yarışmadan çekiliyorum .bilginize.
melekcim selam
talihsiz bir hafta geçirdik, benim ve bir kaç kişinin sağlık sorunları,bir kaçının internet sorunu gibi.bu geçici bir süreç bazen istem dışı bunlar olabiliyor.bizler bir takımız iyi gün kadar zor günlerde de birbirimize destek olmalıyız.toparlanıcaz inşallah,bu sizlerin elinde.
ne kadar çok paylaşım o kadar çok motivasyon demek.
ayrılma kararını tekrar düşünmeni istiyorum,henüz yolun bu kadar başındayken pes etmemeli dimi.
tamam ayşe abla dewam edicem umarım sağlığın iyidir iyileşmişsindir...
geçen hafta : 91
bu hafta :90
aradaki fark :1
hesaplanmış hali :% 1.098
bu haftaki toplam sporum :360 dk
bu haftaki toplam mesaj sayım :43
melekcim geçen cumadan beri takıma uğramamışsın canım,inşallah kötü bir şey yoktur.
zamanında bildirimde bulunmadığın için,takımdan ayrılma isteğini gerçekleştirdiğini düşünüp,kendi isteğin ile ayrıldığını belirtiyorum.
kilo verme çabanda başarılar diliyorum canım.
Kaptan iyi akşamlar. ben melek. arkadaşlar da uygun görürse ben bu takımda olmak istiyorum. ben 8 takımda iki hafta yarıştım. sonra kendiisteğimle ayrıldım. 11.10.2013 ten beri diyet yapıyorum. 56 gün falan oldu 7 kilo verdim. Daha istekli daha azimli insanların olduğu bir takımda olmak istiyorum. haziranda işi bıraktım 102 kiloydum 94 e düştüm şimdi bu site, spor ve yediklerime dikkat ederek 87 ye düştüm. haziran sonuna kadar da 50-55 arası olmayı hedef koydum kendime. kabul ederseniz hem arkadaşlık etmiş hem motivasyonu arttırmış hem de ortalamayı yükseltmiş olurum cewabınızı bekliyorum. 8. takımdan yazışmalarımı paylaşımlarımı da okuyabilirsiniz. teşekkürler şimdiden
pegasusun kurallar dahilinde vermiş olduğu çok doğru bir cevap.hos gelin cnm..
katilmanda benim acimdan elbette sakinca yok ama simi senin ayriligin tarihe baktim.
335.etapta kendi isteginle ayrilmissin..kurallar geregi keni istegiyle ayrilan üye 6 ay yarisma disi kaliyor...
yani 359. etaptan önce hic bir takima yarisamazsin
evet hiç bir şey demeden takıma bir daha uğramadı.kaptanım hep eksilere düşüyorlardı benim zayıflamam bi işe yaramıyordu. 8. takıma girin 90. sayfadan ilerleyerek bakabilirsiniz mesajlarıma. tarifler çaylar diyet kuabiyeler paylaşıyordum. nasıl spor yaptığmı diyetimi görün. mesela hergün yazmamız gereken mesaj kotası var ama giren olmdığı için kimle konuşcaksın mesaj yazmak da bile zorlanıyorsun. günlük paylaşımlarını yapmıyor siteye girmiyorlardı. ben kaptan moniye bırakıcam dedim bu nedenlerle devam et dedi aynı şeyler olunca hiçbişi demeden çıktım. yani paylaşım yapmayı bıraktım. yoksa bırakıcam demedim sonradan. bişiler yapamaz mısın??
evet bana hiç bir şey demeyip ortadan kayboldu bende normal olarak,önceki ayrılmak istediği mesaja istinaden takımdan çıkardım.bunu ara vermiş ve aradan izinden sonra takım değiştirmiş sayın ben ayşe ablaya bırakıyorum demedim. 6 ay yarışamıcağımı bilmiyordum mesela yoksa bu konuda titiz dawranırdım
cnm kurallar bütün takimlar icin gecerli...
kaptanin seni uyarmasi lazimdi:26:
ben yinede paylasim alanina yazayim bu durumu,püsküütten kesin cevap aldiktan sonra bende kesin cevapp vereyim
ortadan kayboldun melek,nasıl bir iletişime geçmemi bekliyordun merak ettim doğrusu...moni bu konuda bişi demedi bana yazıı bi mesajı yoktur. olmadı siz bi konuşun pisküütle ben konuşayım
canm hoşbulduk. ben merve .. 25 yasındayım 75 kiloyum diyete bugun başladım .. :) inş nisan 1 de 59 kilo olmak hedefim... bi çocuk annesiyim .. bol bol bvaktimiz olacak inşallah birbirimizi tanımak için 59 olana kadar burdayımmm ... :)
Seni tanıdığımıza memnun olduk canımben de kısaca tanıtayım kendimi 24 yaşındayım bekarım İstanbuldayım :)
ooo süper bende tekirdag dayım..hızlı tren faaliyete geçince görüşelim merviş le sözümüz vardı zaten isteğimiz kiloya ulaşınca toplanacaktık :)
Beni de alın aranıza
noraa ismin ne canm sana ne die hitap edicem ben :) ya ben bide böyle takla atan , ağlayan , hoplayan ,zıplayan , küçük sarı şeylerden kullanmak istiyorum .... nasıl yapıonuz onu canm
canlar gunaydın 2.ci olmuşuz tebrık edıyorum hepıcugunuzu
hoşgeldin canımcımm
hb cnm nbr nasılsın baklaım bugun burası cok msoguk kar yagıcak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?