Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hepinize guzel haftasonlarrii
Dunku menum
Sabah kalktigimda
Maydanoz suyu limonlu
Sabah
2 dilim ekmek
Koy peyniri
5zeytin
Sekersiz cay

Ogle
1 dilim ekmek
Sehriye corbasi
Yogurt

Aksam
2 dilim ekmek
Pirasa
Salata

Su 2lt
Spor 1 saat dag yuruyusu

Ben de dünkü menümü yazayım :)

SABAH
2 yumurta yağda
3 dilim çavdar ekmeği

ÖĞLE
1 kase çorba
1 parça tavuk

Ara: 1 elma
1 fincan nescafe

AKŞAM
2 kase çorba
Slata

Ara: Yarım çay bardağı süt

Spor: 1 saat yürüyüş.

Dünkü menüm
Sabah
Domates çeri 2 tane
Yarım salatalık
1 dilim çeçil peyniri
Bir dılım beyaz peynir
Zeytin 2 tane
Bol yeşillik(maydanoz roka tere kıvırcık yeşil sogan)
Yeşil soganı özellikle sabah yiyorum susatıyor ve aksama kadar agızdada koku kalmıyor
Btk dut reçeli
Bçk tereyag
Birtane haslanmıs yumurta
Bir dilim tam bugday ekmegi
Cay üç tane küçük

Ara : yok
Ögle
Haslanmıs tavuktan bir but bira tavuk gögsü
Salatalık
Bir bardak ayran

Ara
Yeşilçay tarcınlı

5 fındık

Aksam

Domates cor yarım por
Taze fasulye bir por
Bir kase yogurt

Su:2.5
Spor: 1 saat yürüyüş
Aksam 30 ar tane tam mekik yarım şınav

Slm güzeller hepinize güzel bir haftasonu dilerim çok şükür bikaç günlüğüne evime kavuştum 3 numaralı teyzem nöbeti devraldı annemle geldik gelirken buharlı tem makinası aldım bikaç gün de olsa deneyeceğim oh ya ne güzlemiş pc den yazmak cinnet geçiriyodum nerdeyse

Hani ben merve:)) uzulme canimm yaa bizde olucaz elbeet

Elbet olucaz çağlacımmmm kimin şüphesi varki

evet gün geçtikçe kıyafetlerin bollaşması harika bir duygu canım sakın eşinin tuzaklarına düşme artık tam gaz devam

çok teşekkür ederizz yazılanlar için:)

tatlım rica ederizde ben tamamen fransız kaldım nereye ne yazmışızki:44:

Slm canım en doğru kararı vermişsin inş daha erken görme şansın olur cnm

canım 90. sayfadan itibaren bakabilirsin 1. 10 .2013 tarihlerinden itibaren çook sayıda mesajım var. herkesten daha çok günlük mesaj atıyordum bakabilirsin tatlımm..

sorun değil tatlım Monicim açıklamış inş püsküütten iyi haber çıkar

afiyetolsun sevilaycım bu ödüller bize iki güne mal oluyor biliyorsun değilmi tatlım

kizlar bu araa kizim yeni klavyemin üstüne oturu yanlislikla ve kirildi..bazi tuslar basmiyor,artik yarim yamalak yazmaya calisacagim..anlamaiginiz yerleri söyleyin yenien anlatirim

bize nazar değdi kaptancım senin klavyede sorunlar var ben cepten nete girme özürlüsü halimiz ne olacak bakalım takıma kurşunmu döktürsek napsak

ya nedense bugün çok mutluyum içim bi tuhaf ne derler bu hale bilmiyorum:) anneme dedim panik yapma kızım geçer dedi :) hep sizle konuşasım var... gelin kızzzzzzzz :)

Allah mutluluğunu daim etsin bitanemmmm çizelgende harika olmuş kısa zamanda kıza kavuştur artık delikanlıyı tatlım smileyler cepten çıkmıyor malesef sende cepten giriyordun sanırım

canlar gunaydın 2.ci olmuşuz tebrık edıyorum hepıcugunuzu

günaydın tatlımmm haberlerde gözterdi istanbula kar yağmış kızlar aman üşütmeyin dikkat edin kendinize

Çağlacım şu ekmeklerle vedalaş artık istersen en azından akşam yeme bitanem ekmek yerine 1 kase yoğurt ye ne olur bu arada dağ yürüyüşü dedin ya içim cız etti nisanda bende gidicem inş çok seviyorum dağ yürüyüşlerini hele bi fazlalıklarımdan kurtulim inş

suyumuz nerde şekerimmmm azmı içtin yoksaaaa

Harika bir menü Mervişim özellikle kahvaltındaki yeşilliklere bayılıyorum

sweetim hoşgeldin :) suyu ben sayamıyorum ya, aslında çok su içtiğim söylenemez sıcak su içiyorum ben :) sıcak suda denmez aslında :) sıcak suya çok az çayın deminden ekliyorum açık çay gibide olmuyor sadece tadı gelsin diye çayın böyle yapıyorum günlük 6-7 kupa içiyorum :)

çağlacım ben ekmek hakkımı sabahları kullanıyorum ki akşamı hafif geçireyim, bence de sweetin dediği gibi akşam menünden bence ekmekleri çıkar, sabah ve öğlen yediklerimizi yakıyoruz birşekilde ama akşam zor maalesef

Hoşbuldummmmm Gamzecimmmm tatlım hiçbirlşey suyun yerini tutmuyorkiii ne olur su içmeye çalış işyerine 1,5 lt su götür bitirmek için şartlandır kendini sıcak paşa çayı içmek istersen yine iç tatlım

Kızlar ben balık almıştım gelirken onları halledeyim akşama görüşürüz inş herkes bu mesajı görünce 1 bardak su içsin lütfennnn

ya kızlar benim bitanecik canımın canı gözümün nuru eşim beni deli edecek. tutmuşşimdi işyerinden arıo gelince ailece mantı yapalım mı dio:) neyse ondan un yok dedim caydı bu sefer kıyma ne kadar hamburger yapaım da yiyelim dio:) pazartesi günü başlayacak diyete oda :) kendisi spor salonu işletmiş spor hocası aynı zamanda da işşte gel gör ki ben gibi yemeği seviyoruz işte
kızlar idare edin ltfn elimden geldiğince az yemeğe çalışırım yazarım size.. ahh pazartesi bi gelse.... şimdiden pazar kahvaltısının hayalini kuruo..:) böyle anlatırken çokta yemio he öyle anlaşılıo ama beraber yapmayı yemeği sevio . bide titiz ki ben elimde doğrayıp atıyorum domatesi o tahtayla nerdeyse hepsi aynı ebatta ... :) çok seviom onu yaaa :) gelecek şimdi ben kaçıyorum .. bu arada ben takıntı yapmadan her sabah tartılıyorum diyet günlüğüme yazıyorum . yediklerimide yazdığım için ne yemişimde almışım yada şişmişim :) biliyorum iyi oluo.... hergün tartılmak yanlış bişey mi bilmiyorum ama beni eksik olan 200 gr bile motive edio diyetime bağlıo.. bu konuda siz ne düşünüosunuz kızlar :)
öpüyorum sizi

tamam canlarım ciğerlerim:) bu aksam önce 1 dilime indireim ozaman deneyelim yanınada salata ve yogurt islim köfte yapıorum zate fırında bakalımm cok acıkıorum ama alısırım ınss

kızlar ayıptır söylemesi kanat almış eşim sosladı az yağda kızarttı bende pilav yaptım.. 6 yada 7 tane yemişimdir bir dlim çavdar ekmeği yoğurt salata bu kadar plav koymuştum kendime yemedim eşime verdim.. eve gelmiş senle oğluma süprizm var çantada dio amman allahım kare nstle fındıklı almış bana :) inadına yapar gibi neyse oğlum açtı bi kare küçük yedim hırslanmyım die bu kadar bitki çayımı içmiştim sabah kçük bi elma yedim öğlende dünden kalan pide vardı 4 parça onu yedim bu kadar .... ii iyi inş bi kazaya kurban gitmeden biter bu gece:)

Mervecim sonuc cok guzel nolur hevesini kirmak icin soylemiyorum benim yaptigim hatayi yapma diye.bende de olmustu ilk hafta 2.5 kilo gitmisti sonraki hafta rahat rehavet tabi .ben 1 hafta sonra verdim diye gittim diyetisyene 1 kilo geri almistim dikkat et yine de arkadasim

Kizlar size dun aksamki kunefe macerami anlatim.bulundugum ilcede kis geldimi kunefe zamani. Demektir yaklasik 1.5 aydr cnm istiyodu.zor tutmustum kendimi.dun sabah itibariyle yine dizanteri oldum.simdi gecti ama.aksam esime dedimki git kunefe yaptir.nasil olsa yedigim gidiyo..........

Su diyet gunlugu olayi guzelmis ben de yapayim.zaten doyet takvimi hazirlamistim kendime onu da yapayim

Menün güzel. Ama künefe olmamış ödül diyorsun ondan görmüyoruz:) Ama başka yok değil mi

Yasemincim. Umarım diyetisyen sana iyi gelir. Bu diyet olayından kendine sıkıntı vermesine izin verme. Diyet değil sağlıklı beslenme diyoruz. İnş iyi sonuç alcaksın:)

Canım Menün güzel. Akşamki ekmeği 1 yapsan ? Yada hiç yemesende tıka basa salata yiyip doysandaha güzel olur. Ama bak toparlanmaya başladın. İnş bu hafta çok güzel sonuç alırsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…