- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Kızlar şuan facebooktan bazı arkadaşlarımın resımlerıne bakıyorum çok pis gaza geldim ya
Birşey sorucam size kaç kg verince 1 beden inceliyoruz 38 olmam lazım
Canım normal lastık tokayla topluyorum sacı yukardan sonra topuz bandı var bole kabarık yuvarlak tekerlek gibi genellikle donut topuz yaparkende kullanılıyor
Bazen o bandı kullanıyorum
Bazen hiç lastik kullanmadan iç basortusuyle yapıyorum ki rahat olmak isteyenler ole tercıh ediyor
Sonra gelinlik kumasının aynısından iç bone yapıyorum
Gelin başı modeline göre dikiyorum
Kuaförde genelde ignelerle yaparlar yada renkli ip gözükmuyo diye
Ben misina ip kullanıyorum ve full dikme
İsterlerse aksesuarla zenginlestiriyorum
Kımının duwagıyla etrafına arap modeller yapıyorum işte oyle
Canı yha bn yapamam ole kuaför falan
Ama ustalık belgesi alıp ewlere gitmeyi diüşüüyorum sadece sac makyaj bu kadar
Kızlar eksiklerimi aldım
Damat ödeyecek swetcem onlada 10 dk önce konusup fiyatta anlaştık
Ewe geldim kızım uyuyor diye silio süpürememiştim ewi
Güzelce ewi sildim süpürdüm
Camasırlarımı astım
Ütümü yaptım
Anca totomun üstüne oturdum
Kızlar
Toplam 13 kişi var
3 tane cocuk 40 lira
3 tane acık 120 lira valla kızlar modeller zor hele biri bol mısır istiyo ama kır dugunu tarzı sag taraftan baslıyo sol omuza dogru az bile
6 kişi türbanlı 3 kişinin ki 2 ser renk 240 lira
Gelin basını damada dedim sen ver fiyatı modeli gördün 500 lira vereyim bahşişle dedi valla kızlar kabul etmedim kızacaksınız belki ama
Dedim senin paran cok heralde oglum düğün yapıyosun carcur etme paranı
Diyoki abla elinin emegi olcak olmaz falan dedim onu geç 250 lira alcam kısacası
Toplam=valla toplayamadım he 650 civarı bişi
Valla bedavaya yapıyorsun Mervişimburda sadece gelin başı 400-500 lira arası üstelik gelenlerde kalabalık kızdım hakkaten ama ne diyim bacım söz ağızdan çıkmış bi kere
kolay gelsin sana
Kızlar eksiklerimi aldım
Camasırlarımı astım
Ütümü yaptım
Kızlar
Toplam 13 kişi var
3 tane cocuk 40 lira
3 tane acık 120 lira valla kızlar modeller zor hele biri bol mısır istiyo ama kır dugunu tarzı sag taraftan baslıyo sol omuza dogru az bile
Gelin basını damada dedim sen ver fiyatı modeli gördün 500 lira vereyim bahşişle dedi valla kızlar kabul etmedim kızacaksınız belki ama
Diyoki abla elinin emegi olcak olmaz falan dedim onu geç 250 lira alcam kısacası
Kızlar eksiklerimi aldım
Camasırlarımı astım
Ütümü yaptım
Kızlar
Toplam 13 kişi var
3 tane cocuk 40 lira
Afiyet olsun cnm,ben begendim..baligi bende cok severim,burda taze bulmak cok zor baligi,kiymetini bilin bence
hos geldin cnm..Insallah anneannen sagligina kavusur cabucak...
Tesekkür ederim cnm benim
aslinda bir an unuttum diyet topiginde oldugumuzu link verdim,sonradan aklim basima geldi ama gec oldu..arkadaslarin gözüne sokar gibi oldu :26:
disarda olmana ragmen yediklerin harika yine..süpersin cnm ne diyimki
dogumgünümü var:44:
cnm dikkat et hastalik kol geziyor..sabahtan beri bogazim yine giciklaniyor benim,sanirim tam atlatamadim
hahahaha ben kazandim yarisi,varmisin haftaya yine kapisalim
günaydin cnmmm
harikasin cnm ya...erkenden mezun edecez seni bak demedi deme
benimde 67 olsun
cnm merve anlatmis
üzülme cnm cok veren kastan,az veren yagdan
cnm ben kac gündür hic birsey yiyemiyordum,bunlarida zorladim inanki,yani mideye kalsa onlarida kabul etmeyecekti..yinede böyle olmasi hosuma gidiyor ne yalan söylim
sekercigim evrene olumlu mesaj gönderelim ki olumlu dönsün bize..veremiyorum diye birsey yok cnm..verecegim var
az olsun öz olsun tatlim,üzülme
almanyayla tr nin ortasinda bulussak olmazmiydi
ooooo cnm valla iddia büyük,tutturamazsan cezani cektiririm bak ona göre
ben bu cezayi tuttum aslinda,kizlar bu haftadan sonra kilo veremeyen veya alan olursa bu cezayi uygulicam,kendinizi diger takimlara desifre edeceksiniz..bakin yapicam ona göre
cnm bisey sorcam ama yanlis anlama sakin..yani bilmedigimden soruyorum.tesettpürlü gelin basi yapildigi zaman tesettürün altinda saci topuz mu yapiyorsun,yoksa tesettürümü süslüyorsunn...:26:
bende cok hevesliyim sac bas islerine
bencede güzel tabiki cnm...haftada 500 süper hemde
cnm insallah kazanirda kavusursunuz temelli
haftayada kilo veremezsen kendini diger takimlara desifre edecen,ona göre
cnm sonra verdigimizi diger hafta geri almayalim fazlasiyla,bende düzenli beslenmek en iyisi
cnm kardes takimlar sabittir..yani her hafta aynidir..kardes takimimizda 8.takim
Canm genelde damat verıyor ama isteyen kendide verıyor13 kişinin saç parasınıda o mu ödeceyek. Ben bu adetleri hiç bilmiyorum yahu..
Hepsini nasıl yetişricen :44::44:
Ewet canm kızım için para biriktiryorum oraya koyacagım ilerde paracıklarka kızımın egitimini masraflarını karsılıcam inşoh supersın bacım ne gusel haclık olmuş olur:)
kızlar birinci takım belli gene 2. takımdaki arkadaşın tek başına ortalaması 5,6
Allahim napiyo bu arkadas o ortalama ne ya.arkadaslar sagliksiz degilmi ya
Canm genelde damat verıyor ama isteyen kendide verıyor
Sabahtan baslıcam ilk önce gelinin kine cünkü resim çekinecekler
Onun ki zaten 3 saat sürer tahmn sonra diğerleri ilk önce cocuklAr
Sonra turbanlılar en son acıklar
Nedenide cocuklar dayanamazlar yap yap diyr basımın etini yiceklerine onlarnkini yaparım biter
İlk önce türbanlılar çünkü 6 kişler ve türban 3 gün kalsada bozulmaz o yüZden acıkları en sona bırakıyorum kı aksam olacak dügün bozulmasın saclar
Planımı coktan yaptım eda
Biliyorsun tipik bir basak burcuyum ve hep plan programla yaparım ne yaparsam
Yemek yaparken bile yani
Ewet canm kızım için para biriktiryorum oraya koyacagım ilerde paracıklarka kızımın egitimini masraflarını karsılıcam inş
Canım maşallah ne güzel deüşünmüşsün ya, ben hiç para biriktiremiyorum ya altın alıcam ya da çeyiz alıcam anca böyle paramı değerlendiriyorumyoksa köşede para kalınca huylanıyorum harcayasım geliyor sıkışınca
Canm olsun evlenene yardım edıceksın çocuk 1 senedir maasını biriktirıyo biliyorum durumları pek yok amcası falan yardım etmiş ama olsun benden olsun oda canları saolsun baskası olsa üstelemem ama düğün yapmak cok zor
Cocuk tek basına hangsine yetecek bana dua etti saol kuzen yha allah razı olsun diye
Tmm dır yani ben alcamı aldım
wuwwww kaptancım sağlam ceza tamam varım bennn valla bu hafta iddALIYIMMM
Allahim napiyo bu arkadas o ortalama ne ya.arkadaslar sagliksiz degilmi ya
Canım maşallah ne güzel deüşünmüşsün ya, ben hiç para biriktiremiyorum ya altın alıcam ya da çeyiz alıcam anca böyle paramı değerlendiriyorumyoksa köşede para kalınca huylanıyorum harcayasım geliyor sıkışınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?