Erigim hoşgeldin sende canım
Bnde kendimi tanıtayım
23 yasında 23 aylık ewli 16 aylık bi kız sahibi
160 boyunda 59.200 kılo
Bole karısık kurusuk biriyim
İnş sende hedefine ulasırsın inş canm
Aramıza hoşgeldinnnnnnnnn canm
önceligi yeni arkaaslara vereyim edim kizlar müsaenizle..herkesin mesajina ceva vercem ama yeni arkaaslarla yazistiktan sonra
erigim hos gelin cnm..önce sunu söyleyeyim benim d tutsu basmiyor,yani 10 efa tiklamam gerek basmasi icin,o yüzen sen anlamaya calis yaziklarimi..
cnm sagolsun banucugum kurallari paylasmis,senie takima kabul etmisler..benime söylemek isteiklerim var..öncelikle sakin beni yanlis anlama ama ün geceen sonra aha ikkatli olmaya karar verim..
cnm normalde artik yeni üye almamaya karar vermistim,hatta önce kabul etmemeyi üsünüm fakat hayir iyemiyorum maalesef..
senen ricam iyetine ve sporuna elinen geligi kaar ikkat etmen..tecrübelisin zaten,aha öncee yarismistin...biliyorsunki aligimiz ve verigimiz kilolar bütün takimi ve olayisiyla motivasyonumuzu etkiliyor...
ortamimiz gercekten cok güzel,umarim sene bu ortama cok güzel kilolar verirsin
cnm hosgelin..acik söylemek gerekirse ben senden umuu kesmistim...seni cagirmamin üzerinen zaman gecince herale vazgectin iye üsünüyorum ki mesajini görüm..
hos gelin cnm..kurallari oku ve kabul eip etmeigini bildir lütfen...
baslangic ve hedef kilolarinia bana özel mesajla gönerirsen süper olur
canım çok sağol deneyeceğim bu tarifi bugün, baya bi karnabaharım var hem de organik:) değerlendireyim oğluım da sever bunu, börek gibi olur..
soğan taze soğanım yok, kuru soğan rendelesem de olur mu sence?
bugün de pek iyi değilim aslında, amir yüzümü görünce acil işin yoksa git dinlen dedi az sonra çıkacağım, öğlen bol limonlu bir çorba içtim ve 1 portakal yedim ama enerjim yine düştü en iyisi dinlenmek..
çok güzelmiş kesinlikle deneyeceğim kendimi iyi hissettiğim bir zamanda:)
oooh senin adına cok sewindim yaseminciiimbu aralar akşamları derste çalışamıyorum.ama kafam rahatladı iş yüküm evde azaldı eşim saolsun.normalde eve girince direk mutfaga girerdim cocukları doyururdum kendime özel bişey hazırlayamazdım.dün eşim çocukları yedirirken bende kendime kabak yemeği yaptım.yoksa erişte vardı yemekte.bugünde etlli kurufasulye var ama listeme uymuyor.patlıcan közleyip yogurtla yemeyi düşünüyorum.
masallahh:)) benimkide yapıo yardım edio sora dio aramızda kalsın bakbenim ütüleride kocam yaparay duymasın walla bida yapmaz.
23 aylık deildir evliliğin merve kactınmı kız yoksamErigim hoşgeldin sende canım
Bnde kendimi tanıtayım
23 yasında 23 aylık ewli 16 aylık bi kız sahibi
160 boyunda 59.200 kılo
Bole karısık kurusuk biriyim
İnş sende hedefine ulasırsın inş canm
Aramıza hoşgeldinnnnnnnnn canm
oooh senin adına cok sewindim yaseminciiim
masallahh:)) benimkide yapıo yardım edio sora dio aramızda kalsın bak
23 aylık deildir evliliğin merve kactınmı kız yoksam
acıktım 1 muz yiyeyim dedim cogun enim oğlan yedi yaabüyümüş kerata
cnm ben senin kahvaltilarina bayiliyorum valla.yakin olsam sen kovana kaar her sabah gelirimKızlar kahvaltı yapıyorum
Hadi sizde gelin
Bugun gec kahvaltı yapıyorum
Sabah iştahım yoktu biraz oyalandım
Kızımın cinciklerini( iç çamasırlarını)ütüledimm
Allhım bu ne gusel şey öle
Dısardayagmur var ve hava cok soguk
Rabbim dısarda kalanlara yardım etsinn
hic okuma cnm..gelecege bak,gecmisi bos verkızlar ne olmuş oyle ya okuyamadım hepsını ama bı doneyım gerı baklaım
hadi bakalim ama sen cok verirsen cabuk giersin,ben özlerim seniOff canm sıkılıyo valla ders mersde calısamıyorum neyse yha
Ben en iyisi abdest alıp kuran okuyayım can sıkıntımı ancak Allah giderir
Kızlar görüsürüz
Hava cok soguk hee bu arada yogurt kürüne basladım
Bakalım nasıl sonuc vercek haftada 3.5 kılo vercemmi
:)))
cok gecmisolsun cnm benim..tahmin ettim aslina seni göremeyince..iyice inlen tatlim,sagliktan önemli hic birsey yok..kenini iyi hissettigine gelirsinmerhaba kızlar dün çok kötü oldum öğle arasına çıktıktan sonra geri dönemedim işe, yattım uyudum eşim benim yerime amirlere söyledi, 4 saat uyumuşum, uyandığımda beynim kazan gibiydi ama en azından ağrısı hafiflemişti.. hem regl, hem grip birbirine karıştı baya kötüyüm hala..akşam yemek yapamadığım için dışardan bişiler yedik malesef yine.. inşallah bugün yapabilirim kendi yemeğimi..
dün burası baya karışmış, ben meseleye karışmak istemiyorum ama söylemek istediğim tek bir şey var,
valkyrie, zordegil seni tanımadığını söylüyor karıştırmış olabilir misiniz birbirinizi? yanlış anlaşılma olmasın birbirinizi boş yere üzmeyin..
cnm afiyet olmustur insallahKızlar ögle yeemegimi yiyecegim birazdan
Kaptan yoksun ortada
Swetcem sende kkızz hala uyuyonuz mu ?????
Yemekten sonra arkadasıma cıkayım diyorum bakalım
cnm bene 1.63 e 55 gier..seni en fazla 60 olarak yollamak istiyorum,tabi sene istersenteşekkür ederim. hedefim aslında 69 u görmek. ve keşke 65 olsam süper ama en son kilo vermeye çalıştığımda 72 ye kadar düşüp tekrar yukarı doğru tırmandım o yüzden bu sefer 60 lı kilolara düşeyim inşallah ondan sonra revize ederim amaaaaaaa ilk hedefim 85 olmak. minik minik adımlar
ohh ne güzel..aman gazi birakma sakin,sporaa baslarsan sende bireysel erece bile görürüzçok fena gaza gelmiş moddayım inşallah bu azimle devam ederim. İşyerinde kızlarla konuştum; bizim kampüs içinde büyük bir spor salonumuz var yetkililer ile görüşüp orayı haftada 3 gün kullanıcaz. 20 kişiyiz eminim bu sayı azalır ama birde hoca ayarlayıp hemen haftada 3 gün sporada başlıyorum:))
iyi aksamlar oktorcugumtünaydınn
cnm cok yogun gecmis günün..insallah hastalanmazsin,yagmurda yürümüssnsabah bi kalktım saat 8.8:30da iş bası yapmam lazım kızımı anaokuluna yollamam lazım Allahtan 2numara ve 3 numara ve babaları uyuyordu.bi hız giyinip çıktık evden.asm 2 sokak var evle.asmye bi girdim bugün senin toplantın vardı saat 8de. unuttummmmmm.yağmur altında takside kalmamıs kültürmerkezine yürüdüm.12ye kadar ders dinledim.kkahvaltı felan hak getire.12:30 ancak kahvaltımı yaptım.
o zaman ne yapiyoruz,nazar boncuklarimizi takiyoruz..hatta ben girisee takayim birkactaneakşamki olay tatlıya bağlanmıstır umarım nazara geldik nazara o gizli ziyaretçiler nazar etti.
bu süperiPerdeleri çekin diyorum hep açık bırakıyosunuz kızlar ondan oluyor içerisi görünüyor
sevilaycigim 1 sikma bisey omaz tatlim..ögle yemegine say onuda..sakin olan olu iyipp aksama bartma..aksam salata,yogurtla engelersin sen, biliyorumKizlar cok duzensiz gecti bugunum ya.sabah arkafasim kahvaltiya cagirdi orda accik kacirdim.simdi de okuda kacirdim.kermes varmis bi arkadas sikma getirdi ordan bi kucuk yedim .once dayandim 2 tenefus girmedim ogretmnlr odasina sonra dayanamadim
banucugum elini korkak alistirma,35 mekikle cezami olurmus..bana veriginen ver benceillaki ceza istiyorsun yaniiikıyamam sana 35 mekik nasıll
vefali üyenin hali baska oluyor..kaptanda kaptan iye topigi asinirmis mervisim.oyy kaptan kurban olsun sana(bülent abla aklima geli bir an)Kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyo
Bluecum gecmiş olsun tekrardan bugun iyisindir umarım
Sulofe yemek blogun var demek dediğin gibi kıloların nerden geldigi belli oldu:)))
Swetcem resmini yeni gördüm bayılıyorum sana:)))
Sevilaycım dert etme aksama dengelersin inş diye ümit ediyorum
35 mekik güzel miş
Ara vermeden yap azcık zorlan canm
Kaptan bugn yok hala
SahgulumuZde gelmedi
Bakalım bu cuma neler olacak
:)))
zormuAyyy zormusya ama sozum soz cnm tamm kendimu cok kotu hissediyorum suan gunlerdir kacamak yapmadan gidiyodu diyet.aslinda toktum nasil oldu da yedimbilemedim
bene kenimi tanitayim hemen..Kurallar acisindan sikinti olmayacak sanmıyorum malum hepimiz mecburi olarak ayrilmistik. O ara gercekten negatif bi donemdi. Hosbuldum oncelikle biraz kendimden bahsedeyim :)
28 yasina adim atmak uzereyim
2 yilla adim atmak uzerede bi evliligim var
gecen yil subat ayinda dusuk yaptim hamileyim dite tikindigim herseyin bedelini tartiya cikinca anladim 68 lere ulasmistim ve mart ayibda basladim bu seruvene haxiranda 57 kg ya indim ve malesef sonrasinda suan itibariyle 158 ve 64, 5 kg bir tombalak oldum .
ohh ev mis gibi oomustur simi..ellerine saglik sahgülümcanımmm ben burdayım sabahtan beri temizlik yapıyorum çok yoruldum, şimdi yemek yapıcam sonrada duşşakşamada ütü var bakayım kociş yorgun olmazsa ona kakalarım belki
evet cnm,masallahbu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz zamanla kaynaşırız
valla bizim takım ün yaptımaşallah diyelim
bene armutumBi insan kendine bakip gulumsuyorsa mutludur :) bosver evliligi filan mutlu insan olmanin tadini cikar kismetin nerdeyse zaten indan kacamayacaksincok guzel kg vermissin darisi basimiza boyum 158 canim bildigin ufalak tefelek birsey dusun haa iste hayal ettigin benim tam bir armutum kca basen modundayim :
Kurallar icinde tesekkur ederim
hos bulum cnmHoşgeldinn kaptann
Noracım sende hoşgeldinnnnn
hos bulum cnmcigimhoşgeldinnnn kaptancımmm özlemezmiyiz elbette özledik kulakların çınlamadımı bitanemmmenü süper spor süper sıvı süper daha ne olsun
afiyet oslun cnm..yeikten sonra yazsayin kske,su ve sporua eklerin:26:sabah: yok(dersteydim)
ara:uyumamak için espresso sade içtim.zombi gibi oldum
öğle
1yumurta 2dilim ekmek domates tere maydanoz peynir
ara:yok
ikindi:
1 kase tarhana
1porsiyon salata
ara:1 yeşil elma
akşam:
patlıcan düşünüyorum közlenmiş.
1kepçe corba
yogurt
görüsürüzhadi ben kaçtım artık sohbete doyum olmuyor akşama gşrz
aha aksama cok var cnm,sen lesillie e yaparsin benceSabah
1 dilim süzme peynir
3 tane zeytin
Bçk kuşburnu marmelatı
Bçk bal
Domates salatalık yarımsar
2 dilim tam bugday
1 tane haslanmış yumurta
Yarım has patates üzeri baharatlı
Bir dilim çörekotlu peynir kv yaptı süper
3 cay
Ara
Yeşilçay
Elma
Ögle
Dunky mantıdan kalmıştı yarım por
Mantar corbası
Ara
Tarcınlı süt
Üzüm
Aksama
Kahvaltı türü bişiler yapcam hiç yemek yapasım yok
Mantar corbası var
Fırında patates yapcam
Menemen birde yazın konserve yapmıştım bide sıcacık cay
Bu kıs gununde cok ıyı gıder
Su:2 lt
Aksama kadar 3 e yaklasır
Spor: jıllıan 10 dk:)))
Öldüm bittim ben
Buda bndennnnn
benimki hic egilAllah uzun omurler versin canim yavruna hosbuldum.
Bakiyorum herkesin esi hamarat ama benim esimi kimse gecemezcunku esim pasta ustası misafire pogacayi bile o yapar bende bi o kadar beceriksiz ve malesef haftada 6 gun full calistigimdan temizlik vs ona ait ee eve ucte gelmesi de buna zemin hazirladi sadece utu bana ait onda da kumas utuleyemem karadeniz erkekleri duymasin demissiniz onu anlayamadim is yogunlugundan kacirdim galiba esim karadenizli rize :26:
tekrar hosgein cnm o zaman..insallah hep beraber kurtulcaz kilolaranSeni cok iyi anliyorum canim disiplinli heyecanli bol katilimli bir ortam ve bunu bozmak istemiyorsun haklisinda bu yuzden 5 takimdan sonra surekli takip ediyorum uxun suredir ilk uctesiniz ve her saat aktif uyeleriniz var ee daha ne olsun. Once kendim için sonrada sizi mahcup etmemek icinsporuma ve diyetime dikkat edecegim. Soz veriyorum kaptan
Adama sipariş cekiyorum
Hemen muz alsın
Canım cektı zatencimm
Kızz cagla nerdesin bi yorum atıyosun 2 saat sonra geliyosun
kim nereye kacmis cnm..aman kacmayin..vala kim kacmis bilmeme ben gelim herkes kacti..Kızz dogru dıyosun 35 aylık nerden aklıma geldı23 aylıkkk cok yeniyöişim
3. Senemiz dolacak ocakta işte :)))))
Kızz sende olmasan hiç farketmicem hamilelik suremi coktan ynutmuşum sanki cocuk pırtladı
Yok anam kacmadım jacamazdım da
Kaptancım cnm yoklugun belli oluyor
Bu arada keske gelsen kahvaltıya ne gusel olur valla
Saglıklı saglıklı besleniriz
Valla leslieden sıkıldım açıkcası bnm kızz bile oynamıyo onda daha
Bn yeni macerlar peşinde kosacagım bizim site 13 kat
Sarıcam streç filmi bacaklara göbege
Cıkıcam inicem 25 dk bole ondan sonra yaglar erimeye kalori yakmaya baslıyomussun
20 dk da tempo arttırırım kardiyo yapmayı planlıyorum yukarı cıkarken orta
Asagı imerken yawas)) nasıl kaptann
cnm bence süpere,site icin nasil olur onu bilmem..sonra yakalayip hastaneye yatirmasinlar
sen dene yinee,esin halini görüp aksam olmaan sana o kosu banini ali getirir
Adama sipariş cekiyorum
Hemen muz alsın
Canım cektı zatencimm
Kızz cagla nerdesin bi yorum atıyosun 2 saat sonra geliyosun
hadi yaa yazsana malzemeleri yarın inicem alayım baslayayyımmYogurt kürüne basladım çagla muhakkak denemen lazım canım
Metobolizmayı hızlndırıyo
Aksama yarım saat kala 3. Kasemi yicem
Tadıda cok gusell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?