Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Buguu menum
Ac karnina 1 tatli kasigi corek otu 3 gunkurusu1 besibiyerde cayi
Kahvalti biraz peynir domates yesil biber 3 zeytin 1 haslanmis yumrta 3 kasik yogurt sey esimin peynirli tostundan biraz asirdim sekerdiz cay
ARA 1 biyerde cayi
OGle 2 ceviz 10 findk
İKindi 2 form cay 2 tarcinli yesil cay
Aksam 1 alabalik bolca salata 1 brd ayran
2.5 lt su

tşk canımcım bence 699 tl ye süper fiyatı hediyeleri de güzel eşin beğenirse alırsın inş çok yarıyor bitanem düzenli kullanırsan çok faydasını göreceksin eşinde kullanır sende bence kesin alır

Kaptancim sorma ya dun sabah regl oldum.bugun sabah tartildim tAm 1 kilo arti cikti.cumaya kadar ins bu odemleri atarim

regl döneminde fazla çıkıyoruz sevilaycım sıkma tatlı canını

72 olursun neden olmayasın 1,5 kg düzgün menü ve sporla olmaman için sebep yok zaten 1 kilosu regl den dolayıdır
süpermis cnm..benime koyacak yerim yok.bahceli ev alirsan borum katina 1 oayi spor oasi yapacagim ama önce evi almamiz lazim

tşkler kaptancım inş gönlüne göre bir ev sahibi olursun en kısa zamanda
yazılarını gayet güzel anlıyoruz canım sıkma canını

şu ana kadar mükemmel mervişim akşamda hafif yersen süper menü cnm tbrkler ilk günü kazasız atlattın spor ve su mutlaka olmalı bitanem sakın ihmal etme özellikle suyu

ohhh afiyetolsun mantıları haketmişsin cnm bende sporu şimdi bitirdim ama duş alamadım daha az sonra giricem az nefes alayım dedim
yeni nikinde hayırlı uğurlu olsun cnmm

balık çok sağlıklı bir menü tatlım neden yemekten çekiniyorsunki:44: bid eşin yapmış ohhh afiyetolsun tatlım

Tatlı Edacım herkesin 2. bir şansa ihtiyacı var ayrıca burası askeri kamp değilki birbirimizi tatlı sert uyararak motive ediyoruz dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşıyoruz bu tepkini gerçekten anlamadım evet bazı kurallara uyulmalı haklısın fakat Çağlanın bu sefer çok hevesli ve azimli olduğunu görüyorum ortada takımdan ayrılmanı gerektirecek bir durum sözkonusu değilki sende mervede bizim kızkardeşimizsiniz

Hop hop hop öyle hemen bizden kurtulabileceğini sanıyorsan çok yanılıyorsun tatlım açıklamanı yapmışsın eminim Eda da okuyunca hak verecektir bu guruba giriş var çıkış ancak mezuniyetle oluyor tatlım geç kaldın o kilolarla vedalaşmadığın sürece bizimlesin

Canım takımdan ayrılmak seni olumsuz yönde etkiler hem biz yaza burda olmayacağızki şeker çıtır olmuş olacağız bizi bulamazsın ben sana diyim

sil kafandan şu karamsar düşünceleri hadi tatlım pozitif düşün başaracağım de ağlayacak birşey yokki tatlım moralin bozulmuş biraz sen kafana koyduktan sonra derste çalışırsınn namazada başlarsın kilocuklarıda verirsin yeterki şu karamsarlığı at üstünden siz biz yok tatlım eğer başaracaksak hep beraber başaracağız hepimizin çabalarıyla sakın bunu unutma

İyi akşamlar şahgülüm hg canımmm kolay gelsin canım yarın erkenden başlarsın sonrada çıkarsın trombolininin üstüne bütün gün hareket etmiş olursun

Son düzenleme:
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
1 lop yumurta yarım muz
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan biberiye
8 zeytin
2 dilim peynir
2 y.k göçmen sosu
1 kuru erik

ÖĞLE :
1 kase keten tohumlu yoğurt

AKŞAM:
1 kase mercimek çorbası
kıymalı kapuska
salata

SPOR:
75 dk karışık hızda yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik

SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
takviye olarak omega 3

ay insallah banum ya,allah uysun sesini

ben bile okuugumu anlamazken sizin anlamaniza sevinim

cnm sen merveyle caglayi karistirin herale..ea merve2 ye yazmisti,caglaya egil

afiyet olsun sevilaycigim...spor nere spor..sona yumus yumus bir vücuun olur bak,kaptan demisti dersin
:)) kaptancim sende gectin beni zaten yaa ben nerelere vuraim kafamii:). Su biberiye cayinida alayimda gucume guc katayim:) bursaya carsamba incem ama anca ozaman
cnm ben seni nasil gectimse sene beni gecebilirsin..bu hafta tam zamani mesela
iyi aksamlar cnm...
yarin toarlarsin cnm evini

afiyet olsun cnm..süper yine..spora bayilim zaten masallah

hg kaptancım evet ikisininde morali bozuk olunca kime moral vereceğimi şaşmışım düzeltim hemen bıcık yapmam lazım terim soğuyo ama karadayıda başladı:18:

ben her tür yazıyı okurum pokerden bir abim var sesli harf hiç kullanmaz onun sayesinde uzman oldum

bene karaayiya bakayim bari.turgut yakalanacakmi acaba

ay ne cok kaynmatmıssınız.ben öğleden sonra izinliydim annemi alıp fatihe gittim.annem sömester tatilinde ablamın yanına arabistana gidecek ferace baktık aldık ona.saatlerde yürüdük.eve geldim sofra mutfak cocukları yıkadım banyom berbattı onu temizledim.cokkk yoruldum.
çağla seni çok anlıyorum bende viyanadayken evdeydim tek cocukla herşeyden uzaktım.sıkıldıkca ne yesem diye düşünüyordum.2 gün sıkıyordum 3.gün patlıyordum.birde dersti sınavdı.bence sen biraz diyet psikolojisinden cık.2 hafta izin al.rahatlarsın.insan stresle şimdi kaçamak yapmısken şunuda yiyeyim psikolojisiyle cok yiyor.diyet psikolojisinden cıkarsan rahatlarsın.
benim bugün 3. günüm

sabah:
1yumurta
2 ince küçük dilim organik tam bugday
el içi kadar peynir
roka
salatalık
dolates

ara: yeşil çay

öğle 2 kepçe corba
1 kase keten tohumlu yogurt

ara:3 gün kurusu

ara: 4-5 kaşık nar

akşam
1 kepçe çorba
1 kase yogurt
1 porsiyon kabak(azcık yagla kendime özel pişirdim)

annemle gezerken güllüoğluna rastladık ve sütlü nuriye aldık.eşim banada tabak hazırlamıs yemedim.cocuklara yedirirken azcık tırtıkladım yarım dilim bile etmez.

Hoşgeldin canımm şimdi dinlenme zamanı artık menün çok güzel ama 2 lt yeşilçay ve biberiye dokunmasın 2 şer fincandan fazla içmeyin deniyor çünkü

banucum cok sulandırılmıs onlar.suda içeyim diye.çayı döküyorum tupper var 1 ltlik üstünü soguksuyla tamamlıyorum.sogumasını beklemiyorum suda içmiş oluyorum

Canım bence sert değil. Ben sadece merve'nin şahsına değil herkes için kuralların böyle olması gerektiğini söylüyorum.
Zaten ben bir şeye karar verecek değilim. Püsküüt tamam der kaptan alır. Ben karşı çıkmıyorum. Sadece menülerine yorum yapmayacağımı söyledim en başından ki yarın öbür gün bana neden diye sorulmasın diye. Derdim gerginlik vs yaratmak değil.

Kaptancım takıma alıp almaman senin kararın. Benden ötürü almamazlık etmemelisin zaten. Ben yukarıda merveye dediğim gibi sadece en başından menülerine vs yorum yapmayacağımı belirttim. Beni rahatsız etseydi kaç gündür burada o zaman rahatsız oldum derdim. Benim için sakıncası yok. Yokmuş gibi farz edeceğim sadece. Eğer bu takım içinde huzursuzluk vs yaratacaksa ki öyle görünüyor ben başka takıma transferimi isterim.

Ayrıca ben kimsenin kalbini kırmadım.Benimde zamanında kalbim kırıldı ben oturup ağlamadım.

Durum senin anlattığın gibi olmadı canım. Bildirim yapmadığın gün kendi isteğiyle ayrıldı yazdım sana.Bununla ilgili mesajlarımda mevcut. Hatta merve senin adına gecikmeli bildirimde bulunduğunda kendi isteğiyle ayrıldı olarak seni takımdan ayırmamın nedenlerini yazmıştım. Ve mervenin bildiriminden sonra takıma dönmek istersen bunu araştıracağımı yani bir hal çaresini bulmaya çalışacağıma dair mesajlarımda mevcut. Geri dönmeye gerçekten niyetin olsaydı gelirdin okurdun 6 ay yarışamaycağına dair mesajı da görürdün. Kısaca ben üstüme düşeni vakti zamanında yaptım. Sen ilgilenmediysen o da benim hatam değil. Herneyse bunların hiç bir önemi yok. Dilediğin gibi istediğin yerde yarışabilirsin kurallar izin veriyorsa. Kısaca beni ilgilendirmiyor. Sadece menülerine yorum yapmayacağımı belirttim ama olay dallanıp budaklandı. (Bunun sebebi de menülerine yazdığım yorumlarını hiç bir zaman beğenmemen ve senin motivasyonunu sanki ben bozmuşum gibi davranmandı.) Eğer sana senin tabirinle "GICIK :)" olsaydım kaç gündür takımda yazıyorsun en başından GICIKLIK ederdim. Sadece durumunla ilgili kaptana bilgi verdim ve kurallarla ilgili şahsi fikrimi belirttim.
Fakat yukarıdaki bana göre samimiyetsiz mesajından sonra evet artık gıcık oldum. Senin iyi niyet temennilerine ihtiyacım yok.
Gruba katılabilirsin ben ayrılıyorum. Gönlün ferah olsun.

Benimde evvel zaman sinirim bozulmuştu ama ben krize girip ağlamadım. Üzülmesin gelsin takıma yarışsın.

Herkesin vardır elbette evet askeri kampta değil her dediğinde haklısın. Tepki eski takımdan kalma tepkimdir ondan anlayamazsınız.
Canım yazdıklrım çağla için değil zordegil için.
Takımdan ayrılmamı gerektiriyor çünkü bana kötü şeyler hatırlatıyor. Benim motivasyonum bana göre daha önemli olduğundan ayrılacağım. Çünkü bana eski takımda affına sığınarak söylüyorum kıçımı yırttığım zamanları hatırlatıyor. Kendime ayıracağım enerjiyi havaya savurduğum geliyor. Herkes için iyi doğruyu yada doğru bildiğimi söylerken karşımdakilerin sanki onlar kilo verince kendilerine değilde bana faydaları oluyormuş gibi davranmalarından bahsediyorum. 14. takımdan transfer olmamın sebebi komple orayla ilgili negatif herşeyden kurtulmaktı. Yasemin ve merve kilo vermeye azimli takımdaki kişilerdi onlar için bu takımın çok iyi olacağını düşündüm de sevgili pegasustan bizim takımı kabul edip etmeyeceğini sordum. Son ana kadar elimden geleni yaptım.Belki fark etmişsinizdir ben daha yeni toparlandım ve benzer olayları yaşamadan psikolojimi bozmadan "behlül kaçar " hesabı eda kaçar.
Sizi tanıdığım için çok mutluyum. Sizin sayenizde toparlandım kendime geldim. Daha önümde geldiğim yol kadar daha var ne zor degil nede başka biri yüzünden yolumu uzatmak istemiyorum.
Takımda huzursuzluk olmaması gereken bir şey. Bu nedenle çok sevdiğim arkadaşlarıma da haksızlık edemem.
Zor degil kendisine karşı takındığım davranışı hak etmiş bir insan. Yine de önünde engel olmayacağım.

Kaptancım bu cuma bildirimde bulunurum. Beni izinli yazarsan sevinirim. Başka takım bulana kadar izinli kalırım.

Hakkınızı helal edin arkadaşlar. Sizi tanımak zevkti. Herkese teşekkürler.

eda ya ben senin iradene hayranımm aynı takımda olmak zewk benim için

Edacım şimdi anlıyorum seni tmm
Canm merve zaten gitti sen niye gidiyorsun
Dediğin gibi kendini yeni toparladın merve zaten gelmemk üzere gitti
Çok isterse baska takımda yarısır yani
Bnce devam et canm bnm
Öfkeyle kalkma bnce edacım
Biz burda gayet iyiyiz bnce hiç aramızdan ayrılma

Ayrıca bu konu burda kapansın ve olmamış gibi dewam edelim

ay ne diyecegimi bilemedim cok can sıkıcı bir durum.edayı anlıyorum 14.takımda takımı kurtarayım derken cok vakit kaybı oldu.edanın cok hakkı gecti bize.ben zordeğille olayı tam hatırlamıyorum takıma yeni geldiğimdeydi sanırım.ama edacım şuan bu takımda paylaşım motivasyon güzel.bak ben bile bir düzen tutturdum ve bu hafta aramızda kalsın dereceye bile girme niyetim var.bence bunu başka takımda bulamassın.

eda ya ben senin iradene hayranımm aynı takımda olmak zewk benim için

Çağlacım ben seni tanıyorum. Benim bu kadar iradeli olmam senin sayende oldu. Eski takımda dukandan - diyetisyene geçiş sürecimde kaçamaksız menülere sahip olmam koladan kurtulmam vs hep güzel menülerin sayesinde oldu. Sen bana güç verdin ben de sana güç vermeyi her daim isterim. Sen o güce zaten sahipsin sadece bu aralar kendine inanmıyorsun bence:) Kilo vereceğim diyerek inandığın gün tekrar su gibi kilolar akıp akıp gidecek. Şuan kendine güvenmen lazım. Bence sen yine kendine bir beden küçük etek al onun içine girmye çalış seni bayağı motive etmişti. Takımda olmazsam dahi her daim yanında olurum canm

Edacım tmm dewam edıyoruz
Cıkıcam şöledi böledi yok bacımm

Walla edacım bni biliyorsun bn zaten ilk geldıgımde deniz abla yoktu kaptan olarak seni bellmiştim
Hatta sana kırılmıştım menülerime niye yorum yapmıyosun dıye canm emwgın cok kımse ınkar edemz ama suan kımseyı düşünme zamanı degıl kendini düşğnme zamanı
O yüzden burda cok gusel toparlandık hrpimiz o yüzden dewam edersen daha ii olurr;((

Yasemincim boşver sen takılma. İnşallah dereceye girersin canım benim. Bir düzen tutturursan devamı gelir:) Kendine 3 hafta tanı. Sonra çorap söküğü gibi gelecektir göreceksin:)

Canım sen merveyle görüşüyorsun. Söyle gelsin ben zaten karar verdim kararımdan vazgeçmem.
Kimsenin hakkına girmek istemem. Zayıflamasını motive olmasını bende isterim. Ben her yerde motive olurum. Benden daha çok ihtiyacı olan gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…