Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Slm Mervişim hg tatlım hmmmm bu bilgi iyi oldu teyzeme gidince lazım olacak tşkler cnmmm bu arada ikinci olmuşsun bitanemmm tbrkler tatlı arkadaşım

Mervecim bu arada yorumlarda okudum 2. olmuşsun galiba. yürekten tebrikler arkadaşım :) bi ara arasalım :) sesini özledim
Saolun canlarım inş bundan sonrası zorlamaz bni inşş 59 kılo bnm dönm noktam bi dönsemmmm :)))

Cnm hoşgeldin allah kabul etsin ibadetini cok güsel bi duygu bilirim bundan sonra dahada özlersin hasret kalırsın bak gör

Valla canım acıkcası bu 3 kılo verme işime benden baska burdaki herkes kk daki kılo verenler yani ilginc buluyo adam 100 degil 130 degil 1.5 aydır 3. 3.5 veriyo anlamadım gitti

Neyse dedigin gibi canm biz kendimize bakalım
Gerisi boşta
Ama bole selerde adamın sinirini bozuyo dalga gecer gibi

Bide su war canm senin bilgin old düşünüyorum tecrüben var yani saat 5 te kalkıp gece 12 de yatan bi insanın metobolızması sence cok hızlı mı calısır
Uyku cok önmli degilmidir zayıflamada

Biz ve serdik ama cami actik canim 2 gunde cekti bizim ya mayalayarak yaptim icine krmizi bber domates sogan yogurt un maya koydum

merhaba canlarim..cikmadan bir selam vereyim dedim..
blue hos geldin cnm.özleik valla..cnm tartiyi bos ver sen,bu hafta fazla ciksana,öbür hafta toparlarsin...
banu d bazen basiyor,bazen basmiyor.artik keyfi nasil isterse

kayinvalieme gicez,cocuklari us yaptitip cikicam..artik aksama anca girebilirim..öpüyorum hepinizi

canım çok sağol, inşallah sana da kısmet olur tekrar gitmek..
o tempoda nasıl hayat sürüyor ben de anlamadım, sabah 5 te uyanan bir insanın öğlen bile uykusu gelmez mi, bu şekilde en fazla 3-5 gün gider, sonra da dediğin gibi metabolizma yavaşlar, yani benim de bilgim bu şekilde..ben haftaiçi arada keyif yapayım diye 1e kadar oturunca bile sersem gibi oluyorum gün içinde, ve inan iştahım açılıyor çok tuhaf bi şekilde.. ayrıca, haftada 3 kg verebilmek için 300 kg falan olmak gerek diye düşünüyorum ben..

sağol kaptanım, hepinize dua ettim topluca:)
Allah kabul etsin:)

Cok feci sekerli biseylere istegim vardi.valla kendime guvenemedim sabah kendi. Kendime yemin ettim abur cubur yememk icin

İyi akşamlar kızlar

canımcım ben zaten elma sirkesini kendim yapıyorum ve salatalarımda bol bol kullanırım annemde akut böbrek yetmzliği var ona iyi gelirmi acaba diye sormuştum bu arkadaş akut böbrek yetmezliğini bu karışımla atlattığını yazmış yarar yapayım derken zarar vermeyeyim demiştim tşkler ilgin için

ben yaptım tarhanayı canım:)) 20 kilo kadar yapmısım da bol bol yapıp bıtıreım dıorumm:)

elleinse sağlık cnm bend ebugün yaptım dün sana söyleyince canım çekti

Hoşgeldin bluecum allah içine sindirsin tüm dualarını kabul etsin inş bize ettiğin dualar içn de çok tşkler az gitsin öz gitsin kızlar takmayın arkadaşı
Cok feci sekerli biseylere istegim vardi.valla kendime guvenemedim sabah kendi. Kendime yemin ettim abur cubur yememk icin

Aferim tatlımmm cıslara dayanmak zor ama kendimize hakim olacağız bitanem regl de olmuşsun bu hafta şişkinliğin olmaz tartıya olumlu yansır cnm

İyi gezmeler kaptancım

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
yeşillikli omlet
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan zencefil çayı
6 zeytin
1 dilim peynir
1 domates
3 kuru kayısı

ÖĞLE :
tarçınlı 1 elma 1/2 ayva

AKŞAM:
tarhana çorbası 1 kase
3 ad içli köfte
1 bar.ayran
salata

SPOR:
60 dk karışık hızda yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik

SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan zencefil çayı
takviye olarak omega 3

yakın olsak gönderirdim walla canım herkese dagıttım ben cok olunca:))

Canm benm saol. İnşallah bu sefer hedeflerime ulasicam . Yani inşallah diyorum :)

Ahhhh içli köfteee ahhhh içli köfteee en çok sewdiğim seyyy allahım
Yha bn ikinci el bi koşu bandı almak istiyorum uygun fiyata kızlarr varmı bıle bildigini satan falan

Kızlar iyi akşamlar. .. blue bu arada hosbulduk canm Allah kabul etsin ibadetini inşallah bizlerede nasip olur gidip görmek. . Kizlar ben artık yarindan itibaren adam akıllı basliyorum esimde baslio yarin o yüzden rahatim artik :) bugun sabah kalktim sirkemi ictim ac karna sonra kalvaltiyi hazirladim esim patates kizartmasi istedi. Bende dedim siz bekleyin ben markete gideyim biraz yesillik alayim iste yesil sogan maydanoz roka ne bulduysam aldim sonra geldim(30 dk yürüyüş :) kahvaltida
1 dilim tahilli ekmek
1 dilim beyaz ekmek
Roka maydanoz yesilsogan domates salatalik
En fazla 5 tane patates kızartması
Yarim kibrit kutusu peynir
2 tane zeytin yedim
Saat 4 gibi sade nescafe
Ara da bitki cayi
Aksam 6 da 1.5 tabak manti :)
Bukadar :)
Yani bugün son gündü. . Special k aldim meyve aldim yarin adam akıllı basliyorum. Ya leslie yapmayi ozledim ins yarin yapabilirim.

yakın olsak gönderirdim walla canım herkese dagıttım ben cok olunca:))

Düşünmen bile yeterli tatlımmm ben de kendim yapıyorum tarhanamı tatlım
Ahhhh içli köfteee ahhhh içli köfteee en çok sewdiğim seyyy allahım
Yha bn ikinci el bi koşu bandı almak istiyorum uygun fiyata kızlarr varmı bıle bildigini satan falan

Kampanyaları takip etsen cnm gerçekten çok faydalı içli köfteyi rahatlıkla yiyebilirsinki diyette

haydi bakalım mantılarıda yemişsin ama son tabiki afiyetosun canım elbette vereceksin ama inşallahla maşallahla olmuyor ne yazıkki dimi napıcizz yediğimizin yarısı hareketimizin iki katı

ne güzel söylemişsin kız .. :) şimdi oğlumu uyuttum kocamı uyuttum :) bitki cayımı koydum demlenmesini bekliyorum ..

ya kk da geziniyorum . ayça kaya nın diyet listesiyle zayıflayan olmuş baya.. not aldım denicem inşallah yarından itibaren
diyetisyen yani ordada demişler zaten diyetisyen sağlıksız bi d,yet programı vermez die. haftada 2 kilo tam benlik aslında bakalım faydasını görebilecekmıyım ?

Dene bakalım Mervecimmm inş faydasını görürsün tatlım

Kızlar nasılsınız swetcım canm içli kofte bıldıgımız izmir usulu hani onu rahtca yıyebılırmıyız
Bn ewde kendim yapıyorum kızartmalı olandan
Kalorisi azmı
Canm kampanyaları nerden takıp edıcem biraz yardım cı olsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…