Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar
elif şafak ın iskender romanını okuyordum 1-2 haftadır, yoğunluk nedeniyle kısım kısım okuyabiliyordum bugün bitirdimde etkisinden kurtulamadım.. çok güzel yazıyor bu kadın ya, bayılıyorum tarzına. hikaye muhteşemdi ve içimi acıttı resmen.. tavsiye ederim roman okumayı sevenlere..

kısceler gunaydın sız ebısey sorucam ya
rabbım nasıp ederse bebek tedavısıne baslıyacagız benım spor yaparken neye dıkkat etmem gerekıyo bılenınız varmı

canım bence bunu doktoruna danış, burada yanlış bilgilendirme olmasın..

canım valla imkanın varsa en güzeli.. çok rahatlatıyor ve mecburiyet olunca da etkili oluyor, ben de nişanlıyken bi ara gitmiştim de süperdi gerçekten..

dünki menüm:

sabah:klasik karatay kahvaltısı (1 haşlanmış yumurta)

arada: 1 bardak süt, yarım elma yarım nar

akşam: balık, meze, 1 dilim ekmek, 1 dilimden fazla olmamıştır inşallah ama dayanamadım salatalarla beraber yedim..

su: 2,5 lt
spor: yok
1er fincan yeşilçay, beyaz çay, siyah çay

relgim başlıyor ama başım felaket ağrıyor adetin etkisiyle.. sanırım hafif de üşüttüm, çok kötüyüm kızlar bugün, iş yapacak takatim yok neyseki acil iş de yok..

Slm canm ewet genelde hastalık falan olmassa boyleyım bn kızım ı yurken hemen ewe girişiyorum ki kızım uyanınca rahat rahat onla ilgileneyim
Ewet bi yerde bi dagınıklık olsa sankı ew corba gibiymiş gibi geliyo bana bilmiyorum neden
Ewde kalmaya basladıktan sonra olmaya basladı;(
Canlarım ewimi işinide bitirdim
Hava güneşli ama cok soguk
Yha kızlar bende spor salonuna yazılmak cok istiyorum ama cocuk var nasıl olcak hiç bilmiyorum
Ewe koşu bandı almayıda düşünüyorum bi kac tane buldum internetten indirimde swetcmin tavsiyesiyle aksam eşime göstericem bakalım

Canm eger bulabılırsen biberiye iç
Adet agrılarına bas agrılarına cok iyi geliyor tawsiye ederim
Ben kendim özellikle regl dönemlerimde olmadan ve olunca kullanıyorum
Gercekten cok faydası var
Geçmiş olsun canm

rabbım nasıp ederse bebek tedavısıne baslıyacagız benım spor yaparken neye dıkkat etmem gerekıyo bılenınız varmı
Canm bunu doktoruna danış bnce bebek tedavisi bu yani o yusden doktorun seni dogru yonlendırecektır
Günaydın canm
Kararın süper vaktın varsa hiç durma derim bak bnde istiyorum ama bnm bücür cadım engel bana
Kimseyede bırakamam
Kaptan menüler biraz düzensiz gibi ama bu hafta ayarlarsın
Krep börek falan sosis pilav .............
Bu arada herkese Günaydın larrrr
Sanada günaydın tatlım
Nasılsın bakalım ayca kayayı uygulamaya basladın mı

Canlarım bnm bn bir yeşilçay içeyim
Buyrun sizde
Ondan sonra spor yapıcam ewde mekik sınav bel bacak egzersizi
Leslie yapmaktan sıkıldım galiba ewde kendim müzik açıp 1 saate yakın düzenli spor yapıcam
Kılo verince vucudumda sarkmalar oldu
Sanırım jıllıana baslamanın vaktı geldi

Allahım inş su kosu bandını alırım yha affff

afiyet olsun cnm..tesekkürler
günayin
hemen bakiyorum cnm..
günayin cnm..ualarin icin tesekkür eerim cnm..Allah ibaetini kabul etsin

afiyet olsun cnm..benece güzel olmus
buaa cok soguk..isari cikilacagi yok yani
evet cnm ck engesiz olu..hafta sonu eve olmaigim ne kaarda belli oluyor
cok enerjiksin cnm ya...masallah
günayin cnm..bencee kendi oktorunla konusman en ogrusu olacaktir..insallah hayirli haberlerle gelirsin buraya
süer haber bu...ahaa citir olcan esene
herkese günaydınn..
günayin oktorcugum
o birilerinen birie benim
cocukmu uyuu sicacik yatakta kalir gözüm,bende fazla göz göze bakismayi sevmem ve kavusuruz yatakla

Bene oglum uyuyorken temizligimi yaptim,cocuklarin ögle yemegini hazirlaim,simide onu inireyim..gelmek üzereler kuzularim...neresiniz yahu,ne sessiz kalmis topikk.hai su icelim bari

Canm ütülencek camasırım cıktı
Onları ütüleyim güzelce yerleştirieyim
Eşim aksama mantı istiyo bakalım ne yapacagım
Abartmadan yesem bişi olmaz diye düşünüyorum zaten saat 6 6:30 gibi yiyoruz o saatten sonrada bişi yemem diye düşünüyorum
Ütüden sonra markete gidip deterjan alısverişi yapmam lazım yarın aksam camlarımı silcem
Perdelerii yıkayıp temiz temiz kışa girerim diye düşünüyorum
Şimdiiiiii baslayayım ütüye
Bismilla h deyip

Tünaydın kızlar
içişleri dışişleri bitti spor kaldı onuda yaptımmı tamamdır

Çok tşkler bitanemmmm amin tatlım hepimiz için gzüel bir gün olur inş
inş koşu bandını uygun fiyata alabilirsin cnm
enerjine hayranım mantıyı abartmadan ye cnm bu enerjiyle yakarsın senden şüphem yok kolay gelsin ütüyü hiç sevmiyorum nedense

Tünaydınnn tatlımmmm sınavlarında başarılar canımmm

Çok güzel bir karar Noracımmm daha disiplinli yaparsın bencede çok iyi yapmışsın cnmm

herkese günaydınn..

Tünaydınnnn canımmmm

hemen çekip ekleyeyim cnm geçmiş bittikten sonra

Tünaydın kaptancımmm menüler süperrrk ama o cıslarda olmasaydı keşke inşallah bu hafta birinci oluruz yeterki sen küsme

Tünaydınnnn Mervişimm

Tünaydınnn bluecumm bu ara bende bıraktım kitap okumayı başlasam iyi olacak

menün çok güzel canım geçmiş olsun

Son düzenleme:

Basladim tatlim sabah kalvatimi yaptim komsuda bi kahve ictim. Simdi oglumu doyurup yatircam sonra bakicaz bisiler yiyip leslie yapasim var :)

Ahhhh içli köfteee ahhhh içli köfteee en çok sewdiğim seyyy allahım
Yha bn ikinci el bi koşu bandı almak istiyorum uygun fiyata kızlarr varmı bıle bildigini satan falan

Ben benimkini satayim canim 1500 e aldim aama kullanamadim bi turlu..

Ya sabahtan beri doktordayiz kasiklarimda agri wardi yumurtaliklarimda iltihaplanma warmis ve bayaa sarmis cok sukurki boynumdaki duzlesme okadar kotu deilmis falann canim ckti eve bi geldim internet yok genel sorunmus bugunlerde cok sık gidio bizim gibi ttnetle sorun yasayan varmi yaa

Menumu paylasayim bende

Sabah
2 dilim kepek ekmegine peynirli tost
Cay
Domates

Ara
2kayisi
2ceviz

Ogle
1dilim ekmk
Tarhana corbasi
Yogurt

Ara
Portakal

Aksam
İzgara tavuk 2 parca
Salata
2kasik pilav
1 dilim ekmek

Su 2lt. (Dr arttirmami soyledi)
Spor 1saat yuruyus

Yaa bende sinava gircem ama ders calisasim yok kalcam herhaldee((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…