Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydınn kızlar

Dün neler olmuş öyle dün sayfa açıktı ofiste ama okumaya fırsatım olmadı şimdi okudum geçmişi

zordeğili yeni tanıdım onun da gitmesini istemezdim ama ben edayı çok sevmiştim onun ismini altta görünce bi sevindirik oluyordum ( yazdıklarını büyük keyifle okuyordum niye gitti bizi bıraktıkı gerçektn çok üzüldüm ve moralim çok bozuldu daha biz onun çıtır halini görecektik (

tatlım manyetık kendı gucunle calıştırıyosun oyle alma bence

Aman yha varya cok canm sıkılıyo dünkü durumdan dolayı
Off

Cumadan iti baren msj sayımı saydım böle dewam edeyım yoksa zor oluyo saymak

Bi yeşilçay içeyim limonlu içen varmı yollayayım)

Caglacım sen maydanoz suyuna dewam edıyormusun

Swetcem resmini gördüm yeni koymuşsun cok tatlı birisn canm yuzndende belli oluyor
Esmer güzelisin yani

menüm
sabah

1 bardak sekersız cay
2 dılım ekmek
2dılım ksar peynırı

öğle

bulgur pılavı az
az kıymalı patates

aksam
1 kepçe brokoli corba
3 kaşık et sote
bol yesıl salata

4-5 fındık
2fincan ıhlamuur
1,5lt su

spor yok ama alışverıse gıtıtm ekstradan

tatlım cok gecmıs olsun

günaydın kızlarr nasılsınız

geçmişi okuyayım dedim ama baktım sinirlerim bozulacak yarıda bıraktım

valla benim tavsiyem şuan mevcut arkadaşlarla çok iyiyiz bence artık takıma bi süre alım yapmayalım, çok eksik olan takımlar var öncelik onlarda olsun

edacım arkadaş zaten gelmiycek bence sende sinirine yenilme bizide üzme herşeyi unutup devam edelim tatlım

Edioruum canim bi dun icemedim oda hastaneye cok erken gittik..

Kizlar zzordegil mervenin edayi tanimamasi gibi birsey mumkun degil cunku kaptan yardimcisiydi eda sen takima gir haftalarca yaris kaptanyardimcisini tanima:) ben sahidim..

Edioruum canim bi dun icemedim oda hastaneye cok erken gittik..

Kizlar zzordegil mervenin edayi tanimamasi gibi birsey mumkun degil cunku kaptan yardimcisiydi eda sen takima gir haftalarca yaris kaptanyardimcisini tanima:) ben sahidim..

Yha zordegil o manada demedi bn seni tanımıyorum diye kızlar lütfwn yanlış yere gitmesin
Zordegilin demek istedigi edayla arasında bu kadar sorun olacak kadar tanısmadıgını dıyalogunun olmadıgını bî tartışma içine girmediklerini solemeye calıstı zordegil
Yoksa zordegil edayı tanımaz olur mu
Siz yanlış anladıız canlarım

Kızlar ögle yeemegimi yiyecegim birazdan
Kaptan yoksun ortada
Swetcem sende kkızz hala uyuyonuz mu ?????
Yemekten sonra arkadasıma cıkayım diyorum bakalım

bugün benim ilk günüm ve azıcık kendimden birazda şu ara yapmaya çalıştığım beslenme programımdan bahsederek bir giriş yapmak istiyorum.
Boyum163 ve kilom 92.2 (bu sabah itibari ile)
Bir kamu kurumunda gün boyu çok az hareketle masa başı çalışıyorum.
geçen haftaya kadar çok umutsuz bir şekilde yiyip yiyip şişme pozisyonundayken birden şimşekler çaktı ve ne yapıyorsun daha 35 yaşındasın en güzel günlerini şişko olup, giyemediğin kıyafetlere başkalarının üzerinden özenerek yaşmaktan vazgeç toparlan diye bir ses ile toparlandım ve hemen geçmiş tüm diyet tecrübelerimle kendime 1500 kalorilik bir diyet yazdım. Daha önce çok kilo verdim ama hep geri aldım. Bu forum bana umut verdi :)
Burada sizler güzel bir takım ruhu oluşturmuşsunuz inşallah bende listenize dahil olur ve birlikte başarılı oluruz.

sabah 8:30
1 süt
6 yk müsli
1 mayve
Öğle 11:30-12:00
Çorba
sebze
et
Ara30
meyveli activia
Ara: 17:30
peynirli sandviç
Akşam 19:30-20:00
Çorba
salata
et
1 ekmek
1/2 yoğurt
ara30
meyve

Canm hoşgeldin aramıza inş hedefine ulasırsın buarada hedefin kaç
Menüne iler ki zamanlarda yoru yapıcaz ))
İçindeki o sese kulak vermen iyi olmus gercekten çok genciz hepimiz dedigin gibi hep baskalarınını seyredıcez
İnş bu yolda kararlı ve azimlisindir
Kaptan pegasus07 gelir sana kurallardan bahseder canm

Tekrar hoşgeldin

Kızlar gercekten yha sulofe diyince aklıma geldi hni bi avmye gideriz bole yada gezmeye sanki inat yapar gibi incecik dal gibi kızlar kıyafetleri güzel güzel tasımıslar böleeee bakakslırsın aman allahım yhaa
Niye bizde ole güsel güsel istedigimiz kıyafeti içine rahatca girmeyelim ki
Bn 3 sene önce kıyafeti giymezsim bile secer cıkardım
arge yapıyorumdm kılo vermeden önce şimdi en azından giydigim kıyafetler oluyo en azından içim rahatca göbişimi cekmeden giyiyorum bu bıle ne kadar güsell

teşekkür ederim. hedefim aslında 69 u görmek. ve keşke 65 olsam süper ama en son kilo vermeye çalıştığımda 72 ye kadar düşüp tekrar yukarı doğru tırmandım o yüzden bu sefer 60 lı kilolara düşeyim inşallah ondan sonra revize ederim amaaaaaaa ilk hedefim 85 olmak. minik minik adımlar

çok fena gaza gelmiş moddayım inşallah bu azimle devam ederim. İşyerinde kızlarla konuştum; bizim kampüs içinde büyük bir spor salonumuz var yetkililer ile görüşüp orayı haftada 3 gün kullanıcaz. 20 kişiyiz eminim bu sayı azalır ama birde hoca ayarlayıp hemen haftada 3 gün sporada başlıyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…