Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Geçmiş olsun cnm ben ttnetten superonline a geçtim ttnet saç baş yolduruyordu bana menün güzel canım ekmekler azalmış çok sevindim oyyy kıyamam sana ben getireyim bitanem suyunu

Son düzenleme:
Saol canimm walla banada fenalik getirdi bu ttnet yaa telden Zor oluo gecmisi takip etmek..
Canim senin yuruyus bandin cok iyimis yaa uygunmustaa kaziklannmisiz biz evkurdan:))

cepten hakikaten çok zor tatlım ben beceremiyorum superonline altyapısı varsa geçebilirsin cnm . ben çok memnunum 2 senedir tık demedi 10 günde bir yağlıyorum gerçekten tavsiye ederim

Son düzenleme:
Su kemer ise yariomu canim ya ben taktirmadimda kullanmadimda yariosa taktiraim esime

Eweet ütülerde bitti
Markette alışwrişte bitti
Aksama zaten mantı var
Sarımsaklı yogurdumu hazırlayıp dolabıma koydum
Şimdi bi türk kahvesi zamanı

Canm cok güsel kosu bandın swetcim
Gercekten işe yaradıgına eminim
Eşimi aradım soyledim tmm aksam netten bakarız canm dedim
Eşim kendi içinde istiyor biraz
Adam az bi göbek çıktımı bir hafta diyet yapıyo cok güsel dengeliyo eşime o konuda hayranım
Yazın beraber yürüyorduk şimdi soguk oda bnde cıkamıyoruz

Canm netten baktım uygun fıyata cok gusel bantlar var
299 tl bile var manyetikmiş o nasıl oluyosa
Gerçi bn bitane begwndim
Bisiklet twister hediyeli 699 tl 12 taksit yapılıyo cok iyi bişi bnce sizce

selamlar güzellikler..nasilsiniz..ben iyiyim simdilik ama tarti beni fazla cikardi..hain tarti bana kasti var galiba..cumaya kaar toparlarim insallah..gecmis yapayim ben,geliyorum

selamlar güzellikler..nasilsiniz..ben iyiyim simdilik ama tarti beni fazla cikardi..hain tarti bana kasti var galiba..cumaya kaar toparlarim insallah..gecmis yapayim ben,geliyorum

Kaptancim sorma ya dun sabah regl oldum.bugun sabah tartildim tAm 1 kilo arti cikti.cumaya kadar ins bu odemleri atarim

kızlar selamlar.. yemeğimi yaptım bitki çayı yaptım kendime onu içicem ... bu arada bugunum mükemmmeeeeel geçti .. aksam yemegide geçsin yazıcam :) bu cuma bildirim yapıcam ama listeye gecmicek haftaya gececkmı kaptancığım ?

iki hafta sonra mı geciodu ona göre hırsımı arttırcam da :)

kolay gelsin mervem

fazla kacirmazsan bencee sorun olmaz.tabi sen kenini aha iyi biliginen yinede kontrol sende.

Tünaydın kaptancımmm menüler süperrrk ama o cıslarda olmasaydı keşke inşallah bu hafta birinci oluruz yeterki sen küsme
iyi aksamlar cnm
cnm c.tesi carsiayik.ya öner yiycektim,yaa firinan brezel alacaktim.brezel yoktu,berliner vari oda sekerli iye almaim ve aksama kaar cok aciktigiman 1 sosis yeim

pazar kayinvalieeyikartik ne pistiyse onu yedim..pilav vari onu yemeim ama sae corbaa az olur diye 1 dl börek yeim

Basladim tatlim sabah kalvatimi yaptim komsuda bi kahve ictim. Simdi oglumu doyurup yatircam sonra bakicaz bisiler yiyip leslie yapasim var :)
bene istiyorum spor yapmak..hemen yapayim bari
cok gecmisolsun caglacigim..acil sifalar iliyorum cnm
e bu süper olmus..masallah cnm,sen böyle devam et bak nasil süzülüyorsun
Kizlar sular benden haydi bakim icin
hemen iciyorum sevilayim
Benim suyum 1 lt yi gecti 1.5 e az kaldi ya sizin
benimki simi ancak 1 olmustur..bu gün su icmeim,yatana kaar 2 olursa iyiir
Bi su getirenim yoook agrim war cikamiorum yataktaaan
ay cnmsin ya,annen yakin egilmi..bi arasan hemen gelir bence
süpermis cnm..benime koyacak yerim yok.bahceli ev alirsan borum katina 1 oayi spor oasi yapacagim ama önce evi almamiz lazim
mervecigim senin enerjine hayranim inanki..sana süpersonic merve iyesim var

bene bu firsati hic kacirma cnm..cok uygunmu,bire bisiklet v twister hediyeli..heme taksitli
Hadi kizlar benim suyum 2. Lt oldu yatana kadar hedef 3 lt
masallah cnm
Kaptancim sorma ya dun sabah regl oldum.bugun sabah tartildim tAm 1 kilo arti cikti.cumaya kadar ins bu odemleri atarim
insallah cnm.ben regl olugum hafta 1,1 kg vermistim..regl kilo vermeye engel egilmis,bunu ögrenm is olum

süpersin mervecigimcnm sen 14.takima listeye alinmamistin emi..aliniysan hangi etapta ne sebeple yarismaan ayrilin merak ettim..

cnm eger bu sekile hirsla evam edeceksen almayi üsünüyorum seni listeye ama listeye girikten sonra salmak yok,veridigimiz kilolar saece bizi egil takim ortalamasinia etkiliyor,ayni sekile aliklarimizdayani emem oki listeye aliniktan sonra aha hirsli görmek istiyorum seni

off su tus basmiyor,kafayi yiycem yaanliyorsunuz emi yaziklarimanne olur anliyoruz iyin
canm benm bende suan 74.300 çıkıyorum benim hedefim 72 olmak bi ihtimal ben olabılırım de sen kesin olursun :)

Zordegil cnm merak ettim seni bugun ilk gunundu nasil gecti

teşekkürler canm ilgin için ... mükemmel geçti ..ben bugünkü menumu yazzayım bari hem nasıl geçmiş bak sende ::)
sabah: 1 dilim cavdar ekmeği
1 adet haşlanmış yumurta
roka maydanoz domates salatalık
1 bardak sekersiz cay
ara : 1 fincan turk kahvesi
öğlen : 1 kase yoğurt
1 kase tarhana çorbası
ara : bitki çayı
akşam : eşim gelmedi yemedim ama hafif geçirmeyi düşünüyorum salata yoğurt gibi :)
cumaya 72 olursam süper olacak bence bunu deneybiliriz tatlı bi yarış yapalım mı ? :) sen benden 1 kilo eksiksin ama olsun ... amaç farklı :)

Afiyet olsun cnm,aksama bence 3 köfte e yiyebilirsin veya 1 parca izgara tavuk hem sonra acikmazsin
spor ve suyuda bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…