Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bende kendim yapıyorum canım yalnız kızartmıyorum haşlayıp üzerine tereyağı gezdiriyorum internetten alışveriş yapıyorsan alışveriş sitelerinde bazen kampanyalar oluyor ben hepsiburada. com dan almıştım 2 sene önce çok uygundu ve taksitle almıştım

Bugun
Sabah karısık kızartma iki tane pattis 1 patlıcan bir kabak bir havuc bir domates dılım bunlar tabıkı
Has yarım yumurta yuyemedıgım için tam olmadı
Bir catal helva
Bir catal peynir
3 tane zeytin
Cay 3 küçk
Ögle
Specıal k
Elma
Aksam
Mercimek corbası
Kepeklı 3 yk makarna
Bir kase yogurt
Salata
Bugunde spor yaptım
Leslie yok
Sabah 25 dk yürüyüs
Aksam 30 ar mekik ve şınav
Bel bacak egzersizi 15 den 3 er ser

Hmm ne kadar almıştın aa bende bakayım bi hepsiburadaya

menün çok güzel kkızartmayı kahvaltıda yediğin için yakmışsındır her zamanki gibi gzüel bir menü

Canm cok istıyorum şu katlanılanlardan bide bnm yürüyüş yapmam lazımmış
Hap kullanamıyorum cok yan etkısını yasıyorum
Doktorum en günde 1 saat yürüyüş dedi
Pkom için bakalım ne olacak işte büyük alamam cünkü ewim küçük ama katlanılandan alırsam belki rahat ederim

katlanılanlarını bilmiyorum canım benimki bir çekyat kadar yer tutuyor baya büyük ama gerçekten her zaman lazım bizlere sağlık açısından sana çok faydası olacağına eminim

Günaydın kızlar
Herkese güsel saglıklı huzurlu mutlu bir hafta diliyorum
Eşimi işe ugurladım işlerimi bitirdim kızm uyanınca bi silip süpürcm
Bi tek onlar kaldı
O arada bı bakayım takıma dedım
İnş hepiniz yeni gune mutlu ve güsel baslarsınız

nasıl tatlım bızede soyle senya:)

Günaydın herkese.

Kaptancığımmm.

Sınav nedeniyle bu hafta Perşembe cuma izinli olacağımdan işyerinde çok yoğunum. Kaptancım günlük 5 mesaj zorunluluğu var kurallar gereği biliyorum ama bu haftalık bu kuraldan muaf tutulmam mümkün mü ?
Elimden geldiğince girmeye çalışacağım.

kısceler gunaydın sız ebısey sorucam ya
rabbım nasıp ederse bebek tedavısıne baslıyacagız benım spor yaparken neye dıkkat etmem gerekıyo bılenınız varmı

Günaydın kızlar...

Dün bir karar aldm ve spor salonuna yazılmaya karar verdim kendim evde yapamıyorum 1 gün yapsam ertesi gün yapamıyorum geçen yılda gitmiştim, hem de çok sosyal bir yaşantım yok, stres atarım değişiklik olur diye de düşünüyorum. Bu hafta gidip yazılıcam :)

bluecum hosgeldin Allah kabul etsin.dualar için saolasın canım
gamze bekarlıgın tadını cıkar.öyle bir imkanın varsa hiç kaçırma.
eda Allah yardımcın olsun tatlım.ben mezun olalı 7 sene oldu hala o sınavlar rüyalarımda.zaten kurtulamadım derslerden.
banucum koşu bandımı o altis olan.memnunmusun.resmini eklesene görelim.
merve sen hep erkencimisin..başkası olsa kızı uyurken hoppp yataga geri yatardı.o başkasıda benimama zaten benim bir uyusa diğeri uyumuyor.

Günaydinlar....

musmutlu bir hafta olsun heimiz icin

yediklerimi yazayim hemen

cuma

2 dl ekmek,az yumurta,cay

ögle
1 tabak isanak yogurtlu

ara
1 mandalina

aksam
3 kasik pilav,3 kasik patlican türlüsü

su hatirlamiyorum
sor
lesillie 3 ml

c.tesi

sabah
1 dl ekmek,menemen

ögle
isardayim,yemeik birsey
aksam
3 kasik bulgur ilavi,1 sosis
su
1,5 lt
sor
yok(cok yürüüm ama carsia)

pazar
sabah
1 krep,peynir
ögle
1 kase yayla corbasi,salata
aksam
1 l börek,1 kase mercimek corbasi,salata
su
3 lt
sor
yok

bu hafta mutlaka 1.olmaliyiz kizlar...küserim yoksa

edacigim bu hafta sinav haftan olugunan 35 mesaj kuralini ihlal eebiliriz senin icin..umarim cok güzel gecer sinavlarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…