Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bene üzülüm cnm simi bak..aslinda bu kaar büyütülecek birsey yoktu ortaa..artik karar mervenin cnm..

tesekkür eerim cnm,bizimkie balon elisi ama dedigim gibi üstüne cikiyor,bire patlaimi sasiriyor niye patlai iye

plates topumu alsam ne yapsam bizimkine,ancak kurtarir

Ewet canm plates topu gercekten süper
Bnmde zaten zıp zıp dedigim o
Kızımla oynarken zıp zıp diyoruz
İlk önce topa ellerimizi vuruyoz cat cat cat cat cok hışuna gidiyor
Sonra üstüne oturtuyorum zıplatıyorum
Yüzüstü yatırıp ileri geri yapıyorum bazen sırt üztü yatırıp ileri geri yapıyorum valla bi yoruluyo ki bi terliyo hemen dus aldırıp karnını doyurup dogru yataga sabaha kadar deliksiz uyuyo )))

Bnm nikim degişmis yhaa
Anam şinci görüyorummmm
Canm canm canm ohh iyi oldu bole

Ya neguzl tam basliorum diyete boyle oluo iste kayinvalideme indim yemege esimde yok cok kotu agrimda wardi oda saolsun birini aldi onumden birini getirdi az az tadayim hatri kalmasin dedim olaya bak sistim yine walla benim kendime guwenim kalmadi be kaptancim eski caglaya donemiorum ben tekrar diyete adapte olamiorum atsana beni takimdan yaza yine gelirim 6ay soraa bak werdigim kiloyuda almis gozuktum yine cumaya kadar tirmala dur eskiye donmek icin (((

evim kücük oluguna birsey alamiyorum cnm..büyük bir ev kismet olursa alacam herbiseyden

cnm sen niye bu kaar karamsarsin..ben senin kendini toparlayacagina inaniyorum...
takiman ayrilmakmi istiyorsun gercekten...

eger bana biraktiysan bak kemal sunalin bu vieosunaa edigi gibi kovmirem seni
[video=youtube;ca091WBRby0]http://www.youtube.com/watch?v=ca091WBRby0[/video]

Cagla yha 1 hafta gelmedin 2 kılo aldın arkadasım yha tapma yha neolur cıkma gitme buradan
Biz sana destek olcaz
Sanki hepimiz dört dörtlük mü yapıyoz
Yatın dengeşersin
Ben aksam yemeginde mantı yedim
Ama yarın bunu dengelicem
Sporumu 15 dk fazla yapıcam
Bn senin yerinde olsam cıkarım bandın üstüne acarım sevdigim diziyi yada film bitene kadar yürü yedigini yakarsın be gülüm bole karamsar olma ama

Caglacım eskı takımda gönderdigin resimleri unutmuyorum
Ne kadarda güzel olmustun bunu sen becerdin sen yaptın baskası yapmadı kı
O kılolara kadar indin
Yine inebilirsin canım
Yine basanilitsin be cagla hemn fazla bişi yiyince offf bn yapamıyorum dersen bastan kaybedersin canm ama
Lütfen
Bnce sen zayıflamak istemiyosunnn hıııııı kızarız ama sana

Kendimi motive edemiyorum boyle merve butun ewde aklimdan surekli onumu yesem bunumu yesem gecio yemiorum gidiorum boyle bi yere butun direncim kirilio boyle olmaz dedim kizdim kendime sonrada senin bu isi becercegin yok oyalama insanlari dedim:) bak namaza da baslicam dedim henuz baslayamadim ders caliscam dedim calismiorum benim sorunum ne ya gidicem psikologa walla ben kendime soz geciremiorum dicem walla guldugume bakmayin cok kafama takiorum ya agliorum surekli niye yapamiorum diye

Ama kaptan sen kowmayinca bende cikmiorum kisir dongu:))) kisir demiskenn : p

:))9:
Ayyy çagla güldürdün bn kızz
Ee canm sen kendini cok sıkıyosun serbest bırak
Dıyet psıkolojısnden kırtul
İstedıgınden azar azar ye
Yada bişimi cann cektı bn onun tadını biliyorum yersem pişman olcam onun yerıne bi yeşil elma yiyim b mandalina yiyyim de
Bak ole ole oluyo
Dikkat ediyosun yha yani sanki normaldede bole beslenıyomussun gıbı davran ve bilinçaltına yerleştir caglacım

Kendimi yesilcaya verdim moralim bozukken bide kotu espiri yaparimkii bu huyu nerden kaptim bilmem ardindanda bi aglama krizi gelir sonra hicbirsey olmamis gibi dewam ederim

Ben simdi kalkiorum mutfagim dagilmis 2 gun mutfaga girmiorum adeta lokanta isletiomusuzcasina dagilio utum war onu yapaim agrim yokken.. Allah herkese sifa versin buarada hele bu iltihap agrisi cok zoor .. Cok sukur.. Azcik hareket edeyim ve diyet gunlugume yeni sayfa aciorum ozaman insallah bende mart 1 e kadar 60 kilo olurum .. Rabbim hepimiizin yardimcisi olsunn

caglacigim cnm eger gercekten nefes alayim iyorsan seni bu hafta listeen cikaririz.ister izinli yazilirsin ki izin süresi 2 haftaan kisa olamaz ve 6 ay icine geri önmezsen iskalifiye eilirsin
veya
geri önmek üzere ayrili yazariz,bu durumdada 6 ay yarismaci olamazsin..6 ayan sonra tekrar baslarsin...
sen cumaya kaar bir üsün,ayrilmaya kararliysan secenekleren hantgisini sectigini bilirirsin bana...
Kendimi yesilcaya verdim moralim bozukken bide kotu espiri yaparimkii bu huyu nerden kaptim bilmem ardindanda bi aglama krizi gelir sonra hicbirsey olmamis gibi dewam ederim
yesil cay iyiir cnm,emekki hala zayiflamak istiyorsun

Ya zayiflamak gercekten cok istiorum ama kendime soz geciremiorum. Tamam kaptancim dusunucem ben eger cumaya kadar tutamazsam yine bogazimi ayrilirim zaten artik haziranda falan donerim napayim hepiniz nasil cabaliosunuz o cabaya yazik

Ya zayiflamak gercekten cok istiorum ama kendime soz geciremiorum. Tamam kaptancim dusunucem ben eger cumaya kadar tutamazsam yine bogazimi ayrilirim zaten artik haziranda falan donerim napayim hepiniz nasil cabaliosunuz o cabaya yazik

Walla canm herkesin caabası kendine niye yazık olsun sen kendini düşün gülüm bnm hee sen bizden ayrılırsan varya 85 kılo olursun hazırana kadar bnde sana ohhh canıma degsin derim bide sana 55 kıloluk resmimi cattt diye gönderdimimi görürsün ayrılmayı
Gitme gitme
Buarada gwçmiş olsun sen şimdi hastasın yha ondan pekk cann istemiyo

Bu güzeli cnm
o zamana kaar bene 55 olurum,caglaa keni derdine yansin

kızlarrrrrrr iyi akşamlarrr

kusurabakmayın lütfeennnnn ya kaçgündür bütün düzenim bozuldu kayınvalidem bendeydi bazı evrak işleri vardı onlara koşturduk çok şükür bugun bittii Allahım okadar çok işim varki napıcam ben şuan mutfak savaş alanı gibi , birsürü ütüm var, 1 haftadır süpürge bile açamadım yarın sabah erkenden işe koyulucam artık zıplayamadım bile ne güzel tamda alışmıştım
biranönce kendimi toparlamam lazım

Bu güzeli cnm
o zamana kaar bene 55 olurum,caglaa keni derdine yansin

:)) kaptancim sende gectin beni zaten yaa ben nerelere vuraim kafamii:). Su biberiye cayinida alayimda gucume guc katayim:) bursaya carsamba incem ama anca ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…