaj sayim 43
Ya bittim ben oglum yine geceleri uyumuo gunduz uyumasininda bana faydasi yok cumartesi dogum gunu war islerim war soyle azcik bi yere otursam uyuorum ya
Dunku menum
Sabah
Ac karnina form cay
2 dilim ekmek
Yagsiz omlet
Ara
3 kayisi
Ogle
2 dilim ekmek
Nohut yemegi
Ara
1 avuc leblebi
Sekersiz turk kahvesi
Aksam
2 kasik pilav
1 dilim ekmek
1 tabak yesil mercimek
Su 2lt
Spor 5 saate yakin yuruyus sayilirsaa
Afiyet olsun cnm,ben begendim..baligi bende cok severim,burda taze bulmak cok zor baligi,kiymetini bilin bence
hos geldin cnm..Insallah anneannen sagligina kavusur cabucak...
Tesekkür ederim cnm benim
aslinda bir an unuttum diyet topiginde oldugumuzu link verdim,sonradan aklim basima geldi ama gec oldu..arkadaslarin gözüne sokar gibi oldu :26:
disarda olmana ragmen yediklerin harika yine..süpersin cnm ne diyimki
dogumgünümü var:44:
cnm dikkat et hastalik kol geziyor..sabahtan beri bogazim yine giciklaniyor benim,sanirim tam atlatamadim
hahahaha ben kazandim yarisi,varmisin haftaya yine kapisalim
günaydin cnmmm
harikasin cnm ya...erkenden mezun edecez seni bak demedi deme
benimde 67 olsun
cnm merve anlatmis
üzülme cnm cok veren kastan,az veren yagdan
cnm ben kac gündür hic birsey yiyemiyordum,bunlarida zorladim inanki,yani mideye kalsa onlarida kabul etmeyecekti..yinede böyle olmasi hosuma gidiyor ne yalan söylim
sekercigim evrene olumlu mesaj gönderelim ki olumlu dönsün bize..veremiyorum diye birsey yok cnm..verecegim var
az olsun öz olsun tatlim,üzülme
almanyayla tr nin ortasinda bulussak olmazmiydi
ooooo cnm valla iddia büyük,tutturamazsan cezani cektiririm bak ona göre
ben bu cezayi tuttum aslinda,kizlar bu haftadan sonra kilo veremeyen veya alan olursa bu cezayi uygulicam,kendinizi diger takimlara desifre edeceksiniz..bakin yapicam ona göre
cnm bisey sorcam ama yanlis anlama sakin..yani bilmedigimden soruyorum.tesettpürlü gelin basi yapildigi zaman tesettürün altinda saci topuz mu yapiyorsun,yoksa tesettürümü süslüyorsunn...:26:
bende cok hevesliyim sac bas islerine
bencede güzel tabiki cnm...haftada 500 süper hemde
cnm insallah kazanirda kavusursunuz temelli
haftayada kilo veremezsen kendini diger takimlara desifre edecen,ona göre
cnm sonra verdigimizi diger hafta geri almayalim fazlasiyla,bende düzenli beslenmek en iyisi
cnm kardes takimlar sabittir..yani her hafta aynidir..kardes takimimizda 8.takim
cnm ben kac gündür hic birsey yiyemiyordum,bunlarida zorladim inanki,yani mideye kalsa onlarida kabul etmeyecekti..yinede böyle olmasi hosuma gidiyor ne yalan söylim
ooooo cnm valla iddia büyük,tutturamazsan cezani cektiririm bak ona göre
ben bu cezayi tuttum aslinda,kizlar bu haftadan sonra kilo veremeyen veya alan olursa bu cezayi uygulicam,kendinizi diger takimlara desifre edeceksiniz..bakin yapicam ona göre
Çok tşkler kaptancımm iyi temennilerin için inş canımm bi an önce iyileşir anneanneciğim
Hedefin 67 mi haftaya inşallah kaptancım süpersinn
Bu deşifre olayı güzel ben kabul ediyorum korkudan belki daha çok spor yaparım ama deşifre sözlerini biz yazalım olurmu
Mercaninin zamanında ben takımda yeniydim başka bir takımdan kilo alan bir arkadaşımız gelmişti ben pisboğazım kilo aldım
dışarda yemek yedimm takımımdan özürdilerim demişti vs gibi
bende kıyamam sana haftaya verirsin . ama kıymalıyım sen takım arkadaşlarını üzdün beslenme çantasımı alalım sana paranmı çok
takım arkadaşların affederse biz de affederiz gibi bişey yazmıştım
Bütün takımlara yazmış kendimi koydum yerine:18:
Ben oyle diyeni hatirliorum:))) hangi takimdaydin ozaman 13temiydin nerden hatirliorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?