- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
ben hala çok hastayım, nasıl bir grip kaptıysam bikaç yıldır böyle olmamıştım diyebilirim..
dün yine öğleden sonra izin alıp gittim daha doğrusu amir halimi görünce kendisi izin verdi ,4 saate yakın uyumuşum, hasta olunca insan bayılmış gibi uyuyor ya.. sonra uyandım eşimle oğlan gelmişler, yemek vs yaptım, çocuğu yedirdim falan, bitki çayı yaptım ıhlamurlu naneli vs, evim kalkmış gidiyor resmen.. eşim bi süpürdü sağolsun ama lavaboları vs temizlemek gerek, baktıkça canım sıkılıyor.. canım şekerli bişiler çok çekti cıslardan yedim azcıkmalesef diyete uyamıyorum bu hafta hiç beni affedin ya, iyileşeyim söz telafi edeceğim haftaya.. buna rağmen yine de akşam geç saatte
bişi yemedim..
bugün de kahvaltımı yumurtasız yaptım muz süt ceviz şeklinde.. eşim alarmı kurmamış çok geç uyanınca kahvaltı yapamadık ama aburcubur olmasın diye bu şekilde ayakta atıştırdım..
öğlen yine çorba ve portakal düşünüyorum. akşama da karnabahar var evde,
dün kızların tariflerini yapamadım, resmen bi gözüm kapalı şekilde karnabaharı parçalayıp soğan havuç kıymayla pişirdim normal yemek yaptım yani..
Cok gecmis olsun canim bol dinlenme ve ihlamur kusburnu tarcin tuket inşallah tez zamanda iyilesirsin
Valkyri89 uff dogru yazdim sanirim nickini :)
Kizmadim haklisin cunku ucgeni light olanindan yedim . Beyaz wkmektede haklisin sabah bitince oglen kala kaldim bu arada malesef kahve wc cikmam icin cok ise yariyor ve sut malesef isyerinde muhafaza edemiyorum anca 200ml alabilirim ki bugunde oyle yaptım :)
Eda diyebilirsin:)
Ben yinede light da olsa karşıyım üçgen peynir kaşar peynir yenmesini doğru bulmuyorum.
sütü bende dediğin gibi yapıyorum. kahve benimde wc problemimi çözüyor
Tmmdir üçgen diskalifiye oldu ama bugunde ucgen tuketmistim sabah artik yarindan itibaren ucgen yok hayatimda . Cunku kahve en yagli kuruyemis sayiliyor cekirdegindeki yag orani fistiktan daha fazla ve wc sorununu cozuyor
çok teşekkür ederim:)
ben de kendimi tanıtayım, s.arabistanda yaşıyorum, 30 yaşındayım, 2,5 yaşında bir oğlum var. çalışıyorum..
sen nerdendin? yazdın sanırım ama ben karıştırdım tüm bilgileri?
Tmmdir üçgen diskalifiye oldu ama bugunde ucgen tuketmistim sabah artik yarindan itibaren ucgen yok hayatimda . Cunku kahve en yagli kuruyemis sayiliyor cekirdegindeki yag orani fistiktan daha fazla ve wc sorununu cozuyor
Ben kalori hesabi zayifliyorum sabit bi diyrtr bagli kalamiyorum bu sekilde nefsimide koreltim oluyorum mutfak tartisi aldim zevklide .peki hanimlar kurallar sayfa basida yazan kurallarm ben cetvel yapamiyorum ama beceremiyom bir turlu
Ben 28 yasindayim ankarada yasiyorum malesef suan cocuksuzum ve cok istiyoruz kismetse gecen kis subatta dusuk yaptim ve alti ay yadakliydim yasak bitti sukur inşallah rabbim hayirli zamanda nasip etsin . 5 takimin eski üyesiyim malesef takim kapaniyodu sonra yeniden acildi taboi cogumuz kendi istegimizle mecburen ayrildik ve ben uzun zamandir sizi takip ediyordum ziyaretcitabi bakalim diger kaptanlardan onay cikacak mi ayrica bi arkadasimizda kendi istegiyle ayrilmisti ve oda bi iki gun obce 5 takima geri donmus yani durumlatim karisik uff
Nescafeden bahsedıyoruz değil mi kızlar?
Rabbim. Endogru zamanda hayirli saglikli bir evlat nasip etsin canim
Ben 28 yasindayim ankarada yasiyorum malesef suan cocuksuzum ve cok istiyoruz kismetse gecen kis subatta dusuk yaptim ve alti ay yadakliydim yasak bitti sukur inşallah rabbim hayirli zamanda nasip etsin . 5 takimin eski üyesiyim malesef takim kapaniyodu sonra yeniden acildi taboi cogumuz kendi istegimizle mecburen ayrildik ve ben uzun zamandir sizi takip ediyordum ziyaretcitabi bakalim diger kaptanlardan onay cikacak mi ayrica bi arkadasimizda kendi istegiyle ayrilmisti ve oda bi iki gun obce 5 takima geri donmus yani durumlatim karisik uff
çağlacım bence sen diyet psikolojisine baskülle haşırneşir olamaya ara ver.stres kortizon demek oda su tutmak yağ bağlamak demek.insan en güzel ya aşıksa kilo veriyor yada gaza geldiyse.çünkü mutluluk hormonu iştah kesiyor.metabolizmayı hızlandırıyor.senin zaten abartacak kilon yok.kilonu kabullen böyle kal değil benimkisi ,ara ver.ama burda ol bizle muhabbet et.
bulecum umre cok kalabalıkmıydı.ordanmı kaptın.öyleyse dirençli virustur kendine dikkat et.iyi dinlen.
eriğim rabbim gönlüne göre versin.aman dikkat etde benim gibi olma.6 yılda 3 tane dogurdum şimdiböyleyim
bu arada ben yasemin
34 yaşındayım ahh ahh hiçbir takımın büyüklerinden olacagım günlerin gelecegini düşünmemiştim alışkın değilim büyük olmaya gecen eşime diyorum bu sene 10 yıl yaşlandım 18dim 28 oldum
aile hekimiyim
istanbuldayım
5.5 kız 2.5 erkek 11 aylık kız olmak üzere 3 cocuk annesiyim
61 kilodan 92ye fırladım dogumlarla
umarım noktayı koymussuzdur bundan sonra ne 7li ne 8li nede Allah korusun 9lu rakamları görmek istemiyorum.
önceligi yeni arkaaslara vereyim edim kizlar müsaenizle..herkesin mesajina ceva vercem ama yeni arkaaslarla yazistiktan sonra
erigim hos gelin cnm..önce sunu söyleyeyim benim d tutsu basmiyor,yani 10 efa tiklamam gerek basmasi icin,o yüzen sen anlamaya calis yaziklarimi..
cnm sagolsun banucugum kurallari paylasmis,senie takima kabul etmisler..benime söylemek isteiklerim var..öncelikle sakin beni yanlis anlama ama ün geceen sonra aha ikkatli olmaya karar verim..
cnm normalde artik yeni üye almamaya karar vermistim,hatta önce kabul etmemeyi üsünüm fakat hayir iyemiyorum maalesef..
senen ricam iyetine ve sporuna elinen geligi kaar ikkat etmen..tecrübelisin zaten,aha öncee yarismistin...biliyorsunki aligimiz ve verigimiz kilolar bütün takimi ve olayisiyla motivasyonumuzu etkiliyor...
ortamimiz gercekten cok güzel,umarim sene bu ortama cok güzel kilolar verirsin
cnm hosgelin..acik söylemek gerekirse ben senden umuu kesmistim...seni cagirmamin üzerinen zaman gecince herale vazgectin iye üsünüyorum ki mesajini görüm..
hos gelin cnm..kurallari oku ve kabul eip etmeigini bildir lütfen...
baslangic ve hedef kilolarinia bana özel mesajla gönerirsen süper olur
Okudum kurallarida peki benim diyetim 1250 kalori bazen ara ogunde elma yarine yarim cikola yedim diyelim ceza almama sebebmidir bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?