Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar şuan facebooktan bazı arkadaşlarımın resımlerıne bakıyorum çok pis gaza geldim ya

Birşey sorucam size kaç kg verince 1 beden inceliyoruz 38 olmam lazım

gel gaza gel canımmm :) herkesin vücuduna göre değişiyor bildiğim kadarıyla 4-5 kilo verince 1 beden inceliyorsun canım

Harikasın Mervecim gerçekten çok yeteneklisin al ustalık belgeni dursun bir kenarda

Valla bedavaya yapıyorsun Mervişim burda sadece gelin başı 400-500 lira arası üstelik gelenlerde kalabalık kızdım hakkaten ama ne diyim bacım söz ağızdan çıkmış bi kere
kolay gelsin sana

Ben çıkıyorum kızlar biraz ütüm var sonra koşu bandında sporumu yapayım akşama ünv den arkadaşım gelecek ara ara girmeye çalışırım hepinize güzel bir haftasonu dilerim

Yasemincim inş eşinin sınavı başarılı geçer canım

Valla bedavaya yapıyorsun Mervişim burda sadece gelin başı 400-500 lira arası üstelik gelenlerde kalabalık kızdım hakkaten ama ne diyim bacım söz ağızdan çıkmış bi kere
kolay gelsin sana

Canm olsun evlenene yardım edıceksın çocuk 1 senedir maasını biriktirıyo biliyorum durumları pek yok amcası falan yardım etmiş ama olsun benden olsun oda canları saolsun baskası olsa üstelemem ama düğün yapmak cok zor
Cocuk tek basına hangsine yetecek bana dua etti saol kuzen yha allah razı olsun diye
Tmm dır yani ben alcamı aldım

13 kişinin saç parasınıda o mu ödeceyek. Ben bu adetleri hiç bilmiyorum yahu..
Hepsini nasıl yetişricen :44::44:

oh supersın bacım ne gusel haclık olmuş olur:)

wuwwww kaptancım sağlam ceza tamam varım bennn valla bu hafta iddALIYIMMM

merhabalar fistiklar

mervecigim anladim cnm..dikiste yapiyorsun yani bu arada 10 parmakta 10 marifet masallah cnm

sevilaycigim sende bu azim olduktan sonra 6 li rakamlara cok uzak degilsin

banucugum bende bu cezayi sevdim,insan kendimi desifre etmeyeyim diye bile kilo vermek ister:18:

baska cevap yazmadigim kaldimi:44:

cagla kaldi,cnm bu hafta hastaliktan pek birsey yiyemedim ve su kaybettim sanirim,haftaya insallah daha saglikli beslenerek ve spor yaparak verecegim kilolarimi..ee yarisiyormuyuz yine
sekerkiz cnm ellerine saglik listeyi paylasmissin

kizlar su anda mutfakta tatli yapiyorum,esim istedi diye..ufak bir dilim yiycem,sporda yaparsam sorun olmaz sanirim..birazdan cikicam,krese noel baba gelecek ve büyük kizim okul korosunda,sarki söylicekler orda...sonrada sporu var,oraya gidecek anlicaniz aksam gec gelirim..

öpüyorum hepinizi,

13 kişinin saç parasınıda o mu ödeceyek. Ben bu adetleri hiç bilmiyorum yahu..
Hepsini nasıl yetişricen :44::44:
Canm genelde damat verıyor ama isteyen kendide verıyor
Sabahtan baslıcam ilk önce gelinin kine cünkü resim çekinecekler
Onun ki zaten 3 saat sürer tahmn sonra diğerleri ilk önce cocuklAr
Sonra turbanlılar en son acıklar
Nedenide cocuklar dayanamazlar yap yap diyr basımın etini yiceklerine onlarnkini yaparım biter
İlk önce türbanlılar çünkü 6 kişler ve türban 3 gün kalsada bozulmaz o yüZden acıkları en sona bırakıyorum kı aksam olacak dügün bozulmasın saclar
Planımı coktan yaptım eda
Biliyorsun tipik bir basak burcuyum ve hep plan programla yaparım ne yaparsam
Yemek yaparken bile yani
oh supersın bacım ne gusel haclık olmuş olur:)
Ewet canm kızım için para biriktiryorum oraya koyacagım ilerde paracıklarka kızımın egitimini masraflarını karsılıcam inş

Allahim napiyo bu arkadas o ortalama ne ya.arkadaslar sagliksiz degilmi ya

Walla ne desem
Kız her hafta ortalama 4 kılo verıyo :))
Yani artık masallah mı desem ne desem

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım maşallah ne güzel deüşünmüşsün ya, ben hiç para biriktiremiyorum ya altın alıcam ya da çeyiz alıcam anca böyle paramı değerlendiriyorum yoksa köşede para kalınca huylanıyorum harcayasım geliyor sıkışınca

Kizlar ogretmenler odasindayim su 23' kiloyu soyledim butun hocalar 1 aya kalmaz olur dediler tabi allah esirgesin de guldum yorumlarina

Doğrudur canm sende altın yap dediğin gibi çeyizede pek para yatırma hergün yeni şeyler çıkıyo
Valla bilmiyorum bende kendime inanmıyorum ama ınsanın ewladı olunca hep onu düşnüyo
Biz birde ew borcu oduyoruz
Ama saolsun eşim biZi hiç sıkıntıda bırakmıyo
Biliyorum olmasada borç alıp eksigimizi kapatıyo
Bu zamana kadar cok sıkıstık inan noracım yinede demedi ki çıkar hümeyranın parasını hatta ben teklif ettm kızımızın parasımı war dedi
Yokmuş gibi dawranmak en iyisi bence

Kızlar bence haftada 4 kılo cok hemde bir hafta degil nerdeyse bir aydır böle inş saglık konusunda i problem cıkmaz
Ben bi defa haftada 2 kılo verdim yüZümm çöktü hortlak gibi oldum

2/4/2007
BEYAZ LAHANA MUCİZESİ(prof.dr. ibrahim adnan saraçoğlu)

İŞTE MUCİZE REÇETE

1.KIŞ BOYUNCA BİRİKEN KİLOLARINIZDAN KURTULMANIZI SAĞLIYOR

2.VUCUTTA BİRİKEN TOKSİNLERİ ATIYOR,KOLON KANSERİNİ ÖNLÜYOR

3.KAN DOLAŞIMINI DÜZENLEYİP,VUCUDUNUZUN CANLANMASINI SAĞLIYOR

4.SELÜLİTLERİ ÜÇ HAFTALIK KÜRLE YOK EDİYOR

LAHANA KÜRÜ

:KAYNAMAKTA OLAN YARIM LİTRE SUYA 6-7 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI,10 DKAĞZI KAPALI OLARAK HAFİF ATEŞTE PİŞİRİN

:SABAH VE AKŞAM OLMAK ÜZERE AÇ VEYA TOK KARINA BİRER SU BARDAĞI İÇİN.BU İŞLEMİ TOPLAM 5 GÜN DEVAM EDİN

:BU KÜRÜ 5 GÜN UYGULADIKTAN SONRA 3 GÜN ARA VERİN VE TEKRAR 5 GÜN DEVAM EDİN. BÖYLECE 10 GÜNLÜK KÜR TAMAMLANMIŞ OLUR

:10 GÜNLÜK KÜR İÇİN KESİNLİKLE İHTİYACINIZ OLAN MİKTARI BİR DEFADA DEĞİL, HER GÜN TAZE OLARAK HAZIRLAYIN

:KAN DOLAŞIMINI DÜZENLEMEK AMAÇLI KULLANIMDA 3-4 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI YARIM LİTRE SUDA HAFİF ATEŞTE 15 DK PİŞİRİN. SABAH AKŞAM BİR BARDAK İÇİN. HER 3 GÜNDE BİR 3 GÜN ARA VEREREK TOPLAM 21 GÜN UYGULANIR. AYNI ŞEKİLDE İKİNCİ 21 GÜNLÜK KÜRÜDE UYGULADIKTAN SONRA İKİNCİ VE SON KÜRDE TAMAMLANIR.

FAZLA KİLOLARA VEDA EDİN

:4-5 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI KAYNAYAN 750 ML SUYUN İÇİNE KOYUN VE HAFİF ATEŞTE AĞZI KAPALI 7 DAKİKA PİŞİRİN. AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE TÜKETİN:

İLK BEŞ GÜN:HER GÜN SABAH VE AKŞAM BİR SU BARDAĞI

İKİNCİ HAFTA:HER GÜN BİR SU BARDAĞI

ÜÇÜNCÜ HAFTA:İKİ GÜNDE BİR BİR SU BARDAĞI

DÖRDÜNCÜ HAFTA:ÜÇ GÜNDE BİR SU BARDAĞ

BEŞİNCİ HAFTA:7 GÜNDE BİR SU BARDAĞI

ALTINCI HAFTA:ALTINCI HAFTADA İÇİLMİYECEK

YEDİNCİ HAFTA:BİR SU BARDAĞI

NOT: ZAYIFLAMAK İÇİN YAPTIĞINIZ BU KÜR , AYNI ZAMANDA TOKSİN ATICI,ARINDIRICI VE KANSERE KARŞIDA KORUYUCUDUR..

Bende denicem kızlar bunu yardım eder gibi kilo vermeme)

Haklısın canım ben sadece emeğinin karşılığını almanı istemiştim o kadar güzel bir yüreğin var ki eminim Rabbim bunu karşılıksız bırakmayacaktır Kızının geleceğini şimdiden düşünmen harika çok şanslı prensesimiz senin gibi bir anneye sahip

Mervişim bu lahana kürü gerçekten etkili fakat kokusu beni öldürüyor çorbasından suyundan ayda anca bir kez içebilirim sanırım
lahana sarması yaptığım zamanlar suyunu dökmüyorum içiyorum ama o kadar sürekli yapamıyorum malesef

wuwwww kaptancım sağlam ceza tamam varım bennn valla bu hafta iddALIYIMMM

Trombolinin de var artık hadi bacım görüm seniii

Güle güle git gel kaptancım ellerine sağlık ama nolur sen az ye tatlından

Allahim napiyo bu arkadas o ortalama ne ya.arkadaslar sagliksiz degilmi ya

metabolizması çok hızlı çalışıyormuş canım inş aynı hızla geri almaz

Çeyiz alma tatlım her geçen gün o kadar güzel şeyler çıkıyorki ben yılar önce aldığım herşeyi kullanıyorum şimdi altın al en güzeli
özellikle bu ara çok düştü

Öznurcummmm gel artık çok özledik inş kaşıntın geçmiştir Eylül haberdar etti sağolsun ama bırak temizliği artık hasta hasta

Walla swetcem ewlat oyle güzel bişi ki
Allahım herkese nasip etsin
Walla dünya öyle bi dünyaki
Allah korusun paraya sıkıştın mı kmin kapısına gitceksin swetcim bnm
Kenarda duran para en güzeli bnce

Hep kenara atmıyoruz ole sıkmadan kendimizi birikim yapıyoz beş on ne olursa

Bende lahana suyunu cok sewıyorum yha bi deneyim diyorum 6 hafta yapılıyo ama herzaman içilmiyo zaten
Ben 60 kıloya indim ama inan ki 59 a gelemicem
Cunku 59 lu kılolar direnç kılom inat ediyoda bir gr asagı inmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…