Slm Mervişim hg tatlım hmmmm bu bilgi iyi oldu teyzeme gidince lazım olacak tşkler cnmmm bu arada ikinci olmuşsun bitanemmm tbrkler tatlı arkadaşım
Saolun canlarım inş bundan sonrası zorlamaz bni inşş 59 kılo bnm dönm noktam bi dönsemmmm :)))Mervecim bu arada yorumlarda okudum 2. olmuşsun galiba. yürekten tebrikler arkadaşım :) bi ara arasalım :) sesini özledim
kızlar merhabalar hepinize, nasılsınız görüşmeyeli?
bizim yolculuğumuz da umremiz de güzel geçti çokşükür, oraları dille anlatmanın imkanı yok anlatılmaz yaşanır bir ortam orası.. Allaha çokşükür gitmeyi görmeyi nasip etti..isteyen herkese oraları görmeyi nasip etsin, hem de genç yaşta.. zira oraları genç görmek çok daha farklı bence..
bugünden itibaren karatay beslenmeme geri döndüm. 57.7 gördüm gitmeden önce, çokşükür 600 700 gr bile olsa gidiyor her hafta. regl im de bugün sabah başladı, bu hafta çok zayıf çıkmayabilirim tartıda:) ama elimden geleni yapacağım..
2. olmuşuz tebrik ediyorum hepimizi:)
mervecim çok güldüm yazdıklarına:) çok haklısın.. bir haftada bir insan nasıl bu kadar ciddi kilolar verir benim de aklım almıyor, dyetisyene de gidiyormuş, ama hakkaten anlayamadım.. heleki senin dediğin gibi metabolizması bu kadar hızlı ise nasıl bu kadar ciddi kilo aldı diye ben de düşünmüştüm..
ama önemli olan yarışma değil, o sadece bizi motive ediyor, zayıf anlarımızda bizi uzak tutuyor cısslardan..biz kilolarımızı kalıcı verelim giden bi daha gelmesin de, varsın 2. 3. olalım ne önemi var.. ben tartıda eksi çıkmışsam kendime göre zaten başarmışım demektir.. hele bir de margarin gibi düşününce, mesela bu hafta 600 gr gitti 3 margarin kadar yağ gitti diye düşününce daha mutlu oluyorum..
canım tarhanayı nasıl yapıyorsun? dışarı sermeden evde sererek kurutabilir mi? ben de yapmak istiyorum da..
bizim yolculuğumuz da umremiz de güzel geçti çokşükür, oraları dille anlatmanın imkanı yok anlatılmaz yaşanır bir ortam orası.. Allaha çokşükür gitmeyi görmeyi nasip etti..isteyen herkese oraları görmeyi nasip etsin, hem de genç yaşta.. zira oraları genç görmek çok daha farklı bence..
bugünden itibaren karatay beslenmeme geri döndüm. 57.7 gördüm gitmeden önce, çokşükür 600 700 gr bile olsa gidiyor her hafta. regl im de bugün sabah başladı, bu hafta çok zayıf çıkmayabilirim tartıda:) ama elimden geleni yapacağım..
mervecim çok güldüm yazdıklarına:) çok haklısın.. bir haftada bir insan nasıl bu kadar ciddi kilolar verir benim de aklım almıyor, dyetisyene de gidiyormuş, ama hakkaten anlayamadım.. heleki senin dediğin gibi metabolizması bu kadar hızlı ise nasıl bu kadar ciddi kilo aldı diye ben de düşünmüştüm..
ama önemli olan yarışma değil, o sadece bizi motive ediyor, zayıf anlarımızda bizi uzak tutuyor cısslardan..biz kilolarımızı kalıcı verelim giden bi daha gelmesin de, varsın 2. 3. olalım ne önemi var.. ben tartıda eksi çıkmışsam kendime göre zaten başarmışım demektir.. hele bir de margarin gibi düşününce, mesela bu hafta 600 gr gitti 3 margarin kadar yağ gitti diye düşününce daha mutlu oluyorum..
canım tarhanayı nasıl yapıyorsun? dışarı sermeden evde sererek kurutabilir mi? ben de yapmak istiyorum da..
Saolun canlarım inş bundan sonrası zorlamaz bni inşş 59 kılo bnm dönm noktam bi dönsemmmm :)))
Cnm hoşgeldin allah kabul etsin ibadetini cok güsel bi duygu bilirim bundan sonra dahada özlersin hasret kalırsın bak gör
Valla canım acıkcası bu 3 kılo verme işime benden baska burdaki herkes kk daki kılo verenler yani ilginc buluyo adam 100 degil 130 degil 1.5 aydır 3. 3.5 veriyo anlamadım gitti
Neyse dedigin gibi canm biz kendimize bakalım
Gerisi boşta
Ama bole selerde adamın sinirini bozuyo dalga gecer gibi
Bide su war canm senin bilgin old düşünüyorum tecrüben var yani saat 5 te kalkıp gece 12 de yatan bi insanın metobolızması sence cok hızlı mı calısır
Uyku cok önmli degilmidir zayıflamada
merhaba canlarim..cikmadan bir selam vereyim dedim..
blue hos geldin cnm.özleik valla..cnm tartiyi bos ver sen,bu hafta fazla ciksana,öbür hafta toparlarsin...
banu d bazen basiyor,bazen basmiyor.artik keyfi nasil isterse
kayinvalieme gicez,cocuklari us yaptitip cikicam..artik aksama anca girebilirim..öpüyorum hepinizi
canım benim ben hastalıklara bitkilerle tedavi bölümü mezunuyum .. yorum yapmak istedim gerçekten müthiş etkisi olacağı kesin. diyet yaparken kullanıyorum bende özellikle damar tıkanıklığı kolestrol tansiyon içinde faydalı ... bence kendin için dene derim. bende getrdm memleketten bende pazartesi baslıcam adam akıllı .. ben yatıyorum kızlar iyi gecelerrr
ben yaptım tarhanayı canım:)) 20 kilo kadar yapmısım da bol bol yapıp bıtıreım dıorumm:)
Cok feci sekerli biseylere istegim vardi.valla kendime guvenemedim sabah kendi. Kendime yemin ettim abur cubur yememk icin
yakın olsak gönderirdim walla canım herkese dagıttım ben cok olunca:))İyi akşamlar kızlar
canımcım ben zaten elma sirkesini kendim yapıyorum ve salatalarımda bol bol kullanırım annemde akut böbrek yetmzliği var ona iyi gelirmi acaba diye sormuştum bu arkadaş akut böbrek yetmezliğini bu karışımla atlattığını yazmış yarar yapayım derken zarar vermeyeyim demiştim tşkler ilgin için
elleinse sağlık cnm bend ebugün yaptım dün sana söyleyince canım çekti
Hoşgeldin bluecum allah içine sindirsin tüm dualarını kabul etsin inş bize ettiğin dualar içn de çok tşkleraz gitsin öz gitsin kızlar takmayın arkadaşı
Aferim tatlımmm cıslara dayanmak zor ama kendimize hakim olacağız bitanemregl de olmuşsun bu hafta şişkinliğin olmaz tartıya olumlu yansır cnm
İyi gezmeler kaptancım
Mervecim sonuc cok guzel nolur hevesini kirmak icin soylemiyorum benim yaptigim hatayi yapma diye.bende de olmustu ilk hafta 2.5 kilo gitmisti sonraki hafta rahat rehavet tabi .ben 1 hafta sonra verdim diye gittim diyetisyene 1 kilo geri almistim dikkat et yine de arkadasim
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
yeşillikli omlet
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan zencefil çayı
6 zeytin
1 dilim peynir
1 domates
3 kuru kayısı
ÖĞLE :
tarçınlı 1 elma 1/2 ayva
AKŞAM:
tarhana çorbası 1 kase
3 ad içli köfte
1 bar.ayran
salata
SPOR:
60 dk karışık hızda yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan zencefil çayı
takviye olarak omega 3
yakın olsak gönderirdim walla canım herkese dagıttım ben cok olunca:))
Ahhhh içli köfteee ahhhh içli köfteee en çok sewdiğim seyyy allahım
Yha bn ikinci el bi koşu bandı almak istiyorum uygun fiyata kızlarr varmı bıle bildigini satan falan
Kızlar iyi akşamlar. .. blue bu arada hosbulduk canm Allah kabul etsin ibadetini inşallah bizlerede nasip olur gidip görmek. . Kizlar ben artık yarindan itibaren adam akıllı basliyorum esimde baslio yarin o yüzden rahatim artik :) bugun sabah kalktim sirkemi ictim ac karna sonra kalvaltiyi hazirladim esim patates kizartmasi istedi. Bende dedim siz bekleyin ben markete gideyim biraz yesillik alayim iste yesil sogan maydanoz roka ne bulduysam aldim sonra geldim(30 dk yürüyüş :) kahvaltida
1 dilim tahilli ekmek
1 dilim beyaz ekmek
Roka maydanoz yesilsogan domates salatalik
En fazla 5 tane patates kızartması
Yarim kibrit kutusu peynir
2 tane zeytin yedim
Saat 4 gibi sade nescafe
Ara da bitki cayi
Aksam 6 da 1.5 tabak manti :)
Bukadar :)
Yani bugün son gündü. . Special k aldim meyve aldim yarin adam akıllı basliyorum. Ya leslie yapmayi ozledim ins yarin yapabilirim.
Düşünmen bile yeterli tatlımmm ben de kendim yapıyorum tarhanamı tatlım
Kampanyaları takip etsen cnm gerçekten çok faydalı içli köfteyi rahatlıkla yiyebilirsinki diyette
haydi bakalım mantılarıda yemişsin ama son tabiki afiyetosun canım elbette vereceksin ama inşallahla maşallahla olmuyor ne yazıkki diminapıcizz yediğimizin yarısı hareketimizin iki katı
ne güzel söylemişsin kız .. :) şimdi oğlumu uyuttum kocamı uyuttum :) bitki cayımı koydum demlenmesini bekliyorum ..
ya kk da geziniyorum . ayça kaya nın diyet listesiyle zayıflayan olmuş baya.. not aldım denicem inşallah yarından itibaren
diyetisyen yani ordada demişler zaten diyetisyen sağlıksız bi d,yet programı vermez die. haftada 2 kilo tam benlik aslında bakalım faydasını görebilecekmıyım ?
Dene bakalım Mervecimmm inş faydasını görürsün tatlım
Düşünmen bile yeterli tatlımmm ben de kendim yapıyorum tarhanamı tatlım
Kampanyaları takip etsen cnm gerçekten çok faydalı içli köfteyi rahatlıkla yiyebilirsinki diyette
haydi bakalım mantılarıda yemişsin ama son tabiki afiyetosun canım elbette vereceksin ama inşallahla maşallahla olmuyor ne yazıkki diminapıcizz yediğimizin yarısı hareketimizin iki katı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?