sağol canım
sulofe hoşgeldin
sweet bacım bir karnabahar tarifi vermiştin, sana zahmet onu detaylıca anlatır mısın? ben de bu akşam yapıcam kısmetse, inşallah görürsün ben gidene kadar:)
teşekkür ederim hoşbuldummm :)
karnabahar kısırını denediniz mi hiç bu arada. benim eşim sebze sevmeyengillerden. ona sebze yedirmek için türlü taklalar atıp duruyorum evde. Karnabahar kısırınıda o zaman keşfettim :)
Kızlar kahvaltı yapıyorum
Hadi sizde gelin
Bugun gec kahvaltı yapıyorum
Sabah iştahım yoktu biraz oyalandım
Kızımın cinciklerini( iç çamasırlarını)ütüledimm
Allhım bu ne gusel şey öle
Dısardayagmur var ve hava cok soguk
Rabbim dısarda kalanlara yardım etsinn
merhaba kızlar dün çok kötü oldum öğle arasına çıktıktan sonra geri dönemedim işe, yattım uyudum eşim benim yerime amirlere söyledi, 4 saat uyumuşum, uyandığımda beynim kazan gibiydi ama en azından ağrısı hafiflemişti.. hem regl, hem grip birbirine karıştı baya kötüyüm hala..akşam yemek yapamadığım için dışardan bişiler yedik malesef yine.. inşallah bugün yapabilirim kendi yemeğimi..
dün burası baya karışmış, ben meseleye karışmak istemiyorum ama söylemek istediğim tek bir şey var,
valkyrie, zordegil seni tanımadığını söylüyor karıştırmış olabilir misiniz birbirinizi? yanlış anlaşılma olmasın birbirinizi boş yere üzmeyin..
Aman yha varya cok canm sıkılıyo dünkü durumdan dolayı
Off
menüm
sabah
1 bardak sekersız cay
2 dılım ekmek
2dılım ksar peynırı
öğle
bulgur pılavı az
az kıymalı patates
aksam
1 kepçe brokoli corba
3 kaşık et sote
bol yesıl salata
4-5 fındık
2fincan ıhlamuur
1,5lt su
spor yok ama alışverıse gıtıtm ekstradan
günaydın kızlarr nasılsınız
geçmişi okuyayım dedim ama baktım sinirlerim bozulacak yarıda bıraktım
valla benim tavsiyem şuan mevcut arkadaşlarla çok iyiyiz bence artık takıma bi süre alım yapmayalım, çok eksik olan takımlar var öncelik onlarda olsun
edacım arkadaş zaten gelmiycek bence sende sinirine yenilme bizide üzme herşeyi unutup devam edelim tatlım
Kızlar ögle yeemegimi yiyecegim birazdan
Kaptan yoksun ortada
Swetcem sende kkızz hala uyuyonuz mu ?????
Yemekten sonra arkadasıma cıkayım diyorum bakalım
Hoşgeldin aramıza tatlımm içindeki o sese kulak vermen çok iyi olmuş birlikte bazen tatlı sert uyarılar yaparak bu kilolardan kurtulacağız tatlım her gün düzenli menünü ve aldığın sıvıyı mutlaka paylaş cnm özellikle 2 lt su içmeye çalış meyvelerini akşam yemeğinden sonra yemezsen daha iyi olur senin açından birazcıkta spor yapabilirsen hedefine daha kolay ulaşırsın canımbugün benim ilk günüm ve azıcık kendimden birazda şu ara yapmaya çalıştığım beslenme programımdan bahsederek bir giriş yapmak istiyorum.
Boyum163 ve kilom 92.2 (bu sabah itibari ile)
Bir kamu kurumunda gün boyu çok az hareketle masa başı çalışıyorum.
geçen haftaya kadar çok umutsuz bir şekilde yiyip yiyip şişme pozisyonundayken birden şimşekler çaktı ve ne yapıyorsun daha 35 yaşındasın en güzel günlerini şişko olup, giyemediğin kıyafetlere başkalarının üzerinden özenerek yaşmaktan vazgeç toparlan diye bir ses ile toparlandım ve hemen geçmiş tüm diyet tecrübelerimle kendime 1500 kalorilik bir diyet yazdım. Daha önce çok kilo verdim ama hep geri aldım. Bu forum bana umut verdi :)
Burada sizler güzel bir takım ruhu oluşturmuşsunuz inşallah bende listenize dahil olur ve birlikte başarılı oluruz.
sabah 8:30
1 süt
6 yk müsli
1 mayve
Öğle 11:30-12:00
Çorba
sebze
et
Ara30
meyveli activia
Ara: 17:30
peynirli sandviç
Akşam 19:30-20:00
Çorba
salata
et
1 ekmek
1/2 yoğurt
ara30
meyve
sağol canım
sulofe hoşgeldin
sweet bacım bir karnabahar tarifi vermiştin, sana zahmet onu detaylıca anlatır mısın? ben de bu akşam yapıcam kısmetse, inşallah görürsün ben gidene kadar:)
çok fena gaza gelmiş moddayım inşallah bu azimle devam ederim. İşyerinde kızlarla konuştum; bizim kampüs içinde büyük bir spor salonumuz var yetkililer ile görüşüp orayı haftada 3 gün kullanıcaz. 20 kişiyiz eminim bu sayı azalır ama birde hoca ayarlayıp hemen haftada 3 gün sporada başlıyorum:))
öyle mi yok denemedim
ben genelde karnabaharı haşlarım, tepsininn tabanına karnıyarık içi hazırlayıp döşerim, üzerine karnabaharları koyup üzerine beşamel sos ve fırına veririm, beşamel sos biraz kuruyunca kaşar peyniri eklerim, ama işte beşamel sos karatay diyetine uymuyor, karatay yapıyorum ben, eşimi de böyle beslenmesine çalışıyorum, nasıl yapsam diye düşünüyordum, internette tarifler var yoğurtlu vs ama yine un var içinde.. sizin tarif nasıl?
benim bir yemek bloğum var. aslında yazmaktan büyük keyif aldığım ama son 2 yıldaki tüm kilolarımın sebebi blog için deneyip beğendiklerimi tüketene kadar yememorda tarif mevcut. dilerseniz yada adresi vermemde sakınca yoksa buraya yazabilirim ama. kısır tarifi şöyle:
Malzemeler:
1 küçük karnabahar
1 küçük kuru soğan
3-4 dal taze soğan
maydanoz
nane
3 adet kornişon turşu
1 çorba kaşığı domates salçası
1 çorba kaşığı biber salçası
1 çorba kaşığı limon suyu
2 çorba kaşığı z.yağ
sumak
pulbiber
tuz
Sevdiğiniz tüm baharatlar
Yapılışı; Karnabahar çiçeklerine ayrılır.Sapları kesilir ve tomurcukları robotta bulgur büyüklüğünde çekilir.Teflon tavaya yağ ve incecik yemeklik doğranmış soğan alınır ve kavrulur. Salçaları ve çekilmiş karnabaharda eklenir kokusu çıkana kadar sotelenir. İnce doğranmış yeşillikler,turşu ve geri kalan tüm malzeme eklenerek iyice karıştırılır.Afiyet olsun.
Bluecum karnabaharları haşla çok fazla ezmeden karıştır biraz suyundanada koyacaksınki bulgurlar şişsin sonra üzerine 1 bardak ince bulgur ekle 2 yumurta kır dereotu maydanoz nane bol soğan baharat zevkine göre artık ekle 1 çay bardağı zeytinyağı ve 1 pk kabartma tozu ekle cnm kıvamı koyu kek hamuru kıvamında olacak tepsine yağlı kağıt serip üzerine karşımı dök fırında iyice kızarınca üzerine kaşar veya başka bir peynir serp arzu edersen üstüne değil içinede ekleyebilirsin peyniri tatlım afiyetolsun
benim bir yemek bloğum var. aslında yazmaktan büyük keyif aldığım ama son 2 yıldaki tüm kilolarımın sebebi blog için deneyip beğendiklerimi tüketene kadar yememorda tarif mevcut. dilerseniz yada adresi vermemde sakınca yoksa buraya yazabilirim ama. kısır tarifi şöyle:
Malzemeler:
•1 küçük karnabahar
•1 küçük kuru soğan
•3-4 dal taze soğan
•maydanoz
•nane
•3 adet kornişon turşu
•1 çorba kaşığı domates salçası
•1 çorba kaşığı biber salçası
•1 çorba kaşığı limon suyu
•2 çorba kaşığı z.yağ
•sumak
•pulbiber
•tuz
•Sevdiğiniz tüm baharatlar
Yapılışı; Karnabahar çiçeklerine ayrılır.Sapları kesilir ve tomurcukları robotta bulgur büyüklüğünde çekilir.Teflon tavaya yağ ve incecik yemeklik doğranmış soğan alınır ve kavrulur. Salçaları ve çekilmiş karnabaharda eklenir kokusu çıkana kadar sotelenir. İnce doğranmış yeşillikler,turşu ve geri kalan tüm malzeme eklenerek iyice karıştırılır.Afiyet olsun.
tünaydınn
sabah bi kalktım saat 8.8:30da iş bası yapmam lazım kızımı anaokuluna yollamam lazım Allahtan 2numara ve 3 numara ve babaları uyuyordu.bi hız giyinip çıktık evden.asm 2 sokak var evle.asmye bi girdim bugün senin toplantın vardı saat 8de. unuttummmmmm.yağmur altında takside kalmamıs kültürmerkezine yürüdüm.12ye kadar ders dinledim.kkahvaltı felan hak getire.12:30 ancak kahvaltımı yaptım.
canım çok sağol deneyeceğim bu tarifi bugün, baya bi karnabaharım var hem de organik:) değerlendireyim oğluım da sever bunu, börek gibi olur..
soğan taze soğanım yok, kuru soğan rendelesem de olur mu sence?
bugün de pek iyi değilim aslında, amir yüzümü görünce acil işin yoksa git dinlen dedi az sonra çıkacağım, öğlen bol limonlu bir çorba içtim ve 1 portakal yedim ama enerjim yine düştü en iyisi dinlenmek..
çok güzelmiş kesinlikle deneyeceğim kendimi iyi hissettiğim bir zamanda:)
akşamki olay tatlıya bağlanmıstır umarım nazara geldik nazara o gizli ziyaretçiler nazar etti.
akşam telafi edersin canım bol su ve yeşilçay iç sıkma dediğin mercimekli köfteyse zararı fazla yokKizlar cok duzensiz gecti bugunum ya.sabah arkafasim kahvaltiya cagirdi orda accik kacirdim.simdi de okuda kacirdim.kermes varmis bi arkadas sikma getirdi ordan bi kucuk yedim .once dayandim 2 tenefus girmedim ogretmnlr odasina sonra dayanamadim
Ne ceza verirsenz raziyim soz iyumadan once yapcm hakettim ben buvcezayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?