iyi aksamlar..2.olmusuz tebrik ediyorum hepimizi..
mervecigim hem güldüm,hem üzüldüm yazdiklarini okurken..cnm keske herkes fotolu bildirim yapabilse,inan kimsenin aklinda süphe kalmaz ama kimseyide buna zorlayamayiz..o yüzden bosver,hic canini sikma..biz kendimizden eminsek,baskalarinin onayina gerek yok
eda cnm hesap sizin hesapladiginiz gibi düzelttim cnm..
banucugum dayinin iyi olmasina sevindim cnm..darisi anneannene insallah
nora cnm bende haftaya 1,5 diyorum,hedefini tutturamayan fatih ürek olsun
cocuklari uyutup gelicem yine..öpüyorum hepinizi...
Hosgeldin canim kaptanimiz pegasus
hos gelin cnm..Kaptan iyi akşamlar. ben melek. arkadaşlar da uygun görürse ben bu takımda olmak istiyorum. ben 8 takımda iki hafta yarıştım. sonra kendiisteğimle ayrıldım. 11.10.2013 ten beri diyet yapıyorum. 56 gün falan oldu 7 kilo verdim. Daha istekli daha azimli insanların olduğu bir takımda olmak istiyorum. haziranda işi bıraktım 102 kiloydum 94 e düştüm şimdi bu site, spor ve yediklerime dikkat ederek 87 ye düştüm. haziran sonuna kadar da 50-55 arası olmayı hedef koydum kendime. kabul ederseniz hem arkadaşlık etmiş hem motivasyonu arttırmış hem de ortalamayı yükseltmiş olurum cewabınızı bekliyorum. 8. takımdan yazışmalarımı paylaşımlarımı da okuyabilirsiniz. teşekkürler şimdiden
kizlar bu araa kizim yeni klavyemin üstüne oturu yanlislikla ve kirildi..bazi tuslar basmiyor,artik yarim yamalak yazmaya calisacagim..anlamaiginiz yerleri söyleyin yenien anlatirim
hos gelin cnm..
katilmanda benim acimdan elbette sakinca yok ama simi senin ayriligin tarihe baktim.
335.etapta kendi isteginle ayrilmissin..kurallar geregi keni istegiyle ayrilan üye 6 ay yarisma disi kaliyor...
yani 359. etaptan önce hic bir takima yarisamazsin
Melekcim yanlis anlama sakin 8.takima baktim sadece tek bir mesajini bulabildim cepten belki arada gormefigim oldumu bilmiyorum ayrica 8.takimdan ayrilip bize katilman kurallara aykiri degildir ins seni aramizda gormekten mutlu oluruz zaten tanidikca emin ol bizden ayrilamazsin ve bol paylasim yaparsin cnm kaptanimiz gelsin o karar versin benim icin bir mahsuru yok
hos gelin cnm..
katilmanda benim acimdan elbette sakinca yok ama simi senin ayriligin tarihe baktim.
335.etapta kendi isteginle ayrilmissin..kurallar geregi keni istegiyle ayrilan üye 6 ay yarisma disi kaliyor...
yani 359. etaptan önce hic bir takima yarisamazsin
cnm kurallar bütün takimlar icin gecerli...bunu ara vermiş ve aradan izinden sonra takım değiştirmiş sayın ben ayşe ablaya bırakıyorum demedim. 6 ay yarışamıcağımı bilmiyordum mesela yoksa bu konuda titiz dawranırdım
cnm kurallar bütün takimlar icin gecerli...
kaptanin seni uyarmasi lazimdi:26:
ben yinede paylasim alanina yazayim bu durumu,püsküütten kesin cevap aldiktan sonra bende kesin cevapp vereyim
Tamam cnm,ben konusurummoni bu konuda bişi demedi bana yazıı bi mesajı yoktur. olmadı siz bi konuşun pisküütle ben konuşayım
Iyi aksamlar cnm..Insallah cok daha iyi sonuclar alirsinhayırlı geceler kızlar.bugün diyetisyenden randevu aldım.kurtulmak istiyorum bu kilolardan,anlaşılan kendimi daha mecbur hissetsem iyi olacak.ayın 17sine ancak randevu verdi.yarın şansımı bi deniyecem.belki aradan alır beni.
zordeğil cnaım hoşgeldin kendini tanıtabilir misin? geçmiş sayfalarda belkide tanıtmışsındır ama ben atladım sanırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?