Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Noracağımmmm Menün çok güzel. Resmen benim diyetisyenin verdiği menülere benziyor:) Tabi benim aralarım biraz daha fazla ama güzel.

Mervecim 4*4 lük menün var. Sen bu işi biliyorsun:)

Herkese iyi akşamlar

Bir kaç gündür üzerimde bir sıkıntı vardı çatlıyordum resmen. İşten çıktım kursa gittim iyice gerilmiştim. Eve gittim kendi kendime ağladım her şey ters gidiyor diye. Kilo veremedim. DErslerimi bitiremedim(haftaya sınav var) Bunun stresi oldu. İşle ilgili bir takım sıkıntılar gelişti. (iş verenim 2. kere benim rızamı almadan benim sigortamı şirket bünyesindeki bir diğer şirkete aktardı. Buna bağlı bazı sıkıntılar falan filan var. Neyse evde salya sümük ağla ağla ağla. Sabah kalktım gözlerim şiş. Kalktım gittim diyetisyene ve beni mutlu eden haberi aldım.
Bu hafta tam 1,5 kilo yağdan kilo vermişim. Lakin 1,400 gramda su almışım. Kilom sabit kaldı ama yağdan gitmiş. Hiç önemli değil edacım dedi.Çok güzel bir sonuç Bu havalarda vücut daha çok ödem tutar dedi.(İstanbuldaki bu hafta zayıflamamıza bile engel oluyor olucak iş değil ) Moralim biraz düzeldi. Kursa gittim. Soruları çözüyorum falan baktım çözebiliyorum birazda öyle moralim yerine geldi. Şimdi kuzenimdeyim. iyice keyfim yerine geldi. Bu hafta baklagil ve sebze haftası. Menümü yazıp çıkacağım yoksa kuzenim kafamı koparacak. Öpüyorum sizi.

Dünkü menüm

1 yumurta
domates salatalık
1,5 kepek ekmek
1 dilim light peynir

Ara: 1 elma

Öğle: ekşili köftenin 6 tane köftesi
1 dilim ekmek
Yoğurt
Salata

Ara. 1 tane mandalina

Ara 10 tane fındık

Akşam

Salata
1 kasa yoğurt
1 dilim ekmek

2,5 litre su
1 sade soda
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan otu
Spor. yarım saat yürüyüş

Bugünkü menüm

2 dilim ekmek arası
Peynirli domatesli zeytinli biberli sandwich

Ara: 1 nescafe şekersiz

Ara: 1 elma

Ara: 1 nescafe şekersiz

ara: 1 elma

Akşam. Bir parça tavuk
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Su: 1,5 litre su daha da içiyorum
Spor: 1 saat yürüyüş

Dışarıda yemek yemek istemediğimden(çok yağlı oluyorlar) öyle geçiştirdim:)

Canım Menün güzel. Akşamki ekmeği 1 yapsan ? Yada hiç yemesende tıka basa salata yiyip doysandaha güzel olur. Ama bak toparlanmaya başladın. İnş bu hafta çok güzel sonuç alırsın:)

hosgeldin edacıım seni burda görmek ne güzell cumartesi.. ya sorma eda ya ben bu işi beceremicem herhalde yok yani bak yine 1 dilim yicektim duramadım resmen ya yine 2 dilim yedim yogurt falanda yiince suan şişmiş hissediorum

hoşbuldum canım kuzenimdeyim fırsatı değerlendiriyorum
Başaramayacağım demeyeceksin
Olumlu düşün olumlu olsun. Başaramayacağım dersen beyin bunu emrine itaat eder. Elini ekmeğe götürürken kendine mukayyet ol. Almamam lazım de. Yada oruçlu olduğunu farz et. Bir süre sonra alışırsın. :)

bi alışsam aslında süppeer olucak ya alısamadım bi türlü yarına kendime menu hazırlayıp dısına cıkmamayı dusunuorum bakalımm

dün düşündüm taşındım biraz bitter çikolata yedim nar yedim portakal yedim ve bu sabah diyetisyene gittim.normalde randevum 17sindeydi bugün hemşiremin randevusu varmıs onun yanında beide aldı saolsun okadar yogunki.
listemi sizle paylaşayım
sabah: 2dilim organik tam bugday.
1 yumurta
haftada 3 kere 30gr peynir yarım yağlı
bol yeşillik
yeşil çay

ara: 2 fincan yeşil çay

öğle
2 kepçe çorba
salata
1 yk keten tohumlu 1 kase yogurt

ara:1 fincan sıcak su
3 kuru kayısı

ara:1 porsiyon meyve
yeşil çay

akşam:
1kepçe corba
4 yk sebze yemeği
1bardak ayran

ara: 2fincan yeşil çay

işte 1 haftalık menüm.

bugünü atlattım.hergün 15dk ip atla dedi inşallah yapabilirim.sabah kalkınca 2 bardak ılık su dedi birde gün içinde 2 lt su dedi.
haftaya cumartesi bakalım sonuc ne olacak.:18:

ay bide bi kagıt veriyor eline yok metabolizma yaşım 44 müş.vucudumda 90 küsür adte margarine eş değer yağ varmıs.

Kizlar ogle yemeginden tamamiyle koptum.sabah proteinli kahvalti yapinca artik ogle yemegi aklima gelmiyo.sukur aliskanlik oldu galiba

Ogle yemeginden koptum derken hic birsey yemiyor degilim.1 meyve ceviz yada 10 findik yiyorum.bunlar inann doyuruyor.zaten gun icinde fazlaca bitki cayi icince yemege midede yer kalmiyo

Bugunku menum
Ac karnina yogurt kuru
Kahvalti 2 yumurtali omlet domates.seketsiz cay.2 ince dilim
cavdar ekmegi.5 zeytin.az peynir
Ara 1 form cay .az sekrli kahve
Ogle 2 ceviz 10 findik
Ara 1 form cay 2 yesil cay
Aksam 2.5 kasik pilav 2 ymk kasigi. Et sote. Bolca salata.1.5 su brd ayran

2.5 lt su

Afiyetolsun cnm eşin ptsiye kadar ne varsa yutacak anlaşılan

geçmiş olsun sevilaycım sne yine de yeme tatlım diyet günlüğü olayı güzelde ben zaten burda yazıyorum diğer topiğimdede yazıyorum 3 konu heralde yetişemem

Ağlamana üzüldüm Edacım sen demiyormusun pozitif düşünün diye sen de pozitif düşün tatlım ama vücudundan yağ kaybetmen gerçekten çok güzel bir haber allahtan gün sonu mutlu olmuşsun seni üzgün görmek istemeyiz tatlım

Çağlacım oklavayı alıp sizin eve gelicem en sonunda yapma tatlım ya akşamları yememeye çalış inan ben 1 aydır lokma ekmek veya un işi yemiyorum inan artık ekmeğin varlığını unuttum sende yapabilirsin bitanem sadece akşam yeme ne olur
Hadi bakalım. Pazartesi günü özellikle menü bakacağım
Ben çıkyıorum iyi hafta sonları canım

Sanada iyi haftasonları tatlım yüzünden gülücükler eksik olmasın

Ohh şansın yaver gitmiş yasmeincim çok güzel bir liste ne olur bunun dışına çıkma tatlım ip atlamayı rahat yaparsın canım teyzemde koşu bandı yok orda mecburen ip atlamaya başladım kendini zorlamadan yavaş yavaş artır canım bri süre sonra alışırsın

aman suyu unutma bak diyetisyeninde söylemiş biz girdikçe hatırlatalım herkese

ay bide bi kagıt veriyor eline yok metabolizma yaşım 44 müş.vucudumda 90 küsür adte margarine eş değer yağ varmıs.

sinir bozucu hakikaten ama takma hiçbirini zamanla metabolizma yaşında düşecek vücudundaki yağ oranıda pozitif düşün tatlım

süper süper tek kelimeyle evet kuruyemiş tok tutuyor cnm:13:

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
1 yumurtalı menemen
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan biberiye
8 zeytin
1 dilim peynir
2 kuru erik

ÖĞLE :
1 kase ketentohumlu yoğurt

AKŞAM:
Izgara balık
Bol salata

SPOR:
75 dk karışık hızda yürüyüş 50 mekik 10 dk tiffany

SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
takviye olarak omega 3

gel walla yaa kap oklavanı ben kendime gelemicem yoksa
gecen yıl diyetisyene gitmiştim o gunde 7 dilim ekmek wermişti yaa 3 porsiyon meyve e her ögüne ayran vermişti
kendime göre liste yapayım diorum bende yemeklerimi ona göre hazırlayıp fazlasını almayayım diorum ama bu hafta esim 4-12 buda demek oluoki 12bucukta gelcek ve yemek yicek acıkıp ona eslik etmemek için napayım ben yaa akıl verin ayranlamı eslik etsem

menumm

kalktıgımda
maydonoz suyu limonlu
sabah
1 adet ev pogacası
biraz peynır
domates

ara
muz

oğle
2 dılım ekmek
pırasa
yogurt

ara
yesilçay

aksam
3 adet islim köfte
2 dilim ekmek
yogurt

ara
mandalina

su 2lt
spor yok

cok iyi canım oturmussun menu kawramını

iyi aksamlar kizlar..bu gün gezim,az önce gelim eve...

yarina yokum yine...cok yorulum,sonra görüsürüz..öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…