Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Senin yerinde olmak isterdim ankarada ayaz var -6 derece suan bile telde gorunen ve bu sogukta isteyim kahve bardagima sevgiliye sarilir gibi sarilmisim klima kombi kar etmiyor bunada sukur sabahin 8 de isbasi yapabildigim bi isim var

Kızlar bu sabah kahvaltıda eşimin azizliğine ugradım
Bnm ki sabah ezanı okunmuş bana canm yha bişi istesem yaparmısın
Sole dedim
Canım gözleme istiyo dedi
Dedim iyi düşün bak karnın ac o canına sor bakim istiyo mu
Walla kac gundur istiyoda sen diyettesin diye solemıyorum canım dedi
Neyse kalktım namaz vaktıne kadar hamur yugurdum
NamaImı kıldım kahvaltıyı hazırladım
Sonra taktım sacı fişe 3 tane lor peynirli maydanozlu gözleme yaptım
Üstünede tereyag sürdüm
Margarın falan yok yani kızlar kızartmadımda tawada
Ama yedim işte bir tane :))))
Walla söylim dedim kacıs yok
Cezama razıyım arkadaslar
Baskada ekmek türü bişi yemedim haberiniz ola
Hafiflesin cezam yanii

Senin yerinde olmak isterdim ankarada ayaz var -6 derece suan bile telde gorunen ve bu sogukta isteyim kahve bardagima sevgiliye sarilir gibi sarilmisim klima kombi kar etmiyor bunada sukur sabahin 8 de isbasi yapabildigim bi isim var

Ne güsel soyledin tabiki şükretceksin
Rabbim rızkının kapılarını acmış
İnan bnde senin yerinde olmak istiyorum
Kızım daha 16 aylık ablası bn nasıl kıyayım ona
Bide insan cok düşüyo üstüne gittikçe daha cok baglanıyosun şmdi bn calıssam kızım 3 yasına geldiginde ama nasıl bırakıcam dıyorum yha inan ki
Hep aklım kızımda kalır
Acaba tokmu üsüyomu temizmi
Aglıyomu eglenıyomu
Afff bir iki sene sonra bu sıkıntılar gelcek önüme şimdiden düşünüyorum

Ben
Uvv cok sert suc sabah saat lerinde islenmis agir tahrik var bu belki cezani hafifletir ben yorumsuzum cunku suan fasulyeyim daha sizlemiyim degilmiyim o bile belli degil . Sizle degilsem bile fasulyeden takilsam diyet yaparim spor yaparim kgda bildiririm listelere dahil etmeyin olmaz mi

Ayy maşallah ben onu yerim . İnşallah banada nasip eder rabbim ve bende allah izin verirse iki sene emzirme ve kendim bakmak istiyorum cok zor calismak zorunda olup cocugundan ayri kalmak onlarada sabir versin akli fikri hep bebislerinde oluyor

Walls bnm için problem olmaz biricik kaptanımız gelsin o nerse o olcak
Ama kalsanda sewınırız
Hele bu hafta pijama partisi yapmk istedıgımı soylıcem kaptana
Bi ara yapmıştık gusel olmuştu
Gece 11 den sonra toplanıp muhabbet ettık
))
Ayy cok guseldi yha

Pijama partisi mi kovulsamda gitmem kosede bi yerde dururum fazla goze batmam

İnş rabbım hayırlı zamanda hayırlı ewlat nasip etsin canm
Walla bnm kız şimdi ekşi ekşi kokuyo yanına girip boynundan bi kokluyorum
Ohhhhh
Rabbim sanada SEKERKIZIMIZDA. Var burda onada nasip etsin
Canm arkadaslarım bnm
İnş dünyanın en güzel nimetinin tadına bakarsınız

Evet kızlar bu cuma gecesi pijama partisi düzenleyelim mi yine
Noraa
Cagla
Sekerkızz
Eda
Kaptannnnnnnnnnnnnn
Swetcemmm
Bluemcum
Sewılay
Yasemin
Sahgulum pek gıremedın bu aralar ama şini bitirdıgını duydum kaçış yok
Eriğim
Sulofe ( canm ismn neydi senin)))
Hilalllllllllllll sen yeni ewlisin adam seni bırakırmı bilmm ama ayyulduz sende dawetlisşn kısaca herkes dawetlıde
KIZLAR NE DERSİNİZ BU CUMA GECESİMİ YOKSA DAHA SONRA MI YAPARIZZ????? Cvplarunızı bekklıyorum

aşkısı tesekkur edıyorum kaptan kızarsa nıye geldın gıt evıne dıye sız acıklarsınız ona gore

gunaydın k.k nın enerjısı bol cıtır bayanları.sabah uyuz esımın yuzunden(uyuz dedıgıme bakmayın cok severım kendısını)okula gec kalktı dun benım tel kurcalarken guya guncellıyo alarm ayarlarınıda kapatmıs kalktıkkı saat 8,20 normalde 8 sınıfta olması gerek oglan hızlı hızlı hazırladım herıfıde kaldırdım sen cezalısın gotur okula ogretmene ızah et neolu cok uykum var elını ayagını opeyım dedıysede yumusamadımyollladım oglumla okula.bugun sohbetımız var kahvaltı evlerı supur derken yogun bır gun bacılar takımda olmasamda boyle yazmamda sıkıntı yok zannedersem takıma alınmasamda yarısı bırakırım abı sızle sohbette devam ede ede zayıflarım bendeburada bana destek olan arkadaslarım saygıyla onunuzde egılıyorum

günaydın kızlar.cok hız yapıyorsunuz kayacaksınızbu saat oldu hasta yok.ama benşm evim hasta dolu benim kuzulardan biri öksürsün diğeride başlıyor.3üde öksürüyor.evde mesai yapsam daha iyi.
kar yeniden yağmaya başladı.evim yakında geldim.asmde 8 drdan sadece 3 tane var.

takımlar bazen böyle çoşuyor.umarım hep birlikte azimle enerjik neşeyle kilo veriririz.ayulduz listede olmasanda başımızın üstünde yerin var sohbete katılmana kimse bişey demez,menülerin yorumlanır kaçamaklarında kulagın itinayla çekilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…