Ben de dünkü menümü yazayım :)
SABAH
2 yumurta yağda
3 dilim çavdar ekmeği
ÖĞLE
1 kase çorba
1 parça tavuk
Ara: 1 elma
1 fincan nescafe
AKŞAM
2 kase çorba
Slata
Ara: Yarım çay bardağı süt
Spor: 1 saat yürüyüş.
Mervecim 4*4 lük menün var. Sen bu işi biliyorsun:)Dünkü menüm
Sabah
Domates çeri 2 tane
Yarım salatalık
1 dilim çeçil peyniri
Bir dılım beyaz peynir
Zeytin 2 tane
Bol yeşillik(maydanoz roka tere kıvırcık yeşil sogan)
Yeşil soganı özellikle sabah yiyorum susatıyor ve aksama kadar agızdada koku kalmıyor
Btk dut reçeli
Bçk tereyag
Birtane haslanmıs yumurta
Bir dilim tam bugday ekmegi
Cay üç tane küçük
Ara : yok
Ögle
Haslanmıs tavuktan bir but bira tavuk gögsü
Salatalık
Bir bardak ayran
Ara
Yeşilçay tarcınlı
5 fındık
Aksam
Domates cor yarım por
Taze fasulye bir por
Bir kase yogurt
Su:2.5
Spor: 1 saat yürüyüş
Aksam 30 ar tane tam mekik yarım şınav
Canım Menün güzel. Akşamki ekmeği 1 yapsan ? Yada hiç yemesende tıka basa salata yiyip doysandaha güzel olur. Ama bak toparlanmaya başladın. İnş bu hafta çok güzel sonuç alırsın:)
hosgeldin edacıım seni burda görmek ne güzell cumartesi.. ya sorma eda ya ben bu işi beceremicem herhalde yok yani bak yine 1 dilim yicektim duramadım resmen ya yine 2 dilim yedim yogurt falanda yiince suan şişmiş hissediorum
hoşbuldum canım kuzenimdeyim fırsatı değerlendiriyorum
Başaramayacağım demeyeceksin
Olumlu düşün olumlu olsun. Başaramayacağım dersen beyin bunu emrine itaat eder. Elini ekmeğe götürürken kendine mukayyet ol. Almamam lazım de. Yada oruçlu olduğunu farz et. Bir süre sonra alışırsın. :)
bi alışsam aslında süppeer olucak ya alısamadım bi türlü yarına kendime menu hazırlayıp dısına cıkmamayı dusunuorum bakalımm
ay bide bi kagıt veriyor eline yok metabolizma yaşım 44 müş.vucudumda 90 küsür adte margarine eş değer yağ varmıs.
kızlar ayıptır söylemesi kanat almış eşim sosladı az yağda kızarttı bende pilav yaptım.. 6 yada 7 tane yemişimdir bir dlim çavdar ekmeği yoğurt salata bu kadar plav koymuştum kendime yemedim eşime verdim.. eve gelmiş senle oğluma süprizm var çantada dio amman allahım kare nstle fındıklı almış bana :) inadına yapar gibi neyse oğlum açtı bi kare küçük yedim hırslanmyım die bu kadar bitki çayımı içmiştim sabah kçük bi elma yedim öğlende dünden kalan pide vardı 4 parça onu yedim bu kadar .... ii iyi inş bi kazaya kurban gitmeden biter bu gece:)
Kizlar size dun aksamki kunefe macerami anlatim.bulundugum ilcede kis geldimi kunefe zamani. Demektir yaklasik 1.5 aydr cnm istiyodu.zor tutmustum kendimi.dun sabah itibariyle yine dizanteri oldum.simdi gecti ama.aksam esime dedimki git kunefe yaptir.nasil olsa yedigim gidiyo..........
Herkese iyi akşamlar
Bir kaç gündür üzerimde bir sıkıntı vardı çatlıyordum resmen. İşten çıktım kursa gittim iyice gerilmiştim. Eve gittim kendi kendime ağladım her şey ters gidiyor diye. Kilo veremedim. DErslerimi bitiremedim(haftaya sınav var) Bunun stresi oldu. İşle ilgili bir takım sıkıntılar gelişti. (iş verenim 2. kere benim rızamı almadan benim sigortamı şirket bünyesindeki bir diğer şirkete aktardı. Buna bağlı bazı sıkıntılar falan filan var. Neyse evde salya sümük ağla ağla ağla. Sabah kalktım gözlerim şiş. Kalktım gittim diyetisyene ve beni mutlu eden haberi aldım.
Bu hafta tam 1,5 kilo yağdan kilo vermişim. Lakin 1,400 gramda su almışım. Kilom sabit kaldı ama yağdan gitmiş. Hiç önemli değil edacım dedi.Çok güzel bir sonuç Bu havalarda vücut daha çok ödem tutar dedi.(İstanbuldaki bu hafta zayıflamamıza bile engel oluyor olucak iş değil) Moralim biraz düzeldi. Kursa gittim. Soruları çözüyorum falan baktım çözebiliyorum birazda öyle moralim yerine geldi. Şimdi kuzenimdeyim. iyice keyfim yerine geldi. Bu hafta baklagil ve sebze haftası. Menümü yazıp çıkacağım yoksa kuzenim kafamı koparacak. Öpüyorum sizi.
Dünkü menüm
1 yumurta
domates salatalık
1,5 kepek ekmek
1 dilim light peynir
Öğle: ekşili köftenin 6 tane köftesi
1 dilim ekmek
Yoğurt
Salata
Ara. 1 tane mandalina
Ara 10 tane fındık
Akşam
Salata
1 kasa yoğurt
1 dilim ekmek
2,5 litre su
1 sade soda
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan otu
Spor. yarım saat yürüyüş
Bugünkü menüm
2 dilim ekmek arası
Peynirli domatesli zeytinli biberli sandwich
Ara: 1 nescafe şekersiz
Ara: 1 nescafe şekersiz
ara: 1 elma
Akşam. Bir parça tavuk
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Su: 1,5 litre su daha da içiyorum
Spor: 1 saat yürüyüş
Dışarıda yemek yemek istemediğimden(çok yağlı oluyorlar) öyle geçiştirdim:)
hosgeldin edacıım seni burda görmek ne güzell cumartesi.. ya sorma eda ya ben bu işi beceremicem herhalde yok yani bak yine 1 dilim yicektim duramadım resmen ya yine 2 dilim yedim yogurt falanda yiince suan şişmiş hissediorum
Hadi bakalım. Pazartesi günü özellikle menü bakacağım
Ben çıkyıorum iyi hafta sonları canım
dün düşündüm taşındım biraz bitter çikolata yedim nar yedim portakal yedim ve bu sabah diyetisyene gittim.normalde randevum 17sindeydi bugün hemşiremin randevusu varmıs onun yanında beide aldı saolsun okadar yogunki.
listemi sizle paylaşayım
sabah: 2dilim organik tam bugday.
1 yumurta
haftada 3 kere 30gr peynir yarım yağlı
bol yeşillik
yeşil çay
ara: 2 fincan yeşil çay
öğle
2 kepçe çorba
salata
1 yk keten tohumlu 1 kase yogurt
ara:1 fincan sıcak su
3 kuru kayısı
ara:1 porsiyon meyve
yeşil çay
akşam:
1kepçe corba
4 yk sebze yemeği
1bardak ayran
ara: 2fincan yeşil çay
işte 1 haftalık menüm.
bugünü atlattım.hergün 15dk ip atla dedi inşallah yapabilirim.sabah kalkınca 2 bardak ılık su dedi birde gün içinde 2 lt su dedi.
haftaya cumartesi bakalım sonuc ne olacak.:18:
ay bide bi kagıt veriyor eline yok metabolizma yaşım 44 müş.vucudumda 90 küsür adte margarine eş değer yağ varmıs.
Bugunku menum
Ac karnina yogurt kuru
Kahvalti 2 yumurtali omlet domates.seketsiz cay.2 ince dilim
cavdar ekmegi.5 zeytin.az peynir
Ara 1 form cay .az sekrli kahve
Ogle 2 ceviz 10 findik
Ara 1 form cay 2 yesil cay
Aksam 2.5 kasik pilav 2 ymk kasigi. Et sote. Bolca salata.1.5 su brd ayran
2.5 lt su
gel walla yaa kap oklavanı ben kendime gelemicem yoksaAfiyetolsun cnm eşin ptsiye kadar ne varsa yutacak anlaşılan
geçmiş olsun sevilaycım sne yine de yeme tatlımdiyet günlüğü olayı güzelde ben zaten burda yazıyorum diğer topiğimdede yazıyorum 3 konu heralde yetişemem
Ağlamana üzüldüm Edacım sen demiyormusun pozitif düşünün diye sen de pozitif düşün tatlım ama vücudundan yağ kaybetmen gerçekten çok güzel bir haber allahtan gün sonu mutlu olmuşsun seni üzgün görmek istemeyiz tatlım
Çağlacım oklavayı alıp sizin eve gelicem en sonunda yapma tatlım ya akşamları yememeye çalış inan ben 1 aydır lokma ekmek veya un işi yemiyorum inan artık ekmeğin varlığını unuttum sende yapabilirsin bitanem sadece akşam yeme ne olur
Sanada iyi haftasonları tatlım yüzünden gülücükler eksik olmasın
Ohh şansın yaver gitmiş yasmeincim çok güzel bir liste ne olur bunun dışına çıkma tatlım ip atlamayı rahat yaparsın canım teyzemde koşu bandı yok orda mecburen ip atlamaya başladım kendini zorlamadan yavaş yavaş artır canım bri süre sonra alışırsın
aman suyu unutma bak diyetisyeninde söylemiş biz girdikçe hatırlatalım herkese
sinir bozucu hakikaten ama takma hiçbirini zamanla metabolizma yaşında düşecek vücudundaki yağ oranıda pozitif düşün tatlım
süper süper tek kelimeyle evet kuruyemiş tok tutuyor cnm:13:
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
1 yumurtalı menemen
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan biberiye
8 zeytin
1 dilim peynir
2 kuru erik
ÖĞLE :
1 kase ketentohumlu yoğurt
AKŞAM:
Izgara balık
Bol salata
SPOR:
75 dk karışık hızda yürüyüş 50 mekik 10 dk tiffany
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
takviye olarak omega 3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?