Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bana gicik gien bir kaptan var cnm,gelebilir yani..umutluyum bu konuda

kimmiş onlar

canım benim üzme kendini böyle sıkıntılı dönemler oluyor ama sen öyle seyler söleme sinirle istenmedik şeyler söylenebiliyor, üzülme lütfennn

günaydın canımm, burasıda çok soğuk kursa gidemedim hiç gözüm kesmedi pufff

canimsin
tatlim cumaya kadar bakayim ben en iyisi,sen gecen hafta 5.takimda alinmissin listeye zaten..bu hafta yine 5.takima kilo bilirimi yapip 3.takima transfer olacagini yazmalisin..haftayaa bizim listede yer alirsin
Bu arada aramıza 2-arkadaş katılmış sanırım, hoşgeldiniz kızlar

Hala donuyorum bennnnnnn
gamzecigim takimin sani ali yürüü..isigi gören geliyor desem yeridir yani
cnm 4 üye geli aramiza,tabi bunlaran 3 ü 2 hafta eneme süresine olacak,eger takima ayak uydururlarsa listeye alinacaklar
Sende tekrardan hoşgeldin o zamn aramıza

Kızlar bana bi uyku coktu
Sabah 6: dan beri ayaktayım
Müsadenizle kırk yılda bi gelen uykumu kacırmayayım yarım saat kestireyımm
iyi uykular cnm
kızlar sızı bırakamıyorum ılk gorustu ask bu olsa gerek ama kocam gelecek kahvaltının hazır olmadıgı gorurse kafamı kırar akşama goruselım
aman cnm en iyisimi sen hazirla kahvaltiyi..bizimkie gelir simi,bende kalkayim..
görüsürüz cnm benim
cok gecmisolsun doktorcugum..
insanin doktoruda evden olunca korkulacak birseyde olmaz
maşallah takımımıza aman nazarlara gelmesin bu enerjiyle patlatırız bu kiloları.
insallah patlatiriz cnm..sanimiz aldi yürüdü valla
gunYDIN KISLAR
menum:

2 dılım ekmek arası salam kasarpeynırı
sekersız cay

öğlen

haslanmış makarna
2 kucuk mandalına

akşam
menemen
1 dılım ekemk

cubuk kraker bikaçtane
su 1lt
spor :yok
afiyet olsun cnm..makarna derken ne kadar makarna acaba
su cok az olmus,sabah salam kasar yerine beyaz peynirli,omatesli tost yapsaydin keske..
sporaa basla cnm bir an önce,yilbasina az kali unutma

bu arada mervecigim gözlemeyi sabahin köründe yemissin,sen aksama kadar onu yakarsin zaten..cezalik birsey yok bence,tabi banucugum gelip ceza verirsee aganin eli tutulmaz demi

güaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkeslere kalabalık takımım benim hepinize tek tek günaydın yaaa acaba bi cesaret cıkıp kursa gitsem mi sıkılıcam evdee

güaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkeslere kalabalık takımım benim hepinize tek tek günaydın yaaa acaba bi cesaret cıkıp kursa gitsem mi sıkılıcam evdee

Canımcım ilk başta gözün kesmiyor ama dışarı çıkınca ısınıyorsun :) benim de bu akşam iğneli lazer randevum var sürekli erteliyorum ama sonuçta bu kış 1 gün değilki :) dedim en iyisi bir aönce gideyim zaten bi 5 dk'dan sonra alışıyor vücudun soğuğa :)

Kaptancım 4-üye mi erigim ile ayyıldız değil mi yeni katılanlar, nerden sonrasını kaçırdım acaba :26:

Çağlayı da gördüm aşağıda, canım dün baya kötü şeyler yazmıştın, moralin bozuktu merak ettim, şuan nasılsın?

Çağlayı da gördüm aşağıda, canım dün baya kötü şeyler yazmıştın, moralin bozuktu merak ettim, şuan nasılsın?

Gecmisi okuodum.. Yeailcay yaptim kendime sabaha kadar oturdum ve psikologa gitmeye karar verdim canim.. Ya ben 200gr fazla ciktim e yapmadimki kacamak falan niye boyle oldu yine ya..

herkese günaydın
valla benim de doktor gibi aklım karıştı kim var kim yok anlayamadım:))) kimisine gel dedik kimisine sen kendin çıkmışsın vs neyse heralde cuma günü anlarız :)))) bundan sonra inşallah 1. de oluruz..
yeni üyelerimiz lütfen kilolara dikkat edelim, eski üyelerin motivasyonunu bozmayalım

şu kabak tatlısını yapmak ne kadar kolaymıs yaa benim tatlılarla aram olmadıgı için yapmıyordum ama kocam cok sewioor aradı aksama kabak tatlısı yapsana dedi koy sekeri suyu kaynat okadaaan:)))

ben su hiç katmıyorum canım, şekerini akşamdan ekleyip dışarda 1 gece bekletiyorum, şekeri çekip sulanıyor, ve ertesi gün pişiriyorum.. herkes çok beğeniyor...

mervecim ellerine sağlık ama lütfen detaya girme ya:) valla benim canım çekiyor sonra:) hem adet dönemindeyim hem hastayım, diyeti boşverip olsa da yesem desem bile yapanım yok...

Her zamanki gibi süper menü

Canım h.geldin ve hemen hızlı giriş yapıyoruz. Yorumlarıma kızmamanı umut ediyorum.

Diyetteyiz üçgen peynir olmaz(çünkü çok yağlı) yerine beyaz peynir yemelisin.
Kahveyi süt tozu değil sütle içmelisin
Beyaz ekmek yassah
Tahin helvası olmamış. İllaki tatlı yiyeceksen 1 tatlı kaşığı bal reçel ye ama fazlasını değil. Birde sabahları mümkünse yumurta ye tok tutar:)

Kızlar kaaaar yagıyorrrr

2013 ün güngöreninde elektrikler bile gitti. Ders çalışamadım

Canım tek sıkıntı ekmek. Akşam 1 dilime düşürmen güzel. Öğlende aynı yapsan süper olacak

Canım benim evli değilim çok fazla yorum yapmam doğru olmaz fakat ilişkilerde de böyle diye düşünüyorum. Seni sevmiyorum ayrılalım/ boşanalım gibi şeyler yıpratıcı kırıcı oluyor. Boşanmayı düşünmüyorsan böyle söylememelisin. Neden insanların seni sevmediğini düşünüyorsun? Sevmek sevilmek ister her insan. Sorunun ne olduğunu bulup onu çözmeye odaklanmalısın diye düşünüyrum.

Kuzum c.tesi sınavım var ben gelemem ayrıca evde pc'm yok ama çok isterdim

Geçmiş olsun canım. Evde doktor var halledersin sen. Çocuk bu hasta da olacak elbette.

Ben yürümedim ama ofis soğuk parmaklarım üşüdüğünden klavyede yazmak acı veriyor.

ay benim kafam karıştı takımda kim var kim yok :111::82:

Bende öyle oldum kaptan liste paylaşsın

H.geldin canım eda ben.

Menün diyet menüsü olmamış maalesef.
Kaşar salam düşman. makarnayı ne kadar yedin yağlı mı önemli ?

Ayyy edacımmm gelmişşş

Canım iş yerinde biraz yoğunum

Valkyri89 uff dogru yazdim sanirim nickini :)

Kizmadim haklisin cunku ucgeni light olanindan yedim . Beyaz wkmektede haklisin sabah bitince oglen kala kaldim bu arada malesef kahve wc cikmam icin cok ise yariyor ve sut malesef isyerinde muhafaza edemiyorum anca 200ml alabilirim ki bugunde oyle yaptım :)

ben hala çok hastayım, nasıl bir grip kaptıysam bikaç yıldır böyle olmamıştım diyebilirim..

dün yine öğleden sonra izin alıp gittim daha doğrusu amir halimi görünce kendisi izin verdi ,4 saate yakın uyumuşum, hasta olunca insan bayılmış gibi uyuyor ya.. sonra uyandım eşimle oğlan gelmişler, yemek vs yaptım, çocuğu yedirdim falan, bitki çayı yaptım ıhlamurlu naneli vs, evim kalkmış gidiyor resmen.. eşim bi süpürdü sağolsun ama lavaboları vs temizlemek gerek, baktıkça canım sıkılıyor.. canım şekerli bişiler çok çekti cıslardan yedim azcık malesef diyete uyamıyorum bu hafta hiç beni affedin ya, iyileşeyim söz telafi edeceğim haftaya.. buna rağmen yine de akşam geç saatte
bişi yemedim..

bugün de kahvaltımı yumurtasız yaptım muz süt ceviz şeklinde.. eşim alarmı kurmamış çok geç uyanınca kahvaltı yapamadık ama aburcubur olmasın diye bu şekilde ayakta atıştırdım..
öğlen yine çorba ve portakal düşünüyorum. akşama da karnabahar var evde,
dün kızların tariflerini yapamadım, resmen bi gözüm kapalı şekilde karnabaharı parçalayıp soğan havuç kıymayla pişirdim normal yemek yaptım yani..

Tahin helvası olmamış. İllaki tatlı yiyeceksen 1 tatlı kaşığı bal reçel ye ama fazlasını değil. Birde sabahları mümkünse yumurta ye tok tutar:)

ben tahin helvası konusuna katılmıyorum karataycı olarak:) baldan reçelden daha az şeker içerdiğini düşünüyorum.. tatlı konusunda meyveye bile dikkatli bakan karatay akşam balıktan sorna bile tahin helvasına 1 kibrit kutusu kadar izin veriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…