Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyo

Bluecum gecmiş olsun tekrardan bugun iyisindir umarım

Sulofe yemek blogun var demek dediğin gibi kıloların nerden geldigi belli oldu:)))

Swetcem resmini yeni gördüm bayılıyorum sana:)))

Sevilaycım dert etme aksama dengelersin inş diye ümit ediyorum
35 mekik güzel miş
Ara vermeden yap azcık zorlan canm

Kaptan bugn yok hala
SahgulumuZde gelmedi
Bakalım bu cuma neler olacak
:)))

Hg tatlım est neden kabalık olsun kapımız bütün zayıflamak isteyen arkadaşlarımıza açık haklısın 5. takım bazı sorunlar yaşıyor ellerinden geldiğince takımı toparlamaya çalışıyorlar kurallar açısından bir sakıncası yoksa seni aramızda görmekten mutluluk duyarız bitanem hg inş kısa sürede vedelaşırsın kilolarınla

Slm mervişim gitmedinmi arkadaşına

Tşk ederim canım bu kadar fazla şımartma beni havalara girerim sonra
önemli olan kalp güzelliği tatlım dış güzellik geçici

evet kaptanımız ve noracık gelmedi işleri vardır sahgülüm sabah gelmiş tatlım

Kurallar acisindan sikinti olmayacak sanmıyorum malum hepimiz mecburi olarak ayrilmistik. O ara gercekten negatif bi donemdi. Hosbuldum oncelikle biraz kendimden bahsedeyim :)
28 yasina adim atmak uzereyim
2 yilla adim atmak uzerede bi evliligim var
gecen yil subat ayinda dusuk yaptim hamileyim dite tikindigim herseyin bedelini tartiya cikinca anladim 68 lere ulasmistim ve mart ayibda basladim bu seruvene haxiranda 57 kg ya indim ve malesef sonrasinda suan itibariyle 158 ve 64, 5 kg bir tombalak oldum .

Kuralları niz nelerdir kisaca yardimci olurmusunuz galiba msj sayilarini yaziyoruz :) baska baska nrler yapiyoruz neler yapmiyoruz :26:

Genceciksin tatlım kısa sürede vereceksin allah mutlu etsin nurtopu gibi çocuklar nasip etsin inş
bende 39 yaşındayım evde kaldım annemle birlikte yaşıyorum kullandığım bazı ilaçlar yüzünden şiştim tomurcuk oldum
ben diyet yapmıyorum Canan Karatayın sağlıklı yaşam öğütlerini uyguluyorum az ama öz gidiyor bir şekilde 1,5 ayda 7,5 kilo verdim hedefim 1 nisanda 65 olabilmek inş olurum kilolarıma nisan 1 şakası yapacağım vermen boyun kaç acaba canım:44:

canımmm ben burdayım sabahtan beri temizlik yapıyorum çok yoruldum, şimdi yemek yapıcam sonrada duşş akşamada ütü var bakayım kociş yorgun olmazsa ona kakalarım belki

Ilk sayfadaki kurallar gecersiz cnm..
yeni kurallarimiz bunlar...
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra takimdan cikarilacaktir..

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir.

5.Saglikli beslenmeye gayret gösterilecek ve ögün atlamamaya calisilacaktir...

6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)

bu aralar akşamları derste çalışamıyorum.ama kafam rahatladı iş yüküm evde azaldı eşim saolsun.normalde eve girince direk mutfaga girerdim cocukları doyururdum kendime özel bişey hazırlayamazdım.dün eşim çocukları yedirirken bende kendime kabak yemeği yaptım.yoksa erişte vardı yemekte.bugünde etlli kurufasulye var ama listeme uymuyor.patlıcan közleyip yogurtla yemeyi düşünüyorum.

canımmm ben burdayım sabahtan beri temizlik yapıyorum çok yoruldum, şimdi yemek yapıcam sonrada duşş akşamada ütü var bakayım kociş yorgun olmazsa ona kakalarım belki

ellerine sağlık cnm ohhhh enişte hamarat demekki şanslısın canım:13: bende oturdum kaldım benimde ütüler ve spor var biri bana kalk desin hiç sevmiyorum ütüyü nedense

bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz zamanla kaynaşırız

valla bizim takım ün yaptı maşallah diyelim

Senin adına ççok sevindimm biraz rahatlamışsın artık listenin dışına çıkmamaya çalışki faydasını görelim kurufasulye bize göre uygun ama dr un vermediyse vardır bir bildiği patlıcan iyi bir seçim

ellerine sağlık cnm ohhhh enişte hamarat demekki şanslısın canım:13: bende oturdum kaldım benimde ütüler ve spor var biri bana kalk desin hiç sevmiyorum ütüyü nedense

evet canım sağolsun çok yardımcı oluyor rabbim sanada gönlüne göre hamarat bi koca nasip etsin bende nefret ediyorum ütüden ama bazen çok yorgun geliyor kıyamıyorum

bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz zamanla kaynaşırız

valla bizim takım ün yaptı maşallah diyelim

Aman aman dilini ısır tahtaya vur sahgülüm nazar değiyor hakikaten bu arada hadi kızlar su içelim biraz

benim ütüleride kocam yaparay duymasın walla bida yapmaz.

maşallah enişteyede bizden laf çıkmaz tatlım

evet canım sağolsun çok yardımcı oluyor rabbim sanada gönlüne göre hamarat bi koca nasip etsin bende nefret ediyorum ütüden ama bazen çok yorgun geliyor kıyamıyorum

Aminnnn şahgülümmm inş canım

haydi bakalım birde omega 7 çıktı:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…