Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tamam yasemincim cuma bildirim yapip ayrilirim

Ben böyle tarihlerde hep önemli birşey olsun istiyorum :) belki bugün aşık olurumm tanışma yıl dönümümüz olur taktım aşka ben de yahuu

çok romantik kızsın nora ya, eşin çok şanslı olacak, inşallah beklentilerine karşılık verebilecek birini bulursun:)
gerçi biraz da zamanla oturuyor biliyor musun, benim eşim maşallah diyeyim eskisine göre şimdi daha da romantik, daha anlayışlı, baba olmak bile çok değiştiriyor erkekleri..
hayat toz pembe değil malesef biskolata erkekleri ile dolu değil hayat dizilerdeki gibi tipler de beklememek gerek :) asgari müştereklerde buluşmak ve karşındakini olduğu gibi kabul etmek baya bi işi çözüyor..
biz eşimle 15 şubatta tanışmıştık, sevgililer gününden bir gün sonra:))

Cok hos biscolata erkekleri haa ayrica 29 ocak evlilik yildonumumuz geceside dogum gunum :) planlamamistik kismet. Nora inşallah sende bugun aski bulursun bwlli mi olur :)

Slm kızlar sabah cok enerjık kalkmıstım ama uyumaya gitcektım guya
Biricik kızım yine hasta oldu
Sabah sütünü içireyimde dedim uyursa uyısun
Sütü içti yarısını kustu
Ateşi cıkmış allah bilir bn ne zaman farkettim ;(((
Peşinden bi aglama bide ishal
Neyse eşimi geri cagırdım hastaneye götürdük
Doktor bulasmıştır dedi birden oldu dedigim içinde
Yha
Dün arkadasa gittik onun 4 yasında kı kızı hastaydı cokoynadılar ne kadar mesafe kurmak istesemde olmuyo cocuk
Birazdan hastaneden cıkcaz serum werdiler yawruma uyuyo şimdi doktoru bakcaz son kez sükür ateşi düştü
Yüregim agzımda anne olmanın en zor yanı ewladının acı cektıgını görmk inanınki uykusuzluk muş falanmış filanmıs
Sabaha kadar uyumayımda cocugum saglıklı olaun

kıyamam kuzucuğa yaaa çok geçmiş olsun canım

Son düzenleme:

helal olsun kız sana vay bee keşke bende 59a bi düşsemmm

çok geçmiş olsun canım ya, hakkaten çocuğunun hasta olması kdar kötü durum yok, ben de oğlana bulaşcak diye çok korktum.

helal olsun kız sana vay bee keşke bende 59a bi düşsemmm

prettygirl sen mi yeni evlisin? evliliğin ilk zamanlrı malesef bayanlar hep kilo alır, hem bir düzen kurulduğu için hem de hormonların etkisiyle, ben de almıştım ilk zamanlar.. bi heves mutfakta neler yapıyordum kahvaltılarda vs :)

Saılun kızlar bn bugun pek gıremm belkı kızm yyurkn faln
Tmm kaptann

Canımcımm gerçekten çok romantiğimdir, önemli günleri kesinlikle unutmam, sürpriz yapmaya bayılırım sürekli kafamda ilişkinin heyecanı bitmesin diye planlar, sürprizler yaparım ama bir türlü karşıma bana da bunları yapacak biri çıkmadı, çok şey mi istiyorum acaba :)

Ama dediğin gibi hayat dizilerdeki gibi değil, artık kriterlerimi çok yüksek tutmuyorumm yok şunun şusu var, bunun şu huyu kötü diye diye evde kalıcam sonunda

Aklıma birşey geldi geçmişten 2.dk anlatayım bi erkek arkadaşım vardı daha ilişkimiz 2-3 aylık birbirimizi tanıyoruz ama sevgiliyiz neyse sevgililer günü geldi ben tabii kaç gün öncesinden düşünüyorum farklı birşeyler olsun diye :) sanki ben erkek o bayan :)
neyse ben sürprizimi yaptım hediyemi verdim adam ne dese beğenirsiniz :) ben sevgililer gününü saçma buluyorum sevgilin varsa hergün sevgililer günüymüş tamam pazarlama amaçlı uydurulmuş bir gün bile olsa sonuçta herkes kutluyor insan özeniyor hadi tamam sevgililer gününü de geçtim sana sürprüz yapmışım bir karşılık verir insan :) ondan sonra ben soğudum adamdan yok yani elimde değil o an bitirmedim ama sonrasında da yapamadım :) adamın bana karşı olan duygularından emindim ama pintilik yaptığını düşünüp sonra bitirdim ahh ahh eskiler geldi aklıma

Kuzum ya kiyamam cok gecmis olsun

canım işte erkeklerin çoğu böyle, özel günlere gerçekten önem vermiyorlar, tarihleri akıllarında tutamıyorlar..biz detaycıyız onlar değil..bunu böyle kabul etmek lazım.. yani bunlara senin kadar önem verecek erkek 10tanede 1dir, ama emin ol, bu detaya önem veriyorsa senin canını sıkacak detaylara da önem veren biridir bu kişi, mesela yemeğe evin temizliğine osuna busuna herşeye karışan biri olabilir..demek istediğim bir huyun olumlu tarafı varsa olumsuz bir trafı da mutlaka vardır..
eğer böyle bakarsan karşındakini daha iyi değerlendirirsin:)

Caglacım öncelikle sakin ol canım
Sen dwgilmiydin her ewde olur bunlar diyen
Bitanem kavganda hemn boşanalım dememeliydin
Bu karsı tarafa aciLiğini yansıtır
Birazcık kenara cekıl kac kı kovalasın
Ole tmm bosanalım demwkle olmuyo malesef ona bunu soyle
Ayrıyeten gidecek yerim falan yok demişssin sakın bunları eşinede soleme
Ona muhtac oldugunu düşünüp senin üzüldügünü ymursamaz belki
Saglam dur dik dur canm
Cann sıkkın bi kac gun burnunu sürtde bîdaha seni üzmeye yeltenemesin
Sıkıntı yaptıkca şişiyosun caglacım dıkkat et

ohh ohh maşallah kaynatın bakalım

aa neden red veriyorlarki anlamadım

Kaptancim nolcak simdi :26: akrepten reddi almisim ve malum iki takim adina . Saglik olsun ne diyelim ama kimse besinci takim icin ugrasmadin diyemez biraz gecmise baksalar anlarlar
Bekledigim kisiden bekledigim cevap geldi..
Üzgünüm erigim..seninle yarismayi cok isteim,elimden gelenide yaptim cnm ama bu gibi drumlarda 1 kaptan bile hayir derse bütün evetler gecersiz sayilir...

sunu söylemeden edemeyecegim cnm..sorun senin takima sahip cikman degil,sorun o kaptanin benle olan meselesi..sakin kendini sorgulama diye söylüyorum

listee olmayacaksin ama istersen burda bizimle yaris,her cuma kilonu bilir..insanda istek oluktan sonra,bizde yaninda oluktan sonra yemisim listeyi demi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…