Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sağol canım

sulofe hoşgeldin

sweet bacım bir karnabahar tarifi vermiştin, sana zahmet onu detaylıca anlatır mısın? ben de bu akşam yapıcam kısmetse, inşallah görürsün ben gidene kadar:)

teşekkür ederim hoşbuldummm :)
karnabahar kısırını denediniz mi hiç bu arada. benim eşim sebze sevmeyengillerden. ona sebze yedirmek için türlü taklalar atıp duruyorum evde. Karnabahar kısırınıda o zaman keşfettim :)

öyle mi yok denemedim
ben genelde karnabaharı haşlarım, tepsininn tabanına karnıyarık içi hazırlayıp döşerim, üzerine karnabaharları koyup üzerine beşamel sos ve fırına veririm, beşamel sos biraz kuruyunca kaşar peyniri eklerim, ama işte beşamel sos karatay diyetine uymuyor, karatay yapıyorum ben, eşimi de böyle beslenmesine çalışıyorum, nasıl yapsam diye düşünüyordum, internette tarifler var yoğurtlu vs ama yine un var içinde.. sizin tarif nasıl?

Tünaydınnn tatlı arkadaşlarım

Tünaydınnn canım

Slm bluecum geçmiş osun cnm bugün nasılsın bitanem :26:

Aman yha varya cok canm sıkılıyo dünkü durumdan dolayı
Off

Dün dünde kaldı kızlar önümüze bakalım lütfen:13:

İltifatına tşkler tatlım ama baya oldu resmimi koyalı

afiyetolsun cnm çok güzel menün

Tünaydınnn sahgülümmm okumamakla en güzelini yapmışsın cnmcım
Kızlar ögle yeemegimi yiyecegim birazdan
Kaptan yoksun ortada
Swetcem sende kkızz hala uyuyonuz mu ?????
Yemekten sonra arkadasıma cıkayım diyorum bakalım

afiyetolsun canım ne uyuması bitanem sabahtan beri ayaktayım ama işler bitmeden buraya gelmiyorum yoksa takılıp kalıyorum
birde yarın yine teyzemin yolları gözüktü gitmeden buharlı makinamla heryeri deniyorum evden yıldızlar çıkmaya başladı
iyi gezmeler canım

Hoşgeldin aramıza tatlımm içindeki o sese kulak vermen çok iyi olmuş birlikte bazen tatlı sert uyarılar yaparak bu kilolardan kurtulacağız tatlım her gün düzenli menünü ve aldığın sıvıyı mutlaka paylaş cnm özellikle 2 lt su içmeye çalış meyvelerini akşam yemeğinden sonra yemezsen daha iyi olur senin açından birazcıkta spor yapabilirsen hedefine daha kolay ulaşırsın canım

yeni kurallarimiz bunlar...
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra takimdan cikarilacaktir..

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir.

5.Saglikli beslenmeye gayret gösterilecek ve ögün atlamamaya calisilacaktir...

6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)

bütün bu kuralları kabul ediyorsan aramıza hoşgeldinnn tatlımm
sağol canım

sulofe hoşgeldin

sweet bacım bir karnabahar tarifi vermiştin, sana zahmet onu detaylıca anlatır mısın? ben de bu akşam yapıcam kısmetse, inşallah görürsün ben gidene kadar:)

Bluecum karnabaharları haşla çok fazla ezmeden karıştır biraz suyundanada koyacaksınki bulgurlar şişsin sonra üzerine 1 bardak ince bulgur ekle 2 yumurta kır dereotu maydanoz nane bol soğan baharat zevkine göre artık ekle 1 çay bardağı zeytinyağı ve 1 pk kabartma tozu ekle cnm kıvamı koyu kek hamuru kıvamında olacak tepsine yağlı kağıt serip üzerine karşımı dök fırında iyice kızarınca üzerine kaşar veya başka bir peynir serp arzu edersen üstüne değil içinede ekleyebilirsin peyniri tatlım afiyetolsun

gel gel gaza gel tatlım salona başlaman çok iyi olur çok sevindim senin adına

benim bir yemek bloğum var. aslında yazmaktan büyük keyif aldığım ama son 2 yıldaki tüm kilolarımın sebebi blog için deneyip beğendiklerimi tüketene kadar yemem orda tarif mevcut. dilerseniz yada adresi vermemde sakınca yoksa buraya yazabilirim ama. kısır tarifi şöyle:

Malzemeler:
•1 küçük karnabahar
•1 küçük kuru soğan
•3-4 dal taze soğan
•maydanoz
•nane
•3 adet kornişon turşu
•1 çorba kaşığı domates salçası
•1 çorba kaşığı biber salçası
•1 çorba kaşığı limon suyu
•2 çorba kaşığı z.yağ
•sumak
•pulbiber
•tuz
•Sevdiğiniz tüm baharatlar

Yapılışı; Karnabahar çiçeklerine ayrılır.Sapları kesilir ve tomurcukları robotta bulgur büyüklüğünde çekilir.Teflon tavaya yağ ve incecik yemeklik doğranmış soğan alınır ve kavrulur. Salçaları ve çekilmiş karnabaharda eklenir kokusu çıkana kadar sotelenir. İnce doğranmış yeşillikler,turşu ve geri kalan tüm malzeme eklenerek iyice karıştırılır.Afiyet olsun.

Tarif için tşkler tatlım denemek isterim artık o blogda cıslı yemekler paylaşmıyoruz dimi mümkünse diyet yemeklerini yapıp paylaşırsın bizde seve seve takip ederiz

canım çok sağol deneyeceğim bu tarifi bugün, baya bi karnabaharım var hem de organik:) değerlendireyim oğluım da sever bunu, börek gibi olur..
soğan taze soğanım yok, kuru soğan rendelesem de olur mu sence?
bugün de pek iyi değilim aslında, amir yüzümü görünce acil işin yoksa git dinlen dedi az sonra çıkacağım, öğlen bol limonlu bir çorba içtim ve 1 portakal yedim ama enerjim yine düştü en iyisi dinlenmek..

çok güzelmiş kesinlikle deneyeceğim kendimi iyi hissettiğim bir zamanda:)

sabah bi kalktım saat 8.8:30da iş bası yapmam lazım kızımı anaokuluna yollamam lazım Allahtan 2numara ve 3 numara ve babaları uyuyordu.bi hız giyinip çıktık evden.asm 2 sokak var evle.asmye bi girdim bugün senin toplantın vardı saat 8de.unuttummmmmm.yağmur altında takside kalmamıs kültürmerkezine yürüdüm.12ye kadar ders dinledim.kkahvaltı felan hak getire.12:30 ancak kahvaltımı yaptım.

geçmiş olsun bluecum.bende gecen ptesi fenaydım.bastım greyfurtu.günde nerdeyse 4 defa cumaya yansıdı ama çarşambaya toparladım.

akşamki olay tatlıya bağlanmıstır umarım nazara geldik nazara o gizli ziyaretçiler nazar etti.

Tünaydınnnnn doktorcummm hg canım

Bugün aksilikler bırakmamış yakanı yinede yetişmişsin akşamları ders çalışıyorsun btün gün yoruluyorsun tatlım vücutta pes ediyor biryerde allah yardımcın olsun canım

rica ederim canım taze soğan şart değil bitanem kuru soğanı bolca koy rendelemeyle uğraşma rondoda çekiver ben zaten sarmalara dolmalara çok koyarım soğanı çok lezzzet verir aynen börek gibi oluyor çocuklar bayılacaktır git dinlen güzelce toparlan canım gribin tek ilacı dinlenmek

Kizlar cok duzensiz gecti bugunum ya.sabah arkafasim kahvaltiya cagirdi orda accik kacirdim.simdi de okuda kacirdim.kermes varmis bi arkadas sikma getirdi ordan bi kucuk yedim .once dayandim 2 tenefus girmedim ogretmnlr odasina sonra dayanamadim

Kizlar cok duzensiz gecti bugunum ya.sabah arkafasim kahvaltiya cagirdi orda accik kacirdim.simdi de okuda kacirdim.kermes varmis bi arkadas sikma getirdi ordan bi kucuk yedim .once dayandim 2 tenefus girmedim ogretmnlr odasina sonra dayanamadim
akşam telafi edersin canım bol su ve yeşilçay iç sıkma dediğin mercimekli köfteyse zararı fazla yok

Slm kizlar ben kabalik edip geldim. Daha obceden 5 takimda yaristim ve malum kapandi dagildik. Simdide grup olmadan bu isin olmayacagini anladim gunluk actim olmadı ve tartida 64, 5 i gorunce sok oldum . Heyecanli bol paylaşımli disiplinli bir grupla yeniden baslamak istiyorum bunlari bize neden soyluyorsun paylasim alanina git diyebilirsiniz orayada yazdim ama arastirdim sizi buldum sizde kabul ederseniz yeni uye aliminiz varsa ben sizi istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…