Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

[video=youtube;qTCtrPk5mWc]http://www.youtube.com/watch?v=qTCtrPk5mWc[/video]
uygulanirdiniz beni,aglarim ama...

mervecigim bu tür mesajlar bize yakismiyor cnm..mervee ortami bulmak icin yazdi onu..

merve ve eda kizlar sizzen rica eiyorum,lütfen kisisel sorunlarinizi özel mesajlarla halledin..
konunun bu kaar uzayacagini tahmin edemeim aslina...lütfen kimse kimseye hakaret icerikli mesaj yazmasin,varsa sorununuz özelen yazin...

Ben kaçıyorum hepinize iyi geceler Allah rahatlık versinn yarın görüşmek üzere şarkı için tşkle bitanemm

Kızlar yazdıklarınızı okuyorum da özellkle merveninkini .... Ya gercekten ama tüm samimiyetimle söylüyorum gercekten bidaha 3. Takımı tanımıcam grmicem siz huzurunuzu bozmayın. Ben bu duruma neden oldugum için üzüldüm. Neyse siz edayı ikna edersiniz ben çıkıyorum belki baska takımda belki hiç girmem ama siz keyfinizi bozmayın. Bu arada kaptana da tesekkur ediyorum. Yani bana çok samimi olduğu için.. Iyi geceler

Way arkadas ben suclu oldum
Kendimi çok özel biri sandım şimdi
Yahu arayı bulmkta suc olmuş
Neyse bn merveyı tanıyorum birden parlar sonra söner
Banada kırılmıs görüyomusun ben guleyım mı aglayım mı neyse
Dahada tııpp
Susabılırsem suscam

kizlar lütfen artik bu konuyla ilgili hic bir mesaji alintilamayalim.biz cevap verdikce konu uzuyor..rica ediyorumm...
ben arkadaslara söyledim söylicegimi.artik kalip kalmamaya onlar karar verecektir..sonucta herkes kenine veriyor kilosunu..

KIZLAR SİZ SÖYLEYİN
BNM YAZDIKLARIMA Bİ OBJEKTİF GÖZLE BAKIN
ALLAH ASKINA HİÇ ADAM KAYIRIR GİBİ BİŞİ VARMI
son zamnlarda basıma bişi gelmediydi
Fırtına öncesi sessizlik miş

Anlasıldı kaptannnnnn:)))

Kızlar kahvaltı yapıyorum
Hadi sizde gelin
Bugun gec kahvaltı yapıyorum
Sabah iştahım yoktu biraz oyalandım
Kızımın cinciklerini( iç çamasırlarını)ütüledimm
Allhım bu ne gusel şey öle
Dısardayagmur var ve hava cok soguk
Rabbim dısarda kalanlara yardım etsinn

Kızım uyurken bi ders calışayım bnde
Kımse yok bu saatte
İnş bugun dolu dolu gecer

Off canm sıkılıyo valla ders mersde calısamıyorum neyse yha
Ben en iyisi abdest alıp kuran okuyayım can sıkıntımı ancak Allah giderir
Kızlar görüsürüz
Hava cok soguk hee bu arada yogurt kürüne basladım
Bakalım nasıl sonuc vercek haftada 3.5 kılo vercemmi
:)))

merhaba kızlar dün çok kötü oldum öğle arasına çıktıktan sonra geri dönemedim işe, yattım uyudum eşim benim yerime amirlere söyledi, 4 saat uyumuşum, uyandığımda beynim kazan gibiydi ama en azından ağrısı hafiflemişti.. hem regl, hem grip birbirine karıştı baya kötüyüm hala..akşam yemek yapamadığım için dışardan bişiler yedik malesef yine.. inşallah bugün yapabilirim kendi yemeğimi..

dün burası baya karışmış, ben meseleye karışmak istemiyorum ama söylemek istediğim tek bir şey var,

valkyrie, zordegil seni tanımadığını söylüyor karıştırmış olabilir misiniz birbirinizi? yanlış anlaşılma olmasın birbirinizi boş yere üzmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…