gel walla yaa kap oklavanı ben kendime gelemicem yoksa
gecen yıl diyetisyene gitmiştim o gunde 7 dilim ekmek wermişti yaa 3 porsiyon meyve e her ögüne ayran vermişti
kendime göre liste yapayım diorum bende yemeklerimi ona göre hazırlayıp fazlasını almayayım diorum ama bu hafta esim 4-12 buda demek oluoki 12bucukta gelcek ve yemek yicek acıkıp ona eslik etmemek için napayım ben yaa akıl verin ayranlamı eslik etsem
iyi aksamlar kizlar..bu gün gezim,az önce gelim eve...
yarina yokum yine...cok yorulum,sonra görüsürüz..öpüyorum hepinizi
Slm hanımlar.
Bn geldim nasılsınız bakAyım
Bugun gıremedim k. Bakmayın menümü yazıp cıktım
Yorum yapan arkadaslar a teşekkr ederm canlarım
Bugun masallh baya konusulmuş
Bu arada mervecim o gulen suratlar telefondN cıkmıyor arkadasım
Ama ben bı yolunu buldum
Mesela iki noktA üstüstearayasayıylabirikinokta üstüste
Ben arası acık şekilde örnek veriyorum
: 1 :
Sen bnu ara acmadan yap atıyorum gülme işareti
Birde su var sayfanın en asagısında soyle birsey yazıyo full site diye
Oraya tıkla o zamn bilgisayar formatında oluyo yani pc de nasılsa ordada oyle
Orda yırum yaparken zaten smillier war canım bnm
tatlım eşine eşlik etmek istersen bol acılı çorba yap yanınada salata ama yavaş yavaş ye istersen ayranda iç ama yemek yeme
kusurabakmayın ama bu diyetisyenlerin bazıları hakikaten cozutuyor annemede 12 dilim vermişti annem şeker hastası insülin kullanıyor ekmek yiyince anında şeker fırlıyor iyilerini tenzih ederim tabiide kendi vücudumuzu en iyi biz tanıyoruz tatlım ona göre hareket et bence
İyi akşamlar kaptancım hg iyi yapmışsın sefan olsun klavyenin d tuşu basmıyor sanırımgüzelce dinlen görüşmek üzere
1gün gecti bile.komsum davet etmişti öğle ona gittim.patates salatası etli pide ıspanaklı börek tavuk göğsü yok yoktu.ama hiç birini yemedim.artık zaman kaybetmeye niyetim yok.bu hafta belkide dereceye girerim
çorba olurmu ya sewerım acılı corba ben tarhana sehrıye mercıme felaan
1gün gecti bile.komsum davet etmişti öğle ona gittim.patates salatası etli pide ıspanaklı börek tavuk göğsü yok yoktu.ama hiç birini yemedim.artık zaman kaybetmeye niyetim yok.bu hafta belkide dereceye girerim
grubumuza maşallah diyelimde nazar değmesin.seviyorum kızlar sizleri.gercekten güç veriyoruz birbirimize.
Kızlar 2. takımdan bir arkadaşımız paylaşmış ben bu tür mucizelere inancımı çoktan kaybettim ama denemek isteyen varsa linki veriyorum yalnız bu arkadaş akut böbrek yetmezliğinide bu karışım ile yenmiş acaba annem için faydası olabilirmi karar veremedim bir türlü çünkü anneme sirke yasak böbrekleri için doktorcum ne dersin anneme faydası olurmu acaba:26:
Zayıflıyoruz: 3 Ayda 24 Kilo Verdiren Mucize Formül!!!
neden olmasın tatlım tarhanan ev yapımı ise gayet güzel olur yalnız çorblara un koymamaya çalış terbiyeli çorbalardan uzak dur
ayrıca 1 kase içeceksin
İşte bu kadarrrrrr helalll olsun :13: canımcımmm seninle gurur duydum şimdi alkışlar sana gelsin
Benim deneyseki yarın pazar da kendimi öyle avutup kalkabildim yataktan :)
Kızlar kendimizi birinci ilan ediyorum
Herkes cok gusel kılo vermiş
BİZ BİRİNCİYİZZZZZZZZZZZZ
BİZİ BİRİNCİ İLAN EDİYORUMMMMMMM
YOKSA acayip sinirlendim yahu
Ohh walla yha bu 3 kılo verenler nasıl bi metabolizmadır arkadas madem o kadar cok calısıyo nasıl bu kıloya geldin
Bende hafta hedef 5 kılo koyuyorum
Şok diyet yapcam lahana marul yogurt
Maydanoz dukan isveç karatay ne warsa yapcam bakalım
Afedersiniz spor yaparken bitaraflRımdan ter akıyo dilim dışarda spor yapıyorum
Kac aydır agzıma bir lokma tatlı sürmüyorum
Hayatta te zevkim olan dondurmayı içli köfteyi tadımlık bile yemiyorum
İçimde yeşilcay agacı bitti
Üstüm başım tarcın oluyo
Süt sewmiyorum ama sırf tokluk olsun diye süt içiyorum
Her allahın günü inek gibi ot yiyorum
Sabahın ilk ışıkları kalkıp hareket olayn diye ewin altını üstüne getiriyorum
Ama b türlü 3 kılo veremıyorum
Banamı garezi var bu kıloların bee
6 ögün beslendim ama erkwn yedigimdwn ac yattım ac aclıktan uyuyamayıp sabahı zor edip hemwn kahvaltı hazırladım ki yemek yiym
Su içmekten bi hal oldum tuvalet le kanka olduk
Daha donumu cekmeden tekrar klozete oturdum
Vayyy arkadas yaa
Walla kızlar sinir oldum k. Bakamyın bunlar sinir boşalması
Kimse yanlış anlamasın
Sözüm takımdan dısarı
ben yaptım tarhanayı canım:)) 20 kilo kadar yapmısım da bol bol yapıp bıtıreım dıorumm:)
Kızlar Günaydınlar.... heryer de kar var burda tık yok. Ben cok severim kari yagmuru ins burayada yagar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?