çağlacım onlar diyete destek kürleri.gaza geldiysen tmm.ama kendine kafa dagıtacak şeyler bul.basküle odaklanma.hemen sonuc bekleme.eşinle olanlar konusunda keşke elimizden birşey gelse dünyanın en kötü şeylerinden evde huzursuzluk umarım atlatırsınız.
Ben böyle tarihlerde hep önemli birşey olsun istiyorum :) belki bugün aşık olurummtanışma yıl dönümümüz olur taktım aşka ben de yahuu
Ben böyle tarihlerde hep önemli birşey olsun istiyorum :) belki bugün aşık olurummtanışma yıl dönümümüz olur taktım aşka ben de yahuu
çok romantik kızsın nora ya, eşin çok şanslı olacak, inşallah beklentilerine karşılık verebilecek birini bulursun:)
gerçi biraz da zamanla oturuyor biliyor musun, benim eşim maşallah diyeyim eskisine göre şimdi daha da romantik, daha anlayışlı, baba olmak bile çok değiştiriyor erkekleri..
hayat toz pembe değil malesef biskolata erkekleri ile dolu değil hayatdizilerdeki gibi tipler de beklememek gerek :) asgari müştereklerde buluşmak ve karşındakini olduğu gibi kabul etmek baya bi işi çözüyor..
biz eşimle 15 şubatta tanışmıştık, sevgililer gününden bir gün sonra:))
Slm kızlar sabah cok enerjık kalkmıstım ama uyumaya gitcektım guya
Biricik kızım yine hasta oldu
Sabah sütünü içireyimde dedim uyursa uyısun
Sütü içti yarısını kustu
Ateşi cıkmış allah bilir bn ne zaman farkettim ;(((
Peşinden bi aglama bide ishal
Neyse eşimi geri cagırdım hastaneye götürdük
Doktor bulasmıştır dedi birden oldu dedigim içinde
Yha
Dün arkadasa gittik onun 4 yasında kı kızı hastaydı cokoynadılar ne kadar mesafe kurmak istesemde olmuyo cocuk
Birazdan hastaneden cıkcaz serum werdiler yawruma uyuyo şimdi doktoru bakcaz son kez sükür ateşi düştü
Yüregim agzımda anne olmanın en zor yanı ewladının acı cektıgını görmk inanınki uykusuzluk muş falanmış filanmıs
Sabaha kadar uyumayımda cocugum saglıklı olaun
Canm o bnm yha degiştirdim nicki isim soyiaim yazıyo diye
Tekrardan hoşgeldin canm bnm
Nasılsın bu sefer pes etmek yok ama bn dwmiştim dimi ewliligin ilk ayları canm a cicime kaptırır alırız kıloları adamlar yerlerinde sayar kadınlar aldıkca alır: neyse bu kılolar eerilcwk hilalcm sana tam destek hep destek olucaz hadı bakalım
Sütü içti yarısını kustu
Yha
Dün arkadasa gittik onun 4 yasında kı kızı hastaydı cokoynadılar ne kadar mesafe kurmak istesemde olmuyo cocuk
Birazdan hastaneden cıkcaz serum werdiler yawruma uyuyo şimdi doktoru bakcaz son kez sükür ateşi düştü
Yüregim agzımda anne olmanın en zor yanı ewladının acı cektıgını görmk inanınki uykusuzluk muş falanmış filanmıs
helal olsun kız sana vay bee keşke bende 59a bi düşsemmm
çok romantik kızsın nora ya, eşin çok şanslı olacak, inşallah beklentilerine karşılık verebilecek birini bulursun:)
gerçi biraz da zamanla oturuyor biliyor musun, benim eşim maşallah diyeyim eskisine göre şimdi daha da romantik, daha anlayışlı, baba olmak bile çok değiştiriyor erkekleri..
hayat toz pembe değil malesef biskolata erkekleri ile dolu değil hayatdizilerdeki gibi tipler de beklememek gerek :) asgari müştereklerde buluşmak ve karşındakini olduğu gibi kabul etmek baya bi işi çözüyor..
biz eşimle 15 şubatta tanışmıştık, sevgililer gününden bir gün sonra:))
Sütü içti yarısını kustu
Yha
Canımcımm gerçekten çok romantiğimdir, önemli günleri kesinlikle unutmam, sürpriz yapmaya bayılırım sürekli kafamda ilişkinin heyecanı bitmesin diye planlar, sürprizler yaparımama bir türlü karşıma bana da bunları yapacak biri çıkmadı, çok şey mi istiyorum acaba :)
Ama dediğin gibi hayat dizilerdeki gibi değil, artık kriterlerimi çok yüksek tutmuyorummyok şunun şusu var, bunun şu huyu kötü diye diye evde kalıcam sonunda
Aklıma birşey geldi geçmişten 2.dk anlatayım bi erkek arkadaşım vardı daha ilişkimiz 2-3 aylık birbirimizi tanıyoruz ama sevgiliyiz neyse sevgililer günü geldi ben tabii kaç gün öncesinden düşünüyorum farklı birşeyler olsun diye :) sanki ben erkek o bayan :)
neyse ben sürprizimi yaptım hediyemi verdim adam ne dese beğenirsiniz :) ben sevgililer gününü saçma buluyorum sevgilin varsa hergün sevgililer günüymüş tamam pazarlama amaçlı uydurulmuş bir gün bile olsa sonuçta herkes kutluyor insan özeniyor hadi tamam sevgililer gününü de geçtim sana sürprüz yapmışım bir karşılık verir insan :) ondan sonra ben soğudum adamdan yok yani elimde değil o an bitirmedim ama sonrasında da yapamadım :) adamın bana karşı olan duygularından emindim ama pintilik yaptığını düşünüp sonra bitirdim ahh ahh eskiler geldi aklıma
Kuzum ya kiyamam cok gecmis olsun
ohh ohh maşallah kaynatın bakalım
aa neden red veriyorlarki anlamadım
Bekledigim kisiden bekledigim cevap geldi..Kaptancim nolcak simdi :26: akrepten reddi almisim ve malum iki takim adina . Saglik olsun ne diyelim ama kimse besinci takim icin ugrasmadin diyemez biraz gecmise baksalar anlarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?