Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ilk gün için süper bir başlangıç tatlım harikasın

Sağol canım verdigin bilgi için geçen kış bu takımda 75 kilodan 62ye düştüm ama 5 ayda bu kiloları geri aldım hiiiiç mi hiç dikkat etmedimm gecenin geç saatinde bile karnım aciksa yemek yedim saldim iyice kendimi off vermesi çooook zor ama alması çok kolay şimdi artık vermek istiyorum bu iğrenç kilolari biktim artık

sağlıklı bir menü ve sporla neden veremeyesin tatlım zayıflama kararını zaten vermişsin en önemlisi bu bence hep birlikte dikkate ederek veririz moralini sakın bozma tatlım

kuralları cok bilmiyorum canım.kaptan gelince sana cevap verir.sen izinli mi ayrılmıstın 14.takımdan.

menun cok guzelde bu layla corbası nedir diye bikaç dk düşünedim değil laylaaa

günaydın canım sanadaa:)) walla üstümde sanki 3 fil war gibi yaa yorulmusum herhalde

menumu yazayım kıslaaarr

sabah kalktıgımda
maydonoz suyu limonlu

sabah
2 dilim ekmek
yagsız omlet
domates
köy peynırı
sekersız cay

ara
muz

oğle
tarhana corbası
2 dilim ekmek
salata

ara
3 kayısı
yesilcay

aksam
1 dilim ekmek
ıspanak
1 kase yogurt

ara
portakal

su:2lt
spor: 2 saat utu 2 saat sılme supurme(bence sayılmalı oturmadım bugun:))

bir yandan ders çalışıyom bir yandan tv izliyom bir yandan su içiyorum.2lt içtim nerdeyse.

Iyi aksamlar kzlar...
erigim cnm simi baktim,sen 335.etapta keni isteginle ayilmissin..
bu durumda 6 ay yarismaci olamiyorsun..ben paylasim alanina bu konuyu acacagim,itiraz gelmezse bizimle birliktesin cnm, ama eger takimlaran itiraz eden olursa tekrar yarismaci olmak icin maalesef 6 ayini dolurmalisin:26:

menun cok guzelde bu layla corbası nedir diye bikaç dk düşünedim değil laylaaa

hg tatlımmm yayla çorbasına layla derim ben hoşuma gidiyor

tamam spordan sayalımda o ekmekler ne öyle şekerr tam bir skandalll ne güzel azaltmıştınn

Arkadaşlar beni de aranıza alabilirmisiniz gün geçtikçe kilo alıyorum destek olun banaa
hos gelin cnm..maalesef üye alimini durdurduk simdilik..swetcigimin verdigi linkte kisaca kendinden bahsedersen ihtiyaci olan bir takima cagirilirsin...
saglikli kilo vermeler cnm...

bir yandan ders çalışıyom bir yandan tv izliyom bir yandan su içiyorum.2lt içtim nerdeyse.
ohhh maşallah bende müzikle ders çalışmaya bayılırdımmm bravo tatlım su işini çözdün hakikaten

iyi akşamlar kaptancım hg inş itiraz gelmez:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…