Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hanımlar hoscakalın kacamaksız bol kalorı yaktıgınız bır gun olur ınsaallah

Gunaydin canim insallah sende alinirsin eski 5. Takim uyesi olarak ne durumda oldugunu biliyorum senin aklins takim degistirmek gelmis biz onu akil edemedik zamaninda . Ben bi kahvaltimi yapayim artik cay servisi yapildi malum calistigim icin cay sbu saatlerde oluyor evden hazirlayip getiriyorum

israrlarada hic dayanamiyorum ya
cnm bu kadar istekli olmasan almayi üsünmezdim kesinlikle..
son yerimiz senindir tatlim,hayirli olsun
takima alinim diye salmak yok ama,ayni enejiyle devam ediyoruz

Günaydın kızlar

Sabah bu karda kışta yürüyerek işe geldim, alışmışım bir kere hava soğuk bile olsa yürüyorum annem duysa yürüdüğümü işe yollamaz valla Şu an klavyeye basarken elleri mi hissetmiyorm dondum resmen dondumm biraz ısınayım yine yazarım :)

Diyet ve iskender nasil birlesti bu kelimeler acaba
Ooo diyet öncesiydi canm bn 53 kılolardayken yaniii

Kaptancımmm hoşgeldin muckkk canım

Günaydin cnm..isin sen,aman hasta olma..:2:
benden sir cikmaz,anneye söylemek yok

Gunaydın canm bnm yınede üşütme kendini
Sen bize lazımsı nnn :) bekliyoruz canm

Yasemincimm
Gecmiş olsun çocuklarına canm
Asmde kalsanda 3 hSta anca gelir
Sen ewdeki 3 hStaya bak aynı şey yanii:))
Buarda sanada gunaydın hoşgeldin yani

gurban olurum seni yaradana kaptanım aaa ayıp ettın salmak demek kurallara kesınlıkle uyarım kacamaklara gelınce dengelemeye calısırım haftanın 5 gunu spor yaparım hastslık mısafır olmadıgı surece ama ıkı hafta deneme suresı çok dene dene bı hal oldum:)cuma gunumu kılo bıldırımı yapayım

Sende tekrardan hoşgeldin o zamn aramıza

Kızlar bana bi uyku coktu
Sabah 6: dan beri ayaktayım
Müsadenizle kırk yılda bi gelen uykumu kacırmayayım yarım saat kestireyımm

kızlar sızı bırakamıyorum ılk gorustu ask bu olsa gerek ama kocam gelecek kahvaltının hazır olmadıgı gorurse kafamı kırar akşama goruselım

evi aradım asayiş berkemalmiş bu çocuklar hep babalarına çekmiş.üf desen rüzgar sanıyorlar.bünyeleri alerjik.dikkat etmesem astım krizine girecekler.ama çok şükür rabbim dermansız dert vermesn.babaları başında bu havada süt izninede eve gitmeyi düşünmüyorum.yeşil çayımı aldım,kahvaltımı yaptım,bir sürü evrak işi var biryandan onları yaparım size takılırım öğle arasında eve gececem.

maşallah takımımıza aman nazarlara gelmesin bu enerjiyle patlatırız bu kiloları.

gamzecim sanal tuhaf bir yer rezmini eklemeden gözümde küçük liseli bir kız canlanıyordu şimdi hanım efenedi bir iş kadını

Gunaydin canim kiymetini bil geçen sene sabah akşam yuruyerek ise gittim sonra servis kapimin onunden gecmeye baslayinca herkes sevinirken ben cok uzuldum. Sabah yuruyusu gibisi yoktur ama iyi giyin ki sonra cigerlerini usutme terini yavas yavas sogut

gunYDIN KISLAR
menum:

2 dılım ekmek arası salam kasarpeynırı
sekersız cay

öğlen

haslanmış makarna
2 kucuk mandalına

akşam
menemen
1 dılım ekemk

cubuk kraker bikaçtane
su 1lt
spor :yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…