mervecim ben u yogurtlu karısımdan yiorum koydum hepsinden bi kase yogurdamı
Canm 3 yk yogurt a birer cay kasıgı koycaksın zaten hemen hemen bi kase oluyo cnm
2 hafta inde bunu dene bence bakalım suyunu bol bol iç
Cok sagol canim inşallah sende calismalara basla o zaman romantik yemekler bosa gitmesin . 23 yildir ankarafayim hala alisamadigim tek sey ayazielvanketteyim canim bende . Bizim mikroplar soguga direncli galiba
tamam kaptanım okudum ben kuralları ama kılo cetvelı yapamıyorum bırde sımdı benım gunum var nefsıme sayıp cıkarım ama sımdı yapmıs etmıs ev sahıbı senın ıcın yememeyı saygısızlık olarak goruyorum buda ayda olur ıkı kere uckre dıyelım ogunu akşam salata ıle gecırsem yıne kacam yapmıs ve ceza almıs olurmuyum gorusmek uzere kaptanımiyi aksamlar arkadaslar..
esimin pc den yaziyorum,aksam kendi klavyem gelirse gecmisi cevaplayacagim..
erigim cnm cumaya Kadar herhangi bir itiraz gelmezse,takimdasin cnm..
sulofe ve pretty 2 hafta deneme süreniz var kizlar..
ayyulduz cnm bu hafta 5.takimda bildirimini yapip 3.takima Transfer olmak istedigini yazmalisin,haftaya bizim listede yer alacaksin..
kizlar dördünüzde kurallari okudunuz umarim..okudugunuzu Burda yazin lütfen tabikide Kabul ettiginizi..
pretty cnm sen tam olarak en son hangi takimda listedeydin,cünkü bakmam lazim nasil ayrilmissin diye..
sulofe cnm bana baslangic ve hedef kilonu özel mesajla gönderirmisin lütfen...
cocuklari uyuttuktan sonra görüsürüz kizlar..öpüyorum hepinizi
bende kecıorende yasıyorum anam nasıl bır ayaz var bugun ınsanın solugunu kesıyor resmen
iyi aksamlar arkadaslar..
ayyulduz cnm bu hafta 5.takimda bildirimini yapip 3.takima Transfer olmak istedigini yazmalisin,haftaya bizim listede yer alacaksin..
kizlar dördünüzde kurallari okudunuz umarim..okudugunuzu Burda yazin lütfen tabikide Kabul ettiginizi..
pretty cnm sen tam olarak en son hangi takimda listedeydin,cünkü bakmam lazim nasil ayrilmissin diye..
gecenin bu saati olmus ben hala insanlar beni neden sewmio diye düşünüyorum.. Eşime ayrılalımmı dedim olur dedi. sadece olur! be kendime güwenmiomusum nedeni bu. ilginç. gidecek hiçbiyerim yok.konusacak kimsem yok size yazdım konuyla aalakasız ama neyse..
gunYDIN KISLAR
menum:
2 dılım ekmek arası salam kasarpeynırı
sekersız cay
öğlen
haslanmış makarna
2 kucuk mandalına
akşam
menemen
1 dılım ekemk
cubuk kraker bikaçtane
su 1lt
spor :yok
ben hala çok hastayım, nasıl bir grip kaptıysam bikaç yıldır böyle olmamıştım diyebilirim..
dün yine öğleden sonra izin alıp gittim daha doğrusu amir halimi görünce kendisi izin verdi ,4 saate yakın uyumuşum, hasta olunca insan bayılmış gibi uyuyor ya.. sonra uyandım eşimle oğlan gelmişler, yemek vs yaptım, çocuğu yedirdim falan, bitki çayı yaptım ıhlamurlu naneli vs, evim kalkmış gidiyor resmen.. eşim bi süpürdü sağolsun ama lavaboları vs temizlemek gerek, baktıkça canım sıkılıyor.. canım şekerli bişiler çok çekti cıslardan yedim azcıkmalesef diyete uyamıyorum bu hafta hiç beni affedin ya, iyileşeyim söz telafi edeceğim haftaya.. buna rağmen yine de akşam geç saatte
bişi yemedim..
bugün de kahvaltımı yumurtasız yaptım muz süt ceviz şeklinde.. eşim alarmı kurmamış çok geç uyanınca kahvaltı yapamadık ama aburcubur olmasın diye bu şekilde ayakta atıştırdım..
öğlen yine çorba ve portakal düşünüyorum. akşama da karnabahar var evde,
dün kızların tariflerini yapamadım, resmen bi gözüm kapalı şekilde karnabaharı parçalayıp soğan havuç kıymayla pişirdim normal yemek yaptım yani..
İzne cıkarım mervecim..
nebileyim eda ya iyice afalladım 2 hafta toparlanaım.. hiçbişe olmamış gibi daawranıo eşim ya..
Kadere bakar mısın yaa ne güzel kısmetin nerden çıkacağı belli olmuyor gerçekten :)
Kahveye de çikolataya da bayılırım ondan mı böyle romantik, cilveliyim
Kızlar spor gündemime yeni bişiler katmak istedim bana yol gösterin
Dünkü merdiven olayı gerçek kalıcak
Kızlar diyorum ki ben 13 katlı bir sitede oturuyorum
Esofmanımı giyim strecıde sarım
Cıkıp ineyim 2 defadan baslarım sonra arttırırım ne dersiniz aksam ole koss koss oturacagıma degişik olur
Bnde basende var işe yarar mı bna akıl verin
iyi aksamlar arkadaslar..
Tebriklerrrrrbugunumun analızını yapacak olursam esım gelınce sporumuda yaparsamolacam 3lt suyumu bıtkı cayımı ve greyfurtumu ıctım yedım menumde super yanı kısaca süperım super
Sevgili kaptan :) ismim Şule elbette okudum kuralları ve seve seve kabul ediyorum . Umarım deneme süreci sonunda listenize dahil olurum. Telefondan nasıl özel mesaj atıldığımı keşfettiğim an yazarım size..
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
yeşillikli omlet
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan zencefil çayı
6 zeytin
1 dilim peynir
2 y.k göçmen sosu
2 kuru erik
ÖĞLE :
1 kase keten tohumlu yoğurt
AKŞAM:
1 lamacun
1 kase layla çor.
1 bar.ayran
salata
SPOR:
60 dk karışık hızda yürüyüş 10 dk tiffany 30 mekik
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan zencefil
1 bar ayran
takviye olarak omega 3
Nekadan guzel bir menu diyetisyen esligindemi zayofliyorsun
Kizlar kanal d vicdan diye bi dizi baslamis guzel bi dizeye benziyor soyle asmali konak yaprak dokumu gibi bi dizi seyredemedim takip etmek haftaya ne olacak diye merak etmek istiyorum bi iki bolum izliyorum sonra sikiliyorum
Slm kızlar sabah cok enerjık kalkmıstım ama uyumaya gitcektım guya
Biricik kızım yine hasta oldu
Sabah sütünü içireyimde dedim uyursa uyısun
Sütü içti yarısını kustu
Ateşi cıkmış allah bilir bn ne zaman farkettim ;(((
Peşinden bi aglama bide ishal
Neyse eşimi geri cagırdım hastaneye götürdük
Doktor bulasmıştır dedi birden oldu dedigim içinde
Yha
Dün arkadasa gittik onun 4 yasında kı kızı hastaydı cokoynadılar ne kadar mesafe kurmak istesemde olmuyo cocuk
Birazdan hastaneden cıkcaz serum werdiler yawruma uyuyo şimdi doktoru bakcaz son kez sükür ateşi düştü
Yüregim agzımda anne olmanın en zor yanı ewladının acı cektıgını görmk inanınki uykusuzluk muş falanmış filanmıs
Sabaha kadar uyumayımda cocugum saglıklı olaun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?