Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

iyi geceler kızlaar menumm

kalktıgımda
maydonoz suyu limonlu

sabah
2 dilim kızarmıs ekmek
peynır
yumurta
5 zeytın
domates
sekersız cay

ara
yogurt kuru

oğle
ıspanak
yarım kase yogurt

ara
3 kayısı

ara
yogurt kuru

aksam
1 dilim ekmek
layla corbası:))
1tabak pırasa

spor: 1saat yuruyus
su:2lt

2 kupa yeşilcay
1 kupa biberiye cayı
1 kupa sade nescafe
2 bardak siyah cay

öptüm hepinizi Allah gönlünüzden gecenleri kabul etsinn

Canim rabbimde senin en kisa zamanda sikintilarini gidersen mikemmell bir menu

aman bu erkekler pür saçma gurur.bugün abisi bizimkine demişki neden evden cıkmıyorsun bırakmıyorlar mı?yahu ben zaten çalışıyorum cocuklar en azından babalarını görsün.adam yemekten sonra bi çıktı şu saat oldu yok.oğluşum uyanadı inatla uyumuyor.sabah nasıl kalkacaksam kimin umrunda.

Amin canım hepimizinkini inş ekmek dilimleri azalmış çoks evindim layla çorbası yapmışsın :) afiyetolsun cnm
nasılsın bugün enişteyle aranız düzelmiştir umarım

bugün akşam yemeginde mantı yapmıs annem.yemedim.kendime hayret ediyorum.kendime sebze yaptım.çayın yanındada tatlı vardı onuda yemedim.en son meyveyede hayır dedim.eh baskul bu cumada yüzüme gülme kuma alacam sana

Son düzenleme:
Enişte geldi diye sevinirken etrafındakiler aklını çeliyor desene neden bu tür şeylerde gurur yaparlar anlamıyorum insanın vaktini ailesiyle geçirmek istemesi neden elaleme kılıbıklık gibi gelirki:44::44:

tebrikler canım iradeni sonuna kadar kullanıp başarmışsın baskül bu hafta yüzüne gülmezse eğer gel bizde tartıl cnm

Kızlaaaar ben geldim ama geleli saatler oldu tlden giriyorum kkya geçmişi okuyana kadar canım ciktı amma kaynatmissınız hala tam okuyamadim okumam gereken 20 sayfa daha var

Bu cep tel bi nimet gercekten tabbi internetli olan:)mutfakta hem dizimi izliyorum hemde takimima bakiyorum kim ne yazmis ne yemis diye hayat bana guzel yahu:)

Çok benzer bir hikaye de bende var... Bir ara bende uzun uzun yazayım inşallah.. Ama sloganına bayıldım . İnşallah hepimiz amacımıza ulaşıcaz :)

Amin canım hepimizinkini inş ekmek dilimleri azalmış çoks evindim layla çorbası yapmışsın :) afiyetolsun cnm
nasılsın bugün enişteyle aranız düzelmiştir umarım

aynen özendim dün:) daha gelmedi kendisi ama o bişey olmamıs gibi arıo falan:)) rahat ya..

Menümu paylasiyimm hemen

sabah
1 poğaça

öğle
K.mercimek çorbası
misket kofte
4-5 kaşık pilav
1 bardak çay

akşam
1 porsiyon makarna
yoğurtlu brokoli
1 tane yaban mersinli çay

işten geldim yemeği hazırlamaya 9da başladım makarna dunden kalmıştı o yüzden onu yedim 9du saat eşime hazırladigim yemeklerden yemedim keşke hiç yemeseydiiiiimmm

Bu arada arkadaSlar beni tanimayanlar için kendimi tanıtayimm

ismim hilal
21 yaşındayımm
tekirdağda yaşıyorum
3 aylık evliyimm 4.üncü ayıma gircm
çağrı merkezinde çalışıyorum
72küsür kiloyumm
hedefim şimdilik 60 olmak
5 ay önce 61 kiloydumm
evlendikten sonra bi hayli kilo aldım
önceden bu takımda 75ten 62ye düştüm şimdi tekrarda zayıflamak istiyorum
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…