Slm kizlar ben kabalik edip geldim. Daha obceden 5 takimda yaristim ve malum kapandi dagildik. Simdide grup olmadan bu isin olmayacagini anladim gunluk actim olmadı ve tartida 64, 5 i gorunce sok oldum . Heyecanli bol paylaşımli disiplinli bir grupla yeniden baslamak istiyorum bunlari bize neden soyluyorsun paylasim alanina git diyebilirsiniz orayada yazdim ama arastirdim sizi buldum sizde kabul ederseniz yeni uye aliminiz varsa ben sizi istiyorum
Kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyo
Bluecum gecmiş olsun tekrardan bugun iyisindir umarım
Sulofe yemek blogun var demek dediğin gibi kıloların nerden geldigi belli oldu:)))
Swetcem resmini yeni gördüm bayılıyorum sana:)))
Sevilaycım dert etme aksama dengelersin inş diye ümit ediyorum
35 mekik güzel miş
Ara vermeden yap azcık zorlan canm
Kaptan bugn yok hala
SahgulumuZde gelmedi
Bakalım bu cuma neler olacak
:)))
illaki ceza istiyorsun yaniiikıyamam sana 35 mekik nasıll
Hg tatlım est neden kabalık olsun kapımız bütün zayıflamak isteyen arkadaşlarımıza açık haklısın 5. takım bazı sorunlar yaşıyor ellerinden geldiğince takımı toparlamaya çalışıyorlar kurallar açısından bir sakıncası yoksa seni aramızda görmekten mutluluk duyarız bitanem hg inş kısa sürede vedelaşırsın kilolarınla
Kurallar acisindan sikinti olmayacak sanmıyorum malum hepimiz mecburi olarak ayrilmistik. O ara gercekten negatif bi donemdi. Hosbuldum oncelikle biraz kendimden bahsedeyim :)
28 yasina adim atmak uzereyim
2 yilla adim atmak uzerede bi evliligim var
gecen yil subat ayinda dusuk yaptim hamileyim dite tikindigim herseyin bedelini tartiya cikinca anladim 68 lere ulasmistim ve mart ayibda basladim bu seruvene haxiranda 57 kg ya indim ve malesef sonrasinda suan itibariyle 158 ve 64, 5 kg bir tombalak oldum .
Kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyo
Bluecum gecmiş olsun tekrardan bugun iyisindir umarım
Sulofe yemek blogun var demek dediğin gibi kıloların nerden geldigi belli oldu:)))
Swetcem resmini yeni gördüm bayılıyorum sana:)))
Sevilaycım dert etme aksama dengelersin inş diye ümit ediyorum
35 mekik güzel miş
Ara vermeden yap azcık zorlan canm
Kaptan bugn yok hala
SahgulumuZde gelmedi
Bakalım bu cuma neler olacak
:)))
canımmm ben burdayım sabahtan beri temizlik yapıyorum çok yoruldum, şimdi yemek yapıcam sonrada duşşakşamada ütü var bakayım kociş yorgun olmazsa ona kakalarım belki
bu aralar akşamları derste çalışamıyorum.ama kafam rahatladı iş yüküm evde azaldı eşim saolsun.normalde eve girince direk mutfaga girerdim cocukları doyururdum kendime özel bişey hazırlayamazdım.dün eşim çocukları yedirirken bende kendime kabak yemeği yaptım.yoksa erişte vardı yemekte.bugünde etlli kurufasulye var ama listeme uymuyor.patlıcan közleyip yogurtla yemeyi düşünüyorum.
ellerine sağlık cnm ohhhh enişte hamarat demekki şanslısın canım:13: bende oturdum kaldım benimde ütüler ve spor var biri bana kalk desin hiç sevmiyorum ütüyü nedense
benim ütüleride kocam yaparay duymasın walla bida yapmaz.
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz zamanla kaynaşırız
valla bizim takım ün yaptımaşallah diyelim
benim ütüleride kocam yaparay duymasın walla bida yapmaz.
evet canım sağolsun çok yardımcı oluyor rabbim sanada gönlüne göre hamarat bi koca nasip etsinbende nefret ediyorum ütüden ama bazen çok yorgun geliyor kıyamıyorum
Hadi kızlar zayıflıyoruz,
mehmet öz amerika'da düzenlediği sağlıklı yaşam programında yeni bir mucizeden bahsetti. Yalancı iğde yemişi...
yalancı iğdenin içerisinden yer alan omega 7 yağ asidindeymiş tüm marifet. Kabızlık ve fazla kilolar için birerbir. Mehmet öz'ün programının videosunu paylaşıyorum siz de izleyin. mehmetoz.org - Yeni Mucize Yemiş Yalancı İğde - YouTube
Gördüm gördüm Noracımmmm hg canımcımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?