Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ahh be noramm 3 kılo werebilirmitim be gülüm afedersin oturma organımıda yırtsam veremm
Vucut gelmiş duraklama dönemine rab ne getire ne vere

Bliyorum canımcım :) her hafta 3 kg versem bu işi 2 haftada bitirmiştim ben zaten :)

haydi içelim çaylarımızı güzelleşelimm

zordeğil cnaım hoşgeldin kendini tanıtabilir misin? geçmiş sayfalarda belkide tanıtmışsındır ama ben atladım sanırımm

Ahh ahh nese olur bu aylarda

Artık onumuze bakmanın zamanı
Napalım haftada 500 gr versem yeter bana

Kızlarrrrrrr benim canım sıkılıyor.

Hafta sonu malum ben yokum. Gelecek hafta çok feci yoğun bir dönem olacak.
Perşembe cuma işten izin aldım. Sınava hazırlanacağım.
Bu hafta sonu full ders çalışcam.
Öpüyorum sizi.

Slm tatli kizkardeslerim cok sukur dayisimin damarlarinda tikaniklik yokmus cok sevindim ikinci olmuduz sanirim hepimizi tbrik ederimm Mervisim canim benim takma bu kadar tatlim bak gizliden bizim takim ziyaretci akinina ugruyor bu bile bizim takimin ne kafar samimi oldugunu gosterir biz kocaman bir aile olduk 14. takimin birinci olmasina sevindim cunku morale ihtiyaclari var birde yeni uye alimi oldugu zaman gecen haftalarda dikkat ettim otomatikman takim yuzdesi yukseliyor olsun tatlim noracigiminda soyledigi gibi biz gonullerin birincisiyiz belki sok kilolar veremiyoruz ama veriyoruz ve verecegiz sonucta sakin haftaya sok uygulamalar yaparak dengeni bozma zaten hedefine cok az kaldi edacim neden canin skiliyor bitanem hersey hallolur allah zihin acikligi versin sana iyi ders calismalar bende optum hepinizi

Mervecim onemli olan bizim haftalik hedeflerimize ulasmak bence.ulasinca biz birinciyiz zaten.

Allah kolaylik versin cnm

Bugunku menum klasik karatay kahvaltisi kayisi haric ogle ketentohumlu uzum cekirdekli yogurt aksam 3 ad izmir kofte 3 y.k bulgur pilavi ispanak salatasi 1bardak ayran 2 lt tarcinli limonlu su 2 fincan yesilcay 1 fincan biberiye 1 kahve1 normal cay ve ayran spor 60 mekik 150 ip atlama

iyi aksamlar..2.olmusuz tebrik ediyorum hepimizi..
mervecigim hem güldüm,hem üzüldüm yazdiklarini okurken..cnm keske herkes fotolu bildirim yapabilse,inan kimsenin aklinda süphe kalmaz ama kimseyide buna zorlayamayiz..o yüzden bosver,hic canini sikma..biz kendimizden eminsek,baskalarinin onayina gerek yok

eda cnm hesap sizin hesapladiginiz gibi düzelttim cnm..

banucugum dayinin iyi olmasina sevindim cnm..darisi anneannene insallah

nora cnm bende haftaya 1,5 diyorum,hedefini tutturamayan fatih ürek olsun

cocuklari uyutup gelicem yine..öpüyorum hepinizi...

Hg kaptancin tskler ins anneannemde toparlanir biraz dediklerine katiliyorum biz kendimizden eminiz hedefin super ve hedefine ulasacagina suphem yok tatlim masallahin var melekcim hg cnm takim kaptanimiz pegasus07 bol payladim yaparim ve azimliyim diyorsan hg aramiza yalniz cuma yarismalarina katilmak isteyenler diye bolum var oraya yazman sartmi bilmiyorum kaptanimiz gelince aciklar seni aramizda gormekten memnun oluruz tatlim kendinden bahsedermisin biraz

Ne fatih urek mi..........

Hani ben merve:)) uzulme canimm yaa bizde olucaz elbeet

Arkadasim bu ay resmen hastaliklar sinavin oldu.rabbim hayra cikarsin

Amin sevilaycim sonu hayir olur ins allah sevdiklerimi hep korusun tek duam budur acilarini gostermesin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…