Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kaptancım çok güzel menü. Bende istiyorum diyetisyenim eski usule bir dönmedi beni cezalandırmaktan.

Tesekkür ederim cnm..diyetisyenin bildigi vbardir cnm,ondan öyle liste veriyordur.sen yinede liste disina cikma
üzülme edacigim,haftaya verirsin sende..en azindan almamissin
eveet kaptan gitmeden bildirdi 57.7 dıye hatırlıorum yanılıo olabılırımdee
tesekkür ederim cnm..ben kacirmisim o mesaji demekki
günydin cnm..masallah cok güzel vermissin

yolda mesajmi yaziyorsun
aman diyim önüne bak cnm,düsme sonra
Gecen hafta 72.9
Bu hafta 72.4
Yuzde hesaplamam 0.690 cikti
tebrik ederim cnm
Kizlar listeye beni eklemeyi unuttttttttmayinnnnn 0.69
sen unutulurmusun yahu
........................................sonuç cok gusel inş bı hafta 59 korurum
Sevilaycım ekledim
korumak ne demek,daha vereceksin,küserim yoksa
Güzel menü
İpi evde mi atlıyorsun? Ben evde ip atlarsam bina yıkılır bence

sen cok yasa cnm..

bizim alttada kil bir adam var,leslie bile yaparken vuruyor

Biliyorum normal bu. Regl haftası hep böyle oluyorum. Bu ara çok stresliyim ondan mı diyorum ama bilmiyorum. Bu hafta kaçamak yapmadım. Yapmamaya devam edeceğim bakalım.

Spor yapmama imkan yok. Vaktim yokki Yaza kadar vaktim yok. Yaza kalmadan tüm kiloyu vermeyi düşündüğüm için ne olacak bilmiyorum.

Güzel menü canım benim.

Elbette bir bildiği vardır ama bu ceza menüleri beni sıkmaya başladı. Zaten yoğunluk yorgun beni zorluyor diyette cabası

İnş haftaya veririm. Zaten gelecek hafta cumartesi pazar sınavım var. O hafta diyetisyene gitmeyeceğim. 2 haftalık liste verecek.

Valla leslie yaparken 3 . levelde o kadar hızlı oluyorki ses çıkması normal ip atlasam hayal edemiyorum. Birde şu tambolin de aynı işe yaramaz mı diye düşünüyorum.

gamzeyi takipteyim geçen hafta kaçamakta yapmıştı sanırım nasıl verebiliyor bze de sırrını söylesin ya

Noracım bence hiçççç heveslenme. bana çok sağlıksız geliyor.
Allah korusun kısa sürede aşırı kilo kayıplarıyla ilgili kötü haberler okuyoruz.

***3.TAKIM 338.ETAP***

NoRaaa(69,7/ 69,0/ 0,70/1,0%)
sekerkiz67(80/ / / %)
sahgull(71,7/71,0 / 0,7/ 0,98%)
bluebootle(58,3/57,7 /0,6 /1,03 %)
Sweetdimple(81,4/ / / %)
pegasus07(69,1/67,9 /1,2 /1,74 %)
Valkyrie89 : (84,5/84,4 /0,1 / %0,12 )
Humeyrasağlam : (61,0/59.3/1.7 /%2.78)
kelebekolacam : (86,9/ / / %)
sevilay8072,9/72.4 /0.5/%0.69)
cglaa16 : (69,5/ / / % )

3.TAKIM ORTALAMASI%

gunaydinn guzeller isler bitsin doncem

Ben bu şahıssın sağlık durumu için çok feci endişeleniyorum. :18::18:

Haklısın canım ama ben ilk kez böyle biri ile karşılaşıyorum çok şaşkınım, ilk diyete gbaşladığım hafta benimde 2,5-3 kg verdiğim olmuştu ama sonrali haftalar ortalama 1 ile 500 gr arası gibi vermiştim, vermediğim haftalarda var tabii :) daha geçenlerde 70 kiloydu şimdi 60 kilo :)

Kızlar mesajlarınızı nasıl sayıyorsunuz. Ben profilden yazdığım cevaplara tıklayıp öyle sayıyorum ama 02/12 den öncesini göremiyorum bu nedenle sayamıyorum:26::26:

Kızlar mesajlarınızı nasıl sayıyorsunuz. Ben profilden yazdığım cevaplara tıklayıp öyle sayıyorum ama 02/12 den öncesini göremiyorum bu nedenle sayamıyorum:26::26:

Ben de öyle sayıyorum canım neden göremiyorsun ki? üye olduğundan beri yazdığın tüm msjlar orda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…