Kızz dilek sen tam bnm kafa cıktın he
Demek hım hımda hım hım
Yar vıy vıyda vıy vıy
Ha ha hehehe
mervecan kac yasındASIN
23 canmmmm ya sen ya sen
Ben geldim,tam saatinde hemndehanı bugun pıjama patısı vardı kımsecıkler yok
Iyi aksamlar kizlar..valla cok yorgunum..bu gün gecmisi cevaplamasam olurmu:18:
canimsinkaptanım ne demek sen basımızda ol yeter bıze
kahkaha attim resmensıze yasadıgım bıseyı anlatıyım kızlar 80 li kılolardayım 85 bile olabılır oglum uc yaslarında arkadsım bana koco g. derdı cok espırılı bır kızdır kendısı eksık olmasın:) bıgun oglumla yolda yuruyoruz arkamızda ıkı tane adam bıraz gerı kaldı oglum yururken bı bagırdı bana koca götlü anne beklesene dıye anamm ben boyle utandıgımı bılmem cocuk ne dedıgını farkında degıl o yol bıtmedı tabıı arkadasımın agzına tukurdum ama o bu durama gulmekten gozunden yas gelerek cevap verdı
canimsin
artik resmen bizim takimlisin cnm..hadi artik 1.likleri biz alalim
Bugunku menumac karnina yogurt kuru
Kahvalti sekersiz cay 2 dilim cavdar ekmegi.1 haslanmis yumrta.domates.salatalk.biraz peynir.2 cay kasigi pekmez
Ara 1 besi biyerde cayi
Ogle 1 kase az tarcinli yogurt.1 kepekli galeta cubugu
İkindi 2 formcay 2 yesilcay 1 kuruhurma
Aksam yarim saat once yogurt kuru
3 ymk kasigi bulgur pilavi
1.5 tavk incik kucuktu
Salata yogurt
19.00 da 1 besibiyerde
20.00 kv ler geldiler yas pasta kutlama falan.1 ince dilim yedim
2 lt su
sıze yasadıgım bıseyı anlatıyım kızlar 80 li kılolardayım 85 bile olabılır oglum uc yaslarında arkadsım bana koco g. derdı cok espırılı bır kızdır kendısı eksık olmasın:) bıgun oglumla yolda yuruyoruz arkamızda ıkı tane adam bıraz gerı kaldı oglum yururken bı bagırdı bana koca götlü anne beklesene dıye anamm ben boyle utandıgımı bılmem cocuk ne dedıgını farkında degıl o yol bıtmedı tabıı arkadasımın agzına tukurdum ama o bu durama gulmekten gozunden yas gelerek cevap verdı
Iyi aksamlar kizlar..valla cok yorgunum..bu gün gecmisi cevaplamasam olurmu:18:
gördüm cnm..tebrik ederimkaptanım kendımı ovmek gbı olmasın verdıgım 800 gr 5. takımı 2. sıraya tasımısım o motıveyle 800 gr verdıysem bu hafta 1, 5 kılo hedefledım
Bence olur cnm,sen gelde zamanin ne önemi varAyni seyi bende rica etsem olurmu yine bakarimda arada goremediklerim oluyor ne olur affedin teyzemde trafik yogundu anca gelebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?