Bene üzülüm cnm simi bak..aslinda bu kaar büyütülecek birsey yoktu ortaa..artik karar mervenin cnm..Üzüldüm şimdi ;(((
Merveyllede linedwn konustuk dedim gel diye pskütle konuş şimdi moreli bozuk aglıyo deli dedim niye aglıyosun sinirim bozuldu kız diyo
Neyseeee bakalım ne olcak
:)) kızz kaptan bnm kızda havada ucusturuyo üstüne oturmayı bilse) patlatır hiçç acımazz
Kalktı bnm ki anam bi bagırıyo
Allahımm cocuklar ne masum balona sewınıyolarr
Birtane balonu size gonderiyorum
Bene gördüm simi,hayirli olsun cnmBnm nikim degişmis yhaa
Anam şinci görüyorummmm
Canm canm canm ohh iyi oldu bole
kolay gelsin mervem
fazla kacirmazsan bencee sorun olmaz.tabi sen kenini aha iyi biliginen yinede kontrol sende.
iyi aksamlar cnm
cnm c.tesi carsiayik.ya öner yiycektim,yaa firinan brezel alacaktim.brezel yoktu,berliner vari oda sekerli iye almaim ve aksama kaar cok aciktigiman 1 sosis yeim
pazar kayinvalieeyikartik ne pistiyse onu yedim..pilav vari onu yemeim ama sae corbaa az olur diye 1 dl börek yeim
bene istiyorum spor yapmak..hemen yapayim bari
cok gecmisolsun caglacigim..acil sifalar iliyorum cnm
e bu süper olmus..masallah cnm,sen böyle devam et bak nasil süzülüyorsun
hemen iciyorum sevilayim
benimki simi ancak 1 olmustur..bu gün su icmeim,yatana kaar 2 olursa iyiir
ay cnmsin ya,annen yakin egilmi..bi arasan hemen gelir bence
süpermis cnm..benime koyacak yerim yok.bahceli ev alirsan borum katina 1 oayi spor oasi yapacagim ama önce evi almamiz lazim
mervecigim senin enerjine hayranim inanki..sana süpersonic merve iyesim var
bene bu firsati hic kacirma cnm..cok uygunmu,bire bisiklet v twister hediyeli..heme taksitli
masallah cnm
insallah cnm.ben regl olugum hafta 1,1 kg vermistim..regl kilo vermeye engel egilmis,bunu ögrenm is olum
evim kücük oluguna birsey alamiyorum cnm..büyük bir ev kismet olursa alacam herbiseydenEwet canm plates topu gercekten süper
Bnmde zaten zıp zıp dedigim o
Kızımla oynarken zıp zıp diyoruz
İlk önce topa ellerimizi vuruyoz cat cat cat cat cok hışuna gidiyor
Sonra üstüne oturtuyorum zıplatıyorum
Yüzüstü yatırıp ileri geri yapıyorum bazen sırt üztü yatırıp ileri geri yapıyorum valla bi yoruluyo ki bi terliyo hemen dus aldırıp karnını doyurup dogru yataga sabaha kadar deliksiz uyuyo)))
cnm sen niye bu kaar karamsarsin..ben senin kendini toparlayacagina inaniyorum...Ya neguzl tam basliorum diyete boyle oluo iste kayinvalideme indim yemege esimde yok cok kotu agrimda wardi oda saolsun birini aldi onumden birini getirdi az az tadayim hatri kalmasin dedim olaya bak sistim yine walla benim kendime guwenim kalmadi be kaptancim eski caglaya donemiorum ben tekrar diyete adapte olamiorum atsana beni takimdan yaza yine gelirim 6ay soraa bak werdigim kiloyuda almis gozuktum yine cumaya kadar tirmala dur eskiye donmek icin(((
Ya neguzl tam basliorum diyete boyle oluo iste kayinvalideme indim yemege esimde yok cok kotu agrimda wardi oda saolsun birini aldi onumden birini getirdi az az tadayim hatri kalmasin dedim olaya bak sistim yine walla benim kendime guwenim kalmadi be kaptancim eski caglaya donemiorum ben tekrar diyete adapte olamiorum atsana beni takimdan yaza yine gelirim 6ay soraa bak werdigim kiloyuda almis gozuktum yine cumaya kadar tirmala dur eskiye donmek icin(((
Kendimi motive edemiyorum boyle merve butun ewde aklimdan surekli onumu yesem bunumu yesem gecio yemiorum gidiorum boyle bi yere butun direncim kirilio boyle olmaz dedim kizdim kendime sonrada senin bu isi becercegin yok oyalama insanlari dedim:Caglacım eskı takımda gönderdigin resimleri unutmuyorum
Ne kadarda güzel olmustun bunu sen becerdin sen yaptın baskası yapmadı kı
O kılolara kadar indin
Yine inebilirsin canım
Yine basanilitsin be cagla hemn fazla bişi yiyince offf bn yapamıyorum dersen bastan kaybedersin canm ama
Lütfen
Bnce sen zayıflamak istemiyosunnn hıııııı kızarız ama sana
cnm sen niye bu kaar karamsarsin..ben senin kendini toparlayacagina inaniyorum...
takiman ayrilmakmi istiyorsun gercekten...
eger bana biraktiysan bak kemal sunalin bu vieosunaa edigi gibi kovmirem seni
[video=youtube;ca091WBRby0]http://www.youtube.com/watch?v=ca091WBRby0[/video]
Ama kaptan sen kowmayinca bende cikmiorum kisir dongu:))) kisir demiskenn : p
caglacigim cnm eger gercekten nefes alayim iyorsan seni bu hafta listeen cikaririz.ister izinli yazilirsin ki izin süresi 2 haftaan kisa olamaz ve 6 ay icine geri önmezsen iskalifiye eilirsinAma kaptan sen kowmayinca bende cikmiorum kisir dongu:))) kisir demiskenn : p
yesil cay iyiir cnm,emekki hala zayiflamak istiyorsunKendimi yesilcaya verdim moralim bozukken bide kotu espiri yaparimkii bu huyu nerden kaptim bilmem ardindanda bi aglama krizi gelir sonra hicbirsey olmamis gibi dewam ederim
Ya zayiflamak gercekten cok istiorum ama kendime soz geciremiorum. Tamam kaptancim dusunucem ben eger cumaya kadar tutamazsam yine bogazimi ayrilirim zaten artik haziranda falan donerim napayim hepiniz nasil cabaliosunuz o cabaya yazikcaglacigim cnm eger gercekten nefes alayim iyorsan seni bu hafta listeen cikaririz.ister izinli yazilirsin ki izin süresi 2 haftaan kisa olamaz ve 6 ay icine geri önmezsen iskalifiye eilirsin
veya
geri önmek üzere ayrili yazariz,bu durumdada 6 ay yarismaci olamazsin..6 ayan sonra tekrar baslarsin...
sen cumaya kaar bir üsün,ayrilmaya kararliysan secenekleren hantgisini sectigini bilirirsin bana...
yesil cay iyiir cnm,emekki hala zayiflamak istiyorsun
Ya zayiflamak gercekten cok istiorum ama kendime soz geciremiorum. Tamam kaptancim dusunucem ben eger cumaya kadar tutamazsam yine bogazimi ayrilirim zaten artik haziranda falan donerim napayim hepiniz nasil cabaliosunuz o cabaya yazik
Bu güzeli cnmWalla canm herkesin caabası kendine niye yazık olsun sen kendini düşün gülüm bnm hee sen bizden ayrılırsan varya 85 kılo olursun hazırana kadar bnde sana ohhh canıma degsin derim bide sana 55 kıloluk resmimi cattt diye gönderdimimi görürsün ayrılmayı
Gitme gitme
Buarada gwçmiş olsun sen şimdi hastasın yha ondan pekk cann istemiyo
Bu güzeli cnm
o zamana kaar bene 55 olurum,caglaa keni derdine yansin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?