Okudum kurallarida peki benim diyetim 1250 kalori bazen ara ogunde elma yarine yarim cikola yedim diyelim ceza almama sebebmidir bu
çağlacım bence sen diyet psikolojisine baskülle haşırneşir olamaya ara ver.stres kortizon demek oda su tutmak yağ bağlamak demek.insan en güzel ya aşıksa kilo veriyor yada gaza geldiyse.çünkü mutluluk hormonu iştah kesiyor.metabolizmayı hızlandırıyor.senin zaten abartacak kilon yok.kilonu kabullen böyle kal değil benimkisi ,ara ver.ama burda ol bizle muhabbet et.
Noraa nasılsın
canım en hayırlı zamanda bir bebişin olur inşallah daha yaşın genç.. ben de 28de anne oldum, bi tane de inşallah 35ten önce olursa güzel olur :) ankara ahh ahh.. çok severim ankarayı, resmen 2.memleketim oldu. buraya gelince daha da gözümde tütmeye başladı.. balgatta yaşıyordum ben, çok severim oraları..hala küçük bir mahalle gibi.. sen hangi semttesin? inşallah kabul edilirsiniz canım, hepimiz birbimize destek olmak için burdayız..
vaoow, ozaman ben oğlanı komşulara bırakıp kocamla bi akşam romantik bi akşam yemeği yersem belki aşkı tazeleyip kilo almam o yemektenşaka bi yana, bu ara eşimle başbaşa zaman geçirmeye hasret kaldık.. çocuk sayısı arttıkça daha zorlaşıyordur eminim..
canım aslında değildi ama tabi orda hava hep sıcak, mikroplar hep canlı.. burda da öyle, aşırı bir soğuk olmayınca mikroplar ölmüyor.. sürekli bi salgın oluyor ortamda.. ben neyse de oğluma bulaşmadan geçer gider inşallah, o hasta olmasın da..ondan korkuyorum..
hey aşk:))
3 cocukla kocamın yüzünü göremiyorum birde evde annem babam var..bu haftasonu kayınvalidemler gelecek.
Valla canım şu an çok iyiyimama öğleden sonra kötü olabilirim çok değişken benim şu ruh halimm
Bu arada grup kalabalıklaşınca gözümden kaçabiliyor yazılanlara yetişemiyorum çok geçmiş olsun canım
Cok sagol canim inşallah sende calismalara basla o zaman romantik yemekler bosa gitmesin . 23 yildir ankarafayim hala alisamadigim tek sey ayazielvanketteyim canim bende . Bizim mikroplar soguga direncli galiba
kaptancım erigim için 2. ve14 . takım hayır demiş.
Oy birliği mi oy çokluğu mu esas alınıyor?
Canım kalorili diyet yapsanda çikolata yememelisin. Her zaman olmamak şartıyla ara sıra herkes kaçamak yapıyor ama tatlı çikolata bunlar yasak olmalı. Ayrıca sürekli birilerinin menüsünde çikolataya görmek insanların canını da olmadık yerde çektiriyor.
Bu arada 20,25 gün çikolata yemezsen tatlı isteğinide meyve ile bastırırsan bağımlılığından kurtulabilirsin.
Ya maydonoz suyuda ise yaramaz mi diosun walla hayatim cok monoton bisileri basarmak istiorum bilmiorum yasemincim tamda gaza gelmistimçağlacım bence sen diyet psikolojisine baskülle haşırneşir olamaya ara ver.stres kortizon demek oda su tutmak yağ bağlamak demek.insan en güzel ya aşıksa kilo veriyor yada gaza geldiyse.çünkü mutluluk hormonu iştah kesiyor.metabolizmayı hızlandırıyor.senin zaten abartacak kilon yok.kilonu kabullen böyle kal değil benimkisi ,ara ver.ama burda ol bizle muhabbet et.
Ne güzel bir tespit doktorcumminsan kgerçekten aşık olunca çok güzel kilo veriyor :) zamanında ne kilolar vermiştim aşıkken :) aşık olmak istiyorumm
Şaka bir yana çağla canım doktorcumun dediği gibi seninki stres kaynaklı, çok kafana takma oluruna bırak biraz, bir de sık tartılma derim hergün tartılınca hergün vermek istiyor ınsan( eşinle olan sorun konusunu çok detaylı bilmiyorum canım ama edanın da dediği gibi ayrılalım vb.cümleler evliliğinizi sadece yıpratır. Bence şu durumda bir destek alman doğru olur.
Ya canin gercekten dusundum ama cocuga kiyamadim ya bana cozum yolu birakmadi kufuretti tartakladi bekledim ozur dilemesini yine yaparim dedi durduk yere demedim
Ya maydonoz suyuda ise yaramaz mi diosun walla hayatim cok monoton bisileri basarmak istiorum bilmiorum yasemincim tamda gaza gelmistim
Ya canin gercekten dusundum ama cocuga kiyamadim ya bana cozum yolu birakmadi kufuretti tartakladi bekledim ozur dilemesini yine yaparim dedi durduk yere demedim
çağlacım onlar diyete destek kürleri.gaza geldiysen tmm.ama kendine kafa dagıtacak şeyler bul.basküle odaklanma.hemen sonuc bekleme.eşinle olanlar konusunda keşke elimizden birşey gelse dünyanın en kötü şeylerinden evde huzursuzluk umarım atlatırsınız.Ya maydonoz suyuda ise yaramaz mi diosun walla hayatim cok monoton bisileri basarmak istiorum bilmiorum yasemincim tamda gaza gelmistim
kızlar bugün tarih 11.12.13 :))))
bir daha da böyle bi sıralama olmayacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?