simdilik 14 kisiyiz cnm,yanliz aklimi celiyorlar..Kız kaptan 15 kişi oldukmj masallh subhanallah yha
Ayy bn bı yırulmuşum sanki uyuya kalmışım yemkten sonra
Dısarısı bir fırtınalı bir soguk
Allhım dısarda kalnlara yardım et
evet cnm gercekten cok istekli..sonra arkamdan takim toparlanacakti,pegasus engel oldu demesinler..malum sevenim var semeyenim varCanm bn bu konuya objektif bakıyorum
5. Takım bnce yeni uyelerle daha cok kuvvet alacak bn mesela 14. Takıma donseydım coktan ayrılmıştım
Hani takımdakı nefatıf yuk inmiyo insanın üstünden
Kımseye haksızlık yaptıgın yok kaptan
Amaç kılo vermek isteyenlere yardım etmek degil mi bn mesela topike girerken 14. Takımı gördüm mü son zamanlarda yasadııgımız kötü gunler enerjsız yorumsuz herkesin bir bir gittigi gynler aklıma geliyo
Bunun takımla veya kaptanla yada baska kımseyle alakası yok
O kişi bi defa takımdan sogursa birdahada toplayamıyo
Bn sana karısamam kaptan ım ama ayyulduz arkadasımız cok istekli ve hevesli
Bnce bu sansı ona tanı)
evet cnm gercekten cok istekli..sonra arkamdan takim toparlanacakti,pegasus engel oldu demesinler..malum sevenim var semeyenim var
Eet cnm haklisin,ispat var elimizdeKımse sana bişey diyemez cNm bnm
Bizi karsısında bulur
Saka bi yana sen cıkıp demıyosun kı 5. Takımdan benm takıma gelin diye
Cok isterlerse elimizde yazılı ispat war derizz)))
Seni sewmeyen ölsün ölsüüünn seni sewmeyen ölsüünnn))))
Sarkısı aklıma geldi bacımm
Iyi geceler cnm..bende cikiyorum..sabah bakarim artikKaptan bn cıkıyorum Allhın izniyle yarın görüşürüz inş
Hadi bakalım erkenci oldugumdan dolayı takımın kapılarını yıne ben accam
Sanki dükkan acıyorum)))
Hadi iyi geceler
Öpüyorum senide canm
En iyi kararı vericenden eminim
Bu arada mervişimle aramı düzelttim içim ayrı bi rahat uyucamm
Iyi aksamlar kzlar...
erigim cnm simi baktim,sen 335.etapta keni isteginle ayilmissin..
bu durumda 6 ay yarismaci olamiyorsun..ben paylasim alanina bu konuyu acacagim,itiraz gelmezse bizimle birliktesin cnm, ama eger takimlaran itiraz eden olursa tekrar yarismaci olmak icin maalesef 6 ayini dolurmalisin:26:
gecenin bu saati olmus ben hala insanlar beni neden sewmio diye düşünüyorum.. Eşime ayrılalımmı dedim olur dedi. sadece olur! be kendime güwenmiomusum nedeni bu. ilginç. gidecek hiçbiyerim yok.konusacak kimsem yok size yazdım konuyla aalakasız ama neyse..
Canm o bnm yha degiştirdim nicki isim soyiaim yazıyo diye
Tekrardan hoşgeldin canm bnm
Nasılsın bu sefer pes etmek yok ama bn dwmiştim dimi ewliligin ilk ayları canm a cicime kaptırır alırız kıloları adamlar yerlerinde sayar kadınlar aldıkca alır: neyse bu kılolar eerilcwk hilalcm sana tam destek hep destek olucaz hadı bakalım
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
Sabah bi kalktım heryer bembeyaz
Ole yarım metre kar yok ama yıne kar var
Hep dısarda kalanlar aklıma gelıyo kımsesızler aklıma gelıyo
Durumu olmayanlar aklıma geliyo
Kendim için Allaha sukur onlar için dua ediyorum
Gunaydin canim rabbim sogujta kalan her canliya yardim etsin boyle zamanlarda belediyelerin barinaklari var oyle birini gorubce haber versek cok iyi olur . Rabbim kimseti dara yokluga dusurmesin cok zor
Tanıdıgın falan mı war humeyra dıye yoksa kk dan mı hatırlıyorsun
Kkdan canim ama onceki nick nerdi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?