- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Canım bence sert değil. Ben sadece merve'nin şahsına değil herkes için kuralların böyle olması gerektiğini söylüyorum.
Zaten ben bir şeye karar verecek değilim. Püsküüt tamam der kaptan alır. Ben karşı çıkmıyorum. Sadece menülerine yorum yapmayacağımı söyledim en başından ki yarın öbür gün bana neden diye sorulmasın diye. Derdim gerginlik vs yaratmak değil.
Kaptancım takıma alıp almaman senin kararın. Benden ötürü almamazlık etmemelisin zaten. Ben yukarıda merveye dediğim gibi sadece en başından menülerine vs yorum yapmayacağımı belirttim. Beni rahatsız etseydi kaç gündür burada o zaman rahatsız oldum derdim. Benim için sakıncası yok. Yokmuş gibi farz edeceğim sadece. Eğer bu takım içinde huzursuzluk vs yaratacaksa ki öyle görünüyor ben başka takıma transferimi isterim.
Ayrıca ben kimsenin kalbini kırmadım.Benimde zamanında kalbim kırıldı ben oturup ağlamadım.
Durum senin anlattığın gibi olmadı canım. Bildirim yapmadığın gün kendi isteğiyle ayrıldı yazdım sana.Bununla ilgili mesajlarımda mevcut. Hatta merve senin adına gecikmeli bildirimde bulunduğunda kendi isteğiyle ayrıldı olarak seni takımdan ayırmamın nedenlerini yazmıştım. Ve mervenin bildiriminden sonra takıma dönmek istersen bunu araştıracağımı yani bir hal çaresini bulmaya çalışacağıma dair mesajlarımda mevcut. Geri dönmeye gerçekten niyetin olsaydı gelirdin okurdun 6 ay yarışamaycağına dair mesajı da görürdün. Kısaca ben üstüme düşeni vakti zamanında yaptım. Sen ilgilenmediysen o da benim hatam değil.Herneyse bunların hiç bir önemi yok. Dilediğin gibi istediğin yerde yarışabilirsin kurallar izin veriyorsa. Kısaca beni ilgilendirmiyor. Sadece menülerine yorum yapmayacağımı belirttim ama olay dallanıp budaklandı. (Bunun sebebi de menülerine yazdığım yorumlarını hiç bir zaman beğenmemen ve senin motivasyonunu sanki ben bozmuşum gibi davranmandı.) Eğer sana senin tabirinle "GICIK :)" olsaydım kaç gündür takımda yazıyorsun en başından GICIKLIK ederdim. Sadece durumunla ilgili kaptana bilgi verdim ve kurallarla ilgili şahsi fikrimi belirttim.
Fakat yukarıdaki bana göre samimiyetsiz mesajından sonra evet artık gıcık oldum.Senin iyi niyet temennilerine ihtiyacım yok.
Gruba katılabilirsin ben ayrılıyorum. Gönlün ferah olsun.
Benimde evvel zaman sinirim bozulmuştu ama ben krize girip ağlamadım. Üzülmesin gelsin takıma yarışsın.
Herkesin vardır elbette evet askeri kampta değil her dediğinde haklısın. Tepki eski takımdan kalma tepkimdir ondan anlayamazsınız.
Canım yazdıklrım çağla için değil zordegil için.
Takımdan ayrılmamı gerektiriyor çünkü bana kötü şeyler hatırlatıyor. Benim motivasyonum bana göre daha önemli olduğundan ayrılacağım. Çünkü bana eski takımda affına sığınarak söylüyorum kıçımı yırttığım zamanları hatırlatıyor. Kendime ayıracağım enerjiyi havaya savurduğum geliyor. Herkes için iyi doğruyu yada doğru bildiğimi söylerken karşımdakilerin sanki onlar kilo verince kendilerine değilde bana faydaları oluyormuş gibi davranmalarından bahsediyorum. 14. takımdan transfer olmamın sebebi komple orayla ilgili negatif herşeyden kurtulmaktı. Yasemin ve merve kilo vermeye azimli takımdaki kişilerdi onlar için bu takımın çok iyi olacağını düşündüm de sevgili pegasustan bizim takımı kabul edip etmeyeceğini sordum. Son ana kadar elimden geleni yaptım.Belki fark etmişsinizdir ben daha yeni toparlandım ve benzer olayları yaşamadan psikolojimi bozmadan "behlül kaçar " hesabı eda kaçar.
Sizi tanıdığım için çok mutluyum. Sizin sayenizde toparlandım kendime geldim. Daha önümde geldiğim yol kadar daha var ne zor degil nede başka biri yüzünden yolumu uzatmak istemiyorum.
Takımda huzursuzluk olmaması gereken bir şey. Bu nedenle çok sevdiğim arkadaşlarıma da haksızlık edemem.
Zor degil kendisine karşı takındığım davranışı hak etmiş bir insan. Yine de önünde engel olmayacağım.
Kaptancım bu cuma bildirimde bulunurum. Beni izinli yazarsan sevinirim. Başka takım bulana kadar izinli kalırım.
Hakkınızı helal edin arkadaşlar. Sizi tanımak zevkti. Herkese teşekkürler.
Edacım hoşgeldin bitanemmm senin paylaşım alanında yazdığın o uzun yazıyı okumuştum tatlım ne kadar çok çabaladığını işlerinin yoğunluğu arasında takım için yaptığın fedakarlıkların hepsini biliyorum burada ne güzel bir aile olduk hepberaber ve ayrılırsan gerçekten çok üzüleceğim diyet tecrübelerinle hepimizin menülerine çok güzel yorumlar ve uyarılar yapıyorsun hakkımız varsa helal olsun fakat ben yine de gitmemeni çok isterim sen de hakkını helal et tatlım Mervenin menülerine yorum yapmazsın bir süre deneyelim ne olur hemen karar verme