kısceler gunaydın sız ebısey sorucam ya
rabbım nasıp ederse bebek tedavısıne baslıyacagız benım spor yaparken neye dıkkat etmem gerekıyo bılenınız varmı
Günaydın kızlar...
Dün bir karar aldm ve spor salonuna yazılmaya karar verdimkendim evde yapamıyorum 1 gün yapsam ertesi gün yapamıyorum geçen yılda gitmiştim, hem de çok sosyal bir yaşantım yok, stres atarım değişiklik olur diye de düşünüyorum. Bu hafta gidip yazılıcam :)
bluecum hosgeldin Allah kabul etsin.dualar için saolasın canım
gamze bekarlıgın tadını cıkar.öyle bir imkanın varsa hiç kaçırma.
eda Allah yardımcın olsun tatlım.ben mezun olalı 7 sene oldu hala o sınavlar rüyalarımda.zaten kurtulamadım derslerden.
banucum koşu bandımı o altis olan.memnunmusun.resmini eklesene görelim.
merve sen hep erkencimisin..başkası olsa kızı uyurken hoppp yataga geri yatardı.o başkasıda benimama zaten benim bir uyusa diğeri uyumuyor.
dünki menüm:
sabah:klasik karatay kahvaltısı (1 haşlanmış yumurta)
arada: 1 bardak süt, yarım elma yarım nar
akşam: balık, meze, 1 dilim ekmek, 1 dilimden fazla olmamıştır inşallah ama dayanamadım salatalarla beraber yedim..
su: 2,5 lt
spor: yok
1er fincan yeşilçay, beyaz çay, siyah çay
relgim başlıyor ama başım felaket ağrıyor adetin etkisiyle.. sanırım hafif de üşüttüm, çok kötüyüm kızlar bugün, iş yapacak takatim yok neyseki acil iş de yok..
Canm bunu doktoruna danış bnce bebek tedavisi bu yani o yusden doktorun seni dogru yonlendırecektırkısceler gunaydın sız ebısey sorucam ya
rabbım nasıp ederse bebek tedavısıne baslıyacagız benım spor yaparken neye dıkkat etmem gerekıyo bılenınız varmı
Günaydın canmGünaydın kızlar...
Dün bir karar aldm ve spor salonuna yazılmaya karar verdimkendim evde yapamıyorum 1 gün yapsam ertesi gün yapamıyorum geçen yılda gitmiştim, hem de çok sosyal bir yaşantım yok, stres atarım değişiklik olur diye de düşünüyorum. Bu hafta gidip yazılıcam :)
Kaptan menüler biraz düzensiz gibi ama bu hafta ayarlarsınGünaydinlar....
musmutlu bir hafta olsun heimiz icin
yediklerimi yazayim hemen
cuma
2 dl ekmek,az yumurta,cay
ögle
1 tabak isanak yogurtlu
ara
1 mandalina
aksam
3 kasik pilav,3 kasik patlican türlüsü
su hatirlamiyorum
sor
lesillie 3 ml
c.tesi
sabah
1 dl ekmek,menemen
ögle
isardayim,yemeik birsey
aksam
3 kasik bulgur ilavi,1 sosis
su
1,5 lt
sor
yok(cok yürüüm ama carsia)
pazar
sabah
1 krep,peynir
ögle
1 kase yayla corbasi,salata
aksam
1 l börek,1 kase mercimek corbasi,salata
su
3 lt
sor
yok
bu hafta mutlaka 1.olmaliyiz kizlar...küserim yoksa
edacigim bu hafta sinav haftan olugunan 35 mesaj kuralini ihlal eebiliriz senin icin..umarim cok güzel gecer sinavlarin
Sanada günaydın tatlımBu arada herkese Günaydın larrrr
afiyet olsun cnm..tesekkürlerCanlarım bnm bn bir yeşilçay içeyim
Buyrun sizde
Ondan sonra spor yapıcam ewde mekik sınav bel bacak egzersizi
Leslie yapmaktan sıkıldım galiba ewde kendim müzik açıp 1 saate yakın düzenli spor yapıcam
Kılo verince vucudumda sarkmalar oldu
Sanırım jıllıana baslamanın vaktı geldi
Allahım inş su kosu bandını alırım yha affff
günayinBu arada herkese Günaydın larrrr
hemen bakiyorum cnm..MEDYA GALERİ » Videolar » DR AYÇA KAYA TRT İYİ FİKİR 27 KASIM 2013 PSİKOLOJİK ŞİŞMANLIK | kısceler bence bı ızleyın:9
günayin cnm..ualarin icin tesekkür eerim cnm..Allah ibaetini kabul etsingünaydın kızlar
elif şafak ın iskender romanını okuyordum 1-2 haftadır, yoğunluk nedeniyle kısım kısım okuyabiliyordum bugün bitirdimde etkisinden kurtulamadım.. çok güzel yazıyor bu kadın ya, bayılıyorum tarzına. hikaye muhteşemdi ve içimi acıttı resmen.. tavsiye ederim roman okumayı sevenlere..
canım bence bunu doktoruna danış, burada yanlış bilgilendirme olmasın..
afiyet olsun cnm..benece güzel olmusdünki menüm:
sabah:klasik karatay kahvaltısı (1 haşlanmış yumurta)
arada: 1 bardak süt, yarım elma yarım nar
akşam: balık, meze, 1 dilim ekmek, 1 dilimden fazla olmamıştır inşallah ama dayanamadım salatalarla beraber yedim..
su: 2,5 lt
spor: yok
1er fincan yeşilçay, beyaz çay, siyah çay
relgim başlıyor ama başım felaket ağrıyor adetin etkisiyle.. sanırım hafif de üşüttüm, çok kötüyüm kızlar bugün, iş yapacak takatim yok neyseki acil iş de yok..
buaa cok soguk..isari cikilacagi yok yaniSlm canm ewet genelde hastalık falan olmassa boyleyım bn kızım ı yurken hemen ewe girişiyorum ki kızım uyanınca rahat rahat onla ilgileneyim
Ewet bi yerde bi dagınıklık olsa sankı ew corba gibiymiş gibi geliyo bana bilmiyorum neden
Ewde kalmaya basladıktan sonra olmaya basladı;(
Canlarım ewimi işinide bitirdim
Hava güneşli ama cok soguk
Yha kızlar bende spor salonuna yazılmak cok istiyorum ama cocuk var nasıl olcak hiç bilmiyorum
Ewe koşu bandı almayıda düşünüyorum bi kac tane buldum internetten indirimde swetcmin tavsiyesiyle aksam eşime göstericem bakalım
evet cnm ck engesiz olu..hafta sonu eve olmaigim ne kaarda belli oluyorCanm bunu doktoruna danış bnce bebek tedavisi bu yani o yusden doktorun seni dogru yonlendırecektır
Günaydın canm
Kararın süper vaktın varsa hiç durma derim bak bnde istiyorum ama bnm bücür cadım engel bana
Kimseyede bırakamam
Kaptan menüler biraz düzensiz gibi ama bu hafta ayarlarsın
Krep börek falan sosis pilav .............
Sanada günaydın tatlım
Nasılsın bakalım ayca kayayı uygulamaya basladın mı
cok enerjiksin cnm ya...masallahGünaydın kızlar
Herkese güsel saglıklı huzurlu mutlu bir hafta diliyorum
Eşimi işe ugurladım işlerimi bitirdim kızm uyanınca bi silip süpürcm
Bi tek onlar kaldı
O arada bı bakayım takıma dedım
İnş hepiniz yeni gune mutlu ve güsel baslarsınız
günayin cnm..bencee kendi oktorunla konusman en ogrusu olacaktir..insallah hayirli haberlerle gelirsin burayakısceler gunaydın sız ebısey sorucam ya
süer haber bu...ahaa citir olcan eseneGünaydın kızlar...
günayin oktorcugumherkese günaydınn..
o birilerinen birie benimbluecum hosgeldin Allah kabul etsin.dualar için saolasın canım
gamze bekarlıgın tadını cıkar.öyle bir imkanın varsa hiç kaçırma.
eda Allah yardımcın olsun tatlım.ben mezun olalı 7 sene oldu hala o sınavlar rüyalarımda.zaten kurtulamadım derslerden.
banucum koşu bandımı o altis olan.memnunmusun.resmini eklesene görelim.
merve sen hep erkencimisin..başkası olsa kızı uyurken hoppp yataga geri yatardı.o başkasıda benimama zaten benim bir uyusa diğeri uyumuyor.
Günaydın kızlar
Herkese güsel saglıklı huzurlu mutlu bir hafta diliyorum
Eşimi işe ugurladım işlerimi bitirdim kızm uyanınca bi silip süpürcm
Bi tek onlar kaldı
O arada bı bakayım takıma dedım
İnş hepiniz yeni gune mutlu ve güsel baslarsınız
Günaydın herkese.
Kaptancığımmm.
Sınav nedeniyle bu hafta Perşembe cuma izinli olacağımdan işyerinde çok yoğunum. Kaptancım günlük 5 mesaj zorunluluğu var kurallar gereği biliyorum ama bu haftalık bu kuraldan muaf tutulmam mümkün mü ?
Elimden geldiğince girmeye çalışacağım.
Günaydın kızlar...
herkese günaydınn..
Günaydinlar....
musmutlu bir hafta olsun heimiz icin
yediklerimi yazayim hemen
cuma
2 dl ekmek,az yumurta,cay
ögle
1 tabak isanak yogurtlu
ara
1 mandalina
aksam
3 kasik pilav,3 kasik patlican türlüsü
su hatirlamiyorum
sor
lesillie 3 ml
c.tesi
sabah
1 dl ekmek,menemen
ögle
isardayim,yemeik birsey
aksam
3 kasik bulgur ilavi,1 sosis
su
1,5 lt
sor
yok(cok yürüüm ama carsia)
pazar
sabah
1 krep,peynir
ögle
1 kase yayla corbasi,salata
aksam
1 l börek,1 kase mercimek corbasi,salata
su
3 lt
sor
yok
bu hafta mutlaka 1.olmaliyiz kizlar...küserim yoksa
edacigim bu hafta sinav haftan olugunan 35 mesaj kuralini ihlal eebiliriz senin icin..umarim cok güzel gecer sinavlarin
Bu arada herkese Günaydın larrrr
günaydın kızlar
elif şafak ın iskender romanını okuyordum 1-2 haftadır, yoğunluk nedeniyle kısım kısım okuyabiliyordum bugün bitirdimde etkisinden kurtulamadım.. çok güzel yazıyor bu kadın ya, bayılıyorum tarzına. hikaye muhteşemdi ve içimi acıttı resmen.. tavsiye ederim roman okumayı sevenlere..
canım bence bunu doktoruna danış, burada yanlış bilgilendirme olmasın..
Canm bunu doktoruna danış bnce bebek tedavisi bu yani o yusden doktorun seni dogru yonlendırecektır
Günaydın canm
Kararın süper vaktın varsa hiç durma derim bak bnde istiyorum ama bnm bücür cadım engel bana
Kimseyede bırakamam
Kaptan menüler biraz düzensiz gibi ama bu hafta ayarlarsın
Krep börek falan sosis pilav .............
Sanada günaydın tatlım
Nasılsın bakalım ayca kayayı uygulamaya basladın mı
Ahhhh içli köfteee ahhhh içli köfteee en çok sewdiğim seyyy allahım
Yha bn ikinci el bi koşu bandı almak istiyorum uygun fiyata kızlarr varmı bıle bildigini satan falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?