Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menum klasik karatay kahvaltisi kayisi yok bu hafta kayisiyi kaldirdim ogle 1 kase yogurt aksam 1 kase mercimek cor. kereviz 3 ad yaprak sarmasi salata spor 50 mekik:-( 2 lt su 2 fincan yesilcay kahve ihlamur

Wasa ne bacim anlayamadim

Canim ben isime gelini yapiyor bazen karatay bazen tukan:)

Ben maydonoz kuru yapiytim bi hafta gibi sonra usen sabah sabah rondayi cikar maydoz un suyunu cikar sonra tekrar yika kurula ywrine koy ayyy afakanlar basti amann dedim maydonozun uzerine limonu sik ye ayni simdi oyle yapiyprum

Bu aksam hep biseyler yemek istiyorum bende o istegimi icerek gecistirmeye calisiuorum cay ictim madrn suyu dahada gecmesse sut icerim

Neredenvbulabiliriz marketlerde hic gormedim

Her markette yok ama büyük migroslarda bazen beğendikte bazen bim de bile oluyor. Aslında ilk yurtdışından arkadaşlar getiriyordu sonra starbuckslarda olduğunu farkettim sma ne zaman markette görsem hemen depo ediyoruz. Arabaya koyuyorum çantaya atıyorum kurtarıcı yanii..,

Pastami..
sevilaymi yemis..

sevilayyyyyyyyy 1 adim öne cik lütfen..bu hafta zaten kilo almistin,birde pastami yedin..cnm yarindan tezi yok 40 dk ek spor yapiyorsun..dikkatini cekerim ek dedim,günlük spordan haric

Vay vay vayyyy pastamiiii yemisssdd duymayan kalmasinnnnn ceza festivali acilmis kolay gelsin ahsenimmm

Menum klasik karatay kahvaltisi kayisi yok bu hafta kayisiyi kaldirdim ogle 1 kase yogurt aksam 1 kase mercimek cor. kereviz 3 ad yaprak sarmasi salata spor 50 mekik:-( 2 lt su 2 fincan yesilcay kahve ihlamur

Böle alt alta yazmayıca hiçbisey yememişn gibi geliyo
Swetecccm hoşgeldin canm muck muckkkk

Kaptancım hoşgeldin cnmm
Muckkkkkkkkk

Kaptancım hoşgeldin cnmm
Muckkkkkkkkk

Mervisim alt alta yazamiyorumki tatlim
onuda becericem ins buldummm sola ok entermiss
hobaaaa
Anlayisin icin tskler helincim :-*
sarki superrr tey tey tey

Cocuklar resmen kaydediyor herseyi cok dikkatli olmak lasim tattlim gulimmi agliyimmi bilemedim tekrar gevmis olsun cnm

hobaaaa

Aman boswer baslarım yazısına kızz biz böle günde 1 saat oynasak bizde ne g... Kalır ne göbek

Aman boswer baslarım yazısına kızz biz böle günde 1 saat oynasak bizde ne g... Kalır ne göbek

Aynen mervisim eve gidim tanyeliye baslayacagim spor yapmasam hic kilo gitmeyecek demekki bide oryantallik deneyelim tiffany hatun sayesinde iyi kivirmaya basladim

Şu smieller gibi dans ettigimi düşündüm az önce gülmekten kramp girdi
Düşünsenize bole oynuyomusum yada bole

neyden bahsediyorsun cnm:44:
Vay vay vayyyy pastamiiii yemisssdd duymayan kalmasinnnnn ceza festivali acilmis kolay gelsin ahsenimmm
actim artik sezonu,üye cok olunca,bölünme sayisida cogaliyor..bu durumda daha fazla kilo vermek gerekiyor..
agirligimi koyayim demi cnm,öyle hafifte degilimdir

Kaptancım hoşgeldin cnmm
Muckkkkkkkkk
hosgördük gulümEki Görüntüle 895429
hobaaaa

Başınızdan gecen böle komik seyler varsa anlatın lütfen gülerek katılaşım
akilima gelmedi simdilik

Benimde aklıma çocuklarla ilgili komik bir anım geldi.
Eylül 2,5 yaşında falanda Ege de 7-8 aylık balkona koydum mama sandalyesini Ege'ye yemek yediriyorum Eylül de caddeden geçen arabaları izliyor birden taburesini eline alıp kalktı balkon kapısının önüne koydu oturdu.
-ne oldu kızım niye buraya geçtin dedim
- fazla yakından izlemeyim gözlerim bozulur dedi :)))

Sulecimm gecmistee kaybolma canimm bu aksam ani yasiyoruz katil sohbete bu arada altta kimler var mervis

Aynen mervisim eve gidim tanyeliye baslayacagim spor yapmasam hic kilo gitmeyecek demekki bide oryantallik deneyelim tiffany hatun sayesinde iyi kivirmaya basladim

Bebişim tifaniy sorcaktım bnde nasıl memnunmusun
Kaç yıl garantili
Canm espri yapmaya calıştımm
Gercekten güzelmi sence tfannymi yapsam nası bibşi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…