Kaptancım çok güzel menü. Bende istiyorum diyetisyenim eski usule bir dönmedi beni cezalandırmaktan.
üzülme edacigim,haftaya verirsin sende..en azindan almamissinKızlar ya bu regl olayı yüzünden kilo veremedim
Çok moralim bozuldu. Kaçamak hiç bişi yapmadım halbuki. Acaba kahveden mi oldum diyorum ama sanmıyorum öncedende içiyordum. İşin kötüsü dün banyo yaparken dikkatimi çekti göğüslerim kötü görünüyor. Bir 30 kilo daha verince kim bilir nasıl görünecek.Sanırım iyice zayıfladıktan sonra estetik olma yolu bana görünüyor.
tesekkür ederim cnm..ben kacirmisim o mesaji demekkieveet kaptan gitmeden bildirdi 57.7 dıye hatırlıorum yanılıo olabılırımdee
günydin cnm..masallah cok güzel vermissinSlm kızlar sabah 6:30 da kalktım kahvaltıöı yaptım işlerimi bitirdim silip süpürme hariç kızım uyuyordu
Şimdi eczaneye gidiyorum bizim burdaki saat 8 de acılıyo bnde anca giderim zaten aldım bebek arabasını koydum kızızmı içine ohhh mis gibi battaniyeledim kızımı
Şimdi tungır mıngır gidiyoruz giderkende bi 200 gr eksik cıksam ahh ne güsel olur inş
Ayy kızlar düşücem yolda tek elimle msj yazıp tek elle cocuk arabası. Zor gidiyo 1 saat sonra görüsürüzzzz
tebrik ederim cnmGecen hafta 72.9
Bu hafta 72.4
Yuzde hesaplamam 0.690 cikti
sen unutulurmusun yahuKizlar listeye beni eklemeyi unuttttttttmayinnnnn 0.69
korumak ne demek,daha vereceksin,küserim yoksa........................................sonuç cok gusel inş bı hafta 59 korurum
Sevilaycım ekledim
Güzel menü
İpi evde mi atlıyorsun? Ben evde ip atlarsam bina yıkılır bence
tesekkürler cnm benim..korkma en sonunda tartilican,bir an önce tartilda kurtul bencesüpersin canımmmm ben daha tartılmadım korkuyorum ama sanırm 71 de kaldım
evettttt..beklemem seni yanliz,senin kosman lazim yetismek icinAramızda 1 kg var kaptancım, sana yetişicem
tesekkürler cnm benim..korkma en sonunda tartilican,bir an önce tartilda kurtul bence
evettttt..beklemem seni yanliz,senin kosman lazim yetismek icin
haftaya yarisalim istersen
Tamam sekerim,hodri meydanKoşarak yetişicem sana kaptancım, önümüzdeki hafta için rakibemsinn
Kizlar bu arada gamze yine 3,5 kg vermis ve %5,4 yüzdeyle birinci olacak
Canımcım bozma moralini hayatın kanunu gibi birşey bu :) regl dönemlerinde ya artıda çıkıyoruz ya da hiç veremiyoruz regl bitsin haftaya kesin 1 kg'ı garantilersin. Canımcım bir de vaktin olsa keşke spor yapabilsen sıkılaşmak için, ben önceden de sıkı değildim ama 15 kg verince vücudum iyice saldı kendini :) baldırlarım kalcalarım yumuş yumuş oldu ben de spor yapmıyorum çok fazla ama yürüyüş yapıorum hergün işe gidip gelirken. sana tavsiyem jillian tarzı spor yapman.
DÜNKÜ MENÜM
SABAH
2 yağda yumurta
2,5 d.çavdar ekmeği
ÖĞLE
1 kase çorba
3 kaşık bezelye
Ara: 1 elma
1 nescafe
AKŞAM
1 kase çorba
Salata
2 tavuk ciğeri
SPOR: Evde ayağa kalktıkça basen kalça hareketleri yaptım :)
45 dk yürüyüş.
Tesekkür ederim cnm..diyetisyenin bildigi vbardir cnm,ondan öyle liste veriyordur.sen yinede liste disina cikma
üzülme edacigim,haftaya verirsin sende..en azindan almamissin
sen cok yasa cnm..
bizim alttada kil bir adam var,leslie bile yaparken vuruyor
Kizlar bu arada gamze yine 3,5 kg vermis ve %5,4 yüzdeyle birinci olacak
gamzeyi takipteyim geçen hafta kaçamakta yapmıştı sanırım nasıl verebiliyor bze de sırrını söylesin ya
gunaydinn guzeller isler bitsin doncem***3.TAKIM 338.ETAP***
NoRaaa(69,7/ 69,0/ 0,70/1,0%)
sekerkiz67(80/ / / %)
sahgull(71,7/ / / %)
bluebootle(58,3/57,7 /0,6 /1,03 %)
Sweetdimple(81,4/80.5 / 0.9/ 1.1%)
pegasus07(69,1/67,9 /1,2 /1,74 %)
Valkyrie89 : (84,5/84,4 /0,1 / %0,12 )
Humeyrasağlam : (61,0/59.3/1.7 /%2.78)
kelebekolacam : (86,9/ / / %)
sevilay8072,9/72.4 /0.5/%0.69)
cglaa16 : (69,5/ / / % )
3.TAKIM ORTALAMASI%
Ben bu şahıssın sağlık durumu için çok feci endişeleniyorum. :18::18:
Kızlar mesajlarınızı nasıl sayıyorsunuz. Ben profilden yazdığım cevaplara tıklayıp öyle sayıyorum ama 02/12 den öncesini göremiyorum bu nedenle sayamıyorum:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?