Ahh be noramm 3 kılo werebilirmitim be gülüm afedersin oturma organımıda yırtsam veremm
Vucut gelmiş duraklama dönemine rab ne getire ne vere
Bliyorum canımcım :) her hafta 3 kg versem bu işi 2 haftada bitirmiştim ben zaten :)
haydi içelim çaylarımızı güzelleşelimm
Anason cayı aklıma geldibundan içeyim bişim kalmaz
Kızlarrrrrrr benim canım sıkılıyor.
Hafta sonu malum ben yokum. Gelecek hafta çok feci yoğun bir dönem olacak.
Perşembe cuma işten izin aldım. Sınava hazırlanacağım.
Bu hafta sonu full ders çalışcam.
Öpüyorum sizi.
İns sevilaycimm ben hedef koymuyorum artik koyunca beyin inatmi ediyo nedir anlamadim inanNoracim hadi benden de 2 kg.dua yerine gecsin ins.
slm kızlar ben 3. takıma katılmak istiyorum. takım kaptanı kim acaba bana dönerseniz çok sevinirim. ben melek
iyi aksamlar..2.olmusuz tebrik ediyorum hepimizi..
mervecigim hem güldüm,hem üzüldüm yazdiklarini okurken..cnm keske herkes fotolu bildirim yapabilse,inan kimsenin aklinda süphe kalmaz ama kimseyide buna zorlayamayiz..o yüzden bosver,hic canini sikma..biz kendimizden eminsek,baskalarinin onayina gerek yok
eda cnm hesap sizin hesapladiginiz gibi düzelttim cnm..
banucugum dayinin iyi olmasina sevindim cnm..darisi anneannene insallah
nora cnm bende haftaya 1,5 diyorum,hedefini tutturamayan fatih ürek olsun
cocuklari uyutup gelicem yine..öpüyorum hepinizi...
Hani ben merve:)) uzulme canimm yaa bizde olucaz elbeetKızlar ben gercekten blokeyim
Cok morelim bozuk bu yarısma işini gercekten hafife almıyorum yani aman sanal dı soyleydı boyleydı dwgil
Bütün takımlara baktım menülere bakıyorum inanın bazı menülee r dısında diger menüler tam bi fiyasko
Biz günlerce burda ter dokuyoz
Biri trambolınde zıplıyo
Biri neden zayıflamıyorum dıye üzülüyo
Kimse agzına birtek cıs sürmüyo
Ne bilim çok güsel paylasımlarımız var
Sankı aynı ewin içinde kılo vermek için birbirimize yardımcı oluyoruz
Ama bu atıyorum ev yönetiminin umrunda degil çünkü birinci degiliz niyeeeee hee niyeee
Yani ben bu hafta baktım bleuemin kararlılıgı
Edanın azmi
Sahgulun sekerkızın sweten bitmeyen dermanları sunu yapıcam bunu yaptım yha swet bu hafta anneannesının teyEsinin yanındayken bile paylasım yaptı
Yha kaptan 3 tane cocukla takımla iç içe baska işi yokmuş gibi
Ya yasemin kadın hastalarla mı ıgrascak
3 tane cocuguylamı yoksa ewde anne babasının bazen sitemleriylemi
Eşinin hastetiylemi yoksa bizim menülere yorum mu yapcak
Noraaaa resim gönderiyo bakın azmime sizde örnek alın diye noracım resim göndersen ne olur mıllet 4 kılo veriyo haftada bize sıramı gelir
Offf iyice sacmaladım walla
Bu hafta birinci olmaya bu kadar yaklasmısken iki kişinin 3 er kılo verip bizi geçmesi sinir bozucu
Onlarada sözüm yok artık bu saatten sonra
Benim haftaya paylasımım budur kaptan şimdiden not al
59.2-56=3.2
Yüzde 5.40
Arkadasim bu ay resmen hastaliklar sinavin oldu.rabbim hayra cikarsinHg kaptancin tskler ins anneannemde toparlanir biraz dediklerine katiliyorum biz kendimizden eminiz hedefin super ve hedefine ulasacagina suphem yok tatlim masallahin var melekcim hg cnm takim kaptanimiz pegasus07 bol payladim yaparim ve azimliyim diyorsan hg aramiza yalniz cuma yarismalarina katilmak isteyenler diye bolum var oraya yazman sartmi bilmiyorum kaptanimiz gelince aciklar seni aramizda gormekten memnun oluruz tatlim kendinden bahsedermisin biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?