Pastami..pastaaaaaaaaaaaaaa
Wasa ne bacim anlayamadim
Canim ben isime gelini yapiyor bazen karatay bazen tukan:)
Ben maydonoz kuru yapiytim bi hafta gibi sonra usen sabah sabah rondayi cikar maydoz un suyunu cikar sonra tekrar yika kurula ywrine koy ayyy afakanlar basti amann dedim maydonozun uzerine limonu sik ye ayni simdi oyle yapiyprum
Bu aksam hep biseyler yemek istiyorum bende o istegimi icerek gecistirmeye calisiuorum cay ictim madrn suyu dahada gecmesse sut icerim
Neredenvbulabiliriz marketlerde hic gormedim
Pastami..
sevilaymi yemis..
sevilayyyyyyyyy 1 adim öne cik lütfen..bu hafta zaten kilo almistin,birde pastami yedin..cnm yarindan tezi yok 40 dk ek spor yapiyorsun..dikkatini cekerim ek dedim,günlük spordan haric
sarkida benden gelsinBeybitoşkolrım baslayıyoruz partiyi
Dum tıss dum tısss
Menum klasik karatay kahvaltisi kayisi yok bu hafta kayisiyi kaldirdim ogle 1 kase yogurt aksam 1 kase mercimek cor. kereviz 3 ad yaprak sarmasi salata spor 50 mekik:-( 2 lt su 2 fincan yesilcay kahve ihlamur
Böle alt alta yazmayıca hiçbisey yememişn gibi geliyo
Swetecccm hoşgeldin canm muck muckkkk
Kaptancım hoşgeldin cnmm
Muckkkkkkkkk
sarkida benden gelsin
[video=youtube;xBWxaBhiJEY]http://www.youtube.com/watch?v=xBWxaBhiJEY[/video]
sıze yasadıgım bıseyı anlatıyım kızlar 80 li kılolardayım 85 bile olabılır oglum uc yaslarında arkadsım bana koco g. derdı cok espırılı bır kızdır kendısı eksık olmasın:) bıgun oglumla yolda yuruyoruz arkamızda ıkı tane adam bıraz gerı kaldı oglum yururken bı bagırdı bana koca götlü anne beklesene dıye anamm ben boyle utandıgımı bılmem cocuk ne dedıgını farkında degıl o yol bıtmedı tabıı arkadasımın agzına tukurdum ama o bu durama gulmekten gozunden yas gelerek cevap verdı
Mervisim alt alta yazamiyorumki tatlim
onuda becericem ins buldummm sola ok entermiss
hobaaaa
Anlayisin icin tskler helincim :-*
sarki superrr tey tey tey
Aman boswer baslarım yazısına kızz biz böle günde 1 saat oynasak bizde ne g... Kalır ne göbek
neyden bahsediyorsun cnm:44:Her markette yok ama büyük migroslarda bazen beğendikte bazen bim de bile oluyor. Aslında ilk yurtdışından arkadaşlar getiriyordu sonra starbuckslarda olduğunu farkettim sma ne zaman markette görsem hemen depo ediyoruz. Arabaya koyuyorum çantaya atıyorum kurtarıcı yanii..,
actim artik sezonu,üye cok olunca,bölünme sayisida cogaliyor..bu durumda daha fazla kilo vermek gerekiyor..Vay vay vayyyy pastamiiii yemisssdd duymayan kalmasinnnnn ceza festivali acilmis kolay gelsin ahsenimmm
hosgördük gulümEki Görüntüle 895429Böle alt alta yazmayıca hiçbisey yememişn gibi geliyo
Swetecccm hoşgeldin canm muck muckkkk
Kaptancım hoşgeldin cnmm
Muckkkkkkkkk
Mervisim alt alta yazamiyorumki tatlim
onuda becericem ins buldummm sola ok entermiss
hobaaaa
Anlayisin icin tskler helincim :-*
sarki superrr tey tey tey
akilima gelmedi simdilikBaşınızdan gecen böle komik seyler varsa anlatın lütfen gülerek katılaşım
Aynen mervisim eve gidim tanyeliye baslayacagim spor yapmasam hic kilo gitmeyecek demekki bide oryantallik deneyelim tiffany hatun sayesinde iyi kivirmaya basladim
Şu smieller gibi dans ettigimi düşündüm az önce gülmekten kramp girdi
Düşünsenize bole oynuyomusumyada bole
neyden bahsediyorsun cnm:44:
actim artik sezonu,üye cok olunca,bölünme sayisida cogaliyor..bu durumda daha fazla kilo vermek gerekiyor..
agirligimi koyayim demi cnm,öyle hafifte degilimdir
hosgördük gulümEki Görüntüle 895429
akilima gelmedi simdilik
Sulecimm gecmistee kaybolma canimm bu aksam ani yasiyoruz katil sohbete bu arada altta kimler var mervis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?