Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hosgeldn cnm boyun kac peki kackiloyla basladin

Bi insan kendine bakip gulumsuyorsa mutludur :) bosver evliligi filan mutlu insan olmanin tadini cikar kismetin nerdeyse zaten indan kacamayacaksin cok guzel kg vermissin darisi basimiza boyum 158 canim bildigin ufalak tefelek birsey dusun haa iste hayal ettigin benim tam bir armutum kca basen modundayim :

Kurallar icinde tesekkur ederim

Vermen boyun kac ne demek kız
benim ütüleride kocam yaparay duymasın walla bida yapmaz.

Bnmki ütü mütü beceremez
Bidefa calısırken dedim ütüyü sen yap diğer işler bnm
Anam demez olaydım adam camasırları persembe pazarına benzetti
Bnmki cok güsel temizlik yapar dip köse
Birde cok güsel yemek yapar sofrayıda cok güzel ve özenli kurar dekore etmeyi sewıyo misafır gelirse masa düzeni ona ait

Yasemin bnde solememiş olayım yoksa geri çekılıyolar

hoşbuldum canımcııımmm

eda gelmedi bugün hiç değil mi? gözüm hep onu arıyor (

Gelmedi malesef tatlım benimde gözüm sürekli kapıda

annemle çok mutluyum şükür nasip diyorum artık bu saatten sonra hayırlıysa olsun hayırlı değilse rabbimin bir bildiği vardır elbet

minyon tiplisin kilolar gidince süper olacaksın bende elmayım bacak kalça yok ama üst tarafh bildiğin herkül mübarek

bmı 26 nın altına düşsün yapacağımı biliyorum ben göbüşüme de biraz beklemek lazım yağlarım kasa dönüşmesin:

koskocaman selamlarrrrrrrrrrrrrr

sabahtan isardayim,sonrada temizlik,öglen yemegi erken anca gelim..özledinizmi beni..ben sizi cokkkkkk özleim

yeiklerimi yazip gecmis yapayim hemen

sabah

2 l ekmek,1 tabak menemen
ögle
mantarli böbrek sote,1 kase yogurt
aksam
1 tabak taze fasulye,1 l ekmek,salata
su
3 e yakin
spor
lesillie 3 ml

Erigim hoşgeldin sende canım
Bnde kendimi tanıtayım
23 yasında 23 aylık ewli 16 aylık bi kız sahibi
160 boyunda 59.200 kılo
Bole karısık kurusuk biriyim
İnş sende hedefine ulasırsın inş canm
Aramıza hoşgeldinnnnnnnnn canm

bu erkekler saf ya banu gibi hatunu alan yaşadı

Ayyy canım benim tşk ederim bitanem ama onlarda haklı dört duvar arasında beni bulamıyorlar galiba bi yere giderkende arabayla gidip gelince şansları yok

Kizlar suuuuuuu benim 1.5 oldu bilehadi siz de icn

helall sevilayımm benim 1 bardak sonra 1.5 lt oluyor

Eniştelerin hepsi hamarat çıktı maşallah seninkide temizlikte profmuş baksana

Cok cok hosbuldum canim canli kanli super bi grup buldum daha ne olsun. Boy :158 kg :64, 5
Bugun sabah itibariyle start verdim

haydi bakalım gitsin kilocuklarrr lets go kızlar
ama oturarak olmaz dimi ben şu sporumuda yapayım gelirim sonra cici bakın kendinize

merveee aman aman bu karadeniz erkekleri bi duyarsa yandık.benim eşim maşallah cok beceriklidir.ama zamanı zamanını tutmaz.mesela misafirim gelecek acelem varya misafiri kıskanıyormu ne sabahtan başlar kahvaltımı hazırla banda özen göster.hem misafiri hem onu agarlarım.bide ne zaman abisinin yanına gitse elini eteğini çeker işlerden.

Hoşgeldinn kaptann

Noracım sende hoşgeldinnnnn

hoşgeldinnnn kaptancımmm özlemezmiyiz elbette özledik kulakların çınlamadımı bitanemm menü süper spor süper sıvı süper daha ne olsun

Utumu. Benimki de cok guzel pantolon utuler ilk zamanlar bana da ogretmeye calisti ben de pantolon utulemekten nefret edetim bile bile cft cizgi yapmistim ogunde beri hicvermiyo

sabah: yok(dersteydim)
ara:uyumamak için espresso sade içtim.zombi gibi oldum

öğle
1yumurta 2dilim ekmek domates tere maydanoz peynir

ara:yok

ikindi:
1 kase tarhana
1porsiyon salata

ara:1 yeşil elma

akşam:
patlıcan düşünüyorum közlenmiş.
1kepçe corba
yogurt

Son düzenleme:

Aman yasemin hiç sorma varya adam abisinin yanına gidince bildigin odunlasıyo kalıbı büyüyo
Akıl verıyolar aklına tükürdüklerim :)))))
Onlar yapmıyolaryha eslerine eltılerse soleniyosa bak kardeşin yapıyo diye
Dıyorlardır yani oglum bırak su ew işlerini bak bizimde başımız yancak falan

aynı durum abimdede vardı misafir geleceği zaman kıskanırdı demekki tek değilmiş

Utumu. Benimki de cok guzel pantolon utuler ilk zamanlar bana da ogretmeye calisti ben de pantolon utulemekten nefret edetim bile bile cft cizgi yapmistim ogunde beri hicvermiyo

iyi taktikmiş canımmm az uyanık değilsin

sıvı dünkü gibidir umarımmm

Adam bakmıstır yollar çift çift kalsın demiştir ))

Sabahkahvaltıyı kacırman kötü olmuş ama dengelemişşsin canm olur arada böle düzensizlikler :))
Aksamda gayet güsel olur

önceligi yeni arkaaslara vereyim edim kizlar müsaenizle..herkesin mesajina ceva vercem ama yeni arkaaslarla yazistiktan sonra

erigim hos gelin cnm..önce sunu söyleyeyim benim d tutsu basmiyor,yani 10 efa tiklamam gerek basmasi icin,o yüzen sen anlamaya calis yaziklarimi..
cnm sagolsun banucugum kurallari paylasmis,senie takima kabul etmisler..benime söylemek isteiklerim var..öncelikle sakin beni yanlis anlama ama ün geceen sonra aha ikkatli olmaya karar verim..
cnm normalde artik yeni üye almamaya karar vermistim,hatta önce kabul etmemeyi üsünüm fakat hayir iyemiyorum maalesef..
senen ricam iyetine ve sporuna elinen geligi kaar ikkat etmen..tecrübelisin zaten,aha öncee yarismistin...biliyorsunki aligimiz ve verigimiz kilolar bütün takimi ve olayisiyla motivasyonumuzu etkiliyor...
ortamimiz gercekten cok güzel,umarim sene bu ortama cok güzel kilolar verirsin

cnm hosgelin..acik söylemek gerekirse ben senden umuu kesmistim...seni cagirmamin üzerinen zaman gecince herale vazgectin iye üsünüyorum ki mesajini görüm..
hos gelin cnm..kurallari oku ve kabul eip etmeigini bildir lütfen...
baslangic ve hedef kilolarinia bana özel mesajla gönerirsen süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…