Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Okudum kurallarida peki benim diyetim 1250 kalori bazen ara ogunde elma yarine yarim cikola yedim diyelim ceza almama sebebmidir bu

Canım kalorili diyet yapsanda çikolata yememelisin. Her zaman olmamak şartıyla ara sıra herkes kaçamak yapıyor ama tatlı çikolata bunlar yasak olmalı. Ayrıca sürekli birilerinin menüsünde çikolataya görmek insanların canını da olmadık yerde çektiriyor.
Bu arada 20,25 gün çikolata yemezsen tatlı isteğinide meyve ile bastırırsan bağımlılığından kurtulabilirsin.

Ne güzel bir tespit doktorcumm insan kgerçekten aşık olunca çok güzel kilo veriyor :) zamanında ne kilolar vermiştim aşıkken :) aşık olmak istiyorumm

Şaka bir yana çağla canım doktorcumun dediği gibi seninki stres kaynaklı, çok kafana takma oluruna bırak biraz, bir de sık tartılma derim hergün tartılınca hergün vermek istiyor ınsan ( eşinle olan sorun konusunu çok detaylı bilmiyorum canım ama edanın da dediği gibi ayrılalım vb.cümleler evliliğinizi sadece yıpratır. Bence şu durumda bir destek alman doğru olur.

kaptancım erigim için 2. ve14 . takım hayır demiş.
Oy birliği mi oy çokluğu mu esas alınıyor?

hey aşk:))
3 cocukla kocamın yüzünü göremiyorum birde evde annem babam var..bu haftasonu kayınvalidemler gelecek.

Cok sagol canim inşallah sende calismalara basla o zaman romantik yemekler bosa gitmesin . 23 yildir ankarafayim hala alisamadigim tek sey ayazi elvanketteyim canim bende . Bizim mikroplar soguga direncli galiba

aman hep iyi ol:)
çok sağol canım sağlık olmayınca hiçbişey olmuyor.. insan kalkıp kendine bi çorba bile yapamıyor ya..

Cok sagol canim inşallah sende calismalara basla o zaman romantik yemekler bosa gitmesin . 23 yildir ankarafayim hala alisamadigim tek sey ayazi elvanketteyim canim bende . Bizim mikroplar soguga direncli galiba

evet sabahları alnım sızlardı okula giderken.. ne günlerdi ya... 2001 de ankaraya geldim, 2013e kadar ordaydım.. 5 yıl sonra kısmetse yine oralara döneceğiz..

Tamam canim elimdwn geldigi kadar yememeye calisicam

Ya maydonoz suyuda ise yaramaz mi diosun walla hayatim cok monoton bisileri basarmak istiorum bilmiorum yasemincim tamda gaza gelmistim

Ya canin gercekten dusundum ama cocuga kiyamadim ya bana cozum yolu birakmadi kufuretti tartakladi bekledim ozur dilemesini yine yaparim dedi durduk yere demedim

Ya canin gercekten dusundum ama cocuga kiyamadim ya bana cozum yolu birakmadi kufuretti tartakladi bekledim ozur dilemesini yine yaparim dedi durduk yere demedim

canım olaylar nasıl başladı bilmiorum ama gerçekten böyle şeyler çok incitici.. çok haklısın..insanın hem kendisine hem karşısındakine saygısı kalmaz. o anda bunu yapmak çok zor ama bi sabredip sakinlediği zaman kalbinin çok kırıldığını ve özür beklediğini dile getir.. küfür vs bunlar hiç hoş değil. düzelir aranız hiç merak etme, o da hatasını anlar, neticede evlilik basit bir birliktelik değil ki, o da seviyor seni, o da pişman olmuştur inan.. kendini iyi hissetmek için kesinlikle psikolog öneririm, eşimiz de olsa çocuğumuz da olsa kendimize her zaman öncelik vermeliyiz, ben böyle düşünüyorum. zaten biz mutlu olursak onlara da yansıyor.. bak adam seni güvensiz buluyormuş, niye böyle görüyormuş?

Canım evli değilim ama etrafımdan da gördüğüm kadarıyla konuşuyorum, biz kadınlar ilişkide de, evlilikte de hep fedakar olan tarafız, ayrılmak seni için şu an en son düşünmen gereken şey olsun, çünkü bir çocuk var ortada, sen üzerine gitme bakalım belki sen uzak durdukça hatasını anlar. Rabb'im yardımcın olsun canım (

çağlacım onlar diyete destek kürleri.gaza geldiysen tmm.ama kendine kafa dagıtacak şeyler bul.basküle odaklanma.hemen sonuc bekleme.eşinle olanlar konusunda keşke elimizden birşey gelse dünyanın en kötü şeylerinden evde huzursuzluk umarım atlatırsınız.

4 bardak suyumu içtim.. 1. sürahim bitti yani..2.ye başlıyorum... hadi sizler de 1 er bardak su için :)
sonra da yeşilçay alayım yazılarımı okuyayım..

Kaptancim nolcak simdi :26: akrepten reddi almisim ve malum iki takim adina . Saglik olsun ne diyelim ama kimse besinci takim icin ugrasmadin diyemez biraz gecmise baksalar anlarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…