Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

mervecim ben u yogurtlu karısımdan yiorum koydum hepsinden bi kase yogurdamı

Canm 3 yk yogurt a birer cay kasıgı koycaksın zaten hemen hemen bi kase oluyo cnm
2 hafta inde bunu dene bence bakalım suyunu bol bol iç

Cok sagol canim inşallah sende calismalara basla o zaman romantik yemekler bosa gitmesin . 23 yildir ankarafayim hala alisamadigim tek sey ayazi elvanketteyim canim bende . Bizim mikroplar soguga direncli galiba

bende kecıorende yasıyorum anam nasıl bır ayaz var bugun ınsanın solugunu kesıyor resmen

iyi aksamlar arkadaslar..
esimin pc den yaziyorum,aksam kendi klavyem gelirse gecmisi cevaplayacagim..

erigim cnm cumaya Kadar herhangi bir itiraz gelmezse,takimdasin cnm..

sulofe ve pretty 2 hafta deneme süreniz var kizlar..

ayyulduz cnm bu hafta 5.takimda bildirimini yapip 3.takima Transfer olmak istedigini yazmalisin,haftaya bizim listede yer alacaksin..

kizlar dördünüzde kurallari okudunuz umarim..okudugunuzu Burda yazin lütfen tabikide Kabul ettiginizi..

pretty cnm sen tam olarak en son hangi takimda listedeydin,cünkü bakmam lazim nasil ayrilmissin diye..

sulofe cnm bana baslangic ve hedef kilonu özel mesajla gönderirmisin lütfen...

cocuklari uyuttuktan sonra görüsürüz kizlar..öpüyorum hepinizi

bugunumun analızını yapacak olursam esım gelınce sporumuda yaparsam olacam 3lt suyumu bıtkı cayımı ve greyfurtumu ıctım yedım menumde super yanı kısaca süperım super

tamam kaptanım okudum ben kuralları ama kılo cetvelı yapamıyorum bırde sımdı benım gunum var nefsıme sayıp cıkarım ama sımdı yapmıs etmıs ev sahıbı senın ıcın yememeyı saygısızlık olarak goruyorum buda ayda olur ıkı kere uckre dıyelım ogunu akşam salata ıle gecırsem yıne kacam yapmıs ve ceza almıs olurmuyum gorusmek uzere kaptanım

tamam kaptancım bekleyelim bakalım kimler ne diyecek bende kuralları okudum ve kabul ediyorum .

İyi akşamlar kızlar

tatlıım seni insanlar neden sevmesin neden böyle düşünüyorsun bak bizler yüzyüze tanışmasak bile seni çok seviyoruz şu karamsarlığı at üzerinden lütfen ayrılalım kelimesini sakın bir daha kullanma tatlım bir yuva kolay kurulmuyor

şelkercim salam pek önerilmiyor diyette tatlım suyu da azmı içmişsin

Çok geçmiş olsun bitanemmm cıslardan azıcık yediysen sorun yok akşam telafi edersin dikkar et ne olur hastalığın ilerlemesin tatlım keki akşam öğününden önce abartmadan rahatlıkla yiyebilirsin cnm öğlen mesela herhangi bir skaıncası olmaz
İzne cıkarım mervecim..
nebileyim eda ya iyice afalladım 2 hafta toparlanaım.. hiçbişe olmamış gibi daawranıo eşim ya..

tatlım bence izne çıkma burada hiç olmazsa bizlerle dertleşiyorsun izne çıkman seni her yönden olmusuz etkiler diye düşünüyorum
Kadere bakar mısın yaa ne güzel kısmetin nerden çıkacağı belli olmuyor gerçekten :)

Kahveye de çikolataya da bayılırım ondan mı böyle romantik, cilveliyim

Noracımmm bütün yazdıklarınla beni güldürdün bugün çok pozitif gördüm seni tatlım her günün böyle olsun inş

tatlım koşu bandının eğimli olanları var onlar dizlerde aşınma yapabiliyor ayrıca merdiven inip çıkmak bence dizlerin için daha çok sakıncalı birde streç film direk tenine temas ederse ciltte alerjik reaksiyon olabiliyor ben sauna eşofmanın altına bile penye giyiyorum
sende penye giy üzerini streç filmle sar direk teninle temas ettirme derim minik bir uyarı

Kızlar 13 sayfa olmuş geçmişş tekk tek alıntı yapamadım kusurabakmayın bugün coşmuşsunuz resmen sulofe eriğim prettygirl ayyulduz hepiniz harikasınız tekrar hoşgeldiniz aramıza akrepciğim insafa gelmiş senin adına çok sevindim tatlım

Mervecim ve yasemincim kuzucuklarınıza geçmiş olsun

bugün ben çok yoğundum hem misafirim çoktu hemde 2 semt pazarına birden gittim sabahtan köy yumurtası bulabilmek için neyseki buldum yarın teyzeme gidiyoruz bugün gidecektik aslında fakat misafir gelince yarına ertledik pijama partisi güzel olur mervecim ama teyzeme gidince cepten gireceğim olsun yine de ben varım tatlım

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
yeşillikli omlet
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan zencefil çayı
6 zeytin
1 dilim peynir
2 y.k göçmen sosu
2 kuru erik

ÖĞLE :
1 kase keten tohumlu yoğurt

AKŞAM:
1 lahmacun
1 kase layla çor.
1 bar.ayran
salata

SPOR:
60 dk karışık hızda yürüyüş 10 dk tiffany 30 mekik

SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan zencefil
1 bar ayran
takviye olarak omega 3

Son düzenleme:

Sevgili kaptan :) ismim Şule elbette okudum kuralları ve seve seve kabul ediyorum . Umarım deneme süreci sonunda listenize dahil olurum. Telefondan nasıl özel mesaj atıldığımı keşfettiğim an yazarım size..

Sevgili kaptan :) ismim Şule elbette okudum kuralları ve seve seve kabul ediyorum . Umarım deneme süreci sonunda listenize dahil olurum. Telefondan nasıl özel mesaj atıldığımı keşfettiğim an yazarım size..

m. oldum şulecim bende banu kaptanımızın nikine tıkla özel mesaj gönder de bu kadar tatlım inş telden de aynıdır

Nekadan guzel bir menu diyetisyen esligindemi zayofliyorsun

Kizlar kanal d vicdan diye bi dizi baslamis guzel bi dizeye benziyor soyle asmali konak yaprak dokumu gibi bi dizi seyredemedim takip etmek haftaya ne olacak diye merak etmek istiyorum bi iki bolum izliyorum sonra sikiliyorum

Kizlar kanal d vicdan diye bi dizi baslamis guzel bi dizeye benziyor soyle asmali konak yaprak dokumu gibi bi dizi seyredemedim takip etmek haftaya ne olacak diye merak etmek istiyorum bi iki bolum izliyorum sonra sikiliyorum

hürremi sekiz gözle bekliyorum vicdanı izlemedim hiç cnm

Canim cok gecmis olsun rabbim evlatlarimiz hastaligyla yokluklariyla imtihan etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…