Bi su getirenim yoook agrim war cikamiorum yataktaaanKizlar sular benden haydi bakim icin
Ben benimkini satayim canim 1500 e aldim aama kullanamadim bi turlu..
Ya sabahtan beri doktordayiz kasiklarimda agri wardi yumurtaliklarimda iltihaplanma warmis ve bayaa sarmis cok sukurki boynumdaki duzlesme okadar kotu deilmis falann canim ckti eve bi geldim internet yok genel sorunmus bugunlerde cok sık gidio bizim gibi ttnetle sorun yasayan varmi yaa
Geçmiş olsun cnm ben ttnetten superonline a geçtim ttnet saç baş yolduruyordu bana menün güzel canım ekmekler azalmış çok sevindim oyyy kıyamam sana ben getireyim bitanem suyunu
Eki Görüntüle 889001
Eki Görüntüle 889002
Eki Görüntüle 889004
Saol canimm walla banada fenalik getirdi bu ttnet yaa telden Zor oluo gecmisi takip etmek..
Canim senin yuruyus bandin cok iyimis yaa uygunmustaa kaziklannmisiz biz evkurdan:))
Su kemer ise yariomu canim ya ben taktirmadimda kullanmadimda yariosa taktiraim esime
Hakkinda hayirlisi olsun cnm ins. Sana da nasip olurkısceler gunaydın sız ebısey sorucam ya
rabbım nasıp ederse bebek tedavısıne baslıyacagız benım spor yaparken neye dıkkat etmem gerekıyo bılenınız varmı
selamlar güzellikler..nasilsiniz..ben iyiyim simdilik ama tarti beni fazla cikardi..hain tarti bana kasti var galiba..cumaya kaar toparlarim insallah..gecmis yapayim ben,geliyorum
Cumaya 72 olmaliyimm suan odemlerimle 73.5 im olur dimi. Yaaaa. Olmak zorunda
kolay gelsin mervemCanm ütülencek camasırım cıktı
Onları ütüleyim güzelce yerleştirieyim
Eşim aksama mantı istiyo bakalım ne yapacagım
Abartmadan yesem bişi olmaz diye düşünüyorum zaten saat 6 6:30 gibi yiyoruz o saatten sonrada bişi yemem diye düşünüyorum
Ütüden sonra markete gidip deterjan alısverişi yapmam lazım yarın aksam camlarımı silcem
Perdelerii yıkayıp temiz temiz kışa girerim diye düşünüyorum
Şimdiiiiii baslayayım ütüye
Bismilla h deyip
iyi aksamlar cnmTünaydın kaptancımmm menüler süperrrk ama o cıslarda olmasaydı keşke inşallah bu hafta birinci oluruz yeterki sen küsme
bene istiyorum spor yapmak..hemen yapayim bariBasladim tatlim sabah kalvatimi yaptim komsuda bi kahve ictim. Simdi oglumu doyurup yatircam sonra bakicaz bisiler yiyip leslie yapasim var :)
cok gecmisolsun caglacigim..acil sifalar iliyorum cnmBen benimkini satayim canim 1500 e aldim aama kullanamadim bi turlu..
Ya sabahtan beri doktordayiz kasiklarimda agri wardi yumurtaliklarimda iltihaplanma warmis ve bayaa sarmis cok sukurki boynumdaki duzlesme okadar kotu deilmis falann canim ckti eve bi geldim internet yok genel sorunmus bugunlerde cok sık gidio bizim gibi ttnetle sorun yasayan varmi yaa
e bu süper olmus..masallah cnm,sen böyle devam et bak nasil süzülüyorsunMenumu paylasayim bende
Sabah
2 dilim kepek ekmegine peynirli tost
Cay
Domates
Ara
2kayisi
2ceviz
Ogle
1dilim ekmk
Tarhana corbasi
Yogurt
Ara
Portakal
Aksam
İzgara tavuk 2 parca
Salata
2kasik pilav
1 dilim ekmek
Su 2lt. (Dr arttirmami soyledi)
Spor 1saat yuruyus
hemen iciyorum sevilayimKizlar sular benden haydi bakim icin
benimki simi ancak 1 olmustur..bu gün su icmeim,yatana kaar 2 olursa iyiirBenim suyum 1 lt yi gecti 1.5 e az kaldi ya sizin
ay cnmsin ya,annen yakin egilmi..bi arasan hemen gelir benceBi su getirenim yoook agrim war cikamiorum yataktaaan
süpermis cnm..benime koyacak yerim yok.bahceli ev alirsan borum katina 1 oayi spor oasi yapacagim ama önce evi almamiz lazimGeçmiş olsun cnm ben ttnetten superonline a geçtim ttnet saç baş yolduruyordu bana menün güzel canım ekmekler azalmış çok sevindim oyyy kıyamam sana ben getireyim bitanem suyunu
Eki Görüntüle 889001
Eki Görüntüle 889002
Eki Görüntüle 889004
mervecigim senin enerjine hayranim inanki..sana süpersonic merve iyesim varEweet ütülerde bitti
Markette alışwrişte bitti
Aksama zaten mantı var
Sarımsaklı yogurdumu hazırlayıp dolabıma koydum
Şimdi bi türk kahvesi zamanı
Canm cok güsel kosu bandın swetcim
Gercekten işe yaradıgına eminim
Eşimi aradım soyledim tmm aksam netten bakarız canm dedim
Eşim kendi içinde istiyor biraz
Adam az bi göbek çıktımı bir hafta diyet yapıyo cok güsel dengeliyo eşime o konuda hayranım
Yazın beraber yürüyorduk şimdi soguk oda bnde cıkamıyoruz
Canm netten baktım uygun fıyata cok gusel bantlar var
299 tl bile var manyetikmiş o nasıl oluyosa
Gerçi bn bitane begwndim
Bisiklet twister hediyeli 699 tl 12 taksit yapılıyo cok iyi bişi bnce sizce
masallah cnmHadi kizlar benim suyum 2. Lt oldu yatana kadar hedef 3 lt
insallah cnm.ben regl olugum hafta 1,1 kg vermistim..regl kilo vermeye engel egilmis,bunu ögrenm is olumKaptancim sorma ya dun sabah regl oldum.bugun sabah tartildim tAm 1 kilo arti cikti.cumaya kadar ins bu odemleri atarim
süpersin mervecigimcnm sen 14.takima listeye alinmamistin emi..aliniysan hangi etapta ne sebeple yarismaan ayrilin merak ettim..kızlar selamlar.. yemeğimi yaptım bitki çayı yaptım kendime onu içicem ... bu arada bugunum mükemmmeeeeel geçti .. aksam yemegide geçsin yazıcam :) bu cuma bildirim yapıcam ama listeye gecmicek haftaya gececkmı kaptancığım ?
iki hafta sonra mı geciodu ona göre hırsımı arttırcam da :)
canm benm bende suan 74.300 çıkıyorum benim hedefim 72 olmak bi ihtimal ben olabılırım de sen kesin olursun :)
Zordegil cnm merak ettim seni bugun ilk gunundu nasil gecti
Afiyet olsun cnm,aksama bence 3 köfte e yiyebilirsin veya 1 parca izgara tavuk hem sonra acikmazsinteşekkürler canm ilgin için ... mükemmel geçti ..ben bugünkü menumu yazzayım bari hem nasıl geçmiş bak sende ::)
sabah: 1 dilim cavdar ekmeği
1 adet haşlanmış yumurta
roka maydanoz domates salatalık
1 bardak sekersiz cay
ara : 1 fincan turk kahvesi
öğlen : 1 kase yoğurt
1 kase tarhana çorbası
ara : bitki çayı
akşam : eşim gelmedi yemedim ama hafif geçirmeyi düşünüyorum salata yoğurt gibi :)
cumaya 72 olursam süper olacak bence bunu deneybiliriz tatlı bi yarış yapalım mı ? :) sen benden 1 kilo eksiksin ama olsun ... amaç farklı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?