merve bende eşimle kavga ettim aksam dün moralim cok bozuktu ya zaten kendimi ev işine falan adadım garip garip işler cıkardım basıma düşünmemeye calısıorm:)
hadi yaa yazsana malzemeleri yarın inicem alayım baslayayyımm
Zerdecal zencefil tarcın bn hepsinden 2 tl lik aldım çagla süper bişi inanki abdest tutamıyorum sürekli tuvalete gitcem denemekten ne cıkar
bene severim cnm meyveyi..kizcenle beraber hüpletirsinizBen burdauı canm bnm adama maj caktım meyve bitti stok yapmam lazım dîye
Bnm kide masaallah yazmıs)) :
Valla bn elma armut muz mandalina portakal ne olursa cok sewıyorum meyveyi yani. En cok ama elma özellikle sert sulu ve ekşi elma
kesin cözüm bencedeKızz iyi aklıma soktun hee
Aksam sole güsel bi spor yapayım ewe gelim böle kan ter içinde dilim dısarda vaziyeti görünce kosu bandının alınma tarıhı öne alınır
masallah iyelim cnm..nazar egiyor sonraToplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 15 ziyaretçi)
Valkyrie89,
mrv5534+
Kızlar bu yogurt kürü içimdeki müzik askını kabarttı
Midemdeki garip sesler korosu sabahtan beri çalısıyo
Hoşgeldin eda nasılsın bıgun ıgramadın hiç
Kolay gelsin cnm benimSelam arkadaşlar. İşyerinde maalesef çok yoğunum.
tüikin formları var mübarek yeniden kurumlar vergisi beyannamesi hazırlıyorum sanki. Rutin işler harici onu yarına yetiştirmem lazım. bu nedenle gelemedim.
Hemen menümü paylaşıyorum
Dünkü menüm
1 dilim peynir
1,5 dilim kepek ekmek
1 yumurta
Domates , salatalık
Ara: 1 mandalina
Öğle:
salata
Yoğurt
1 dilim ekmek
mantarlı tavuk sote
Ara: 2 mandalina
Akşam
1 kase yoğurt
8 yk zeytinyağlı fasülye
1 dilim ekmek
Ara: 1 elma
Su: 1,5 litre
Spor yok
Çay: 1 bardak yeşilçay
bugünkü menüm
1 yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
1 zeytin
domates
Öğle:
2 köfte boyunda zeytinyağlı karnı baharı bir kasa yoğurda atıverdim.
1 tanede köfte
salata
Ara 1 elma
Akşam
8 yk nohut
salata
Spor: yok
Su: 2 litre
çay: 2 fincan
cnm en az 5 mesaj yazma zorunlulugu var..bunu günün istedigin saatine yazabilirsin..cuma günü kilonu bilirirken cuma sabahinan persembe gecesine kaar olan mesajlarimizia sayip biliriyoruz...sevgili sweetdimple
1. her gün en az 5 mesaj yazarım sıkıntı yok.zaten (sanırım) zaman sınırlaması yok öyle değilmi gece yada gündüz :)
2. bu hesap verme işine bayılıyorum. takip edildiğim zamanlarda kilo vermem kolaylaşıyor sanki (korku belasına)
3. diğer arkadaşların günlük yazdıkları listeden bahsediyorsunuz sanırım, tabii ki seve seve yorum yazarım kendi bildiklerimce .
4. kaçamaklara ceza kötü ama en azından caydırıcı :)
5. sağlıklı beslenmek şu an en önemli amacım.
6. bu maddedeki yüzde hesaplamayı bilmiyorum gün geldiğinde sanırım yardımcı olursunuz değilmi
7.cuma sabah erkenden burdayım (inş.)
8. yaaaaa hergün spor sanki beni başlangıçta zorlar. Hiç hareketsiz geçen günlerin üstüne. Ama söz haftada 3 gün hoca eşliğinde güzelce spor diğer günlerde fırsat buldukça bisiklet yapayım azar azar olur mu
aktardanmı aldın canım sen
Ewet canm aktardan aldırdım eşime
Bi kase yogurda 3 yk da diyebiliriz birer cay kasıgı koyuyosun hepsinden silme bçk olcak canm tepeleme degil
Sabah aksam öglen yemeklerden tarım saat önce yiyosun inan motivasyonun yerine gelecek
Bol su içmeyi unutma
Iyi aksamlar cnm..afiyet olsun..Kizlar herkese iyi aksamlar yemekren ve spordan sobra burda olurum bu arada birde kpss ye hazirlanmaya basladim hadi hayirlisi :) mesaim daha yeni bitiyor bu yuzden aksam yemeklerim hafif gecmeli
sanaa iyi aksamlar edacigimİyi akşamlar arkadaşlar.
hu huuu kimse yokmu
ben burdayımmmm
bugun bütün işlerimi bitirdim ohh beee
sulofe,
erigim
hoşgeldiniz.
Ben eda 24 yaşındayım. İstanbuldanım bekarım çalışıyorum okuyorum diyet yapıyorum. 108- den 84 lere indim. Hedefim 52 kilo olmak. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Sabah
1 dilim süzme peynir
3 tane zeytin
Bçk kuşburnu marmelatı
Bçk bal
Domates salatalık yarımsar
2 dilim tam bugday
1 tane haslanmış yumurta
Yarım has patates üzeri baharatlı
Bir dilim çörekotlu peynir kv yaptı süper
3 cay
Ara
Yeşilçay
Elma
Ögle
Dunky mantıdan kalmıştı yarım por
Mantar corbası
Ara
Tarcınlı süt
Üzüm
Aksama
Kahvaltı türü bişiler yapcam hiç yemek yapasım yok
Mantar corbası var
Fırında patates yapcam
Menemen birde yazın konserve yapmıştım bide sıcacık cay
Bu kıs gununde cok ıyı gıder
Su:2 lt
Aksama kadar 3 e yaklasır
Spor: jıllıan 10 dk:)))
Öldüm bittim ben
Buda bndennnnn
Allah uzun omurler versin canim yavruna hosbuldum.
Bakiyorum herkesin esi hamarat ama benim esimi kimse gecemezcunku esim pasta ustası misafire pogacayi bile o yapar bende bi o kadar beceriksiz ve malesef haftada 6 gun full calistigimdan temizlik vs ona ait ee eve ucte gelmesi de buna zemin hazirladi sadece utu bana ait onda da kumas utuleyemem karadeniz erkekleri duymasin demissiniz onu anlayamadim is yogunlugundan kacirdim galiba esim karadenizli rize :26:
Seni cok iyi anliyorum canim disiplinli heyecanli bol katilimli bir ortam ve bunu bozmak istemiyorsun haklisinda bu yuzden 5 takimdan sonra surekli takip ediyorum uxun suredir ilk uctesiniz ve her saat aktif uyeleriniz var ee daha ne olsun. Once kendim için sonrada sizi mahcup etmemek icinsporuma ve diyetime dikkat edecegim. Soz veriyorum kaptan
Selam arkadaşlar. İşyerinde maalesef çok yoğunum.
tüikin formları var mübarek yeniden kurumlar vergisi beyannamesi hazırlıyorum sanki. Rutin işler harici onu yarına yetiştirmem lazım. bu nedenle gelemedim.
Hemen menümü paylaşıyorum
Dünkü menüm
1 dilim peynir
1,5 dilim kepek ekmek
1 yumurta
Domates , salatalık
Ara: 1 mandalina
Öğle:
salata
Yoğurt
1 dilim ekmek
mantarlı tavuk sote
Ara: 2 mandalina
Akşam
1 kase yoğurt
8 yk zeytinyağlı fasülye
1 dilim ekmek
Su: 1,5 litre
Spor yok
Çay: 1 bardak yeşilçay
bugünkü menüm
1 yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
1 zeytin
domates
Öğle:
2 köfte boyunda zeytinyağlı karnı baharı bir kasa yoğurda atıverdim.
1 tanede köfte
salata
Ara 1 elma
Akşam
8 yk nohut
salata
Spor: yok
Su: 2 litre
çay: 2 fincan
sevgili sweetdimple
1. her gün en az 5 mesaj yazarım sıkıntı yok.zaten (sanırım) zaman sınırlaması yok öyle değilmi gece yada gündüz :)
2. bu hesap verme işine bayılıyorum. takip edildiğim zamanlarda kilo vermem kolaylaşıyor sanki (korku belasına)
3. diğer arkadaşların günlük yazdıkları listeden bahsediyorsunuz sanırım, tabii ki seve seve yorum yazarım kendi bildiklerimce .
4. kaçamaklara ceza kötü ama en azından caydırıcı :)
5. sağlıklı beslenmek şu an en önemli amacım.
6. bu maddedeki yüzde hesaplamayı bilmiyorum gün geldiğinde sanırım yardımcı olursunuz değilmi
7.cuma sabah erkenden burdayım (inş.)
8. yaaaaa hergün spor sanki beni başlangıçta zorlar. Hiç hareketsiz geçen günlerin üstüne. Ama söz haftada 3 gün hoca eşliğinde güzelce spor diğer günlerde fırsat buldukça bisiklet yapayım azar azar olur mu
ben burdayımmmm
bugun bütün işlerimi bitirdim ohh beee
Sanki sınavda gibi hissettim kendimi :) yemeğe börek pişirecektim ama üzerindeki enteresan etkiniz ile fırında kabak mücvere dönüştü menü ... Gayet hafif ve güzel bir akşam yemeği tavsiye edilir.
bütün gün kendimi temizliğe vurunca sızmısım kalmısım oğlum uyanmasa daha uyurmusum herhald:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?