Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Slm hanımlar.
Bn geldim nasılsınız bakAyım
Bugun gıremedim k. Bakmayın menümü yazıp cıktım
Yorum yapan arkadaslar a teşekkr ederm canlarım
Bugun masallh baya konusulmuş

Bu arada mervecim o gulen suratlar telefondN cıkmıyor arkadasım
Ama ben bı yolunu buldum
Mesela iki noktA üstüstearayasayıylabirikinokta üstüste
Ben arası acık şekilde örnek veriyorum
: 1 :
Sen bnu ara acmadan yap atıyorum gülme işareti

Birde su var sayfanın en asagısında soyle birsey yazıyo full site diye
Oraya tıkla o zamn bilgisayar formatında oluyo yani pc de nasılsa ordada oyle
Orda yırum yaparken zaten smillier war canım bnm

tatlım eşine eşlik etmek istersen bol acılı çorba yap yanınada salata ama yavaş yavaş ye istersen ayranda iç ama yemek yeme
kusurabakmayın ama bu diyetisyenlerin bazıları hakikaten cozutuyor annemede 12 dilim vermişti annem şeker hastası insülin kullanıyor ekmek yiyince anında şeker fırlıyor iyilerini tenzih ederim tabiide kendi vücudumuzu en iyi biz tanıyoruz tatlım ona göre hareket et bence
iyi aksamlar kizlar..bu gün gezim,az önce gelim eve...

yarina yokum yine...cok yorulum,sonra görüsürüz..öpüyorum hepinizi

İyi akşamlar kaptancım hg iyi yapmışsın sefan olsun klavyenin d tuşu basmıyor sanırım güzelce dinlen görüşmek üzere

Slm Mervişim hg tatlım hmmmm bu bilgi iyi oldu teyzeme gidince lazım olacak tşkler cnmmm bu arada ikinci olmuşsun bitanemmm tbrkler tatlı arkadaşım

çorba olurmu ya sewerım acılı corba ben tarhana sehrıye mercıme felaan

1gün gecti bile.komsum davet etmişti öğle ona gittim.patates salatası etli pide ıspanaklı börek tavuk göğsü yok yoktu.ama hiç birini yemedim.artık zaman kaybetmeye niyetim yok.bu hafta belkide dereceye girerim

1gün gecti bile.komsum davet etmişti öğle ona gittim.patates salatası etli pide ıspanaklı börek tavuk göğsü yok yoktu.ama hiç birini yemedim.artık zaman kaybetmeye niyetim yok.bu hafta belkide dereceye girerim

inşallah yaseminciiiim ben cok mutlu olurumm

çağlacım bence liste fikri gayet güzel zaten senin çok fazlan yok.kafaya göretakılarak cok zaman kaybettik.en güzel iş planlı programlı iş.

çorba olurmu ya sewerım acılı corba ben tarhana sehrıye mercıme felaan

neden olmasın tatlım tarhanan ev yapımı ise gayet güzel olur yalnız çorblara un koymamaya çalış terbiyeli çorbalardan uzak dur

ayrıca 1 kase içeceksin

İşte bu kadarrrrrr helalll olsun :13: canımcımmm seninle gurur duydum şimdi alkışlar sana gelsin

grubumuza maşallah diyelimde nazar değmesin.seviyorum kızlar sizleri.gercekten güç veriyoruz birbirimize.

Kızlar 2. takımdan bir arkadaşımız paylaşmış ben bu tür mucizelere inancımı çoktan kaybettim ama denemek isteyen varsa linki veriyorum yalnız bu arkadaş akut böbrek yetmezliğinide bu karışım ile yenmiş acaba annem için faydası olabilirmi karar veremedim bir türlü çünkü anneme sirke yasak böbrekleri için doktorcum ne dersin anneme faydası olurmu acaba:26:

Zayıflıyoruz: 3 Ayda 24 Kilo Verdiren Mucize Formül!!!

canım benim ben hastalıklara bitkilerle tedavi bölümü mezunuyum .. yorum yapmak istedim gerçekten müthiş etkisi olacağı kesin. diyet yaparken kullanıyorum bende özellikle damar tıkanıklığı kolestrol tansiyon içinde faydalı ... bence kendin için dene derim. bende getrdm memleketten bende pazartesi baslıcam adam akıllı .. ben yatıyorum kızlar iyi gecelerrr

Mervecim bu arada yorumlarda okudum 2. olmuşsun galiba. yürekten tebrikler arkadaşım :) bi ara arasalım :) sesini özledim

ben yaptım tarhanayı canım:)) 20 kilo kadar yapmısım da bol bol yapıp bıtıreım dıorumm:)

mutlu pazarlar kıslar kar altında kaldık buz gıbı dısarısı zencefılı lımon cayımı yudumluyorum

Kızlar Günaydınlar.... heryer de kar var burda tık yok. Ben cok severim kari yagmuru ins burayada yagar :)

kızlar merhabalar hepinize, nasılsınız görüşmeyeli?
bizim yolculuğumuz da umremiz de güzel geçti çokşükür, oraları dille anlatmanın imkanı yok anlatılmaz yaşanır bir ortam orası.. Allaha çokşükür gitmeyi görmeyi nasip etti..isteyen herkese oraları görmeyi nasip etsin, hem de genç yaşta.. zira oraları genç görmek çok daha farklı bence..
bugünden itibaren karatay beslenmeme geri döndüm. 57.7 gördüm gitmeden önce, çokşükür 600 700 gr bile olsa gidiyor her hafta. regl im de bugün sabah başladı, bu hafta çok zayıf çıkmayabilirim tartıda:) ama elimden geleni yapacağım..
2. olmuşuz tebrik ediyorum hepimizi:)

mervecim çok güldüm yazdıklarına:) çok haklısın.. bir haftada bir insan nasıl bu kadar ciddi kilolar verir benim de aklım almıyor, dyetisyene de gidiyormuş, ama hakkaten anlayamadım.. heleki senin dediğin gibi metabolizması bu kadar hızlı ise nasıl bu kadar ciddi kilo aldı diye ben de düşünmüştüm..
ama önemli olan yarışma değil, o sadece bizi motive ediyor, zayıf anlarımızda bizi uzak tutuyor cısslardan..biz kilolarımızı kalıcı verelim giden bi daha gelmesin de, varsın 2. 3. olalım ne önemi var.. ben tartıda eksi çıkmışsam kendime göre zaten başarmışım demektir.. hele bir de margarin gibi düşününce, mesela bu hafta 600 gr gitti 3 margarin kadar yağ gitti diye düşününce daha mutlu oluyorum..

ben yaptım tarhanayı canım:)) 20 kilo kadar yapmısım da bol bol yapıp bıtıreım dıorumm:)

canım tarhanayı nasıl yapıyorsun? dışarı sermeden evde sererek kurutabilir mi? ben de yapmak istiyorum da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…