Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Edacım hoşgeldin bitanemmm senin paylaşım alanında yazdığın o uzun yazıyı okumuştum tatlım ne kadar çok çabaladığını işlerinin yoğunluğu arasında takım için yaptığın fedakarlıkların hepsini biliyorum burada ne güzel bir aile olduk hepberaber ve ayrılırsan gerçekten çok üzüleceğim diyet tecrübelerinle hepimizin menülerine çok güzel yorumlar ve uyarılar yapıyorsun hakkımız varsa helal olsun fakat ben yine de gitmemeni çok isterim sen de hakkını helal et tatlım Mervenin menülerine yorum yapmazsın bir süre deneyelim ne olur hemen karar vermeseni çok seviyoruz ne olur tekrar düşün

Mervecim zaten sizde biliyorsunuz kaptan yardımcıydım ama deniz ablanın bazen bir hafta gelmediği oluyordu ondan beni kaptan bellemiştiniz:) ve ben senin menülerine özellikle yorum yapmamazlık etmiyordum:) Sadece aynı anda bir sürü kişi takıma girmişti ben kimseyi takip edemiyordum kasıt yoktu yani bunu daha öncede söylemiştim:)

Ewet canm biliyorum hatta ozaman demiştin ki kusurlu buldugum menulere yorum yapıyorum demiştinde bnde sewınmiştim
Edacım merveyle konustum bsska biyerde dewam etcni soledi
Senin burda bi düzenin var
Ama vallhı nazar degdı bizm takıma yha
Bak kız dergı okuyordum tam bi söz takıldı yazayım
Hersey üstüne gelip, seni dayanamayacagın bir noktaya getirdiginde sakın vazgecme
Çünkü; orası gidişatın degişecegi yerdir
Mewlanaa

Kazenden begenmedim butonu istiyorum..bazen acayi lazim oluyor

Kimseleri bir yere birakmiyorum,kapiyi kilitleim,anahtaria suya attim.kaldinizmi bana

Hoşbuldum Üzülecek bir şey yok dert Merve gelsin ben takımda olmayacağım.
Yukarıda yazdığım mesajda olduğu gibi olay dallanıp budaklanmasaydı sıkıntı olmayacaktı ama yazdığı açıklama mesajıyla (ki o mesajla ben yalancı oluyorum) ve benim yazdığım mesajdan sonra aynı takımda olamayız. Cidden gıcık oldum. Ben huzur bozmak istemem ve kimsenin hakkına girmek istemem. Bu nedenle beni anlayacağını umuyorum

Eda banada mı kırıldın yoksa

Kuzucum sana niye kırılayım ki :26::26::26:

Kazenden begenmedim butonu istiyorum..bazen acayi lazim oluyor

Kimseleri bir yere birakmiyorum,kapiyi kilitleim,anahtaria suya attim.kaldinizmi bana

Aynen bende istiyorum o butondan kaptancım ama okuduğumun belli olması için beğen tuşunu kullanıyorum kilitle bencede k,mse bir yere kaçmasın

Kızlar yha sıkıldım ve cok üzüldüm hersey çok güsel gidiyordu niye böle oldu anlamadım ama
Keske olmasaydı
Bn merveye soledim o gelmicem dedi ok
Ama eda niye gitsin
Bn artık bu noktadan sonra duruyorum
Edacım dogru kararı verecegine eminim
Ayy migrenim azdı
Gerçi bnde migren yok ama basıma birsey oldu bole yüzüm uyuşmaya basladı
Ne bilim yha

Hayır seni anlamıyorum çünkü seni sevdiğimizi bile bile çekip gitmeni anlayamaıyorum:2: eğer gidersen hakikaten hepimizi üzmüş ve o zaman huzurumuzu bozmuş olacaksın Mervişimin dediğinine göre başka takımda yarışacakmış o halde gitmenin mantığı yok kapılar kapalı zaten çıkamazsın

eee daha daha nasilsiniz...ben iyi egilim.klavye bana cinnet getirecek

fotosunu cekip koysam simi klavyenin,yazigi icin ua et ersiniz ama iste hep en iyisini istiyoruz ya.offf ben d yerine b koysam olurmu acaba,yakin sayilirlar

üzülme yok,tam gaz evam.gecti gittikonuyu kapatalim,kimsee gitmesin.bittii noktaaaa.

benim 3 numara kalkti kizlar,tus bassin iye nasil bastiysam cocuk kalkti
uyursa gelecegim yine

Edacım bak şimdi senle karsılıklı oturuyomuşuz gibi farzet bak şimdi seni sarsıyorumm
Bana bak bana gözlerimin içine bak zordegill yokkkkkkk
Okeyyy
Delirttin kızz bni
Bu konu dallanmadı budaklanmadı
Yorum yapmamozın sebebi tepkinin nedenini bilmemekti canm bnm

Biz böyle iyiyizz
Bakkkk bana kacırma gözünüüüüü
Edaaa bakıyonmu bana
Bak kız bana

İnan bende çok üzüldüm mideme kramplar girmeye başladı hepimizin hakkında hayırlısı en doğru akrarı Edamız verecek artık
nazar değdii nazarrr

Canm cigerim kaptanım bnm banada bi özel lütfen ortaya karısık ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…