- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Bu arada aramıza 2-arkadaş katılmış sanırım, hoşgeldiniz kızlar
Hala donuyorum bennnnnnn
Bana gicik gien bir kaptan var cnm,gelebilir yani..umutluyum bu konuda
gecenin bu saati olmus ben hala insanlar beni neden sewmio diye düşünüyorum.. Eşime ayrılalımmı dedim olur dedi. sadece olur! be kendime güwenmiomusum nedeni bu. ilginç. gidecek hiçbiyerim yok.konusacak kimsem yok size yazdım konuyla aalakasız ama neyse..
Günaydın kızlar
Sabah bu karda kışta yürüyerek işe geldim, alışmışım bir kere hava soğuk bile olsa yürüyorum annem duysa yürüdüğümü işe yollamaz vallaŞu an klavyeye basarken elleri mi hissetmiyorm dondum resmen dondumm biraz ısınayım yine yazarım :)
canimsingurban olurum seni yaradana kaptanımaaa ayıp ettın salmak demek kurallara kesınlıkle uyarım kacamaklara gelınce dengelemeye calısırım haftanın 5 gunu spor yaparım hastslık mısafır olmadıgı surece ama ıkı hafta deneme suresı çok dene dene bı hal oldum:)cuma gunumu kılo bıldırımı yapayım
gamzecigim takimin sani ali yürüü..isigi gören geliyor desem yeridir yaniBu arada aramıza 2-arkadaş katılmış sanırım, hoşgeldiniz kızlar
Hala donuyorum bennnnnnn
iyi uykular cnmSende tekrardan hoşgeldin o zamn aramıza
Kızlar bana bi uyku coktu
Sabah 6: dan beri ayaktayım
Müsadenizle kırk yılda bi gelen uykumu kacırmayayım yarım saat kestireyımm
aman cnm en iyisimi sen hazirla kahvaltiyi..bizimkie gelir simi,bende kalkayim..kızlar sızı bırakamıyorum ılk gorustu ask bu olsa gerek ama kocam gelecek kahvaltının hazır olmadıgı gorurse kafamı kırar akşama goruselım
cok gecmisolsun doktorcugum..evi aradım asayiş berkemalmiş bu çocuklar hep babalarına çekmiş.üf desen rüzgar sanıyorlar.bünyeleri alerjik.dikkat etmesem astım krizine girecekler.ama çok şükür rabbim dermansız dert vermesn.babaları başında bu havada süt izninede eve gitmeyi düşünmüyorum.yeşil çayımı aldım,kahvaltımı yaptım,bir sürü evrak işi var biryandan onları yaparım size takılırım öğle arasında eve gececem.
insallah patlatiriz cnm..sanimiz aldi yürüdü vallamaşallah takımımıza aman nazarlara gelmesin bu enerjiyle patlatırız bu kiloları.
afiyet olsun cnm..makarna derken ne kadar makarna acabagunYDIN KISLAR
menum:
2 dılım ekmek arası salam kasarpeynırı
sekersız cay
öğlen
haslanmış makarna
2 kucuk mandalına
akşam
menemen
1 dılım ekemk
cubuk kraker bikaçtane
su 1lt
spor :yok
güaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkeslere kalabalık takımım benim hepinize tek tek günaydınyaaa acaba bi cesaret cıkıp kursa gitsem mi sıkılıcam evdee
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)
- NoRaaa,
- bluebottle+,
- sevilselen,
- Valkyrie89+,
- sahgull+,
- sekerkiz67+,
- erigim,
- kelebekolacam
Heyyy maşallah
Çağlayı da gördüm aşağıda, canım dün baya kötü şeyler yazmıştın, moralin bozuktu merak ettim, şuan nasılsın?
şu kabak tatlısını yapmak ne kadar kolaymıs yaa benim tatlılarla aram olmadıgı için yapmıyordum ama kocam cok sewioor aradı aksama kabak tatlısı yapsana dedi koy sekeri suyu kaynat okadaaan:)))
Kızlar bu sabah kahvaltıda eşimin azizliğine ugradım
Bnm ki sabah ezanı okunmuş bana canm yha bişi istesem yaparmısın
Sole dedim
Canım gözleme istiyo dedi
Dedim iyi düşün bak karnın ac o canına sor bakim istiyo mu
Walla kac gundur istiyoda sen diyettesin diye solemıyorum canım dedi
Neyse kalktım namaz vaktıne kadar hamur yugurdum
NamaImı kıldım kahvaltıyı hazırladım
Sonra taktım sacı fişe 3 tane lor peynirli maydanozlu gözleme yaptım
Üstünede tereyag sürdüm
Margarın falan yok yani kızlar kızartmadımda tawada
Ama yedim işte bir tane :))))
Walla söylim dedim kacıs yok
Cezama razıyım arkadaslar
Baskada ekmek türü bişi yemedim haberiniz ola
Hafiflesin cezam yanii
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
2 lop .yumurta
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan biberiye
8 zeytin
1 dilim peynir
2 y.k göçmen sosu
2 kuru kayısı
ÖĞLE :
1 kase keten tohumlu yoğurt
AKŞAM:
1 kase layla çorbası
1 por bezelye
3 y.k bulgur pilavı
salata
SPOR:
90 dk karışık hızda yürüyüş 10 dk tiffany 30 mekik
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
takviye olarak omega 3
Slm kizlar bugun tikindiklarimi yazayim:)
10/12/13-start (yeni yila diyetle girelim dedik)
Sabah (09:00)
2 dilim cavdar ekmegi
2 adet ucgen peynir light
1 fincan kahve ( sut tozu yani agarticiliher ne kadar calorisi dusuk 27 cal olsada yag demek onuda biliyorum)
Ogle (12:30)
Sali gunleri isyerinde kahvalti gunu
1 dilim ekmek beyaz malesef
1.5 kk kadar peynir
Domates salatalik
1/2 kk kadar tahin helvasi
Ara (16:30)
1 elma
Aksam (19:00)
4 yk mantı sossuz yoğurtla sadece
1 fincan tarcinli salep
Su:2 lt
1 fincan karisik bitki cayi
Spor: Leslie 1 mile
Kızlar kaaaar yagıyorrrr
menumu yazayım kıslaaarr
sabah kalktıgımda
maydonoz suyu limonlu
sabah
2 dilim ekmek
yagsız omlet
domates
köy peynırı
sekersız cay
ara
muz
oğle
tarhana corbası
2 dilim ekmek
salata
ara
3 kayısı
yesilcay
aksam
1 dilim ekmek
ıspanak
1 kase yogurt
ara
portakal
su:2lt
spor: 2 saat utu 2 saat sılme supurme(bence sayılmalı oturmadım bugun:))
gecenin bu saati olmus ben hala insanlar beni neden sewmio diye düşünüyorum.. Eşime ayrılalımmı dedim olur dedi. sadece olur! be kendime güwenmiomusum nedeni bu. ilginç. gidecek hiçbiyerim yok.konusacak kimsem yok size yazdım konuyla aalakasız ama neyse..
Evet kızlar bu cuma gecesi pijama partisi düzenleyelim mi yine
Noraa
Cagla
Sekerkızz
Eda
Kaptannnnnnnnnnnnnn
Swetcemmm
Bluemcum
Sewılay
Yasemin
Sahgulum pek gıremedın bu aralar ama şini bitirdıgını duydum kaçış yok
Eriğim
Sulofe ( canm ismn neydi senin)))
Hilalllllllllllll sen yeni ewlisin adam seni bırakırmı bilmm ama ayyulduz sende dawetlisşn kısaca herkes dawetlıde
KIZLAR NE DERSİNİZ BU CUMA GECESİMİ YOKSA DAHA SONRA MI YAPARIZZ????? Cvplarunızı bekklıyorum
günaydın kızlar.cok hız yapıyorsunuz kayacaksınızbu saat oldu hasta yok.ama benşm evim hasta dolu benim kuzulardan biri öksürsün diğeride başlıyor.3üde öksürüyor.evde mesai yapsam daha iyi.
kar yeniden yağmaya başladı.evim yakında geldim.asmde 8 drdan sadece 3 tane var.
Günaydın kızlar
Sabah bu karda kışta yürüyerek işe geldim, alışmışım bir kere hava soğuk bile olsa yürüyorum annem duysa yürüdüğümü işe yollamaz vallaŞu an klavyeye basarken elleri mi hissetmiyorm dondum resmen dondumm biraz ısınayım yine yazarım :)
ay benim kafam karıştı takımda kim var kim yok :111::82:
gurban olurum seni yaradana kaptanımaaa ayıp ettın salmak demek kurallara kesınlıkle uyarım kacamaklara gelınce dengelemeye calısırım haftanın 5 gunu spor yaparım hastslık mısafır olmadıgı surece ama ıkı hafta deneme suresı çok dene dene bı hal oldum:)cuma gunumu kılo bıldırımı yapayım
gunYDIN KISLAR
menum:
2 dılım ekmek arası salam kasarpeynırı
sekersız cay
öğlen
haslanmış makarna
2 kucuk mandalına
akşam
menemen
1 dılım ekemk
cubuk kraker bikaçtane
su 1lt
spor :yok
Ayyy edacımmm gelmişşş
Tahin helvası olmamış. İllaki tatlı yiyeceksen 1 tatlı kaşığı bal reçel ye ama fazlasını değil. Birde sabahları mümkünse yumurta ye tok tutar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?