Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Zerdecal zencefil tarcın bn hepsinden 2 tl lik aldım çagla süper bişi inanki abdest tutamıyorum sürekli tuvalete gitcem denemekten ne cıkar

sulofe,
erigim

hoşgeldiniz.
Ben eda 24 yaşındayım. İstanbuldanım bekarım çalışıyorum okuyorum diyet yapıyorum. 108- den 84 lere indim. Hedefim 52 kilo olmak. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

bene severim cnm meyveyi..kizcenle beraber hüpletirsiniz
Kızz iyi aklıma soktun hee
Aksam sole güsel bi spor yapayım ewe gelim böle kan ter içinde dilim dısarda vaziyeti görünce kosu bandının alınma tarıhı öne alınır
kesin cözüm bencede
Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 15 ziyaretçi)
Valkyrie89,
mrv5534+

masallah iyelim cnm..nazar egiyor sonra
Kızlar bu yogurt kürü içimdeki müzik askını kabarttı
Midemdeki garip sesler korosu sabahtan beri çalısıyo

Hoşgeldin eda nasılsın bıgun ıgramadın hiç

Kolay gelsin cnm benim
hos gelin bu arada

cnm yediklerin süper tabikisie..afiyet olsun
cnm en az 5 mesaj yazma zorunlulugu var..bunu günün istedigin saatine yazabilirsin..cuma günü kilonu bilirirken cuma sabahinan persembe gecesine kaar olan mesajlarimizia sayip biliriyoruz...

sporua kenini alistira alistira yapp bence..biren yükllenme,ham vücuun aha..alistir önce

aktardanmı aldın canım sen

Ewet canm aktardan aldırdım eşime
Bi kase yogurda 3 yk da diyebiliriz birer cay kasıgı koyuyosun hepsinden silme bçk olcak canm tepeleme degil
Sabah aksam öglen yemeklerden tarım saat önce yiyosun inan motivasyonun yerine gelecek
Bol su içmeyi unutma

Kizlar herkese iyi aksamlar yemekren ve spordan sobra burda olurum bu arada birde kpss ye hazirlanmaya basladim hadi hayirlisi :) mesaim daha yeni bitiyor bu yuzden aksam yemeklerim hafif gecmeli

tamam mervecim yarın baslıorum inş ozamann

Kizlar herkese iyi aksamlar yemekren ve spordan sobra burda olurum bu arada birde kpss ye hazirlanmaya basladim hadi hayirlisi :) mesaim daha yeni bitiyor bu yuzden aksam yemeklerim hafif gecmeli
Iyi aksamlar cnm..afiyet olsun..
günüzleri cocuklarla ugrasmaktan pek gelemeseme aksamlari bura olmaya calisiyorum..ütümü bitiriri gelirim bende aksam

Benime bu gün aksam yemegim gec kali..yemek hazirliyorum kizlar..görüsürüz aksam..öptüm kocaman herkesi

Sanki sınavda gibi hissettim kendimi :) yemeğe börek pişirecektim ama üzerindeki enteresan etkiniz ile fırında kabak mücvere dönüştü menü ... Gayet hafif ve güzel bir akşam yemeği tavsiye edilir.

bütün gün kendimi temizliğe vurunca sızmısım kalmısım oğlum uyanmasa daha uyurmusum herhald:))

İyi akşamlar canlarrrr
her zamanki gibi harika bir menü cnm yoruklmak yok devam devam

ooooo kupayı senin eşine veriyorum tatlım eniştemin güzel tariflerinden isteriz artık ama misafirler için bizler için değil tabikii:13:

ziyaretçilerden birini yakaladık kızlarrrr

Hoşgeldin kuzucummmm gözümüz yollarda kaldı menün süper işlerinin yoğunluğu geçince sık sık girersin inş kolay gelsin tatlım

buraya alışınca inan bana kendi isteğinle yazacaksın bunu mecburiyet olarak düşünme ne kadar çok yazarsan birbirimizi o kadar çabuk tanır ve kaynaşırız yüzde hesaplamayı öğretiriz tatlım çok basit ama spor mutlaka yapmalısın kendi sağlığın içn tatlım

ben burdayımmmm

bugun bütün işlerimi bitirdim ohh beee

ohhh ellerine sağlık şimdi dinlenme zamanı

Sanki sınavda gibi hissettim kendimi :) yemeğe börek pişirecektim ama üzerindeki enteresan etkiniz ile fırında kabak mücvere dönüştü menü ... Gayet hafif ve güzel bir akşam yemeği tavsiye edilir.

ohhh ne güzel yapmışsın börekten daha sağlıklı ellerine sağlık canım

bütün gün kendimi temizliğe vurunca sızmısım kalmısım oğlum uyanmasa daha uyurmusum herhald:))

rahatsızdın bide çağlacım iyi yapmışsın dinlenmişsindir günaydın o zaman tatlım

3. alıntı yapışım hep gidiyo

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
2 lop .yumurta
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan biberiye
8 zeytin
1 dilim peynir
2 y.k göçmen sosu
2 kuru kayısı

ÖĞLE :
1 kase keten tohumlu yoğurt

AKŞAM:
1 kase layla çorbası
1 por bezelye
3 y.k bulgur pilavı
salata

SPOR:
90 dk karışık hızda yürüyüş 10 dk tiffany 30 mekik

SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
takviye olarak omega 3

Slm kizlar bugun tikindiklarimi yazayim:)

10/12/13-start (yeni yila diyetle girelim dedik)

Sabah (09:00)
2 dilim cavdar ekmegi
2 adet ucgen peynir light
1 fincan kahve ( sut tozu yani agarticili her ne kadar calorisi dusuk 27 cal olsada yag demek onuda biliyorum)

Ogle (12:30)
Sali gunleri isyerinde kahvalti gunu

1 dilim ekmek beyaz malesef
1.5 kk kadar peynir
Domates salatalik
1/2 kk kadar tahin helvasi

Ara (16:30)
1 elma

Aksam (19:00)
4 yk mantı sossuz yoğurtla sadece
1 fincan tarcinli salep

Su:2 lt
1 fincan karisik bitki cayi

Spor: Leslie 1 mile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…