iyi geceler kızlaar menumm
kalktıgımda
maydonoz suyu limonlu
sabah
2 dilim kızarmıs ekmek
peynır
yumurta
5 zeytın
domates
sekersız cay
ara
yogurt kuru
oğle
ıspanak
yarım kase yogurt
ara
3 kayısı
ara
yogurt kuru
aksam
1 dilim ekmek
layla corbası:))
1tabak pırasa
spor: 1saat yuruyus
su:2lt
2 kupa yeşilcay
1 kupa biberiye cayı
1 kupa sade nescafe
2 bardak siyah cay
öptüm hepinizi Allah gönlünüzden gecenleri kabul etsinn
Canim rabbimde senin en kisa zamanda sikintilarini gidersen mikemmell bir menu
iyi geceler kızlaar menumm
kalktıgımda
maydonoz suyu limonlu
sabah
2 dilim kızarmıs ekmek
peynır
yumurta
5 zeytın
domates
sekersız cay
ara
yogurt kuru
oğle
ıspanak
yarım kase yogurt
ara
3 kayısı
ara
yogurt kuru
aksam
1 dilim ekmek
layla corbası:))
1tabak pırasa
spor: 1saat yuruyus
su:2lt
2 kupa yeşilcay
1 kupa biberiye cayı
1 kupa sade nescafe
2 bardak siyah cay
öptüm hepinizi Allah gönlünüzden gecenleri kabul etsinn
Enişte geldi diye sevinirken etrafındakiler aklını çeliyor desene neden bu tür şeylerde gurur yaparlar anlamıyorum insanın vaktini ailesiyle geçirmek istemesi neden elaleme kılıbıklık gibi gelirki:44::44:aman bu erkekler pür saçma gurur.bugün abisi bizimkine demişki neden evden cıkmıyorsun bırakmıyorlar mı?yahu ben zaten çalışıyorum cocuklar en azından babalarını görsün.adam yemekten sonra bi çıktı şu saat oldu yok.oğluşum uyanadı inatla uyumuyor.sabah nasıl kalkacaksam kimin umrunda.
bugün akşam yemeginde mantı yapmıs annem.yemedim.kendime hayret ediyorum.kendime sebze yaptım.çayın yanındada tatlı vardı onuda yemedim.en son meyveyede hayır dedim.eh baskul bu cumada yüzüme gülme kuma alacam sana
Kızlaaaar ben geldim ama geleli saatler oldu tlden giriyorum kkya geçmişi okuyana kadar canım ciktı amma kaynatmissınız hala tam okuyamadim okumam gereken 20 sayfa daha var
Bu cep tel bi nimet gercekten tabbi internetli olan:)mutfakta hem dizimi izliyorum hemde takimima bakiyorum kim ne yazmis ne yemis diye hayat bana guzel yahu:)
ben kendımı tanıtıyım ozaman adım dılek 29 yasındayım 9 yasında bır oglum 4 yasına yaklasmıs bır kızım var ev emekçısıyım:)dıyet maceralarıma gelecek olursam bekar ıken 60 62 li kılolardaydım hatta evlenırken 59 olmustum ıstahlıydım ama calıstıgım ve hareketlı oldugum ıcın herhalde kılo almıyorum evlenmemle 3 ay için 70 li rakamlara cıkmama bır ol dıyet bılıncımde yoktu bı zaman sonra 73 hamıle kaldım 98 dogurdum boyum 1,70 olmasına ragmen top gıbı bıseydım:)sonra 80 lere dustum oğlum 3 yasında ıken dıyetısyene gıttım 10 kılo verdım ama sagolsun benım dıyetsıyen elıme kagıda tutusturur gonderenlerdendı kılo veremedıgım hafta napalım 1dılım ekmek keselım dıyetınden bence bazı dıyetısyenlere ınsan nasıl motıve edılır dersı vermelerı lazım 70 lerde gıttım geldım sonra kızama hamıle kaldım aynı surec kızım bır yasındayken busefer 79 la dıyete basladım arkadasların gazıyla ıdda ıle 68 lere kadar dustum cevrenın aman ne cok zayıfladın hastamısın yuzun cokmus laflarıyla rehavete coktum 2 sene içnde verdıgımı aldım .dıyete baslama kararımda subat 20 30 yasıma gırecem ve ben bu yaslarımın en guzel yaslarım olacagını hıssedıyorum cocuklar buyudu esıme kendıme daha cok zaman ayırabılıcem sohbetlere keyıf aldıgım seylere daha cok vakıt ayıracam ve bu kılo problemımın 20 li yasşlarla beraber arkada bırakmak ıstıyorum30 yaslar ıcın sloganımda YENI BIR BEN YENI BIR BEDEN
Amin canım hepimizinkini inş ekmek dilimleri azalmış çoks evindim layla çorbası yapmışsın :) afiyetolsun cnm
nasılsın bugün enişteyle aranız düzelmiştir umarım
Canm 3 yk yogurt a birer cay kasıgı koycaksın zaten hemen hemen bi kase oluyo cnm
2 hafta inde bunu dene bence bakalım suyunu bol bol iç
Bu yoğurtlu karışım nasıl birşey merak ettim ?
bende kecıorende yasıyorum anam nasıl bır ayaz var bugun ınsanın solugunu kesıyor resmen
132
hg canımmmmhaklısın geçmişi okumak benimde 1 saatimi aldı
süper tok tutan bişey canım bana bile ekmegi azalttırdı:)) metabolizmayıda hızlandırıomuss
Nedir o yoğurtlu karışım canım nasıl yapiyosn içeriğinde ne vaar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?