Hosgeldn cnm boyun kac peki kackiloyla basladinSlm kizlar ben kabalik edip geldim. Daha obceden 5 takimda yaristim ve malum kapandi dagildik. Simdide grup olmadan bu isin olmayacagini anladim gunluk actim olmadı ve tartida 64, 5 i gorunce sok oldum . Heyecanli bol paylaşımli disiplinli bir grupla yeniden baslamak istiyorum bunlari bize neden soyluyorsun paylasim alanina git diyebilirsiniz orayada yazdim ama arastirdim sizi buldum sizde kabul ederseniz yeni uye aliminiz varsa ben sizi istiyorum
Genceciksin tatlım kısa sürede vereceksin allah mutlu etsin nurtopu gibi çocuklar nasip etsin inş
bende 39 yaşındayım evde kaldımannemle birlikte yaşıyorum kullandığım bazı ilaçlar yüzünden şiştim tomurcuk oldum
ben diyet yapmıyorum Canan Karatayın sağlıklı yaşam öğütlerini uyguluyorum az ama öz gidiyor bir şekilde 1,5 ayda 7,5 kilo verdim hedefim 1 nisanda 65 olabilmek inş olurum kilolarıma nisan 1 şakası yapacağımvermen boyun kaç acaba canım:44:
Vermen boyun kac ne demek kızGenceciksin tatlım kısa sürede vereceksin allah mutlu etsin nurtopu gibi çocuklar nasip etsin inş
bende 39 yaşındayım evde kaldımannemle birlikte yaşıyorum kullandığım bazı ilaçlar yüzünden şiştim tomurcuk oldum
ben diyet yapmıyorum Canan Karatayın sağlıklı yaşam öğütlerini uyguluyorum az ama öz gidiyor bir şekilde 1,5 ayda 7,5 kilo verdim hedefim 1 nisanda 65 olabilmek inş olurum kilolarıma nisan 1 şakası yapacağımvermen boyun kaç acaba canım:44:
benim ütüleride kocam yaparay duymasın walla bida yapmaz.
Hosgeldn cnm boyun kac peki kackiloyla basladin
hoşbuldum canımcııımmm
eda gelmedi bugün hiç değil mi?gözüm hep onu arıyor (
Bi insan kendine bakip gulumsuyorsa mutludur :) bosver evliligi filan mutlu insan olmanin tadini cikar kismetin nerdeyse zaten indan kacamayacaksincok guzel kg vermissin darisi basimiza boyum 158 canim bildigin ufalak tefelek birsey dusun haa iste hayal ettigin benim tam bir armutum kca basen modundayim :
Kurallar icinde tesekkur ederim
bu erkekler saf ya banu gibi hatunu alan yaşadı
Kizlar suuuuuuu benim 1.5 oldu bilehadi siz de icn
Vermen boyun kac ne demek kız
Bnmki ütü mütü beceremez
Bidefa calısırken dedim ütüyü sen yap diğer işler bnm
Anam demez olaydım adam camasırları persembe pazarına benzetti
Bnmki cok güsel temizlik yapar dip köse
Birde cok güsel yemek yapar sofrayıda cok güzel ve özenli kurar dekore etmeyi sewıyo misafır gelirse masa düzeni ona ait
Yasemin bnde solememiş olayım yoksa geri çekılıyolar
Cok cok hosbuldum canim canli kanli super bi grup buldum daha ne olsun. Boy :158 kg :64, 5
Bugun sabah itibariyle start verdim
koskocaman selamlarrrrrrrrrrrrrr
sabahtan isardayim,sonrada temizlik,öglen yemegi erken anca gelim..özledinizmi beni..ben sizi cokkkkkk özleim
yeiklerimi yazip gecmis yapayim hemen
sabah
2 l ekmek,1 tabak menemen
ögle
mantarli böbrek sote,1 kase yogurt
aksam
1 tabak taze fasulye,1 l ekmek,salata
su
3 e yakin
spor
lesillie 3 ml
koskocaman selamlarrrrrrrrrrrrrr
sabahtan isardayim,sonrada temizlik,öglen yemegi erken anca gelim..özledinizmi beni..ben sizi cokkkkkk özleim
yeiklerimi yazip gecmis yapayim hemen
sabah
2 l ekmek,1 tabak menemen
ögle
mantarli böbrek sote,1 kase yogurt
aksam
1 tabak taze fasulye,1 l ekmek,salata
su
3 e yakin
spor
lesillie 3 ml
merveee aman aman bu karadeniz erkekleri bi duyarsa yandık.benim eşim maşallah cok beceriklidir.ama zamanı zamanını tutmaz.mesela misafirim gelecek acelem varya misafiri kıskanıyormu ne sabahtan başlar kahvaltımı hazırla banda özen göster.hem misafiri hem onu agarlarım.bide ne zaman abisinin yanına gitse elini eteğini çeker işlerden.
merveee aman aman bu karadeniz erkekleri bi duyarsa yandık.benim eşim maşallah cok beceriklidir.ama zamanı zamanını tutmaz.mesela misafirim gelecek acelem varya misafiri kıskanıyormu ne sabahtan başlar kahvaltımı hazırla banda özen göster.hem misafiri hem onu agarlarım.bide ne zaman abisinin yanına gitse elini eteğini çeker işlerden.
Utumu. Benimki de cok guzel pantolon utuler ilk zamanlar bana da ogretmeye calisti ben de pantolon utulemekten nefret edetim bile bile cft cizgi yapmistim ogunde beri hicvermiyo
sabah: yok(dersteydim)
ara:uyumamak için espresso sade içtim.zombi gibi oldum
öğle
1yumurta 2dilim ekmek domates tere maydanoz peynir
ara:yok
ikindi:
1 kase tarhana
1porsiyon salata
ara:1 yeşil elma
akşam:
patlıcan düşünüyorum közlenmiş.
1kepçe corba
yogurt
Utumu. Benimki de cok guzel pantolon utuler ilk zamanlar bana da ogretmeye calisti ben de pantolon utulemekten nefret edetim bile bile cft cizgi yapmistim ogunde beri hicvermiyo
sabah: yok(dersteydim)
ara:uyumamak için espresso sade içtim.zombi gibi oldum
öğle
1yumurta 2dilim ekmek domates tere maydanoz peynir
ara:yok
ikindi:
1 kase tarhana
1porsiyon salata
ara:1 yeşil elma
akşam:
patlıcan düşünüyorum közlenmiş.
1kepçe corba
yogurt
erigim hos gelin cnm..önce sunu söyleyeyim benim d tutsu basmiyor,yani 10 efa tiklamam gerek basmasi icin,o yüzen sen anlamaya calis yaziklarimi..Slm kizlar ben kabalik edip geldim. Daha obceden 5 takimda yaristim ve malum kapandi dagildik. Simdide grup olmadan bu isin olmayacagini anladim gunluk actim olmadı ve tartida 64, 5 i gorunce sok oldum . Heyecanli bol paylaşımli disiplinli bir grupla yeniden baslamak istiyorum bunlari bize neden soyluyorsun paylasim alanina git diyebilirsiniz orayada yazdim ama arastirdim sizi buldum sizde kabul ederseniz yeni uye aliminiz varsa ben sizi istiyorum
bugün benim ilk günüm ve azıcık kendimden birazda şu ara yapmaya çalıştığım beslenme programımdan bahsederek bir giriş yapmak istiyorum.
Boyum163 ve kilom 92.2 (bu sabah itibari ile)
Bir kamu kurumunda gün boyu çok az hareketle masa başı çalışıyorum.
geçen haftaya kadar çok umutsuz bir şekilde yiyip yiyip şişme pozisyonundayken birden şimşekler çaktı ve ne yapıyorsun daha 35 yaşındasın en güzel günlerini şişko olup, giyemediğin kıyafetlere başkalarının üzerinden özenerek yaşmaktan vazgeç toparlan diye bir ses ile toparlandım ve hemen geçmiş tüm diyet tecrübelerimle kendime 1500 kalorilik bir diyet yazdım. Daha önce çok kilo verdim ama hep geri aldım. Bu forum bana umut verdi :)
Burada sizler güzel bir takım ruhu oluşturmuşsunuz inşallah bende listenize dahil olur ve birlikte başarılı oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?