israrlarada hic dayanamiyorum yagunaydın k.k nın enerjısı bol cıtır bayanları.sabah uyuz esımın yuzunden(uyuz dedıgıme bakmayın cok severım kendısını)okula gec kalktı dun benım tel kurcalarken guya guncellıyo alarm ayarlarınıda kapatmıs kalktıkkı saat 8,20 normalde 8 sınıfta olması gerek oglan hızlı hızlı hazırladım herıfıde kaldırdım sen cezalısın gotur okula ogretmene ızah et neolu cok uykum var elını ayagını opeyım dedıysede yumusamadımyollladım oglumla okula.bugun sohbetımız var kahvaltı evlerı supur derken yogun bır gun bacılar takımda olmasamda boyle yazmamda sıkıntı yok zannedersem takıma alınmasamda yarısı bırakırım abı sızle sohbette devam ede ede zayıflarım bendeburada bana destek olan arkadaslarım saygıyla onunuzde egılıyorum
askolsun cnm,hic kovarmiyim..yarisan,yarismayan herks sohbte katilabiliraşkısı tesekkur edıyorum kaptan kızarsa nıye geldın gıt evıne dıye sız acıklarsınız ona gore
Ooo diyet öncesiydi canm bn 53 kılolardayken yaniiiDiyet ve iskender nasil birlesti bu kelimeler acaba
israrlarada hic dayanamiyorum ya
cnm bu kadar istekli olmasan almayi üsünmezdim kesinlikle..
son yerimiz senindir tatlim,hayirli olsun
takima alinim diye salmak yok ama,ayni enejiyle devam ediyoruz
Günaydin cnm..isin sen,aman hasta olma..:2:Günaydın kızlar
Sabah bu karda kışta yürüyerek işe geldim, alışmışım bir kere hava soğuk bile olsa yürüyorum annem duysa yürüdüğümü işe yollamaz vallaŞu an klavyeye basarken elleri mi hissetmiyorm dondum resmen dondumm biraz ısınayım yine yazarım :)
Günaydın kızlar
Sabah bu karda kışta yürüyerek işe geldim, alışmışım bir kere hava soğuk bile olsa yürüyorum annem duysa yürüdüğümü işe yollamaz vallaŞu an klavyeye basarken elleri mi hissetmiyorm dondum resmen dondumm biraz ısınayım yine yazarım :)
israrlarada hic dayanamiyorum ya
cnm bu kadar istekli olmasan almayi üsünmezdim kesinlikle..
son yerimiz senindir tatlim,hayirli olsun
takima alinim diye salmak yok ama,ayni enejiyle devam ediyoruz
ay benim kafam karıştı takımda kim var kim yok :111::82:
gurban olurum seni yaradana kaptanımaaa ayıp ettın salmak demek kurallara kesınlıkle uyarım kacamaklara gelınce dengelemeye calısırım haftanın 5 gunu spor yaparım hastslık mısafır olmadıgı surece ama ıkı hafta deneme suresı çok dene dene bı hal oldum:)cuma gunumu kılo bıldırımı yapayım
Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?