süpersin mervecigimcnm sen 14.takima listeye alinmamistin emi..aliniysan hangi etapta ne sebeple yarismaan ayrilin merak ettim..
cnm eger bu sekile hirsla evam edeceksen almayi üsünüyorum seni listeye ama listeye girikten sonra salmak yok,veridigimiz kilolar saece bizi egil takim ortalamasinia etkiliyor,ayni sekile aliklarimizdayani emem oki listeye aliniktan sonra aha hirsli görmek istiyorum seni
off su tus basmiyor,kafayi yiycem yaanliyorsunuz emi yaziklarimanne olur anliyoruz iyin
Afiyet olsun cnm,aksama bence 3 köfte e yiyebilirsin veya 1 parca izgara tavuk hem sonra acikmazsin
spor ve suyuda bekliyorum
mervecigim simi baktim,en son 328.etapta kendi istegiyle ayrili görünüyor.anlıyoruz kaptancım merak etme ... :) hangi etapta olduğumu bilmiyorum ama bayramdan önce ayrıldım netim gitti bi ara kabloyla alakalı sorunum oldu sonra bi müddet öyle olunca soğudum gibi oldu alıştım rahata sonra zor gelmeye başladı sonra zaten bayrama safranboluya gittim anneme orda net yoktu .. 68 e kadar düşmüştüm ama aldım geri.. bu sefer aynı hatayı tekrar yapmıcam .. 1 nisana 59 u görcegime eminim .......
cnm ac egilsen salat yogurt iyidir,ben sonra acikip abur cubur yemeyesin iye dedimaksama kıymalı türlü var ama aç değilim ne yapıcam:) salata canm istio ama bol salata ve yoğurt yemeği düşünüyorum .. suyla aram pek yok kaptancıgım ama elimden geldiğince içmeye çalışıyorum ... sporu da eklicem anlaşıldı tamam :)
Ölüyorummmmm ölüyorummmm oyyyy mahvoldum
Anam aglıyoooo
Allahım bı jıllıan yapayım dedim
Yapmaz olaydım
Gözümn önünde böcekler kelebekler ucusuyor
Allahım peess pesss
Valla bugunluk benden bu kadar bi ılık dus almam lazım menümü yazayım
Aksam yemegimi 6:30 gibi yerim en gec 7 de
Sabah
Bi tabak taptım kendime ve eşime
Bir dilim köy peyniri
Bir dilm çeçil peyniri
3 tane ceri domtis
Yarım salatalık
Tabıkı maydanozz bollllllll
Zeytin 4 tane
Haş yumurta1 adet
1 dilim cawdar ek
Cay 2
Ara
Yesilcay
Ögle
Mercimek bir porsiyon
Salata bir kase
Elma 1 tane
Ara
Türk kahvesi( sütsüz ve şekersiz)
Aksam
Mantı
Su içerim yanında
Su:2.5 lt aksama inş 3 olur
Spor: jıllıan 10 dk
Mekik sınav35 tane
Bu kadarrr
Şimdi sıcak bi dusa gircem sonra ibadetimi yaparım
İnş dersime calısırım ohhh miss gibi
Sonra inş kızımla zıp Zıp günümüzz
Kızımla oyun oynamaya bayılıoruz babasıda bende yorulmasak sabaha kadar oynıcazz
Bu arada zıp zıp yaparkende extra kalori harcıcam yemekten sonraki spora saysak
mervecigim simi baktim,en son 328.etapta kendi istegiyle ayrili görünüyor.
zordegil: (69.4/ / / %) Bildirimde bulunmadı. Kendi isteğiyle ayrıldı.
yani böyle..bu uruma keni isteginle ayriligin icin 6 ay yarisma isi kaliyorsun..353.etaptan önce yarisamazssin
gecen gün 8. takiman ayrilan bir üye bize gecmek istemisti,o a ayni urumdaydi.püsküütle konusmustum ve izinli gibi islem yapabilecegimizi söylemisti..senin icinde ayni sey olurmu bilmiyorum..cnm sen püsküüte özel mesajla urumu bildir..belki senie izinli sayabiliriz:26:
Anladim cnm.Dedigim gibi kural ortaa,keni istegiyle ayrilan üye 6 ay yarismaci olamiyor ama bazen kurallar esnetilebiliniyor demisti püsküüt..püsküüte bir özel mesajla durumu aciklasin bence,belki kabul edilir:26:Sevgili kaptan. 14. takımda zordegil önce ayrılmak istediğini söylemişti.daha sonra vazgeçti. Cuma bildiriminde 12ye kadar bildirimde bulunmadı. Biz listeyi paylaştıktan sonra merveyle haber verdi. Fakat öncesinde bildirimde bulunmadığından takımdada eski aktifliği olmadığından zordegil'i ayrılma düşüncesini yerine getirdiğini düşünerek kendi isteğiyle ayrıldı olarak bildirdiğimi hatırlıyorum.
Sevgili kaptan. 14. takımda zordegil önce ayrılmak istediğini söylemişti.daha sonra vazgeçti. Cuma bildiriminde 12ye kadar bildirimde bulunmadı. Biz listeyi paylaştıktan sonra merveyle haber verdi. Fakat öncesinde bildirimde bulunmadığından takımdada eski aktifliği olmadığından zordegil'i ayrılma düşüncesini yerine getirdiğini düşünerek kendi isteğiyle ayrıldı olarak bildirdiğimi hatırlıyorum. Belki karıştırıyorda olabilirim şuan müsait olmadığımdan 14. takıma dönüp bakamıyorum.
Anladim cnm.Dedigim gibi kural ortaa,keni istegiyle ayrilan üye 6 ay yarismaci olamiyor ama bazen kurallar esnetilebiliniyor demisti püsküüt..püsküüte bir özel mesajla durumu aciklasin bence,belki kabul edilir:26:
Eda bn dicektim bnde ole hatırlıyorum neyse merve artık püssküte özel msj at bakalım
Kaptancm bluemcm sabah ugradı bası agrıyordu ondan gelemedi
Bugun sahgul hiç ugramadı ewet sankı yaseminde yoktu
Şekerkız cagla sewilay swetcm buradalardı
Eda da burda ydı ama dedigim gibi sahgull yok
İnş iyidir biz kac kısıyız ki
Kaptan
Eda
Swetcm
Cagla
Nora
Sekerkız
Sevilay 30
Ben
Zordegl
Blue
Yaseminnn
Ben zordegil için bir şey diyemeyeceğim. Bence 6 aydan önce yarışmaması gerekiyor.
aynı takımda olduğumuz takdirde menülerine vs yorum yapmayıda düşünmüyorum.
bu konu ile ilgili sıkıntı olacaksa ben takımdan ayrılabilirim.
Takımda
sahgull var. kuzucum
eacigim ben senin kaar kati olmak istemiyorum acikcasi.bence herkesin 2.bir sansa ihtiyaci varir ..ben istekli görügüm icin takima almayi üsünüyorum arkaasi.tekrar ayni seyleri yapacagini üsünmüyorum.aha ogrusu yapmayacagina inanmak istiyorum..Bence kurallar esnetilmemeli. Çünkü esnetildikçe kuralların hiç bir anlamı yaptırımı kalmıyor. Kaptan sensin benim müdahale etmem doğru olmaz. Zordegil bildirimsiz gittiği için tekrar yarışma hakkı olsun diye kendi isteği ile ayrıldı yazdım. Fakat devam etseydi de bence bir sonraki haftada değişiklik olmayacaktı. Aslında üye diskalifiye olacaktı. Eski takımda olsaydık geri gelmek isteseydi olsam takıma almazdım. Ayrlışı muallakta olan kişiler için deneme süresini uygulamakta fayda olduğunu düşünüyorum.
İyi akşamlar...
cnm aranizda kisisel bir problem sezim sanki...Ben zordegil için bir şey diyemeyeceğim. Bence 6 aydan önce yarışmaması gerekiyor.
aynı takımda olduğumuz takdirde menülerine vs yorum yapmayıda düşünmüyorum.
bu konu ile ilgili sıkıntı olacaksa ben takımdan ayrılabilirim.
Takımda
sahgull var. kuzucum
kimse bir yere gitmiyor cnm..sene eda da..amacimiza yogunlasalim..Kızlar ben açıklama yapayim .. ben geri döndüm ve o bildirim yapamadığı m gun bankadaydim merveyle konusmustum hatirlar biraz zorlarsa yetisemedim ve sarjim bitti cok uzulmustum . Ben mesaj atarim puskutt e ama edanin neden böyle düşündüğunu anlamadim yani bi diyalogumuz bile yok neyime gıcık ildu bilmiyorum :) ama kizlar özellikle kaptanim hic problem degil ben bu kurali bilmiyordum bilsem ayrilmazdim en azindan durumu izah ederdim . Yani bayrama gittigim icin mecburdumda ayrilmaya internet yoktu . Neyse yani ben hedefledigim kiloya yine inmek istiyorum ama gerçekten üzüldm benim icin tamam desede kaptan edanin dusuncesi beni rahatsiz edecek . Yine anlamıyorum ama neden böyle düşündü cok onemli degil ben rahatsız lik vermek istemem . Sizi tanidigima sevindim ben gruba dahil olmak istemiyorum gerçekten cok moralim bozuldu.. herkese bol sans. Eda sanada ins istedigin kiloya dusersin. Iyi aksamlar arkadaslar
ne cok sevinir uyaninca..Kızlar marketten kızıma renklı renklı 10 tane balon aldım
Uyuyo hala utanınca süpriz yapcam balonları cok sewıyo
Şişirip orurma odasına koydum
Uyanınca bi sewıncek kızım
Kaptancım dedıklerıne katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?