Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kaptancım kardeş takımda baktı listeye, dediğin yuvarlamalar doğru fakat ortalama 0,96 buldum ben tekrar bakabilir misin

Tskler Monicim cepten toplayabildigim kadariyla listeniz dogru tatlimmm

Geçmiş olsun. Bende beyin anjiosu olmuştum.Kasıktan girmedilerse daha kolay geçer.
Ben gamzeerdiye asla özenmiyorum. Sadece biraz endişelendim onun için...

***8.TAKIM 338.ETAP***

Moni(93,4/94,7 / -1,3/%-139 )
Nice15( 64,8 / 64,7 / 0,1 / %0,15 )
benbirtaneyim ( 64,6/ 64,1/ 0,5/%0,77 )
newlife35 ( 59,7/59,5 / 0,2/ %0,34 )
ceco34 (119,0/ 119,0 /0 /%0)kilosu sabit
umutlayasasen ( 70,5/ 70,5 / 0 / % 0 )kilosu sabit
alsen (66,2 /66,2 / 0/ % 0)kilosu sabit
maviask (53,6/ 53,0 /0,2 /% 0,37)335.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3'e bölündü.
koizumirisa ( 103,4/ 0/ 0 /% 0) kendi isteği ile ayrıldı

8. TAKIM ORTALAMASI:% 0,03

moni,benbirtaneyim ve maviask isimli üyelerin yuvarlama hatalari vardi cnm..ortalamayi etkilemiyor..listeyi bu sekilde hesapladim ben

Dünkü menüm

Sabah:
1 dilim peynir
4 zeytin
1,5 dilim kepek ekmek
domates, salatalık

Ara: 2 mandalina

Öğle:

Domates soslu biftek
salata
1 dilim kepek ekmek

Ara:

1 elma
1 bardak şekersiz nescafe

ara: 2 mandalina

Akşam:
salata
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Su 2,5 litre+ sade soda
çay: 2 bardak yeşilçay + 1 bardak ısırgan otu
Spor yok.

kızlar merhabalar .. nasılsınız? bugün diyetimin birinci günü sabah 9.30 11.30 arası dısardaydım oğlumla yürüyüş yaptık. dışarda işlerim vardı çarşıya yürüyerek gittm dolmuşa falan binmedim .. çok iyi geldi ara sırada oğlum yorulduğu için onuda kucağımda taşıdığımı hesaba katarsak güzel kalori yakmışımdır umarım.. bu arada hepinizi tebrik ediorum verdiğiniz kilolar için... darısı tekrar tekrar hepimizin başına inşallah.. bu sabah tartıldım 74.900 çıktım 75 olarak çizelgemi oluşturcam şimdi .. ama nasıl yapıldığını unuttum.. sitenin adı neydi kızlar ..

ders calısmam lazım spor yapmam lazım ve benim hiç waktim yok yaaa(

Kızlar nasılsınız bnm işim cıktı
Kuaföre faln gıdıcem
Yarın eşimin arkadasının düğünü war
Bi resim çekinir yollarım belki
Bı arada gıttım komsuda bı daha tartıldım tok karna 59.400 cıktım ac karna 200 gr eksik cıkmışım
İnanmadımda 59 gördüğüme
Bi görüyom bidahakine kYboluyo vallahı

Kizlar bu arada gamze yine 3,5 kg vermis ve %5,4 yüzdeyle birinci olacak
Allahim ya arkadas adina seviniyorum da ama ya yuksek kiloyla falan mi baslamis.nedir anlamadim.diyetisyene de gidiyomus ama cok hizli verince vucudu sarkmiyo mu( seyyyyy acik kiskandim da kendimce bahaneler uyduruyom galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…